NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
na, 4-3-3?
több mint 6 éve
Kolumbia nehogy elszórakozza...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Van plusz csere?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Vicc, hogy egyedul Vardy es Kane akar focizni, csak ok ketten fogjak fel, hogy rohadtul nem kellene tiziket rugni.Jók a tizik.
Stez
Meg kell törni az átkot.
Ez az angol kapus kurva jó.
több mint 6 éve
Amikor már magyarázni kell régen rossz.... Akarom mondani RoseRose?A zuhanyrózsa majd megvigasztalja biztosNem is rugatnek vele tizit. Egy 20 eves kisgyerek, aki a klubjaban sem rug szinte soha. Kihagyja, aztan ket evig pityereg a tusoloban.Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
Stez
flzoli
Löfli
több mint 6 éve
Walker már járni sem bír
több mint 6 éve
Vicc, hogy egyedul Vardy es Kane akar focizni, csak ok ketten fogjak fel, hogy rohadtul nem kellene tiziket rugni.
több mint 6 éve
Há' inkább az. 😀nem, de alkesz lehetek még 😀Láncdohányos leszek a meccs végéremég nem vagy az?
Löfli
Vrij6
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Pickford kivédi majd a 6-os számú Kolu büntetőjét | Bold: Pick6 |
több mint 6 éve
Rose?A zuhanyrózsa majd megvigasztalja biztosNem is rugatnek vele tizit. Egy 20 eves kisgyerek, aki a klubjaban sem rug szinte soha. Kihagyja, aztan ket evig pityereg a tusoloban.Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
Stez
flzoli
több mint 6 éve
Ok.Kérlek, indokold! A "csak", "azért", batyufaszért" stb, nem fogadható el érvkéntSokkal.Ha nyerne Kolumbia, akkor a horvát, orosz, svéd, kolumbiai négyesből egy döntőt játszana.Na mert a horvát, orosz, svéd, angol döntő sokkal racionálisabb mi? 😊
Az nagyon beteg lenne.
Sobri Jóska
flzoli
Sobri Jóska
csi77
Alli a Spursben kurva jó.
Sterling a Cityben brutális szezont zárt.
Lingard a szezon masodik feleben alig hibázott.
Az angol kapus kurva jól véd.
Southgatet ismerem, férfiasan néz ki.
Bryan Robson csk. volt a gombfocicsapatomban.
‘66-ban is Anglia nyert.
több mint 6 éve
nem, de alkesz lehetek még 😀Láncdohányos leszek a meccs végéremég nem vagy az?
Löfli
Vrij6
több mint 6 éve
annyi ido alatt azert nyugaton is elfogy a melegviz...😀Nem is rugatnek vele tizit. Egy 20 eves kisgyerek, aki a klubjaban sem rug szinte soha. Kihagyja, aztan ket evig pityereg a tusoloban.Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
A zuhanyrózsa majd megvigasztalja biztosNem is rugatnek vele tizit. Egy 20 eves kisgyerek, aki a klubjaban sem rug szinte soha. Kihagyja, aztan ket evig pityereg a tusoloban.Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
Stez
több mint 6 éve
Azért amilyen vakrepüléseket mutat be ez a 2 védelem, komoly csoda h csak 2 gólt láttunk eddig.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
sporoltal egy hozzaszolast nekem 😀 ...megseBocs, én vagyok a hülye 😀MárRashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
Löfli
Löfli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Bocs, én vagyok a hülye 😀MárRashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
Löfli
több mint 6 éve
rosenak van akkora arca hogy simán fog lőni tizit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nem is rugatnek vele tizit. Egy 20 eves kisgyerek, aki a klubjaban sem rug szinte soha. Kihagyja, aztan ket evig pityereg a tusoloban.Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
több mint 6 éve
MárRashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
slowmotion
több mint 6 éve
Láncdohányos leszek a meccs végéremég nem vagy az?
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.de Rashford még nincs a pályán
Borbinho
több mint 6 éve
Kane bevágja az első tizit, utána már sima lesz az angoloknak ezzel a bíróval, aki addig rúgatja majd amíg kihagyja a kolumbiai
több mint 6 éve
és Stez még mindig nem hiszi el, hogy ezek vakon vannak.Csond van.
Amadeus
Lingard amugy megint csodalatos megmozdulast nyomott.