Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
10 órája
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
De van lehetőséged a második esetben is, ha 60 percen belül veszel egy olyan pályahasználatit, amivel a vétség helyén abban az időpontban jogosan használhatod (1 napos országos, 10 napos országos, vonatkozó éves megyei, vagy éves országos) akkor kiküldésre sem kerül a bünti.2024-es büntit csak 2024-es jogosultság vásárlással lehet kiváltani.De mi a különbség, hogy január 1-én szabálytalankodtam, vagy december 31-én?
Vitézlő Titoknok tomz
Az elsőnél van lehetőségem kiváltani, a másodiknál nincs? Alkotmánybíróságra vele!
vpi
Az automata rendszer a vétségeket csekkolja még egyszer 60 perc után, ha addig pótoltad, akkor meg van bocsájtva.
12 órája
Szóval elvileg nem írhatom ki közösségi oldalra,hogy Orbán dögölj meg mert lesittelhetnek?De mi értelme van kiírni?
ThundersNFL a Paraszt
Gondold ezt, vagy ha az kevés, akkor lépj be egy Tisza-szigetbe, vagy alapíts pártot, és tegyel ellene.
Gondolom ha simán ordítozva dühöngsz, akkor azt se akarod levideózni és kiposztolni a yt-ra vagy a fb-ra.
Mert annak se sok haszna lenne.
12 órája
Szóval elvileg nem írhatom ki közösségi oldalra,hogy Orbán dögölj meg mert lesittelhetnek?ééés már ezért is 😊
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 órája
Szóval elvileg nem írhatom ki közösségi oldalra,hogy Orbán dögölj meg mert lesittelhetnek?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 órája
szaba
10 590
90 éves nagymamámat időpontra hívták egészségügyi szakintézménybe. 3 és fél óra várakozás után rosszul lett, mire drága doktor úr méltóztatott foglalkozni vele. [Insert random horrible curses!]Sajnos az időpont a napot jelenti. Jobbulást a mamának, nem semmi korban van!
gyeek
13 órája
Hát az elsőnél is kiválthatod... csak nem biztos, hogy megéri2024-es büntit csak 2024-es jogosultság vásárlással lehet kiváltani.De mi a különbség, hogy január 1-én szabálytalankodtam, vagy december 31-én?
Vitézlő Titoknok tomz
Az elsőnél van lehetőségem kiváltani, a másodiknál nincs? Alkotmánybíróságra vele!
vpi
13 órája
2024-es büntit csak 2024-es jogosultság vásárlással lehet kiváltani.De mi a különbség, hogy január 1-én szabálytalankodtam, vagy december 31-én?
Vitézlő Titoknok tomz
19 órája
90 éves nagymamámat időpontra hívták egészségügyi szakintézménybe. 3 és fél óra várakozás után rosszul lett, mire drága doktor úr méltóztatott foglalkozni vele. [Insert random horrible curses!]
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
20 órája
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
2024-es büntit csak 2024-es jogosultság vásárlással lehet kiváltani.
21 órája
Mikey
18 824
Na ennek majd utána kérdezek, köszi.értem, de szerintem ez indifferens arra, amit írtam.Nem elég csak megvenni, ha nem küldöd el nekik e-mail en az igazolást róla akkor nem törlődik.,ja. csak azért nézz utána a biztonság kedvéért, hogy ha januárban váltod meg (és lesz 2025-re), azzal ki lehet-e váltani a 2024-es büntetést. én arra tippelnék, hogy nem.60 nap, igen. Este olvastam én is, hogy éves matricával ki lehet váltani, szóval az lesz.Meddig kell befizetni a bírságot? Ha jól tudom, 60 nap. Mert az éves matrica díja nem sokkal több, és azzal ki lehet váltani a büntetést. Ha januárban veszel egy évest, akkor legalább lesz egész évre. De nézz utána, mert lehet, hogy rosszul tudom.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
Ikendu
Mikey
slowmotion
ozibozi
én arra céloztam, hogy az lenne logikus, hogy ha adott évben van büntetésed, akkor a tárgyévi éves matricával válthatod ki, 60 napos határidő ide vagy oda.
slowmotion
23 órája
értem, de szerintem ez indifferens arra, amit írtam.Nem elég csak megvenni, ha nem küldöd el nekik e-mail en az igazolást róla akkor nem törlődik.,ja. csak azért nézz utána a biztonság kedvéért, hogy ha januárban váltod meg (és lesz 2025-re), azzal ki lehet-e váltani a 2024-es büntetést. én arra tippelnék, hogy nem.60 nap, igen. Este olvastam én is, hogy éves matricával ki lehet váltani, szóval az lesz.Meddig kell befizetni a bírságot? Ha jól tudom, 60 nap. Mert az éves matrica díja nem sokkal több, és azzal ki lehet váltani a büntetést. Ha januárban veszel egy évest, akkor legalább lesz egész évre. De nézz utána, mert lehet, hogy rosszul tudom.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
Ikendu
Mikey
slowmotion
ozibozi
én arra céloztam, hogy az lenne logikus, hogy ha adott évben van büntetésed, akkor a tárgyévi éves matricával válthatod ki, 60 napos határidő ide vagy oda.
23 órája
ozibozi
17 414
Nem elég csak megvenni, ha nem küldöd el nekik e-mail en az igazolást róla akkor nem törlődik.,ja. csak azért nézz utána a biztonság kedvéért, hogy ha januárban váltod meg (és lesz 2025-re), azzal ki lehet-e váltani a 2024-es büntetést. én arra tippelnék, hogy nem.60 nap, igen. Este olvastam én is, hogy éves matricával ki lehet váltani, szóval az lesz.Meddig kell befizetni a bírságot? Ha jól tudom, 60 nap. Mert az éves matrica díja nem sokkal több, és azzal ki lehet váltani a büntetést. Ha januárban veszel egy évest, akkor legalább lesz egész évre. De nézz utána, mert lehet, hogy rosszul tudom.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
Ikendu
Mikey
slowmotion
23 órája
Everything is fine.nem látok azzal összefüggést, hogy egy nappal az eset előtt az openai ceo-ja 1m$-t adományozott saját vagyonából Trumpnak...
m.hvg.hu/tudomany/20241215_balaji-halal-openai-chatgpt
r.baggio
1 napja
ja. csak azért nézz utána a biztonság kedvéért, hogy ha januárban váltod meg (és lesz 2025-re), azzal ki lehet-e váltani a 2024-es büntetést. én arra tippelnék, hogy nem.60 nap, igen. Este olvastam én is, hogy éves matricával ki lehet váltani, szóval az lesz.Meddig kell befizetni a bírságot? Ha jól tudom, 60 nap. Mert az éves matrica díja nem sokkal több, és azzal ki lehet váltani a büntetést. Ha januárban veszel egy évest, akkor legalább lesz egész évre. De nézz utána, mert lehet, hogy rosszul tudom.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
Ikendu
Mikey
1 napja
Mikey
18 824
60 nap, igen. Este olvastam én is, hogy éves matricával ki lehet váltani, szóval az lesz.Meddig kell befizetni a bírságot? Ha jól tudom, 60 nap. Mert az éves matrica díja nem sokkal több, és azzal ki lehet váltani a büntetést. Ha januárban veszel egy évest, akkor legalább lesz egész évre. De nézz utána, mert lehet, hogy rosszul tudom.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
Ikendu
1 napja
Mikey
18 824
Jóvanna.51 540 ezer forint inkább lottónyereménynek tűnt.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
Vitézlő Titoknok tomz
1 napja
Visszaigazolás, hogy jó úton járunk. Minek mosolyogni, ha közben ihatunk is?m.hvg.hu/elet/20241217_kulfoldiek-velemenye-magyarorszagrol-magyarokrol
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Ikendu
18
Meddig kell befizetni a bírságot? Ha jól tudom, 60 nap. Mert az éves matrica díja nem sokkal több, és azzal ki lehet váltani a büntetést. Ha januárban veszel egy évest, akkor legalább lesz egész évre. De nézz utána, mert lehet, hogy rosszul tudom.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
1 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
51 540 ezer forint inkább lottónyereménynek tűnt.Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
Mikey
1 napja
Mikey
18 824
Pótdíj. Autópályamatrica. Egy nappal előtte járt le, én meg vígan felmentem Budapestre éjjeli melóra, szóval Biánál oda-vissza bemértek. Aztán itthon már késő volt hogy eszembe jutott.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
slowmotion
1 napja
Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Fogadás? Pótdíj? Bírság?
Mikey
1 napja
Mikey
18 824
Azt nem azokkal szoktam.Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Ezért nem szabad fix számokkal lottózni.
Mikey
Vitézlő Titoknok tomz
1 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
Egyrészt a kurva anyámat a feledékeny agyamért, másrészt a kurva anyját annak a 8 percnek, amin 51 540 ezer forintom múlt.Ezért nem szabad fix számokkal lottózni.
Mikey
2 napja
Everything is fine.Tragikus, kiváncsi leszek a háttérre.
m.hvg.hu/tudomany/20241215_balaji-halal-openai-chatgpt
r.baggio
| Egyébként a következő Terminátor script lehetne. |
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)