Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
10 hónapja
Úgyis Norris lesz a világbajnok....Oscarnak esélye sincs mert Brownék elintézik....Ez már KeyG szintű összeesküvés elmélet
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
10 hónapja
A tapasztalatlan oroszlán, amikor először jön ki rajta az ösztön.Nem vagyok egy Piastri fan de az hogy kijon belole most a gyilkos en az szimpatikus.Csak pont hogy szar dontest hozott es hibazott, amikor gyilkolni akart. Es ez baj.
JéBé
Stez
Vagy mikor első akcióban hamar durransz el.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Úgyis Norris lesz a világbajnok....Oscarnak esélye sincs mert Brownék elintézik....Ferrari meg kb bohócok gyülekezete
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Nem vagyok egy Piastri fan de az hogy kijon belole most a gyilkos en az szimpatikus.Csak pont hogy szar dontest hozott es hibazott, amikor gyilkolni akart. Es ez baj.
JéBé
10 hónapja
Mr.Breaker
1 948
Ez az utolsó etap a McLarentől tiszta levegőben kicsit durva lett. 20 kör alatt adtak Russelnek 22 mp-t, Leclercnek 30+ mp-t. 😄Más liga ez az autó, az az egy "szerencsénk", hogy a pilótáik egy polccal lentebb vannak és így néha azt lehet hinni van másnak is esélye rajtuk kivül a győzelemre.
10 hónapja
Nem vagyok egy Piastri fan de az hogy kijon belole most a gyilkos en az szimpatikus.Ebben max az öngyilkos ösztön látszott.
JéBé
10 hónapja
Nem vagyok egy Piastri fan de az hogy kijon belole most a gyilkos en az szimpatikus.
10 hónapja
Abszolút nem vagyok biztos. A kanyarokból mindig jobban jött ki Norris, Piastri nagyon rosszul kezelte a helyzetet, rosszul ment bele a kanyarokba, ráadásul egyszer támadt, iszonyú messziről. Szerintem “holnap reggelig” elment volna Norris elől.Mindig jobban örül ha Norris nyer....Mondtam megnyeretik a brittelBrown végre igazán örülhet.
vpi
Piastri elcseszte még 1 kör lett volna akkor elkapta volna....
10 hónapja
JólOscar is egy kiállást akart de a csapat másképp döntöttMondtam megnyeretik a brittelMi a fasz abban a megnyeretés, ha Piastri türelmetlen?
zacknorb
Az elmúlt évek is ezt igazolták, meg az idei is, a végén elkapkodta.
Poloska vagyok.
10 hónapja
A ringen azért ha nincs nagyon extra tapadáselőnyöd, akkor nem annyira lehet előzni. Norris a kigyorsításokra ment rá, ahogy azt kell és tartotta a célegyenes elején a 7-8 tized körüli előnyt, az meg kitart a végéig.Mindig jobban örül ha Norris nyer....Mondtam megnyeretik a brittelBrown végre igazán örülhet.
vpi
Akkor lett volna valós esélye Piastrinak, ha Norris megcsúszik a kigyorsításon.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
🤣🤣🤣🤣 mik ezek a komolytalan move-ok..hol van ez verstappen szintjétőlKanyarba....
Pep71
Draft

10 hónapja
Piastrival valszeg lesz egy durva beszélgetés futam után.Miért nem tutyi mutyi mint Norris
Beki
Draft

10 hónapja
Piastrival valszeg lesz egy durva beszélgetés futam után.
10 hónapja
Oscar is egy kiállást akart de a csapat másképp döntöttMondtam megnyeretik a brittelMi a fasz abban a megnyeretés, ha Piastri türelmetlen?
zacknorb
Draft

10 hónapja
Meg mennyit "megnyerettek" màr az auszival ha úgy nèzzük időnként maga Norris is szóval hagyjuk...😏Mondtam megnyeretik a brittelMi a fasz abban a megnyeretés, ha Piastri türelmetlen?
zacknorb
10 hónapja
Ezt Piastri baszta el, Norris volt a higgadtabb.Ezt most azért Lando szépen megcsinálta. Az első kiállás előtt is nagyon jo időket ment az elhasznált gumin aztán meg a keményen végig jól tolta. Ráadásul a lekorozesek is szarul jöttek ki neki de el bírta most a nyomást
Stez
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Mindig jobban örül ha Norris nyer....Mondtam megnyeretik a brittelBrown végre igazán örülhet.
vpi
Draft

10 hónapja
Mondtam megnyeretik a brittelMi a fasz abban a megnyeretés, ha Piastri türelmetlen?
Poloska vagyok.
10 hónapja
Vèèègreee nem csesztèk el🥳🥳🥳🥳
10 hónapja
Ezt megérdemelte Norris
10 hónapja
Mondtam megnyeretik a brittelPiastri iszonyú amatőr volt.
10 hónapja
Mondtam megnyeretik a brittelBrown végre igazán örülhet.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
10 hónapja
Ezt Piastri baszta el, Norris volt a higgadtabb.
10 hónapja
Mondtam megnyeretik a brittel
Draft