Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Hmm, szerintem nem foglaltnak hívják, hanem édeshármas-nak/orgiának...Csak az a nő foglalt, akin épp fekszenek.scontent-yyz1-1.cdninstagram.com/vp/0863836d1e24c931eb45880c3020f775/5BCDFEDE/t51.2885-15/sh0.08/e35/p750x750/24332035_172844853456734_4498272858606141440_n.jpg?efg=eyJ1cmxnZW4iOiJ1cmxnZW5fZnJvbV9pZyJ9&ig_cache_key=MTY2NjI3ODY0NjE5OTMzMTAzMQ%3D%3D.2Volt kollegam, Koczka Heni. Most jegyeztek el, ugyhogy baszhatod. De nem ugy.
eaglesmcnabb
Stez
Vrij6
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Rajta fekszenek sajnos. Amugy probalkoztam nala parszor. x-DCsak az a nő foglalt, akin épp fekszenek.scontent-yyz1-1.cdninstagram.com/vp/0863836d1e24c931eb45880c3020f775/5BCDFEDE/t51.2885-15/sh0.08/e35/p750x750/24332035_172844853456734_4498272858606141440_n.jpg?efg=eyJ1cmxnZW4iOiJ1cmxnZW5fZnJvbV9pZyJ9&ig_cache_key=MTY2NjI3ODY0NjE5OTMzMTAzMQ%3D%3D.2Volt kollegam, Koczka Heni. Most jegyeztek el, ugyhogy baszhatod. De nem ugy.
eaglesmcnabb
Stez
Vrij6
több mint 6 éve
southgate-nek vajon mikor szólnak, hogy még csak kettőt cserélt?
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Hochuli kéne ide bírónak. Ő se csinálna kevésbé hülyeségeket, viszont beszólni nem nagyon mernének neki 😀
több mint 6 éve
Csak az a nő foglalt, akin épp fekszenek.scontent-yyz1-1.cdninstagram.com/vp/0863836d1e24c931eb45880c3020f775/5BCDFEDE/t51.2885-15/sh0.08/e35/p750x750/24332035_172844853456734_4498272858606141440_n.jpg?efg=eyJ1cmxnZW4iOiJ1cmxnZW5fZnJvbV9pZyJ9&ig_cache_key=MTY2NjI3ODY0NjE5OTMzMTAzMQ%3D%3D.2Volt kollegam, Koczka Heni. Most jegyeztek el, ugyhogy baszhatod. De nem ugy.
eaglesmcnabb
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Knézynek mikor volt ennyi haja? 😀amikor még szép voltŐ a Knézy? Tényleg fiatal lehetett akkor.
NB2
csi77
több mint 6 éve
Volt kollegam, Koczka Heni. Most jegyeztek el, ugyhogy baszhatod. De nem ugy.vágom, gimibe eggyel alattam járt, nem para bástya
Stez
ő legalább tudja melyik csapatnak kell drukkolni, MTK, Real 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ennél enyhébb ütközésért kapott arias sárgát.... Befejeztem
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
És nem is mondtam: a gombfocicsapatomban Bryan Robson stabil kezdő volt, úgyhogy 3-1, tuti.Altalanossagban akartam arra utalni, hogy azoktol, akiktol a nagy teljesitmenyt vartak es varjak, Kane-en kivul mind egy szalig oriasi betlik ezen a tornan. Es mentalisan nulla az osszes, ezert nem fogunk tovabbjutni mar innen. Ha egy szem Sterling gyenge elol, azt elbirjuk, de itt harman kevesek nagyon, az meg sok.Kiesunk bazmeg ezek utan. Kiesunk, mert Lingard sulytalan jatekban es mentalisan egy lofasz, Alli sulytalan jatekban es mentalisan is egy lofasz. Egy szem Kane huzza ezt a csapatot. Southgate is egy kibaszott nulla, keptelen belenyulni a meccsbe, keptelen ra, hogy huzzon egy varatlant.alli már a pályán sincs
Stez
slowmotion
Stez
több mint 6 éve
amikor még szép voltJuhász és az MB1 mindenkiben nyomot hagy....
NB2
több mint 6 éve
scontent-yyz1-1.cdninstagram.com/vp/0863836d1e24c931eb45880c3020f775/5BCDFEDE/t51.2885-15/sh0.08/e35/p750x750/24332035_172844853456734_4498272858606141440_n.jpg?efg=eyJ1cmxnZW4iOiJ1cmxnZW5fZnJvbV9pZyJ9&ig_cache_key=MTY2NjI3ODY0NjE5OTMzMTAzMQ%3D%3D.2Volt kollegam, Koczka Heni. Most jegyeztek el, ugyhogy baszhatod. De nem ugy.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
attól még, hogy a bíró szarul fújta meg, azért talán a sárga mezesek voltak ma suttyóbbak.Igen. Ez is kolumbiai falt volt.azért azt tegyük hozzá, hogy a kolumbiaiak elég sokrétű játékot mutattak be. amikor nem színészkedtek, akkor elég suttyó módon játszottak, és még a jogos ítéleteket is teljesen vehemensen reklamálták.Engem nagyon iiritál ahogy a spori megfújta az angolokat. Mégha elfogult vagyok iaDe mwgérdemwlték ezek a cigány angolokaz a helyzet, hogy Kolumbia annyira érdemelte meg az egyenlítést, mint Anglia a győzelmet.
peach
slowmotion
peach
ha otamendi nem lenne az argentínoknál, akkor azt mondanám, hogy most láttuk a legsuttyóbb dél-amerikai csapatot (na meg mert Chile nem jutott ki)
slowmotion
peach
de azért erőlködhetsz még kicsit.
több mint 6 éve
Lol Barriost megtapossák és a bíró angolnak ítél 😀talan mert Barrios ugy erkezett h mindket laba a levegoben volt es ha hamarabb er oda Young akkor kettetori a labat
Chargers LT
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mondjuk Kolumbia helyében én innentől inkább szögire játszanék, és nem kontrára...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
amikor még szép voltŐ a Knézy? Tényleg fiatal lehetett akkor.
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Lol Barriost megtapossák és a bíró angolnak ítél 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Altalanossagban akartam arra utalni, hogy azoktol, akiktol a nagy teljesitmenyt vartak es varjak, Kane-en kivul mind egy szalig oriasi betlik ezen a tornan. Es mentalisan nulla az osszes, ezert nem fogunk tovabbjutni mar innen. Ha egy szem Sterling gyenge elol, azt elbirjuk, de itt harman kevesek nagyon, az meg sok.Kiesunk bazmeg ezek utan. Kiesunk, mert Lingard sulytalan jatekban es mentalisan egy lofasz, Alli sulytalan jatekban es mentalisan is egy lofasz. Egy szem Kane huzza ezt a csapatot. Southgate is egy kibaszott nulla, keptelen belenyulni a meccsbe, keptelen ra, hogy huzzon egy varatlant.alli már a pályán sincs
Stez
slowmotion
több mint 6 éve
Mentális kapocs, tudod. 😀De nagyon egyetértetek, ti német drukkerek..😊Német szurkolóként mondom, hogy bár nem voltak jók az angolok, a kolumbiaiak nem nagyon érdemeltek itt egyenlítést, na mindegy.egyetértek, fociztak kb 20 percet...
Vrij6
NB2
Amúgy az angolok (érdemben) sem sokkal többet.
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Igen. Ez is kolumbiai falt volt.azért azt tegyük hozzá, hogy a kolumbiaiak elég sokrétű játékot mutattak be. amikor nem színészkedtek, akkor elég suttyó módon játszottak, és még a jogos ítéleteket is teljesen vehemensen reklamálták.Engem nagyon iiritál ahogy a spori megfújta az angolokat. Mégha elfogult vagyok iaDe mwgérdemwlték ezek a cigány angolokaz a helyzet, hogy Kolumbia annyira érdemelte meg az egyenlítést, mint Anglia a győzelmet.
peach
slowmotion
peach
ha otamendi nem lenne az argentínoknál, akkor azt mondanám, hogy most láttuk a legsuttyóbb dél-amerikai csapatot (na meg mert Chile nem jutott ki)
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ne defetizálj.Tulsagosan sok a gyenge lancszem a csapatban, nincs meg a veszely, nincs meg az esz es a mentalis ero itt. Vagy jon egy tizi, vagy talalunk egy golt egy pontrugas utan, de ennyi. A vedelem egy oriasi riziko, egy idozitett bomba. Es szerintem megint robbanni fog, kapunk megegyet, a buntetoparbajig sem megyunk el.Kiesunk bazmeg ezek utan. Kiesunk, mert Lingard sulytalan jatekban es mentalisan egy lofasz, Alli sulytalan jatekban es mentalisan is egy lofasz. Egy szem Kane huzza ezt a csapatot. Southgate is egy kibaszott nulla, keptelen belenyulni a meccsbe, keptelen ra, hogy huzzon egy varatlant.Dehogy esünk.
Stez
Southgatet ismerem, jó játékos.
Olyat fog húzni, hogy el se hiszed.
Sobri Jóska
Stez
Már meggyőztél, hogy ezek jó játékosok, úgyhogy sima 3-1.
több mint 6 éve
De nagyon egyetértetek, ti német drukkerek..😊Német szurkolóként mondom, hogy bár nem voltak jók az angolok, a kolumbiaiak nem nagyon érdemeltek itt egyenlítést, na mindegy.egyetértek, fociztak kb 20 percet...
Vrij6
NB2
Amúgy az angolok (érdemben) sem sokkal többet.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Ezt figyeltétek? 😊 Hajdú Bé: Vissza a gyökerekhez, stúdió.... 😊
több mint 6 éve
Kiesunk bazmeg ezek utan. Kiesunk, mert Lingard sulytalan jatekban es mentalisan egy lofasz, Alli sulytalan jatekban es mentalisan is egy lofasz. Egy szem Kane huzza ezt a csapatot. Southgate is egy kibaszott nulla, keptelen belenyulni a meccsbe, keptelen ra, hogy huzzon egy varatlant.alli már a pályán sincs
Stez