NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 044
53
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ 🍑 - Oregon vs Indiana (tv: ARENA4)
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Persze,más a műfaj... az eredeti nem egy blődli komédiának készült... de mindegy, ízlések/pofonok.Nem azt írtam, hogy a Sandler film jó, csak hogy ennél jobb. Ebben ugyanis tök érdektelenek a karakterek és kb kétszer mosolyodtam el, semmi több. Pedig bírom a régi cuccost de ez nem volt jó.Shawn84Que???Ez. Nem olyan jó mint a Sandleres.Shawn84
Ez lenne a Csontdaráló eredetije?laccoo74
Sokkal jobb 😛
Nem mintha sznob lennék, van egy-két Sandler film amit kifejezetten bírok, de ez a gyengébbek közt van..Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem azt írtam, hogy a Sandler film jó, csak hogy ennél jobb. Ebben ugyanis tök érdektelenek a karakterek és kb kétszer mosolyodtam el, semmi több. Pedig bírom a régi cuccost de ez nem volt jó.Que???Ez. Nem olyan jó mint a Sandleres.Shawn84
Sokkal jobb 😛
Nem mintha sznob lennék, van egy-két Sandler film amit kifejezetten bírok, de ez a gyengébbek közt van..Igor
több mint 12 éve
Que???Ez. Nem olyan jó mint a Sandleres.Shawn84
Sokkal jobb 😛
Nem mintha sznob lennék, van egy-két Sandler film amit kifejezetten bírok, de ez a gyengébbek közt van..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ha már latin vonal...Biuitful
AGI szerintem eddigi leggyengébb filmje ami azért nagyon ütös es odaver lelkileg!
Ha nem spoilerezek akkor is el kell mondjam mennyire meggyötri a lelked az emberi nyomorúság,balsors amit itt kapsz.
Kicsit sok mindenből de ez nem a korcs szerelmek....
Van itt minden misztikum,emberi lélek,szenvedés,fájdalom már már túl sok is .....
Igazi pokoljárás ami után virágos menet a szürke hétköznap...
J Bardem a hátán viszi a filmet de nála ez alap .
Buli előtt ne nézd meg!
több mint 12 éve
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattackazé' BSTH mellé nem fér ám be minden jöttment film 😊
több mint 12 éve
Nem mai darab az biztos.Köszi a választ, akkor nem kutatok utána.
több mint 12 éve
Ez. Nem olyan jó mint a Sandleres.
több mint 12 éve
Azt mondják a 2. részben jobban ráfekszenek. Egy Del Toro pedig nem is engedhet meg magának sok ilyen gyenge történetet. Mondjuk lehet, hogy ez is jónak indult, csak a stúdió kilúgozta.Aláírom, hogy drágább a produkció, mint ami a Film+-on meg szokott fordulni, de a sztori oda való. Maga az ötlet nagyon tetszik, de a sztori...catattackEz a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattackEzek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.Shawn84
több mint 12 éve
catattack
3 520
Aláírom, hogy drágább a produkció, mint ami a Film+-on meg szokott fordulni, de a sztori oda való. Maga az ötlet nagyon tetszik, de a sztori...Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattackEzek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.Shawn84
több mint 12 éve
Erre a célra meg is felel, de két dolgot nem értek. A Wolf of Wall Street 25-én jelenik meg, hogy lehet a listán? Illetve bármilyen szubjektív is, hogy lehet a Rusht kihagyni??? 😀a videót nem azért tettem be, hogy egy olyan szubjektív listán vitatkozzunk, aminél mondjuk meg lennék lepve, ha a 25-ből bárki is 10-nél több filmet látott volna, hanem mert egész jól van megcsinálva, és biztos van közte olyan új cím, mely felkelti valaki érdeklődéstbaggioszerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:25 best films of 2013? LOL, ez vicc. egyik film rosszabb, mint a másik (persze vannak jók, na de hogy ezek a legjobbak..?)
THE 25 BEST FILMS OF 2013: A VIDEO COUNTDOWN
vimeo.com/80862133
(a #1 telitalálat és college foci is van benne!)baggio
ha lesz időm, leírom az én listám. egyébként szívesen venném a ti listátokat is. nem mintha valami nagy filmesguru lennék, de ezek közül nem egy hozott le az életemről...JC6
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattackEzek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.
több mint 12 éve
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattacktipikus moziélmény kategória,egyszer nézhető többször nem. ha nem moziban nézed akkor egy elég jó házimozi kell hozzá hogy átadja az élményt.
Viszont amit láttam tegnap az a The Devils Double.Saddam fiának az életéről szól,hát elég kemény kis film(igaz nem mai de mostanában futottam bele).
több mint 12 éve
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattacksztem kifejezetten fasza volt a nagy robotok meg a 100 méteres dögök végett.... a storyt meg a főszereplő csávót inkább hagyjuk.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀
több mint 12 éve
Hol Greengoooo, hooooooooooooooool? 😊)))JC6itt: kickass.to/usearch/stalingrad%202013/ 😊
Annyit hypeoltad, hogy már szinte napi szinten kerestem. 😊 Mikulásra pont jól időzítették.....azért remélem lesz hozzá magyar felirat .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hol Greengoooo, hooooooooooooooool? 😊)))
több mint 12 éve
Nem kell tovább várni. 😊 Már beszerezhető a Stalingrad :
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀 😀 😀több mint 12 éve
2 dologért írok, egyrészt erre a trailerre mindenképp vessetek egy pillantást:Másrészt, ha már szinkronhangok: ki a filmelőzetesekben beszélő mélyhangú csávó? 😀
több mint 12 éve
a videót nem azért tettem be, hogy egy olyan szubjektív listán vitatkozzunk, aminél mondjuk meg lennék lepve, ha a 25-ből bárki is 10-nél több filmet látott volna, hanem mert egész jól van megcsinálva, és biztos van közte olyan új cím, mely felkelti valaki érdeklődéstszerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:25 best films of 2013? LOL, ez vicc. egyik film rosszabb, mint a másik (persze vannak jók, na de hogy ezek a legjobbak..?)
vimeo.com/80862133
ha lesz időm, leírom az én listám. egyébként szívesen venném a ti listátokat is. nem mintha valami nagy filmesguru lennék, de ezek közül nem egy hozott le az életemről...JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:25 best films of 2013? LOL, ez vicc. egyik film rosszabb, mint a másik (persze vannak jók, na de hogy ezek a legjobbak..?)
vimeo.com/80862133
ha lesz időm, leírom az én listám. egyébként szívesen venném a ti listátokat is. nem mintha valami nagy filmesguru lennék, de ezek közül nem egy hozott le az életemről...
több mint 12 éve
The way way back (Az első igazi nyár):szerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:
Igazából úgy indultam neki a filmnek, hogy nem volt más, ami újabb alkotás lett volna és ne néztem volna eddig meg. 😀Beki
(a #1 telitalálat és college foci is van benne!)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal