NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Mondjuk ha ezek a srácok megtörik a tizi átkot, fixen ki lesznek kiáltva numero uno esélyesnek, és a csodagenerációnakpedig zavarja őket a labda
Hanni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Cseréld le a sloziban a tv-tJézusom...tv-n keresztül látszott, hogy hozzáértmásodik lassításból látszott hogy nem
Chargers LT
Löfli
több mint 6 éve
Mondjuk ha ezek a srácok megtörik a tizi átkot, fixen ki lesznek kiáltva numero uno esélyesnek, és a csodagenerációnak
több mint 6 éve
szerintem is hozzáértJézusom...tv-n keresztül látszott, hogy hozzáértmásodik lassításból látszott hogy nem
Chargers LT
Löfli
több mint 6 éve
Anglia hirtelen nem akar tiziket 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ne igyál/cigizz többetJézusom...tv-n keresztül látszott, hogy hozzáértmásodik lassításból látszott hogy nem
Chargers LT
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Jézusom...tv-n keresztül látszott, hogy hozzáértmásodik lassításból látszott hogy nem
Chargers LT
több mint 6 éve
Rashford, Kane, Vardy, Stones, Walker. ha mas rug es kiesnek az angolok akkor elore is megmondtam es anyadat Southgate.Az ultimate jinx 😀 4 kor alatt nyernek angolok, mert ossze vissza rugdossak a drogbarok, ami meg kapura megy Pickford kifogja
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jézusom...tv-n keresztül látszott, hogy hozzáért
több mint 6 éve
Most már tiziket akarok, és angol átoktörést.Jól jön késöbb.
több mint 6 éve
Kolumbia vagy elfogyott vagy ennyire hülyék, hogy csak át kéne rúgni a feltolt angol középpályát?Utóbbi
peach
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
dierrel-duarraljaigen, szerintem Dier is rúg tizenegyest, ha eljutnak odáigNala is behuzhatjuk a fix miss-t.
slowmotion
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Kolumbia vagy elfogyott vagy ennyire hülyék, hogy csak át kéne rúgni a feltolt angol középpályát?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
jaigen, szerintem Dier is rúg tizenegyest, ha eljutnak odáigNala is behuzhatjuk a fix miss-t.
slowmotion
több mint 6 éve
jaigen, szerintem Dier is rúg tizenegyest, ha eljutnak odáig
több mint 6 éve
Na, Vardy nem akar tiziket. Igy kellene menni.
több mint 6 éve
Totál üresen fejelt....
több mint 6 éve
Ajtóablak
több mint 6 éve
de az oroszok biztosanVan plusz csere?yepp, asszem spanyolok is használták már
peach
Löfli
több mint 6 éve
Svédek igen, 58-ban brazilok ellen. Érdekesség, h abban a döntőben brazilok kékben játszottak. S mivel akkor nyerték első vb címüket, kéket megtartották idegenbeli meznek.Ha nyerne Kolumbia, akkor a horvát, orosz, svéd, kolumbiai négyesből egy döntőt játszana.Jaja, mekkora lehetőség lenne, egyikük sem játszott még soha vb döntőt.
Az nagyon beteg lenne.
Sobri Jóska
Vrij6
több mint 6 éve
Van plusz csere?yepp, asszem spanyolok is használták már
peach