Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Egyébként elnézve Kanadát, lehet Max és a Red Bull bánni fogja még az eddig elfecsérelt pontokat (jól számolok nagyjából 23 pontot sikerült eddig bukniuk), mert a McLaren harmadik erőnek tűnt nagyjából az egész versenyen.Azért pályakarakterisztika is számít
Jughead
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
😂10 hónapja
SVG sztem pályát tévesztett, inkább az IndyCarban, WEC-ben, DTM-ben kellene indulnia. Ott kiderülne, h a jó road versenyzőkhöz képest mennyire jó.Bell vezet féltávnál, az szép.Nem sokáig, SVG ellen ma sem nagyon van esély.
Mikey
Mikey
Pedig imádom a személyiségét, a megnyilatkozásait, meg értem h stock carozott, de na...
10 hónapja
FUN FACT: A NASCAR legutóbbi négy, nemzeti kategóriás versenyét négy különböző nemzetiségű pilóta nyerte.🇨🇦 Stewart Friesen (Truck Series - Michigan)
🇺🇸 Denny Hamlin (Cup Series - Michigan)
🇲🇽 Daniel Saurez (Xfinity Series - Mexikó)
🇳🇿Shane Van Gisbergen (Cup Series - Mexikó)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Egyébként elnézve Kanadát, lehet Max és a Red Bull bánni fogja még az eddig elfecsérelt pontokat (jól számolok nagyjából 23 pontot sikerült eddig bukniuk), mert a McLaren harmadik erőnek tűnt nagyjából az egész versenyen.
10 hónapja
Igen, még mindig csak Kirkwood és Palou tud nyerni Indycarban 😀Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz IndyCarban valaha.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
(bár Suarez azt hiszem Kaulig-gal nyert az Xfinityben, de akkor is)A 9-es az a JR Motorsports részidős autója.
iktriad
10 hónapja
Sejthető volt....de akkor ha Max csinál majd ugyanilyen szitut akkor azt se büntessékRebBull óvott......elutasították
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
SVG előtt le a kalappal. Remélem Chicagoban jöhet neki majd a 3. futamgyőzelem. A Trackhousenak egész jó hétvégéje volt (bár Suarez azt hiszem Kaulig-gal nyert az Xfinityben, de akkor is)
Respect 🤝 @Daniel_SuarezG felicitó a su compañero @shanevg97 tras su triunfo en la carrera de NASCAR Cup Series en México. 🇲🇽 #NASCARMexico #NASCARMexicoCity pic.twitter.com/3rRTJTzBCE
— NASCAR México (@NASCARMexico_) June 16, 2025
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
eu.tennessean.com/story/sports/nascar/2025/06/15/nascar-in-season-tournament-update-mexico-race/84221698007/Ez pedig 2 futam után a NASCAR in-season tournament kiemelései, ez nyilván sokat fog még változni Poconoban
Poloska vagyok.
10 hónapja
Igen, még mindig csak Kirkwood és Palou tud nyerni Indycarban 😀Newgarden elég szerencsétlen volt, látványosat esett.
Rasmussen úgy lett 3., hogy a futam elején lángolt a pitroadon.
Poloska vagyok.
10 hónapja
RebBull óvott......elutasították
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
10 hónapja
Hát ez durva dominancia volt.
Poloska vagyok.
10 hónapja
RebBull óvott......
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Bell vezet féltávnál, az szép.Nem sokáig, SVG ellen ma sem nagyon van esély.
Mikey
10 hónapja
Bell vezet féltávnál, az szép.
10 hónapja
Durva egy Taxi idézet az első érdemleges hsz-e a fórumon Gabennek. Ma már megérte felkelni!Mi ez a 2 gokart? Csak nem Mercedes? Nahát, már verdákat is gyártanak nálatok?Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájuk“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”
🤘 gaben 🤘
rob3r7o
iktriad
10 hónapja
Mi ez a 2 gokart? Csak nem Mercedes? Nahát, már verdákat is gyártanak nálatok?Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájuk“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”
🤘 gaben 🤘
rob3r7o
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájukKívánom hogy egyszer összevethesd a tudásod pl. az általános nevetség tárgyát képező Cody Ware-rel vagy Kris Wrighttal. Hamar helyre lennél téve, azt hiszem. ☺️Mint az amcsik ha jobbra is kell kanyarodni? 😊Komolytalan vagy a finomítással együtt is.Ettől még igazTe és az okos általánosításaid. 🥱Kyle Fuckin' Busch... 💀a Balfasz
Mikey
amcsik < autóverseny
🤘 gaben 🤘
Mikey
De finomítom stock versenyzők < pályaversenyzés
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
10 hónapja
Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájukKívánom hogy egyszer összevethesd a tudásod pl. az általános nevetség tárgyát képező Cody Ware-rel vagy Kris Wrighttal. Hamar helyre lennél téve, azt hiszem. ☺️Mint az amcsik ha jobbra is kell kanyarodni? 😊Komolytalan vagy a finomítással együtt is.Ettől még igazTe és az okos általánosításaid. 🥱Kyle Fuckin' Busch... 💀a Balfasz
Mikey
amcsik < autóverseny
🤘 gaben 🤘
Mikey
De finomítom stock versenyzők < pályaversenyzés
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
köszi, azvazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???
tudom valamelyik sportfilmnél már hallottam, talán az emlékezz a titánokban volt???
NB2vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???www.youtube.com/watch?v=DX3o1O8ZsTw
tudom valamelyik sportfilmnél már hallottam, talán az emlékezz a titánokban volt???
NB2
shawnka
és igen a titánoknál hallottam
10 hónapja
amíg nincs NFL vasárnap este, addig teljesen jó. Segít hamar elaludni. 😀 De majd próbálok rájönni, mi a lényege. A múlt heti pl tetszett, ha olyan futamok lesznek, akkor még megnézek majd párat. A mait már elkapcsoltamAkkor nagyon nem éreztél rá erre a fajta versenyzésre. Nem baj, nem jöhet be mindenkinek. ☺️bevallom idén kezdtem el követni, de kb ez jött le idáig belőle. 😀 A végén még bekavarhat az üzemanyag, amit eddig láttam. De ha elmegy valaki, akkor 30-40 körön keresztül néha nem történik semmi, ilyenkor be szoktam aludni sajna. 😀Sok versenyt láthattál te is.hogy látványos legyen. újra indításnál vannak balesetek. Ha nem tennék, akkor unalmas lenne az egész Nascar körözésDe ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Akkor mi értelme van mindannak, ami eddig történt?
Kampman
shawnka
Kampman
Toto21
Mikey
Toto21
Mikey
10 hónapja
vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???
NB2
vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???www.youtube.com/watch?v=DX3o1O8ZsTw
NB2
10 hónapja
Akkor nagyon nem éreztél rá erre a fajta versenyzésre. Nem baj, nem jöhet be mindenkinek. ☺️bevallom idén kezdtem el követni, de kb ez jött le idáig belőle. 😀 A végén még bekavarhat az üzemanyag, amit eddig láttam. De ha elmegy valaki, akkor 30-40 körön keresztül néha nem történik semmi, ilyenkor be szoktam aludni sajna. 😀Sok versenyt láthattál te is.hogy látványos legyen. újra indításnál vannak balesetek. Ha nem tennék, akkor unalmas lenne az egész Nascar körözésDe ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Akkor mi értelme van mindannak, ami eddig történt?
Kampman
shawnka
Kampman
Toto21
Mikey
Toto21