Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
10 hónapja
Ha Pia elkapja Norrist marpedig elfogja ennel rosszabbul nem alakulhatna a vege.Szerintem nem fogja.
JéBé
10 hónapja
SC-t vársz?Amúgy Norris a 2. Hellyel is a maxot hozna ki a hétvégebolSzerintem nyerni fog....
csebi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
10 hónapja
Mr.Breaker
1 948
Érthetetlen mi történt Leclerc-kel az utolsó etapra, durván beesett a tempója. 🫤
10 hónapja
Ja, csak azért mertem most leírni, mert érdekes az egész szitu. Emellett még Verstappen szokott így rinyálni, de ő más tészta.Amúgy ez már a sokadik h Leclerc beugat a csapatnak h nem adnak a szavára... Ferkánál érdemes volna felülvizsgálni h megfelelő szakik ülnek-e döntéshozási helyekenLeclerc szeret hisztizni, és ő mindig jobban tudja, nem kell azért elhinni, hogy tényleg jobban is tudja.
Beki
Jughead
10 hónapja
Amúgy Norris a 2. Hellyel is a maxot hozna ki a hétvégebolCsakhogy majdnem egy futamnyi hátránya lenne akkor ott.
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
Amúgy Norris a 2. Hellyel is a maxot hozna ki a hétvégebolSzerintem nyerni fog....
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Amúgy Norris a 2. Hellyel is a maxot hozna ki a hétvégebol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Amúgy ez már a sokadik h Leclerc beugat a csapatnak h nem adnak a szavára... Ferkánál érdemes volna felülvizsgálni h megfelelő szakik ülnek-e döntéshozási helyekenLeclerc szeret hisztizni, és ő mindig jobban tudja, nem kell azért elhinni, hogy tényleg jobban is tudja.
Beki
10 hónapja
Amúgy ez már a sokadik h Leclerc beugat a csapatnak h nem adnak a szavára... Ferkánál érdemes volna felülvizsgálni h megfelelő szakik ülnek-e döntéshozási helyekenKb 15 éves történet 😂
Beki
10 hónapja
Amúgy ez már a sokadik h Leclerc beugat a csapatnak h nem adnak a szavára... Ferkánál érdemes volna felülvizsgálni h megfelelő szakik ülnek-e döntéshozási helyeken
10 hónapja
Sima atugras leszHa Pia elkapja Norrist marpedig elfogja ennel rosszabbul nem alakulhatna a vege.Hát ha ezt az ütemet tudja tartani... sok esélye nem lesz Norrisnak
JéBé
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
2022 vibes Ferrari szempontból.
10 hónapja
Kövezzetek meg de ez eddig szerintem egy nulla..Nagyon sima minden, mint valami mesterterv.
10 hónapja
Azzal nem számolva, hogy ennyire betli a Ferrari, nem ugyanaz lett volna a futam győzelemre stratégiát építeni, mint Norrist maga mögött tartani. De tárgytalanná vált.Én is értem, de a futamgyőzelem esetén nyilván mögötte lenne Norris isWéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?Gáborék pont jól mondják, felőlük nyerhet Leclerc, ők Lando előtt akarnak végezni
vpi
zacknorb
vpi
10 hónapja
Ha Pia elkapja Norrist marpedig elfogja ennel rosszabbul nem alakulhatna a vege.Hát ha ezt az ütemet tudja tartani... sok esélye nem lesz Norrisnak
JéBé
10 hónapja
Na nézzük, Norrisnak ezt ki kéne védekezni, ha még idén világbajnok akar lenni.Kérdés ,hogy utoléri e
Mr.Breaker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Mr.Breaker
1 948
Na nézzük, Norrisnak ezt ki kéne védekezni, ha még idén világbajnok akar lenni.
10 hónapja
Ha Pia elkapja Norrist marpedig elfogja ennel rosszabbul nem alakulhatna a vege.
10 hónapja
Én is értem, de a futamgyőzelem esetén nyilván mögötte lenne Norris isWéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?Gáborék pont jól mondják, felőlük nyerhet Leclerc, ők Lando előtt akarnak végezni
vpi
zacknorb
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
10 hónapja
Sok előzés nincs, de egyelőre nagy taktikai csata van - a Ferrari eléggé rossz napot fogott ki…
10 hónapja
Most igazából mi fasz történt?
10 hónapja
nah msot egy 20 körös rohanás 😊
10 hónapja
Mi az isten tortent..