NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
522
57
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
braxa88
12 534
be kell hozni douglas costát. seria mvp, csereként különbség tud lenni.na de majd jön renato augusto, jesus-firmino csere. meg fernandinho mert az kell.
több mint 6 éve
Tegnap a brazilok az argentinokon röhögtek, ma lehet mindenki rajtuk fog 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ma se jön a gólzuhatag
több mint 6 éve
VAR nem állapít meg kontaktot, instant piros.Brazíliàban van amifoci csapat? Ott egy tackle utàn is ekkora fetrengőzês megy? Neymart szerelik szabàlyosan, eljàtssza a nagyhalàlt, majd miután nem fújnak simàn felàll.Az ilyenekért el kéne már végre osztogatni az utólagos eltiltásokat, akkor lehet visszább lehetne szorítani.
NB2
Gorcsev
Szerintem 1 meccs után (de lehet hogy 5 perc után) abbamaradna a dolog...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Teljesen egyet értek veled , Buffon a no.1 .Nem tudom kapus/védő/védekező kp/stb posztokról hallottál-e?Szerintem Messi a valaha volt legjobb futbalista.Beszéljünk csak a modern fociról, hisz Pelét, Garrinchat, Puskást, Bozsikot, diStefanot, Cruyffot nem láthattuk, és teljesen más volt az egész játék.
braxa88
A Messi vs. CR vita alapvető különbsége a tehetség vs. szorgalom/eltökéltség. Így ezen szempontok menten mindig lesz érv/ellenérv pro és kontra.
Én ezért a hasznosságot, hatékonyságot preferálom egy ilyen GOAT vitában.
És ez alapján nálam ez a valaha volt legjobb futbalista lista:
1. CR
2. Maradona
3. Zidane
4. Messi
5. Ronaldo
Sobri Jóska
Pont ezért nincs értelme ekézni Messit, ha ezeken a pontokon egy madárijesztő, vagy kartonfigura állt volna tegnap este, lehet az argentinok azzal is előrébb vannak..
Igor
több mint 6 éve
Nem tudom kapus/védő/védekező kp/stb posztokról hallottál-e?Szerintem Messi a valaha volt legjobb futbalista.Beszéljünk csak a modern fociról, hisz Pelét, Garrinchat, Puskást, Bozsikot, diStefanot, Cruyffot nem láthattuk, és teljesen más volt az egész játék.
braxa88
A Messi vs. CR vita alapvető különbsége a tehetség vs. szorgalom/eltökéltség. Így ezen szempontok menten mindig lesz érv/ellenérv pro és kontra.
1. CR
2. Maradona
3. Zidane
4. Messi
5. Ronaldo
Sobri Jóska
Pont ezért nincs értelme ekézni Messit, ha ezeken a pontokon egy madárijesztő, vagy kartonfigura állt volna tegnap este, lehet az argentinok azzal is előrébb vannak..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
hihetetlen ez a pali, hárman állnak előtte és inkább beleviszi mintsem visszatenné a mögötte állónak, és nekem ez az ember a CSK-m már a 2. hete, meg is érdemlem komolyan mondomRáadásul nem is 96os vagy 97es valamelyik tech-ről , nem is értelek meki ...
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Brazíliàban van amifoci csapat? Ott egy tackle utàn is ekkora fetrengőzês megy? Neymart szerelik szabàlyosan, eljàtssza a nagyhalàlt, majd miután nem fújnak simàn felàll.Az ilyenekért el kéne már végre osztogatni az utólagos eltiltásokat, akkor lehet visszább lehetne szorítani.
NB2
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
több mint 6 éve
hihetetlen ez a pali, hárman állnak előtte és inkább beleviszi mintsem visszatenné a mögötte állónak, és nekem ez az ember a CSK-m már a 2. hete, meg is érdemlem komolyan mondom
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Szerintem Messi a valaha volt legjobb futbalista.Beszéljünk csak a modern fociról, hisz Pelét, Garrinchat, Puskást, Bozsikot, diStefanot, Cruyffot nem láthattuk, és teljesen más volt az egész játék.
braxa88
1. CR
2. Maradona
3. Zidane
4. Messi
5. Ronaldo
több mint 6 éve
Brazíliàban van amifoci csapat? Ott egy tackle utàn is ekkora fetrengőzês megy? Neymart szerelik szabàlyosan, eljàtssza a nagyhalàlt, majd miután nem fújnak simàn felàll.
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Az egész csapat mezét beleejtette a kék hajófestékbeÁhh... 😕a padödö ?Egész jól tartják maguk a brazilok , nem gondoltam volna , hogy 15 percet kibírnak kapott gól nélkül .It ain't over, til the fat lady sings....
Sixo
Igor
Sixo
Ez is egy Fagner-referencia volt, mindegy...
Igor
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Gorcsev
500
milyen fegyelmezett volt a costaricai védő, hogy egyből lépett ki a brazil mellől ahogy látszott hogy jön a lövés
több mint 6 éve
Wut , levágatta előző meccs óta a haját ? O_o pedig milyen jó meme-k voltak belőle
több mint 6 éve
kibaszott idegesítő ez az öncélú foci
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Áhh... 😕a padödö ?Egész jól tartják maguk a brazilok , nem gondoltam volna , hogy 15 percet kibírnak kapott gól nélkül .It ain't over, til the fat lady sings....
Sixo
Igor
Sixo
Ez is egy Fagner-referencia volt, mindegy...
több mint 6 éve
a padödö ?Egész jól tartják maguk a brazilok , nem gondoltam volna , hogy 15 percet kibírnak kapott gól nélkül .It ain't over, til the fat lady sings....
Sixo
Igor
több mint 6 éve
ezek a brazilok se így játszottak a selejtezőkben, pedig ott sem voltak nehezebb ellenfelek
több mint 6 éve
Egész jól tartják maguk a brazilok , nem gondoltam volna , hogy 15 percet kibírnak kapott gól nélkül .It ain't over, til the fat lady sings....
Sixo
több mint 6 éve
Egész jól tartják maguk a brazilok , nem gondoltam volna , hogy 15 percet kibírnak kapott gól nélkül .
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Amúgy, mintha Asztúria spanyol tartomány önállóan kijutott volna a vb-re olyan érzésem van a brazil mez láttán.