Filmek

39 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
nem egy mostani film csak volt a TVben és megint láttam ezért megkérdem, hogy van-e még olyan akinek hozzám hasonlóan nagyon tetszett a Charlie Wilson háborúja?Ork
\o. Legutóbbi besorolásom szerint asszem 8. a top 10emen. :]

A CIA ügynök karaktere és alakítása hatalmas.gyeek
nyolcadik? hááát, na jó, ízlésbe nem kötök bele, csak enyhe túlzásnak érzem

én rájöttem, hogy a nekem való korszak a "Hollywood reneszánsz", a 60-as évek végének, 70-es évek elejének revizionista mozijai, mikor az amerikai kulturális és egyéb változások az európai filmes eszközökkel keveredtek, pont megfelelő elegyet alkotva... Midnight Cowboy, Butch Cassidy és a Sundance Kid, A magánbeszélgetés, Bilincs és mosoly, stb.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
nem egy mostani film csak volt a TVben és megint láttam ezért megkérdem, hogy van-e még olyan akinek hozzám hasonlóan nagyon tetszett a Charlie Wilson háborúja?Ork
\o. Legutóbbi besorolásom szerint asszem 8. a top 10emen. :]

A CIA ügynök karaktere és alakítása hatalmas.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nem egy mostani film csak volt a TVben és megint láttam ezért megkérdem, hogy van-e még olyan akinek hozzám hasonlóan nagyon tetszett a Charlie Wilson háborúja?
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Limitless, határtalanul szar. Csínján bánok a Salt ügynök dobálgatásával, de nincs tőle messze...

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Keresztapa 2 TV2-n most :cool:
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Indiana Jones hetet tartottam, az első három rész nagy kedvencem, a 4-hez csak most jutottam el. Sokan lehúzták de szerintem méltó folytatás. Nem érezni a 20 év kihagyást, végig megvolt a feeling. Erről legfőképp Ford tehet, egyáltalán nem érezni a korát, ugyanaz a pimasz, rafinált, lendületes Indi mint 20 éve.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
új kedvenc:
http://www.youtube.com/watch?v=0RzdrhQUKT4#t=120

vasztakurva!! :ogabtsi
Miez bazmeg 😀😀😀DD Ehhez képest a Teeth [2007] lófasz... 😀
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
új kedvenc:
http://www.youtube.com/watch?v=0RzdrhQUKT4#t=120

vasztakurva!! :o

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ramona & Beezus
igazából Selena miatt kezdtem el nézni ( 😀) de bazmeg ez a film atomjaimra szedett, must see
több mint 14 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Én még nem láttam, de lelőtték a Castle egyik epizódjában... Tervezem a 12 angry man megnézését így is.
több mint 14 éve
Beugrik egyből, hogy ki a 12. aki hiányzik a képről? Melyik karakter?Sobri Jóska
azzal le is lőném a film egyik poénját 😊

most olvasom csak, hogy a Hálózatot is Lumet rendezte, akkor ezt is muszáj
http://www.youtube.com/watch?v=q_qgVn-Op7Q

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Beugrik egyből, hogy ki a 12. aki hiányzik a képről? Melyik karakter?

több mint 14 éve
nyugodj békében Sidney Lumet!

---
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az ember ha látta az Annie Hall-t, a Szerelem és halál-t, a Játszd újra Sam-et, a Rádió aranykorát, a Fogd a pénzt és fuss-t vagy éppen a Zelig-et, nem tud nem Woody fan lenni. 😊Sobri Jóska
Így van. 😊 Ezek olyan klasszikusok, melyeket akárhányszor meglehet nézni, és mindig végigröhögöd magad rajta. 😊 Aki ezek tán sem lesz az, azzal valami baj van. 😊 😛

"Almalé darvánnal, óriási ötlet." 😂 😂
több mint 14 éve
Az ember ha látta az Annie Hall-t, a Szerelem és halál-t, a Játszd újra Sam-et, a Rádió aranykorát, a Fogd a pénzt és fuss-t vagy éppen a Zelig-et, nem tud nem Woody fan lenni. 😊

több mint 14 éve
én még Woody Allen fan se különösebben vagyok, de azon kívül, hogy nagyon bejön ez a "mokumentarista" stílus, elképesztő nagy szövegek vannak benne 😊

"bár a család egy tekepálya fölött lakott, a tekepálya tulajdonosa feljelentette őket csendháborításért..."

70 perc kemény vígjáték, de közben egy elég sok embert érintő, szomorú dolog a téma

---
több mint 14 éve
most hallgattam meg a vasárnapi A hét mesterlövészét, hatalmas filmekről beszéltek:

Zelig
Isten hozta, miszter! [Being there]
Egy fiúról
Underground

Kategória: drámába hajló vígjátékok, szóval bátran ajánlom mind a négyet mindenkinek, sőt az első kettő szerintem egyenesen kötelezőJJ
A Zelig valóban zseniális, nálam benne van a Woody Allen top5-ben.
A film profanizálva arról szól, hogy Woody (Zelig) egy kisember, aki mint valami emberi kaméleon, mindig hasonul a környezetéhez, és ez az egész dokumentarista feelingben, beszarás.
Pár kép ízelítőül:

több mint 14 éve
Kis iszogatás után megnéztük pár homieval a jackass 3-mat, könnyeztem, szavakat nemtalálok rá menniyre elmebeteg idióta vadálltok ezk 😀
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
A Filmmúzeumon most kezdődik az Apám nevében.
Kötelező darab.
több mint 14 éve
most hallgattam meg a vasárnapi A hét mesterlövészét, hatalmas filmekről beszéltek:

Zelig
Isten hozta, miszter! [Being there]
Egy fiúról
Underground

Kategória: drámába hajló vígjátékok, szóval bátran ajánlom mind a négyet mindenkinek, sőt az első kettő szerintem egyenesen kötelező

---
több mint 14 éve
Indi 3-mat épp minap néztem meg újra, szerintem messze az a legjobb rész.
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Régi 😛 amivel én nem értek egyet:
- Indy: 1/3 isten, de a kettes nem annyira jó (mondjuk 6-7)
- Die Hard dettó
- Godfather 1 csak 9 pont? Blasphemy 😛
- nekem a Mad Max nem jött be, de sztem a kettes/egyes azért közelebb van az én szememben.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Alien3 a legjobb. Ez nagy nagy hiba.
De maga a grafika valóban ötletes.

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Van benne 1,2 fail, de azért linkelem, mert ötletes 😊
több mint 14 éve
Az örökség, avagy Gutentág, faszikáim magyarul full: http://www.youtube.com/watch?v=44Lqf8vBtU0

Az egyik legmókásabb cseh film ever.Dzsokijuing
Igen, igen 😊
Bohus a legnagyobb király 😊