Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Minshew not likes this.Amúgy ennyi csapat játszik máskor, mint 19:00 óra, hogy mindenki itt van? 😊Azt leszarom, ez sokkal jobb. 😀
iktriad
balintbaba
több mint 4 éve
Nem tud rámenni meg a legjobb körre se…
több mint 4 éve
Végül kibrusztolták, hogy x legyen
több mint 4 éve
Hamilton manővere határeset volt, hát perszeaz mindig határ eset, neki soha nem negatívan 😀
Willie Parker
több mint 4 éve
Amúgy ennyi csapat játszik máskor, mint 19:00 óra, hogy mindenki itt van? 😊Azt leszarom, ez sokkal jobb. 😀
iktriad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Hamilton manővere határeset volt, hát persze
több mint 4 éve
De miért kellett volna random lelassítani azt se értemhogy ne kapja meg ezt az 5mp-es büntetést, ezért akarta visszaengedni...csak Ami nem ott akarta és ezek szerint ő kérheti, hogy a megfelelő helyen legyen visszaengedve
Heisman
több mint 4 éve
Amúgy ennyi csapat játszik máskor, mint 19:00 óra, hogy mindenki itt van? 😊te se Minshawt nézed 😛
iktriad
több mint 4 éve
Ráadásul már akkor is Sennát kizárták...Sajnos ez a "nagy párbaj" kezd átmenni a vicc kategóriába, Bocsi a "bezzeg régen"-ért, de egy Prost-Senna párharc azért sokkal tisztább küzdelem volt, pedig ott is kiütötték egymást a felek döntő helyzetben (lásd még asszem mindkétszer Suzuka 1989, 1990).Egy NFL-fórumon tényleg leírja ezt valaki az elmúlt évek szabályváltozásai tükrében?
iktriad
Szokol
több mint 4 éve
Amúgy ennyi csapat játszik máskor, mint 19:00 óra, hogy mindenki itt van? 😊
több mint 4 éve
Ez mi ez az egész, ami történik? Verstappent megbüntetik ugyanazért, amit Hamilton csinált ellene és amiért szintén Verstappent büntették. 😀
több mint 4 éve
Sajnos ez a "nagy párbaj" kezd átmenni a vicc kategóriába, Bocsi a "bezzeg régen"-ért, de egy Prost-Senna párharc azért sokkal tisztább küzdelem volt, pedig ott is kiütötték egymást a felek döntő helyzetben (lásd még asszem mindkétszer Suzuka 1989, 1990).Egy NFL-fórumon tényleg leírja ezt valaki az elmúlt évek szabályváltozásai tükrében?
iktriad
több mint 4 éve
Ez szerintem nem pozició visszaadás, vagy akkor rossz a szabály.de miért? előtte volt, nem? Vagy csak akkor számít, ha utána már nem előzheti meg....akár meg is beszélhetik akkor ki nyerje
balintbaba
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Vidám, felszabadult pezsgőzés lesz a dobogón.
több mint 4 éve
De miért kellett volna random lelassítani azt se értem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Sajnos ez a "nagy párbaj" kezd átmenni a vicc kategóriába, Bocsi a "bezzeg régen"-ért, de egy Prost-Senna párharc azért sokkal tisztább küzdelem volt, pedig ott is kiütötték egymást a felek döntő helyzetben (lásd még asszem mindkétszer Suzuka 1989, 1990).
több mint 4 éve
szerintem ez így igazságos, senki nem szólhat semmit, dőljön el az utolsó futamon
több mint 4 éve
a hollandnak be kell jönnie új gumiért és a leggyorsabb kőr legyen az övé!De akkor nem biztos, hogy Ocon előtt lesz 5 Opel
NB2
több mint 4 éve
Figyeljétek meg, valamelyik még megáll a vége előtt...
több mint 4 éve
Faszom ebbe az idiótaságba, vicc az egész. Komolytalan...
több mint 4 éve
Kibaszott kamu volt ez így 😕
több mint 4 éve
Jó, ez vicc így már. A másikat hátulról telibeverni az nem büntetés, de a pályáról kivezetés igen? Komédia már ami ebben a szezonban van...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
😀 Én nem értem ezt a futamot...Úgy tűnik, hogy ők maguk sem 😀
Szokol
több mint 4 éve
Minek engedte el? Nem volt senkinek annyi esze, hogy szóljon neki ?
több mint 4 éve
😀 Én nem értem ezt a futamot...