Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
8 hónapja
Hogy miként lehet unalmassá tenni egy jó, pörgős, lendületes formátumot? Végülis...Ezeknek az épített pályáknak mi a létjogosultságuk a NASCAR-ban?megtanulják az amerikaiak, hogy mi fán terem az autóverseny 😊
Mintha a F1-ben lenne random 3 oválpálya, teljesen nem illeszkednek a sorozatba.
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
8 hónapja
Ezeknek az épített pályáknak mi a létjogosultságuk a NASCAR-ban?megtanulják az amerikaiak, hogy mi fán terem az autóverseny 😊
Mintha a F1-ben lenne random 3 oválpálya, teljesen nem illeszkednek a sorozatba.
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Ezeknek az épített pályáknak mi a létjogosultságuk a NASCAR-ban?Mintha a F1-ben lenne random 3 oválpálya, teljesen nem illeszkednek a sorozatba.
8 hónapja
Lando Norris harmadikként zárt Melbourne-ben, ezzel karrierje 14. dobogós helyezését szerezte a F1-ben. Ezzel pedig immár magáénak mondhat egy rekordot, amelyet aligha szeretne, ugyanis a McLaren versenyzője rendelkezik a legtöbb pódiummal az F1 története során azok közül, akik soha nem nyertek futamot. Az eddigi csúcsot Nick Heidfeld tartotta, aki 13 dobogót számlált úgy, hogy soha nem győzött, megelőzve Stefan Johanssont (12), Chris Amont (11) és Romain Grosjeant (10).
8 hónapja
Szerintem lófasz nem volt ez az Alonso-Russell affér. Vagy legalábbis a fasorban nincs ahhoz képest, amit Schumacher csinált anno Coultharddal a Nürburgringen, a kurva hosszú hátsó egyenes végén.
8 hónapja
Na most ez mióta is új, hogy belefékezek? Főleg mivel Russel még a seggében sem volt, tehát féktesztnek nem mondható. Russel eldobta, ezért büntetés van. Amúgy kurvára nem lett volna az. Vagy mi van azzal, amikor egymás mellett fékezgetett Alonso meg Hamilton hogy ki ér később a DRS vonalhoz anno Kanadában? Az nem volt veszélyes, mert nem az ideggyenge volt mögöttük?
Na mondjuk 6-7. helyért...
Btw, nemtom mekkora kamu, de beragadásra panaszkodott Alonso:
www.youtube.com/watch?v=8_bDVzbW8zI
Az valóban, mint mindig, most is borzasztó volt, hogy full középen feloldalon állni kurva félelmetes lehetett... 😕
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
8 hónapja
rtl.hu/hirado/2024/03/24/baleset-dunantuli-rally-verseny-halalos-aldozatok-videoEgyébként mit nézett be a pilóta ennyire? Látszólag tökegyenes szakaszon sikerült keresztbe állítania a szekeret...
zacknorb
8 hónapja
Ja igaz, GasGas lehet opció. Csak nem tudom Markez szempontjából mennyire lenne jó 3 év/3 gyártó felállás. Persze ha úgy dőlnek a dominok akar lehet.A gyári narancsos motor szerintem is kizárt MM számára. Nem fogják Bindert beáldozni érte. Acosta helye viszont elérhető lesz a számára szerintem.Gyári ktm kizárt, max aprilia. De nem hiszem, h 32 évesen 1 év után újra gyártót váltana. Akarmennyire jó 3 év/3 gyártó azért neki is húzós lenne. Sokkal inkább tudom elképzelni a Pramacon, főleg ha esetleg Martin lelepne, mert Morbidelli nem hiszem, h maradna. Így akkor Aldeguer csapattársa lehetne. Vagy ami meg esetleg játszhat h marad a gresinin, de 25os motort kap (feltéve ha a Ducati hajlandó lenne szakítani a hagyományaival a 4 gyári motor kapcsán).Hát igen, Morbidelli gépét simán odadobhatnák neki 😀 nem értem sokszor a gyártókat..az a durva, hogy egész évben nem lesz fejlesztés a motorján marad egy az egyben ugyanez, a 24-est meg folyamatosan fejlesztik. Attól függetlenül szerintem leesik neki majd egy győzelem minimum, mert vannak olyan helyszínek, ahol mindig nagyon jól ment(amerika stb..), meg lesznek kiesések is, mint ma is. Viszont a kétkedőknek jól odaszúrt, 2 futam után a messze legjobb 23as Ducati-s és azért a legjobbakkal is fel tudja venni a tempót. Gyári KTM-ben megnézném jövőre Acosta mellett, elvileg a KTM idén is akarta már és jövőre is mehetne.Ahogy a VB előtt írtam már, vicc, hogy Acosta nem a gyári KTM-ben(Miller helyén) van és MM nem 24-es Ducati-n(Morbidelli helyén).most egy picit szkeptikus vagyok, hogy lesz-e egyáltalán futamgyőzelem, mert látható, hogy versenyen ezzel a Ducattival MM nem rúg labdába sem a 24-es gyári Dukik, KTM-ek, de talán még az Aprillák ellen sem. Ma is és 2 hete is versenytempóban esélye nem volt, a célegyenesre sokkal jobban kanyarodtak rá a többiek, esélye nem volt ott előzni.
Pep71
NB2
Pep71
rob3r7o
De a Ducatinál annyi változó van még addig, hogy képtelenség ezt most látni.
Cowboykarcsi90
De igazad van, ez way too early még. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
8 hónapja
A gyári narancsos motor szerintem is kizárt MM számára. Nem fogják Bindert beáldozni érte. Acosta helye viszont elérhető lesz a számára szerintem.Gyári ktm kizárt, max aprilia. De nem hiszem, h 32 évesen 1 év után újra gyártót váltana. Akarmennyire jó 3 év/3 gyártó azért neki is húzós lenne. Sokkal inkább tudom elképzelni a Pramacon, főleg ha esetleg Martin lelepne, mert Morbidelli nem hiszem, h maradna. Így akkor Aldeguer csapattársa lehetne. Vagy ami meg esetleg játszhat h marad a gresinin, de 25os motort kap (feltéve ha a Ducati hajlandó lenne szakítani a hagyományaival a 4 gyári motor kapcsán).Hát igen, Morbidelli gépét simán odadobhatnák neki 😀 nem értem sokszor a gyártókat..az a durva, hogy egész évben nem lesz fejlesztés a motorján marad egy az egyben ugyanez, a 24-est meg folyamatosan fejlesztik. Attól függetlenül szerintem leesik neki majd egy győzelem minimum, mert vannak olyan helyszínek, ahol mindig nagyon jól ment(amerika stb..), meg lesznek kiesések is, mint ma is. Viszont a kétkedőknek jól odaszúrt, 2 futam után a messze legjobb 23as Ducati-s és azért a legjobbakkal is fel tudja venni a tempót. Gyári KTM-ben megnézném jövőre Acosta mellett, elvileg a KTM idén is akarta már és jövőre is mehetne.Ahogy a VB előtt írtam már, vicc, hogy Acosta nem a gyári KTM-ben(Miller helyén) van és MM nem 24-es Ducati-n(Morbidelli helyén).most egy picit szkeptikus vagyok, hogy lesz-e egyáltalán futamgyőzelem, mert látható, hogy versenyen ezzel a Ducattival MM nem rúg labdába sem a 24-es gyári Dukik, KTM-ek, de talán még az Aprillák ellen sem. Ma is és 2 hete is versenytempóban esélye nem volt, a célegyenesre sokkal jobban kanyarodtak rá a többiek, esélye nem volt ott előzni.
Pep71
NB2
Pep71
rob3r7o
De a Ducatinál annyi változó van még addig, hogy képtelenség ezt most látni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
8 hónapja
Gyári ktm kizárt, max aprilia. De nem hiszem, h 32 évesen 1 év után újra gyártót váltana. Akarmennyire jó 3 év/3 gyártó azért neki is húzós lenne. Sokkal inkább tudom elképzelni a Pramacon, főleg ha esetleg Martin lelepne, mert Morbidelli nem hiszem, h maradna. Így akkor Aldeguer csapattársa lehetne. Vagy ami meg esetleg játszhat h marad a gresinin, de 25os motort kap (feltéve ha a Ducati hajlandó lenne szakítani a hagyományaival a 4 gyári motor kapcsán).Hát igen, Morbidelli gépét simán odadobhatnák neki 😀 nem értem sokszor a gyártókat..az a durva, hogy egész évben nem lesz fejlesztés a motorján marad egy az egyben ugyanez, a 24-est meg folyamatosan fejlesztik. Attól függetlenül szerintem leesik neki majd egy győzelem minimum, mert vannak olyan helyszínek, ahol mindig nagyon jól ment(amerika stb..), meg lesznek kiesések is, mint ma is. Viszont a kétkedőknek jól odaszúrt, 2 futam után a messze legjobb 23as Ducati-s és azért a legjobbakkal is fel tudja venni a tempót. Gyári KTM-ben megnézném jövőre Acosta mellett, elvileg a KTM idén is akarta már és jövőre is mehetne.Ahogy a VB előtt írtam már, vicc, hogy Acosta nem a gyári KTM-ben(Miller helyén) van és MM nem 24-es Ducati-n(Morbidelli helyén).most egy picit szkeptikus vagyok, hogy lesz-e egyáltalán futamgyőzelem, mert látható, hogy versenyen ezzel a Ducattival MM nem rúg labdába sem a 24-es gyári Dukik, KTM-ek, de talán még az Aprillák ellen sem. Ma is és 2 hete is versenytempóban esélye nem volt, a célegyenesre sokkal jobban kanyarodtak rá a többiek, esélye nem volt ott előzni.
Pep71
NB2
Pep71
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
8 hónapja
Pep71
2 597
Hát igen, Morbidelli gépét simán odadobhatnák neki 😀 nem értem sokszor a gyártókat..az a durva, hogy egész évben nem lesz fejlesztés a motorján marad egy az egyben ugyanez, a 24-est meg folyamatosan fejlesztik. Attól függetlenül szerintem leesik neki majd egy győzelem minimum, mert vannak olyan helyszínek, ahol mindig nagyon jól ment(amerika stb..), meg lesznek kiesések is, mint ma is. Viszont a kétkedőknek jól odaszúrt, 2 futam után a messze legjobb 23as Ducati-s és azért a legjobbakkal is fel tudja venni a tempót. Gyári KTM-ben megnézném jövőre Acosta mellett, elvileg a KTM idén is akarta már és jövőre is mehetne.Ahogy a VB előtt írtam már, vicc, hogy Acosta nem a gyári KTM-ben(Miller helyén) van és MM nem 24-es Ducati-n(Morbidelli helyén).most egy picit szkeptikus vagyok, hogy lesz-e egyáltalán futamgyőzelem, mert látható, hogy versenyen ezzel a Ducattival MM nem rúg labdába sem a 24-es gyári Dukik, KTM-ek, de talán még az Aprillák ellen sem. Ma is és 2 hete is versenytempóban esélye nem volt, a célegyenesre sokkal jobban kanyarodtak rá a többiek, esélye nem volt ott előzni.
Pep71
NB2
8 hónapja
Ahogy a VB előtt írtam már, vicc, hogy Acosta nem a gyári KTM-ben(Miller helyén) van és MM nem 24-es Ducati-n(Morbidelli helyén).most egy picit szkeptikus vagyok, hogy lesz-e egyáltalán futamgyőzelem, mert látható, hogy versenyen ezzel a Ducattival MM nem rúg labdába sem a 24-es gyári Dukik, KTM-ek, de talán még az Aprillák ellen sem. Ma is és 2 hete is versenytempóban esélye nem volt, a célegyenesre sokkal jobban kanyarodtak rá a többiek, esélye nem volt ott előzni.
Pep71
8 hónapja
Pep71
2 597
Néztem én is, beugrott a ratjnál, nem nyert vele semmit, aztán a dupla bünti után jött vissza, csak elfogytak a Pirelli-k a végére, óriási tehetség.Bastianinivel kivárnék azért ő tavalyig rendre bizonyított, Pecco-t viszont én se tartom elit versenyzőnek. Gyors, de ő nem gyári Ducatin ülve csak felvillanásokra lenne képes.Szerintem Martin mind a két gyári Ducati-s pilótánál jobb. Ezt irtam szezon előtt is. Meg azt is, hogy lehet távoznia kell a Ducati-tól, mert nem lesz hely neki, amikor tavaly is alig kapott ki a gyári támogatást élvező Pecco-tól. Pecco meg úgy van beállítva, mint aki olyan stabil pilóta, közben tavaly és tavalyelőtt is úgy nyert VB-t(mindketőtt épphogy) hogy rengeteget esett saját hibából, messze a legjobb géppel.Tavaly sehol nem volt a balesetei miatt, ezért érkezett meg most.Jó látni, hogy megérkezett a Bestia is. 😊24-es Ducati-val nem olyan nehéz ez. MM 2. futama a Ducati-val(23-asal, ami jóval gyengébb mint az új és tudja tartani a tempót a legjobbakkal), ráadásul a 23-as Ducati-k közül messze ő legjobb már most..
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jövőre meg jön még ugye Aldeguer, aki ma is zseniálisat ment a Moto 2-ben.
Jughead
Ettől függetlenül vicc lenne, hogy ő Pramac-os lesz ugye, Martin-nak meg nem lesz hely Ducati-n, ha úgy alakul 😀
8 hónapja
Jughead
5 214
Bastianinivel kivárnék azért ő tavalyig rendre bizonyított, Pecco-t viszont én se tartom elit versenyzőnek. Gyors, de ő nem gyári Ducatin ülve csak felvillanásokra lenne képes.Szerintem Martin mind a két gyári Ducati-s pilótánál jobb. Ezt irtam szezon előtt is. Meg azt is, hogy lehet távoznia kell a Ducati-tól, mert nem lesz hely neki, amikor tavaly is alig kapott ki a gyári támogatást élvező Pecco-tól. Pecco meg úgy van beállítva, mint aki olyan stabil pilóta, közben tavaly és tavalyelőtt is úgy nyert VB-t(mindketőtt épphogy) hogy rengeteget esett saját hibából, messze a legjobb géppel.Tavaly sehol nem volt a balesetei miatt, ezért érkezett meg most.Jó látni, hogy megérkezett a Bestia is. 😊24-es Ducati-val nem olyan nehéz ez. MM 2. futama a Ducati-val(23-asal, ami jóval gyengébb mint az új és tudja tartani a tempót a legjobbakkal), ráadásul a 23-as Ducati-k közül messze ő legjobb már most..
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jövőre meg jön még ugye Aldeguer, aki ma is zseniálisat ment a Moto 2-ben.
Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
Toprak se szarozottValentino Rossi likes this.
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
8 hónapja
SIUUUUUUUMMMMM 🙌
— MotoGP™🏁 (@MotoGP) March 24, 2024
There's only one way to celebrate in Portugal 😉#PortugueseGP 🇵🇹 pic.twitter.com/RwahrDpHqz
8 hónapja
Pep71
2 597
Szerintem Martin mind a két gyári Ducati-s pilótánál jobb. Ezt irtam szezon előtt is. Meg azt is, hogy lehet távoznia kell a Ducati-tól, mert nem lesz hely neki, amikor tavaly is alig kapott ki a gyári támogatást élvező Pecco-tól. Pecco meg úgy van beállítva, mint aki olyan stabil pilóta, közben tavaly és tavalyelőtt is úgy nyert VB-t(mindketőtt épphogy) hogy rengeteget esett saját hibából, messze a legjobb géppel.Tavaly sehol nem volt a balesetei miatt, ezért érkezett meg most.Jó látni, hogy megérkezett a Bestia is. 😊24-es Ducati-val nem olyan nehéz ez. MM 2. futama a Ducati-val(23-asal, ami jóval gyengébb mint az új és tudja tartani a tempót a legjobbakkal), ráadásul a 23-as Ducati-k közül messze ő legjobb már most..
Jughead
Pep71
Jughead
8 hónapja
Pep71
2 597
A futam unalmas volt, a végére meghülyült.Érthetetlen, hogy Quarta egy ótvar motoron megy Morbidelli meg a legjobb gépen...😀 szégyen
Martin most nagyon jót ment, stabil és gyors volt.
Bestia is tartotta a lépést, Vinalest nagyon sajnàlom.
A futam embere Acosta, vele még lesz baj😃
Pecco rajtprogramja gyenge, onnantól futott az eredmény után és teljesen megzavartàk az Acosta és MM előzések.
Az várható volt, h Marquez csínybe megy, az olasznak kellett vna észnèl lennie. Nem egy vb-hoz méltó gondolkodás és manőver volt.
Quarta nagyot ment, de ez a Yama kuka, megnézném egy Pramacon.
Hàtul Rins, Morbidelli megint tragédia, A Marqueznek és Espargaronak nem volt jó hétvégéje.
Willie Parker
8 hónapja
Jughead
5 214
Tavaly sehol nem volt a balesetei miatt, ezért érkezett meg most.Jó látni, hogy megérkezett a Bestia is. 😊24-es Ducati-val nem olyan nehéz ez. MM 2. futama a Ducati-val(23-asal, ami jóval gyengébb mint az új és tudja tartani a tempót a legjobbakkal), ráadásul a 23-as Ducati-k közül messze ő legjobb már most..
Jughead
Pep71
8 hónapja
Pep71
2 597
Jó látni, hogy megérkezett a Bestia is. 😊24-es Ducati-val nem olyan nehéz ez. MM 2. futama a Ducati-val(23-asal, ami jóval gyengébb mint az új és tudja tartani a tempót a legjobbakkal), ráadásul a 23-as Ducati-k közül messze ő legjobb már most..
Jughead