Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
10 hónapja
Hopp, Blaney pole SVG előtt.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Okos döntés a Trackhousetól!Papírforma. Várható volt hogy nem egy évért hozták át a déli féltekéről.
NEWS: Multiyear contract extension for SVG 🤝
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) August 8, 2025
The winningest foreign-born driver in @NASCAR history will remain in The House for years to come. pic.twitter.com/3CZI4Ilz8g
iktriad
Pedzegetik hogy hamarosan Zilischet is bejelentik '26-ra.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Okos döntés a Trackhousetól!NEWS: Multiyear contract extension for SVG 🤝
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) August 8, 2025
The winningest foreign-born driver in @NASCAR history will remain in The House for years to come. pic.twitter.com/3CZI4Ilz8g
10 hónapja
Nagy Dani egyre ügyesebb a YouTubeon, sokat fejlődött, ő például simán tolhatná állandóban. De az rtl-en szerintem megint egy Szujó, Héder Barna szerű valami lenne egy meglepetés emberrel, mondjuk a Winkler, Karotta duobol aki épp ráér.WG szerintem nemzetkozi szinten is magas tudassal rendelkezik forma1 teren. Viszont kar hogy o a play by play komm, sokkal jobban allt neki a szakkomm szerep.Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
Duff
JéBé
De amúgy jah, Wéber top szakkommentátor, bár már ő is belefárad a hosszú idenyekbe
10 hónapja
Jason Crump ma 50 évesHúúúú, de mélyről jött elő a fejemben ez a név. 😀
hihetetlen
🤘 gaben 🤘
10 hónapja
pontosan!WG szerintem nemzetkozi szinten is magas tudassal rendelkezik forma1 teren. Viszont kar hogy o a play by play komm, sokkal jobban allt neki a szakkomm szerep.Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
Duff
JéBé
ugyanezt szajkózom már 5 éve és sajnos wégé a közvetítések alatt is sok mindennel foglalkozik és nem vesz észre dolgokat emiatt
10 hónapja
Colapinto még a teszten is képes volt összetörni az autót.
10 hónapja
WG szerintem nemzetkozi szinten is magas tudassal rendelkezik forma1 teren. Viszont kar hogy o a play by play komm, sokkal jobban allt neki a szakkomm szerep.Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
Duff
10 hónapja
Jason Crump ma 50 éveshihetetlen
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Brought the heat ⚾️⁰⁰@PatricioOWard fired the first pitch before today’s @Rangers game. pic.twitter.com/53NSVuQc9B
— NTT INDYCAR SERIES (@IndyCar) August 6, 2025
Ma Pato erősen ment promozni az Arlington GP-t
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nagyjabol az ezredfordulo ota nezem/kovetem a sportot (kisebb kihagyasokkal neha), de WG messze a legjobb szakerto/kommentator eddig szerintem. Ot semmikepp se valtanam le. Az, hogy kik vannak melle/ulnek a studioban az mar mas kerdes.Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
steelwolf
10 hónapja
Én mondjuk nem bánnám, ha jönnének új arcok a közvetítésbe. Egy esetleges költözködéssel.Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
Willie Parker
10 hónapja
Igen, csak azért a magyar piac baromi kicsi, ehhez képest meg a sportközvetítési jogok szanaszét vannak szórva.Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
shawnka
10 hónapja
Az továbbra is magyar sajátosság, hogy az F1 közszolgálati tartalomnak számít.fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
Willie Parker
10 hónapja
fociarena.com/2025/08/05/visszaterhet-az-rtl-re-a-forma-1-2026-tol/Mondjuk az még nagyon fasza lenne, ha az RTL +-ra raknák az F1-et is, aztán fizess még többet.
NB2
10 hónapja
Honeycutt is megy azért a Glenen, a Young’s Motorsports 02-es Chevyével.Azzal a kiegészítéssel, hogy a hétvégén Watkins Glenben Bell vezeti az 52-est, és a jövő héttől Honeycutt. Simán győzelmi esélyes lesz ott. 😊Kaden Honeycuttot, kedvenc Truck Series versenyzőmet azonnali hatállyal kirakta a Niece Motorsports, miután az 2026-ra aláírt a Toyotához és a Tricon Garage-hoz.Stewart Friesen helyére fog beülni Honeycutt a szezon hátralevő részére. Ez mondjuk szép gesztus.
Ezért is tart ott a csapatod Al, ahol. 😊
Mikey
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
10 hónapja
Azzal a kiegészítéssel, hogy a hétvégén Watkins Glenben Bell vezeti az 52-est, és a jövő héttől Honeycutt. Simán győzelmi esélyes lesz ott. 😊Kaden Honeycuttot, kedvenc Truck Series versenyzőmet azonnali hatállyal kirakta a Niece Motorsports, miután az 2026-ra aláírt a Toyotához és a Tricon Garage-hoz.Stewart Friesen helyére fog beülni Honeycutt a szezon hátralevő részére. Ez mondjuk szép gesztus.
Mikey
zacknorb
10 hónapja
Kaden Honeycuttot, kedvenc Truck Series versenyzőmet azonnali hatállyal kirakta a Niece Motorsports, miután az 2026-ra aláírt a Toyotához és a Tricon Garage-hoz.Stewart Friesen helyére fog beülni Honeycutt a szezon hátralevő részére. Ez mondjuk szép gesztus.
Mikey
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az olasz márka hétfőn bejelentette, a 2025-ös szezon végeztével leállítja a SC63 hypercar-programot, hogy az erőforrásokat a Temerario GT3 projektre tudják fordítani.Kár érte, színfoltnak jó volt. Amúgy tipikus nagyvállalati hozzáállás, hogy nem hagyják kifutni a dolgokat teljesen.
zacknorb
Az Isotta pedig visszatérne. Valamiért.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
A 45-ös számú Chevrolet Silveradót Connor Zilisch fogja vezetni ezen a hétvégén, Watkins Glenen. Ez azt is jelenti, hogy 19 esztendős tehetség triplázni fog, hiszen a főállását képező Xfinity Series mellett a Cupban is lehetőséget kap a Trackhouse Racing jóvoltából.De szép is lenne egy sweep. 😊
zacknorb
10 hónapja
Az olasz márka hétfőn bejelentette, a 2025-ös szezon végeztével leállítja a SC63 hypercar-programot, hogy az erőforrásokat a Temerario GT3 projektre tudják fordítani. A közlemény szerint a döntés hátterében az áll, hogy a WEC kötelező kétautós szabálya és az autó fejlesztési problémái olyan anyagi ráfordítást jelentett volna, amit a jelen helyzetben nem tudnak vállalni.
"Ahogy a projekt haladt előre, az erőforrás-igény - mind anyagilag, mind a műszaki komplexitást tekintve - túlnőtt azon, amit előzetesen gondoltunk" - olvasható a közleményben.
A tavalyi WEC-bemutatkozás után a Lamborghini idén már csökkentett programot futott, és csak az IMSA hosszútávú versenyein indult el. A terv az autó fejlesztése lett volna, de tavaly év végén a márka kapcsolata megromlott az autókat üzemeltető Iron Lynx csapattal, akik nagyon komoly pénzeket tettek a programba.
A DailySportsCar értesülése szerint ennek ellenére készültek fejlesztések - például egy új aero-csomag - amiket jövőre bevetettek volna, de a mostani bejelentés alapján erre végül nem kerül sor.
A problémát kb. így tudnánk összefoglalni: a Lamborgini eredeti költségvetési terve valószínűleg erősen számolt az Iron Lynx-től érkező forrásokkal, amiktől a szakítás miatt elestek. Közben az is kiderült, hogy komoly extra pénzeket kellene elkölteni az autó fejlesztésére, és ez a kettő így együtt már olyan anyagi terhet jelentene, amit a márka nem akar vállalni.
A DSC szerint voltak arra irányuló próbálkozások, hogy az autót egy privát finanszírozású csapatnak adják ki, de végül ez sem valósult meg.
A hivatalos közlemény a "pause" szót használja, ami azt jelenti, hogy a Lamborghini egy kiskaput még nyitva hagyott magának egy esetlegese későbbi visszatérésre, de őszintén szóval az ilyen "megszakítások" legtöbbször a program végét szokták jelenteni.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kaden Honeycuttot, kedvenc Truck Series versenyzőmet azonnali hatállyal kirakta a Niece Motorsports, miután az 2026-ra aláírt a Toyotához és a Tricon Garage-hoz.A 45-ös számú Chevrolet Silveradót Connor Zilisch fogja vezetni ezen a hétvégén, Watkins Glenen. Ez azt is jelenti, hogy 19 esztendős tehetség triplázni fog, hiszen a főállását képező Xfinity Series mellett a Cupban is lehetőséget kap a Trackhouse Racing jóvoltából.
Mikey
Az idény hátralévő részében Bailey Currey veszi át a #45 volánját.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kaden Honeycuttot, kedvenc Truck Series versenyzőmet azonnali hatállyal kirakta a Niece Motorsports, miután az 2026-ra aláírt a Toyotához és a Tricon Garage-hoz.Ezért is tart ott a csapatod Al, ahol. 😊
10 hónapja
Nem hiszem, hogy akármelyik 2. hely után vigasztalta egy kicsit is hogy "de biztos PO résztvevő".Ha előre tekint, akkor mi más?Három győzelemről maradt le éppencsak. Szerinted olyankor érdekli a PO?Csóri Briscoe, utolsó négy versenyen harmadjára lett 2. 😀Stabil PO résztvevő.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Versenyző, a jobbik fajtából, nyerni akar.