NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
www.skyshowtime.com/huNekem a google tv-s app fontosabb, szerencsére már az is van, így hát jöhet az újabb előfizetés... 😀
Most 999 forint egy hónap, igaz csak HD-k. Mondjuk nem is értem 2023-ban mit akarnak a HD-vel...
NB2
Ahhoz képest, hogy alig nézek sorozatokat, sőt az újak közül jelenleg egyedül a last of us-t, csak négynél fogok én is tartani (a netflix ugye "alap", a prime éri meg a legjobban, az hbo max meg jár a telefonos csomagomhoz)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
www.skyshowtime.com/huminek több?
Most 999 forint egy hónap, igaz csak HD-k. Mondjuk nem is értem 2023-ban mit akarnak a HD-vel...
NB2
az emberek 80%a észre se veszi a különbséget
sőt youtube-t is gond nélkül nézi 480p-ben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
www.skyshowtime.com/huMost 999 forint egy hónap, igaz csak HD-k. Mondjuk nem is értem 2023-ban mit akarnak a HD-vel...
több mint 2 éve
Jah, ellovagolnak a víz alá.akkor most a víz alá mennek?Begurult a tsalád.Hajrá Drogo 😀
steelwolf
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
akkor most a víz alá mennek?Begurult a tsalád.Hajrá Drogo 😀
steelwolf
warr_b
több mint 2 éve
Begurult a tsalád.Hajrá Drogo 😀
steelwolf

több mint 2 éve
The Flash trailer a Superbowl alatt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Legutóbbi Sikoly film egész jó volt, nagyjából visszaadta az első rész hangulatát meg az egész érzetét. Jó volt látni az eredeti szereplőket is, bár bakker Cox irgalmatlanul néz ki a szétbotoxozott fejével...
Egynek mindenesetre teljesen jó volt.
Viszont a Jeepers creepers: Reborn pont olyan ergya fos, mint amilyennek gondolná az ember (mondjuk ezt csak áttekergettem) 😊

több mint 2 éve
youtu.be/7FM3GOUCiVoHaverom volt az egyik statiszta a császári seregben 😃
steelwolf
több mint 2 éve
sztem nem retardált, mármint a buta értelemben semmiképpA sziget szellemei:az autista nem biztos hogy helytálló, de retardált az tuti. nem ezekkel a szavakkal de ki is van mondva a filmben.
a 3 plakátot szerettem, az in bruges nekem nem jött át
ez viszont jó volt, a nagyon jót nem érte el mert a karakterek motivációja sokszor volt fura vagy logikától mentes
az alapfelvetés és az akörüli konfliktus nagyon jól körbe volt járva
Barry Keoghan nektek tetszett? én nem tudtam kibékülni az alakításával, ha a karakter autista akkor talán érthető de erre ugye semmi sem utalt
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
az apja hatására sérült igen, de hogy autista-e vagy sem azt nem tudom és emiatt nem tudom megítélni a játékát a srácnak, de inkább idegesített mint tetszett
mondjuk nekem az eternalsban sem jött be
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=PVnIMvVEkrAasszem ez nem fog bejönni itthon 😕
több mint 2 éve
A sziget szellemei:az autista nem biztos hogy helytálló, de retardált az tuti. nem ezekkel a szavakkal de ki is van mondva a filmben.
a 3 plakátot szerettem, az in bruges nekem nem jött át
ez viszont jó volt, a nagyon jót nem érte el mert a karakterek motivációja sokszor volt fura vagy logikától mentes
Barry Keoghan nektek tetszett? én nem tudtam kibékülni az alakításával, ha a karakter autista akkor talán érthető de erre ugye semmi sem utalt
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
A sziget szellemei:a 3 plakátot szerettem, az in bruges nekem nem jött át
több mint 2 éve
Tehát az UFÓ-k léteznek.Agyrákot a neutralizálótól lehet kapnite agyrákot kapnál tőle sztemtelex.hu/szorakozas/2023/01/29/filmtortenet-hangosfilm-hajnala-hollywood-babylon-damien-chazelleKöszönöm Negri, már indultam pedig a moziba..
végre eljutottam megnézni és kifejezetten jó volt, egyedül tobey maguire és az ő szála lógott ki számomra
a filmet viszont prüdériára érzékeny embereknek nem javaslom
Negritis, a vajda
Isten áldjon!
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Agyrákot a neutralizálótól lehet kapnite agyrákot kapnál tőle sztemtelex.hu/szorakozas/2023/01/29/filmtortenet-hangosfilm-hajnala-hollywood-babylon-damien-chazelleKöszönöm Negri, már indultam pedig a moziba..
végre eljutottam megnézni és kifejezetten jó volt, egyedül tobey maguire és az ő szála lógott ki számomra
Negritis, a vajda
Isten áldjon!
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Azt biztos nem, de bűnvallásra tuti mennék.te agyrákot kapnál tőle sztemtelex.hu/szorakozas/2023/01/29/filmtortenet-hangosfilm-hajnala-hollywood-babylon-damien-chazelleKöszönöm Negri, már indultam pedig a moziba..
Negritis, a vajda
Isten áldjon!
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
te agyrákot kapnál tőle sztemtelex.hu/szorakozas/2023/01/29/filmtortenet-hangosfilm-hajnala-hollywood-babylon-damien-chazelleKöszönöm Negri, már indultam pedig a moziba..
Negritis, a vajda
Isten áldjon!
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
telex.hu/szorakozas/2023/01/29/filmtortenet-hangosfilm-hajnala-hollywood-babylon-damien-chazelleKöszönöm Negri, már indultam pedig a moziba..
Negritis, a vajda
Isten áldjon!
több mint 2 éve
telex.hu/szorakozas/2023/01/29/filmtortenet-hangosfilm-hajnala-hollywood-babylon-damien-chazellevégre eljutottam megnézni és kifejezetten jó volt, egyedül tobey maguire és az ő szála lógott ki számomra