Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 808
Most rakták ki Instagramon az esetet, Verstappennek szólnak hogy taktikusan engedd el, és a pálya közepén el kezd lassítani, amit nem értek. Ettől még nem kéne nekimenni, de meglephette Hamiltont rohadtul hogy csak úgy random megáll, amikor semmi hivatalos szankció nem volt.
Heisman
Kb 5-6 mpig mentek azon a tempón mindketten, itt nem tudom mi lephette meg Lajost, lehet a szemébe sütött a nap pont, vagy én nem tudom.
Mr.Breaker
Hogy mi a faszért megy lassan valaki amikor még csak nem is vizsgálták az esetet, miközben valaki pofázik a fülére.
Aztán amikor másodszor elengedte ugyanúgy egyből visszaelőzte, úgy meg sok értelme nincs is az aktusnak.
Heisman
Értem, szóval akkor ha motor hibája van sem előzöd meg, clear.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
Volt balhé és az utolsó futamon dől el a cím. Én élvezem! 😁
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 183 — "Montoya por favor!"
Most rakták ki Instagramon az esetet, Verstappennek szólnak hogy taktikusan engedd el, és a pálya közepén el kezd lassítani, amit nem értek. Ettől még nem kéne nekimenni, de meglephette Hamiltont rohadtul hogy csak úgy random megáll, amikor semmi hivatalos szankció nem volt.
Heisman
Kb 5-6 mpig mentek azon a tempón mindketten, itt nem tudom mi lephette meg Lajost, lehet a szemébe sütött a nap pont, vagy én nem tudom.
Mr.Breaker
Hogy mi a faszért megy lassan valaki amikor még csak nem is vizsgálták az esetet, miközben valaki pofázik a fülére.
Aztán amikor másodszor elengedte ugyanúgy egyből visszaelőzte, úgy meg sok értelme nincs is az aktusnak.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
Heisman
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 221
Hamilton letereli a pályáról Verstappent, az eredmény az, hogy Verstappent büntetik.

Verstappen letereli a pályáról Hamiltont, az eredmény az, hogy Verstappent büntetik.

Verstappen visszaadja a pozíciót, de Hamilton inkább neki megy hátulról és az eredmény az, hogy Hamiltont nem büntetik, sőt Verstappent büntetik, mert, hogy nem adta vissza a pozíciót (továbbra se értem, ha Hamilton úgy dönt, hogy kösz nem kell a pozíció, inkább adjatok 5 mp büntetést Verstappennek, akkor az teljesen rendben van és odaadják az 5 mp-t Verstappennek?)
több mint 4 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us
Szóval a 10 autós követés az szabály szankció nélkül? Mindjárt ráguglizok.

editpiaf: az első autóra vonatkozok szabály szerint, azonban a többieknek is “szoros” követés van. Nincs pontosítva. Vettelt 2010-ben áthajtásost kapott mert Webber mögött nem tartotta…
Eazzy
Nem csak az első autóra vonatkozik, hanem mindenkire.
39.7 All competing cars must reduce speed and form up in line behind the safety car no more than
ten car lengths apart.

www.fia.com/sites/default/files/2021_formula_1_sporting_regulations_-_iss_5_-_2020-12-16.pdf
Vito
Köszi! Én régebbit találtam. De bünti nincs rá meghatározva. Nagyszerű.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Lehet itt szidni Lajost, lehet szidni Maxot.
De ezen a verseny ( és idén nem először de itt látszott a legjobban) a FIA amit művelt paródia. Össze-vissza büntetnek.
Van olyan szabály amit be kell tartani. Van olyan szabály amit nem kell.
Vissza akarja adni a pozit valaki, a másik belemegy ezután kap az első 5 mp-t.
Maxot megbüntetik egy futamon 2x, Hamilton meg neki megy a riválisának és semmi. Bottas feltartásrol ne is beszeljunk. 10 autó szabály is viccesen figyelmen kívül lett hagyva.
Ezért nem Hami vagy a Merci a hibás, hanem a FIA.
Unodrmany fostaliga banda.
Toca
nagy plusz +1

Masinak menni kell az év végén, nagyon nincs a helyzet magaslatán.

több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 12 510 — SB 50 Champion @ Grund
Ja és az újra rajt mi alapján volt ilyen sorrendben ? Nem volt befejezett szektor, nem hogy körük a rajt és a baleset között.
Mi alapján lett az úgy feltéve… érthetetlen.
Toca
Lentebb leírták, mert a RB seftelt 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 150 — Vikings fan
Ja és az újra rajt mi alapján volt ilyen sorrendben ? Nem volt befejezett szektor, nem hogy körük a rajt és a baleset között.
Mi alapján lett az úgy feltéve… érthetetlen.
több mint 4 éve
ezen miért kell rugózni, jogosulatlan előzésnél azonnal kelljen visszaadni a pozíciót, és akkor nincs taktikázás
slowmotion
persze, de mindenki úgy adja vissza, hogy ne nagyon veszítsen!

viszont Bottas esetet sem értem miért nem vizsgálják és ez már nem először játssza el a merci, hogy Bottas fogja a mezőnyt, míg Hami kereket cserél
NB2
ez az "úgy adja vissza, hogy ne nagyon veszítsen" - én ezt értem és meg is értem, de tök egyszerű, nem kell szabálytalanul előzni.
mert ok, hogy a mindenkori bűnös csak a helyét szeretné visszakapni, csak lehet, hogy ha nem szabálytalankodik, hanem mondjuk korrigál, és szabályosan megy a pályán, akkor meg három helyet veszítene (nem a konkrét esetre célzok, még mielőtt.)
slowmotion
Mondjik a FIAt az senki nem zavarta, hogy a Brit nagydíjon kibaszta Hami Maxot.
De ha ő úgy védekezik repülnek a büntetések.
több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters

editpiaf: az első autóra vonatkozok szabály szerint, azonban a többieknek is “szoros” követés van. Nincs pontosítva. Vettelt 2010-ben áthajtásost kapott mert Webber mögött nem tartotta…
Eazzy
Nem csak az első autóra vonatkozik, hanem mindenkire.
39.7 All competing cars must reduce speed and form up in line behind the safety car no more than
ten car lengths apart.

www.fia.com/sites/default/files/2021_formula_1_sporting_regulations_-_iss_5_-_2020-12-16.pdf
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Na, ez a topik is minosegi ma nagyon.

Elkepeszto, mennyire keptelen az emberek tobbsege elfogulatlanul kommentalni, es mennyire erezheto eros a gyulolethullam es az indulatok a hszekben. Egyiknel Max a geci, a masiknak alapbol ruhellnie kell Hamiltont. A lenyeg, hogy utalni kell. Elfogultan, csak ugy elvezni a versenyt, nem lehet. Mindig az a hibas es a mocsok, akit nem szeret az ember.
Stez
Hatalmas plusz1!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 940 — Cowboys fan
ezen miért kell rugózni, jogosulatlan előzésnél azonnal kelljen visszaadni a pozíciót, és akkor nincs taktikázás
slowmotion

viszont Bottas esetet sem értem miért nem vizsgálják és ez már nem először játssza el a merci, hogy Bottas fogja a mezőnyt, míg Hami kereket cserél
NB2
ez az "úgy adja vissza, hogy ne nagyon veszítsen" - én ezt értem és meg is értem, de tök egyszerű, nem kell szabálytalanul előzni.
mert ok, hogy a mindenkori bűnös csak a helyét szeretné visszakapni, csak lehet, hogy ha nem szabálytalankodik, hanem mondjuk korrigál, és szabályosan megy a pályán, akkor meg három helyet veszítene (nem a konkrét esetre célzok, még mielőtt.)
több mint 4 éve
Lehet itt szidni Lajost, lehet szidni Maxot.
De ezen a versenyen ( és idén nem először de itt látszott a legjobban) a FIA amit művelt paródia. Össze-vissza büntetnek.
Van olyan szabály amit be kell tartani. Van olyan szabály amit nem kell.
Vissza akarja adni a pozit valaki, a másik belemegy ezután kap az első 5 mp-t.
Maxot megbüntetik egy futamon 2x, Hamilton meg neki megy a riválisának és semmi. Bottas feltartásrol ne is beszeljunk. 10 autó szabály is viccesen figyelmen kívül lett hagyva.
Ezért nem Hami vagy a Merci a hibás, hanem a FIA.
Unodrmany fostaliga banda.

Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 280 — Titans fan
Király egy verseny volt, de amúgy a szokásos. Max mindig hibás, míg Hami egy ártatlan bárány. 😊
Sajnos a Merci sokkal jobb már, a FIA is tolja, kár is elmenni az utolsóra. Nyugodtan odaadhatják futam nélkül a nyolcadik címet Haminak.

Music City Miracle
több mint 4 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 521 — nabege2@yahoo.com
slowmotion

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 586
A Libertynél sokat nézték idén a NASCAR-t, és úgy gondolták, pontosan úgy kéne eldönteni a bajnokságot, mint ott...
iktriad
Na de ott is undorító ez a módszer, nem a hülyeséget kéne átvenni!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 940 — Cowboys fan
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 980 — Lucas Scott
Arra a telemetriai adatra is kíváncsi lennék amikor előttem folyamatosan lassítanak, elengednének, de én nem ott akarok előzni, így én is lassítok, a másik már majd megáll mert szíve joga, hogy hol enged vissza, de én még mindig nem akarom megelőzni ott mert tudom, hogy visszatámad nyitott szárnnyal, így még mindig lassítok én is, de jajjjjj! Váratlanul a fékbe tapostak előttem, így telibevertem…
Mivel ezt nem vizsgálták, gondolom jelentéktelen versenybaleset 😮
clbass
Állítólag mégis vizsgálják. Gondolom kizárják Maxot mert nem ott akarta elengedni ahol Lajos kívánta.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Arra a telemetriai adatra is kíváncsi lennék amikor előttem folyamatosan lassítanak, elengednének, de én nem ott akarok előzni, így én is lassítok, a másik már majd megáll mert szíve joga, hogy hol enged vissza, de én még mindig nem akarom megelőzni ott mert tudom, hogy visszatámad nyitott szárnnyal, így még mindig lassítok én is, de jajjjjj! Váratlanul a fékbe tapostak előttem, így telibevertem…
clbass
Azt én sem értettem ott miért nem ment el Hamilton, ha Max kocsija éppen lerohad és azért lassul le, akkor se megy el mellette?
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
több mint 4 éve
Másik kedvencem hogy ha Maxnak van szerencséje az elején az a világ legkirályabb dolga, de amúgy meg Luckylton.
Heisman
Nyilván mindenki a saját szemszögéből éli meg ezt és elfogult a kedvence irányában, ez természetes. Egyébként ezt a gúnynevet még rajtad kívül senkitől nem olvastam itt.
Vito
Online térben mindenhonnan ez folyik, nézd meg twitteren ha esetleg használod.
Heisman
Akkor szerintem rajtuk kérd számon, ne itt.
több mint 4 éve
Másik kedvencem hogy ha Maxnak van szerencséje az elején az a világ legkirályabb dolga, de amúgy meg Luckylton.
Heisman
Nyilván mindenki a saját szemszögéből éli meg ezt és elfogult a kedvence irányában, ez természetes. Egyébként ezt a gúnynevet még rajtad kívül senkitől nem olvastam itt.
Vito
Online térben mindenhonnan ez folyik, nézd meg twitteren ha esetleg használod.