Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kérlek, indokold! A "csak", "azért", batyufaszért" stb, nem fogadható el érvkéntSokkal.Ha nyerne Kolumbia, akkor a horvát, orosz, svéd, kolumbiai négyesből egy döntőt játszana.Na mert a horvát, orosz, svéd, angol döntő sokkal racionálisabb mi? 😊
Az nagyon beteg lenne.
Sobri Jóska
flzoli
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 903
és Stez még mindig nem hiszi el, hogy ezek vakon vannak.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Hmmm... jól tolja! 😀Fél órája a pályán van 😀és Rashford még a padon ül.Inkább Vardyt fogják betolni a tizikre szerintem.
slowmotion
Igor
peach
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Fél órája a pályán van 😀és Rashford még a padon ül.Inkább Vardyt fogják betolni a tizikre szerintem.
slowmotion
Igor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Vardy evek ota lo tiziket amugy a Leicesterben. O tuti rog, ha ott leszunk. De azert o is hibazott parszor, nem egy biztos lovo.
több mint 6 éve
ő már bent vanés Rashford még a padon ül.Inkább Vardyt fogják betolni a tizikre szerintem.
slowmotion
Igor
több mint 6 éve
Láncdohányos leszek a meccs végére
több mint 6 éve
és Rashford még a padon ül.Inkább Vardyt fogják betolni a tizikre szerintem.
slowmotion
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
és Rashford még a padon ül.
több mint 6 éve
Az elején azt mondtad továbbjut Anglia.Hala az egnek, hogy lejott a kamikaze Young, hogy a helyere bemenjen a kamikaze Rose. Minosegi csere, mindketto allando eletveszely, mert vedekezni egyik sem tud, de legalabb eloszeretettel kap golt a csapatuk a helyukrol.Young már nem. mjad lingaardHa leviszik Youngot amúgy, ki fog tizit rúgni?Henderson, Kane, Trippier, Young szerintem biztosan, meg Walkert mondanam. De egyebkent ha egy nemzet rohadtul nem mehet buntetokre, az Anglia, szoval nyomnunk kellene, mint a hulye, de baszunk menni megis. Egy dologban biztam ilyen teren, hogy Southgate a sajat boren tapasztalta, milyen kiszopni es bunbaknak lenni buntetoknel, es rohadtul eroltetni fogja, hogy rohamozzunk. De semmi.
Szulfur oké, Trippier logikus... de utána?? Másra nem bíznék labdát...
Igor
Stez
slowmotion
Stez
Én elhittem.
Ne destruktivizálódj.
több mint 6 éve
Röhögni fogok, ha anglia elszáll és "megérte" a belgáktól kikapni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Idegállapotban volt a Mojica.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nincs az az isten, hogy Maguire-t engednem rugni. Amit a bedobasnal is csinalt, a csavo teljesen szetesett. Lingard alapbol gyenge fejben. Harom tizit sem fogunk beloni, ha odaig jutunk.Azt néztem épp hogy a Telegraphos listában Maguire volt a 2., Pickford a 4. név.... 😀Young már nem. mjad lingaardHa leviszik Youngot amúgy, ki fog tizit rúgni?Henderson, Kane, Trippier, Young szerintem biztosan, meg Walkert mondanam. De egyebkent ha egy nemzet rohadtul nem mehet buntetokre, az Anglia, szoval nyomnunk kellene, mint a hulye, de baszunk menni megis. Egy dologban biztam ilyen teren, hogy Southgate a sajat boren tapasztalta, milyen kiszopni es bunbaknak lenni buntetoknel, es rohadtul eroltetni fogja, hogy rohamozzunk. De semmi.
Igor
Stez
slowmotion
Igor
több mint 6 éve
Volt az angoloknál érdemlegesen a labda a hosszabbításban?
több mint 6 éve
Ha nyerne Kolumbia, akkor a horvát, orosz, svéd, kolumbiai négyesből egy döntőt játszana.Jaja, mekkora lehetőség lenne, egyikük sem játszott még soha vb döntőt.
Az nagyon beteg lenne.
Sobri Jóska
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Sokkal.Ha nyerne Kolumbia, akkor a horvát, orosz, svéd, kolumbiai négyesből egy döntőt játszana.Na mert a horvát, orosz, svéd, angol döntő sokkal racionálisabb mi? 😊
Az nagyon beteg lenne.
Sobri Jóska
flzoli
több mint 6 éve
Ha nyerne Kolumbia, akkor a horvát, orosz, svéd, kolumbiai négyesből egy döntőt játszana.nekem tetszene
Az nagyon beteg lenne.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hala az egnek, hogy lejott a kamikaze Young, hogy a helyere bemenjen a kamikaze Rose. Minosegi csere, mindketto allando eletveszely, mert vedekezni egyik sem tud, de legalabb eloszeretettel kap golt a csapatuk a helyukrol.Young már nem. mjad lingaardHa leviszik Youngot amúgy, ki fog tizit rúgni?Henderson, Kane, Trippier, Young szerintem biztosan, meg Walkert mondanam. De egyebkent ha egy nemzet rohadtul nem mehet buntetokre, az Anglia, szoval nyomnunk kellene, mint a hulye, de baszunk menni megis. Egy dologban biztam ilyen teren, hogy Southgate a sajat boren tapasztalta, milyen kiszopni es bunbaknak lenni buntetoknel, es rohadtul eroltetni fogja, hogy rohamozzunk. De semmi.
Igor
Stez
slowmotion
több mint 6 éve
Azt néztem épp hogy a Telegraphos listában Maguire volt a 2., Pickford a 4. név.... 😀Young már nem. mjad lingaardHa leviszik Youngot amúgy, ki fog tizit rúgni?Henderson, Kane, Trippier, Young szerintem biztosan, meg Walkert mondanam. De egyebkent ha egy nemzet rohadtul nem mehet buntetokre, az Anglia, szoval nyomnunk kellene, mint a hulye, de baszunk menni megis. Egy dologban biztam ilyen teren, hogy Southgate a sajat boren tapasztalta, milyen kiszopni es bunbaknak lenni buntetoknel, es rohadtul eroltetni fogja, hogy rohamozzunk. De semmi.
Igor
Stez
slowmotion
több mint 6 éve
Ha nyerne Kolumbia, akkor a horvát, orosz, svéd, kolumbiai négyesből egy döntőt játszana.Na mert a horvát, orosz, svéd, angol döntő sokkal racionálisabb mi? 😊
Az nagyon beteg lenne.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Young már nem. mjad lingaardHa leviszik Youngot amúgy, ki fog tizit rúgni?Henderson, Kane, Trippier, Young szerintem biztosan, meg Walkert mondanam. De egyebkent ha egy nemzet rohadtul nem mehet buntetokre, az Anglia, szoval nyomnunk kellene, mint a hulye, de baszunk menni megis. Egy dologban biztam ilyen teren, hogy Southgate a sajat boren tapasztalta, milyen kiszopni es bunbaknak lenni buntetoknel, es rohadtul eroltetni fogja, hogy rohamozzunk. De semmi.
Igor
Stez
több mint 6 éve
Nem ismerem személyesen, gondolom jó régen 😊Knézynek mikor volt ennyi haja? 😀amikor még szép voltŐ a Knézy? Tényleg fiatal lehetett akkor.
NB2
csi77
NB2
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Nagyon lapos ez a meccs.... A sok gömbölyded sportszakmai kép után meg pláne