Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Azért úgy szabályosságot keresni egy leterelésben, hogy a kijáraton a pályát se találod el, az nem könnyű. Szép utolsó futam lesz.
több mint 4 éve
Drámakirálynő? Mert néha megjegyzi, hogy talán nem kéne a Mercinek mindent megengedni és esetleg néha ugyanazért ugyanazt a büntetést is kaphatná, mint mások? 😀Egy igazi dráma királynő, passzív agresszív, nem akarnám főnökömnek, nekem nagy unszimpi. Wolf nekem meg laza és földön ragadt csávó képét kelti.Szerintem Horner a kurvajó arc (én láttam közelről is egy céges rendezvényen, nem csak a versenyek-nyilatkozatok alapján), Wolf meg egy arrogáns farok benyomását kelti nekem mindig...Ez a Merci főnök is mennyire tenyérbemászó féreg. Igazi ütnivaló feje van 😊Pedig Wolf kurvajó arc, ezerszer rokonszenvesebb, mint Horner.
bcsarli
balintbaba
StormST
balintbaba

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Max meglépte, amit én is tettem volna a helyében ez után a komédia után, levonult a pezsgővel és a kupával, én nem bírtam a srácot, amikor bejött az F1-be, de idén sokat nőtt a szememben, mert én tuti nem viselném ilyen higgadtan azt a szarcunamit, amit kap az arcába egész évben...

több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Az, hogy 7 tizedről felzabálja DRS-sel az RB-t az ellen sokat nem lehet csinálni... Láthattuk ma is, tisztán az RB a leggyorsabb csak Lajos jobb lábbal tudja kompenzálni ezt. 🤮🤮
több mint 4 éve
Komoly az a drón pályarajz
több mint 4 éve
Megértem. Maxot kell csak vizsgálni. Hamit max akkor ha van sok szabadidejük 😀Továbbra se értem, hogy a Maxba rongyolasert miért nem kapott Hami semmit.Nem volt rá kapacitásuk még vizsgálni sem biztos...
Toca
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Úgy tűnik a BLM-nek lefekszik még a FIA is.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Továbbra se értem, hogy a Maxba rongyolasert miért nem kapott Hami semmit.Nem volt rá kapacitásuk még vizsgálni sem biztos...
Toca
több mint 4 éve
Wolf? 🤨Egy igazi dráma királynő, passzív agresszív, nem akarnám főnökömnek, nekem nagy unszimpi. Wolf nekem meg laza és földön ragadt csávó képét kelti.Szerintem Horner a kurvajó arc (én láttam közelről is egy céges rendezvényen, nem csak a versenyek-nyilatkozatok alapján), Wolf meg egy arrogáns farok benyomását kelti nekem mindig...Ez a Merci főnök is mennyire tenyérbemászó féreg. Igazi ütnivaló feje van 😊Pedig Wolf kurvajó arc, ezerszer rokonszenvesebb, mint Horner.
bcsarli
balintbaba
StormST
balintbaba
több mint 4 éve
Milyen szepen hazudik hamilton
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Egy igazi dráma királynő, passzív agresszív, nem akarnám főnökömnek, nekem nagy unszimpi. Wolf nekem meg laza és földön ragadt csávó képét kelti.Szerintem Horner a kurvajó arc (én láttam közelről is egy céges rendezvényen, nem csak a versenyek-nyilatkozatok alapján), Wolf meg egy arrogáns farok benyomását kelti nekem mindig...Ez a Merci főnök is mennyire tenyérbemászó féreg. Igazi ütnivaló feje van 😊Pedig Wolf kurvajó arc, ezerszer rokonszenvesebb, mint Horner.
bcsarli
balintbaba
StormST
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Továbbra se értem, hogy a Maxba rongyolasert miért nem kapott Hami semmit.
több mint 4 éve
Az összeérés előttinél? Amit "vissza akart adni"?Amúgy végül miért kapta az 5 mp büntit?Azért mert az 1-es kanyarban kicsúszott és ott volt Hami is. Utána visszaengedte, de az már nem érdekelte a T. bíróságot.
Én láttam több esetet is ahol osztottam volna 😀, de ezért is jó, hogy nem én döntök
vpi
Klaci79
több mint 4 éve
Amúgy végül miért kapta az 5 mp büntit?Azért mert az 1-es kanyarban kicsúszott és ott volt Hami is. Utána visszaengedte, de az már nem érdekelte a T. bíróságot.
Én láttam több esetet is ahol osztottam volna 😀, de ezért is jó, hogy nem én döntök
vpi
több mint 4 éve
Szerintem Horner a kurvajó arc (én láttam közelről is egy céges rendezvényen, nem csak a versenyek-nyilatkozatok alapján), Wolf meg egy arrogáns farok benyomását kelti nekem mindig...Ez a Merci főnök is mennyire tenyérbemászó féreg. Igazi ütnivaló feje van 😊Pedig Wolf kurvajó arc, ezerszer rokonszenvesebb, mint Horner.
bcsarli
balintbaba

több mint 4 éve
Verstappen döbbenetes futamokat tol, nyilván feszegeti a határokat (sőt), de egyszerűen mást nem tehet ez ellen a Merci ellen.
több mint 4 éve
Hányok ettől az egész Mercitol.MV-nek végig határon kellett mennie, a lassabb autó miatt. Sajnos egész évben ő az, aki kockáztat ezért...
Viszont Max rengeteget hibázott a hétvégén. Kezükbe volt, hogy ezt megnyerjék.
Toca
több mint 4 éve
Amúgy végül miért kapta az 5 mp büntit?Én láttam több esetet is ahol osztottam volna 😀, de ezért is jó, hogy nem én döntök
több mint 4 éve
Hányok ettől az egész Mercitol.Viszont Max rengeteget hibázott a hétvégén. Kezükbe volt, hogy ezt megnyerjék.
több mint 4 éve
Nem lenne jó. Dőljön el a pályánVerstappen kiveri az első körben a nyavogo gecit, kisenek mindketten, több győzelemmel Verstappen a vilagbajnokHol kell aláírni?
gabokocka
Bár Hamika kapna egy pontot kárpótlásul a futam után úgyis.
Bálesz
több mint 4 éve
Simán kizárnák Max-otVerstappen kiveri az első körben a nyavogo gecit, kisenek mindketten, több győzelemmel Verstappen a vilagbajnokHol kell aláírni?
gabokocka
Bálesz
több mint 4 éve
Verstappen kiveri az első körben a nyavogo gecit, kisenek mindketten, több győzelemmel Verstappen a vilagbajnokHol kell aláírni?
gabokocka

több mint 4 éve
Ez a Merci főnök is mennyire tenyérbemászó féreg. Igazi ütnivaló feje van 😊Pedig Wolf kurvajó arc, ezerszer rokonszenvesebb, mint Horner.
bcsarli
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Most azon röhögnék, ha Lajos kapná a 10 secet, aztán mindenki mosná kezét, hogy dehát ő is büntizve lett..
több mint 4 éve
Verstappen kiveri az első körben a nyavogo gecit, kisenek mindketten, több győzelemmel Verstappen a vilagbajnok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.