Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
És akkor ott van a10 autós szabály. Vmikor ezt büntettek de nyilván Haminak nem.Mert Lajos a 2. rajtnál mit csinált? Ugyan úgy leterelte Maxot, a visszaengedésnél ugyan úgy kiterelte a pályán kívülre Verstappent, Max felökleléséről nem is beszélve. Még csak vizsgálva sem voltak az esetek. 🙂Ahogy Eazzy írja : Meg mi az hogy egyezkedünk hogy jajj tesó jó lesz a rajtnál egy harmadik hely? De először második. Mert Oconról elfelejtkeztek?Max ugyanolyan agresszív idióta maradt úgyhogy nekem nem változott semmit, már akkor utáltam amikor Leclercet leterelte 😀Sefteltek? Ja, mármint elfogadták, amit letoltak a torkukon? Vagy szerinted milyen szempontból jött ki abból jól a RB? Mesélj, kérlek...
Ha már az elején megbüntetik úgy ahogy Brazíliában elmaradt nem történt volna semmi. Ja és akkor az RB seftelhet Masival hogy mi legyen a büntetés mint a piacon. És az RB panaszkodik a szabályokra. Ok.
Utána meg elengedi és egyből visszatámadja, az is szabályos volt és teljesen érhető mivel a szemét Hamilton ellen megy!!!
Másik kedvencem hogy ha Maxnak van szerencséje az elején az a világ legkirályabb dolga, de amúgy meg Luckylton.
Heisman
StormST
Mert az normális hogy a hollandot nem lehet megközelíteni mert bármikor kirak szemrebbenés nélkül, mint ma is 2-szer, a rajtnál és amiért járt a +5mp
Heisman
Mr.Breaker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Amúgy Gameday!
több mint 4 éve
Kicsit unalmas ez már …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Mert Lajos a 2. rajtnál mit csinált? Ugyan úgy leterelte Maxot, a visszaengedésnél ugyan úgy kiterelte a pályán kívülre Verstappent, Max felökleléséről nem is beszélve. Még csak vizsgálva sem voltak az esetek. 🙂Ahogy Eazzy írja : Meg mi az hogy egyezkedünk hogy jajj tesó jó lesz a rajtnál egy harmadik hely? De először második. Mert Oconról elfelejtkeztek?Max ugyanolyan agresszív idióta maradt úgyhogy nekem nem változott semmit, már akkor utáltam amikor Leclercet leterelte 😀Sefteltek? Ja, mármint elfogadták, amit letoltak a torkukon? Vagy szerinted milyen szempontból jött ki abból jól a RB? Mesélj, kérlek...
Ha már az elején megbüntetik úgy ahogy Brazíliában elmaradt nem történt volna semmi. Ja és akkor az RB seftelhet Masival hogy mi legyen a büntetés mint a piacon. És az RB panaszkodik a szabályokra. Ok.
Utána meg elengedi és egyből visszatámadja, az is szabályos volt és teljesen érhető mivel a szemét Hamilton ellen megy!!!
Másik kedvencem hogy ha Maxnak van szerencséje az elején az a világ legkirályabb dolga, de amúgy meg Luckylton.
Heisman
StormST
Mert az normális hogy a hollandot nem lehet megközelíteni mert bármikor kirak szemrebbenés nélkül, mint ma is 2-szer, a rajtnál és amiért járt a +5mp
Heisman
több mint 4 éve
OK és azt bejátszották, hogy a Mercivel közben mit egyezkedtek? Csak mert Valahogy hirtelen az lett, hogy Max 3., ott már nem volt kérdés, csak kijelentés. Aki itt seftelt, az a Merci volt, csak azt nem hallottuk, valahogy mégis megint az lett, amit ők akartak, hiába vezette ki a pályáról Hamilton Maxot, úgy, hogy el tudott volna fordulni, csak nem akart...Ahogy Eazzy írja : Meg mi az hogy egyezkedünk hogy jajj tesó jó lesz a rajtnál egy harmadik hely? De először második. Mert Oconról elfelejtkeztek?Max ugyanolyan agresszív idióta maradt úgyhogy nekem nem változott semmit, már akkor utáltam amikor Leclercet leterelte 😀Sefteltek? Ja, mármint elfogadták, amit letoltak a torkukon? Vagy szerinted milyen szempontból jött ki abból jól a RB? Mesélj, kérlek...
Heisman
StormST
Heisman

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Másik kedvencem hogy ha Maxnak van szerencséje az elején az a világ legkirályabb dolga, de amúgy meg Luckylton.Nyilván mindenki a saját szemszögéből éli meg ezt és elfogult a kedvence irányában, ez természetes. Egyébként ezt a gúnynevet még rajtad kívül senkitől nem olvastam itt.
Heisman
több mint 4 éve
NaívArra, hogy nem alacsonyodik le az intelligens ember, es kepes arra, hogy ne duhbol es utalatbol a halal faszara kivanjon valakit. 🙂Na, ez a topik is minosegi ma nagyon.Amúgy mire számítottál?
Elkepeszto, mennyire keptelen az emberek tobbsege elfogulatlanul kommentalni, es mennyire erezheto eros a gyulolethullam es az indulatok a hszekben. Egyiknel Max a geci, a masiknak alapbol ruhellnie kell Hamiltont. A lenyeg, hogy utalni kell. Elfogultan, csak ugy elvezni a versenyt, nem lehet. Mindig az a hibas es a mocsok, akit nem szeret az ember.
Stez
bcsarli
Stez
több mint 4 éve
Mert amúgy Hamilton nem rakta ki Verstappent?Ahogy Eazzy írja : Meg mi az hogy egyezkedünk hogy jajj tesó jó lesz a rajtnál egy harmadik hely? De először második. Mert Oconról elfelejtkeztek?Max ugyanolyan agresszív idióta maradt úgyhogy nekem nem változott semmit, már akkor utáltam amikor Leclercet leterelte 😀Sefteltek? Ja, mármint elfogadták, amit letoltak a torkukon? Vagy szerinted milyen szempontból jött ki abból jól a RB? Mesélj, kérlek...
Heisman
StormST
Heisman
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Ahogy Eazzy írja : Meg mi az hogy egyezkedünk hogy jajj tesó jó lesz a rajtnál egy harmadik hely? De először második. Mert Oconról elfelejtkeztek?Max ugyanolyan agresszív idióta maradt úgyhogy nekem nem változott semmit, már akkor utáltam amikor Leclercet leterelte 😀Sefteltek? Ja, mármint elfogadták, amit letoltak a torkukon? Vagy szerinted milyen szempontból jött ki abból jól a RB? Mesélj, kérlek...
Heisman
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Biztos ami biztos Verstappent beidézték az FIA-nál, mert miután elengedte Lajost egyből visszatámadta, aminek nem volt jelentősége mert már megkapta érte az 5 mp-t. Bohócok. 🤡🤡Biztos elmondják neki, hogy Hamilton lesz a vb, mert történelmet kell írnu, de ő a jövőben még nyerhet, hiszen fiatal.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Arra, hogy nem alacsonyodik le az intelligens ember, es kepes arra, hogy ne duhbol es utalatbol a halal faszara kivanjon valakit. 🙂Na, ez a topik is minosegi ma nagyon.Amúgy mire számítottál?
Elkepeszto, mennyire keptelen az emberek tobbsege elfogulatlanul kommentalni, es mennyire erezheto eros a gyulolethullam es az indulatok a hszekben. Egyiknel Max a geci, a masiknak alapbol ruhellnie kell Hamiltont. A lenyeg, hogy utalni kell. Elfogultan, csak ugy elvezni a versenyt, nem lehet. Mindig az a hibas es a mocsok, akit nem szeret az ember.
Stez
bcsarli
több mint 4 éve
Szóval Ferrari 7-8 😁Az a baj h a FiA egy fasz, és nem tudja őket kontrollálni! Amúgy a mai futamon Hamilton volt a köcsögebb!
több mint 4 éve
Max ugyanolyan agresszív idióta maradt úgyhogy nekem nem változott semmit, már akkor utáltam amikor Leclercet leterelte 😀Sefteltek? Ja, mármint elfogadták, amit letoltak a torkukon? Vagy szerinted milyen szempontból jött ki abból jól a RB? Mesélj, kérlek...
Heisman

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Na, ez a topik is minosegi ma nagyon.Szerintem itt még erősebben megjelenik az, amit írsz. Olyan sok szabály van, bonyolult eldönthetetlen helyzetek, hogy sokan elméleteket gyártanak, a fanbase-ek szektásodnak stb.
Stez
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Na, ez a topik is minosegi ma nagyon.Amúgy mire számítottál?
Stez
több mint 4 éve
Valaki tudja pontosan mi a szabály a 10 autós távolság be nem tartásánál? Ugyanígy Bottas féle feltartás? Nem mondom hogy Maxot ne büntessék, de kétszer visszaengedi, belemennek, +5mp…
Nyilván értem hogy nem akart a DRS vonal előtt előrébb lenni egyik sem, de neki megy hátulról?
Vagy ez az összes eset egyéni elbírálásos?
Btw hogy lehet valaki ekkora makker hogy ezek után se esik ki? Ez mindkettőre igaz.
Meg mi az hogy egyezkedünk hogy jajj tesó jó lesz a rajtnál egy harmadik hely? De először második. Mert Oconról elfelejtkeztek? Amatőr shit.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Na, ez a topik is minosegi ma nagyon.Nem az, hanem Lajos 😊
Stez
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Max ugyanolyan agresszív idióta maradt úgyhogy nekem nem változott semmit, már akkor utáltam amikor Leclercet leterelte 😀Ha már az elején megbüntetik úgy ahogy Brazíliában elmaradt nem történt volna semmi. Ja és akkor az RB seftelhet Masival hogy mi legyen a büntetés mint a piacon. És az RB panaszkodik a szabályokra. Ok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Na, ez a topik is minosegi ma nagyon.Mindenhol, minden témában ez van már, szóval itt miért lenne másként?
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Na, ez a topik is minosegi ma nagyon. Elkepeszto, mennyire keptelen az emberek tobbsege elfogulatlanul kommentalni, es mennyire erezheto eros a gyulolethullam es az indulatok a hszekben. Egyiknel Max a geci, a masiknak alapbol ruhellnie kell Hamiltont. A lenyeg, hogy utalni kell. Elfogultan, csak ugy elvezni a versenyt, nem lehet. Mindig az a hibas es a mocsok, akit nem szeret az ember.
több mint 4 éve
Biztos ami biztos Verstappent beidézték az FIA-nál, mert miután elengedte Lajost egyből visszatámadta, aminek nem volt jelentősége mert már megkapta érte az 5 mp-t. Bohócok. 🤡🤡Azt se lehet?
Mr.Breaker
Lehet hogy majd emiatt kap egy 10 rajthelyest a kövi futamra 😀
több mint 4 éve
Így van...azért kapta, amit vissza akart adni. Máskor nem szerzett jogosulatlan előnyt pályaelhagyással. Vissza is lassították, és gondolom úgy ítélték meg, hogy bár vissza akarta adni, de nem szállt ki az autóból, hogy mutassa ezt Haminek.Az összeérés előttinél? Amit "vissza akart adni"?Amúgy végül miért kapta az 5 mp büntit?Azért mert az 1-es kanyarban kicsúszott és ott volt Hami is. Utána visszaengedte, de az már nem érdekelte a T. bíróságot.
Én láttam több esetet is ahol osztottam volna 😀, de ezért is jó, hogy nem én döntök
vpi
Klaci79
vpi
Vagy tudja a franc...biztos lesz utóélete, de inkább a következő futamra kell most koncentrálni az egész csapatnak.
Nyilván a Mercinek nagyobb hatalma van a sportban, de most Max győzhet, csak megint a határokon kell autózni, ami azért szokott enni neki.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Biztos ami biztos Verstappent beidézték az FIA-nál, mert miután elengedte Lajost egyből visszatámadta, aminek nem volt jelentősége mert már megkapta érte az 5 mp-t. Bohócok. 🤡🤡
több mint 4 éve
Max meglépte, amit én is tettem volna a helyében ez után a komédia után, levonult a pezsgővel és a kupával, én nem bírtam a srácot, amikor bejött az F1-be, de idén sokat nőtt a szememben, mert én tuti nem viselném ilyen higgadtan azt a szarcunamit, amit kap az arcába egész évben...Nyilatkozni sem nyilatkozik?
StormST