Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
hát a kibaszott útlevelet nem elfelejtettem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nálam is játszik a pénzügyi nehézség,de valamilyen megoldás mindig van (remélem).Nincs semmi gond a kérdéssel.gondolom nem is akarod,pláne,hogy esély van arra,hogy a Lions hosszú évek után először,ne negatív mérleggel zárjon 😀Newman
Nem oldanak meg semmit,sztem marhára nem fair az ittmaradottakkal szemben.
Viszont az ő döntésük és úgymond tiszteletben tartom.
Én viszont nem merném megtenni.Bazzani
+olyan imádnivaló a kislányom,hogy semmi pénzért nem hagynám magára.
Lions meg nem jut PO-ba,addigra megsérül mindenki a csapatból.
több mint 14 éve
Nincs semmi gond a kérdéssel.gondolom nem is akarod,pláne,hogy esély van arra,hogy a Lions hosszú évek után először,ne negatív mérleggel zárjon 😀
Nem oldanak meg semmit,sztem marhára nem fair az ittmaradottakkal szemben.
Én viszont nem merném megtenni.Bazzani
több mint 14 éve
Nincs semmi gond a kérdéssel.Nem oldanak meg semmit,sztem marhára nem fair az ittmaradottakkal szemben.
Én viszont nem merném megtenni.
több mint 14 éve
Szerintem meg Sobri vallásos, és hisz a túlvilágban. Szóval, ha van pokol és örök kárhozat, akkor Bazzani ismerősei rácsesztek.JC6Mindenképpen. Ez nem megoldás sehogy sem. De sztem az öngyilkosság témát ne hozzuk fel, megint 6 oldal vita lesz belőle.
Helyette: http://youtu.be/5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg Sobri vallásos, és hisz a túlvilágban. Szóval, ha van pokol és örök kárhozat, akkor Bazzani ismerősei rácsesztek.
több mint 14 éve
a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.atapapaÁtkerült, csak váltástól az előző pénztár által elért (reál)hozamot már a tőkéhez számolták - gyakorlatilag a váltás után 0 ft (reál)hozammal indult a delikvens portfóliója.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
A kérdés valójában valami ilyesmi lehet: "Szerinted megoldottak ezek az emberek az öngyilkosságukkal valamit/bármit is?" De a Tebow-ról érkező hírek Sobri kedvét betyárosan eltolták és az agytekervények "paraszt kötekedő" üzemmódba kapcsoltak. (Pats topic-ban is olyan szeretetteljesen nyilvánult meg.) Kérjük az Urat, hogy Tebow mihamarabb kezdő legyen! 😊 Heti konyha-pszichológiai elemző-értékelő cikkünket olvashatták.Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?Szerintem pedig Bazzanival szemben baromira nem korrekt a kérdést hiszen 1) feltehetően nem Bazzani ölte meg őket 2) közeli ismerős sejthetően érzékenyen érinti a kérdés 3) valószínű Bazzani sem örül, hogy így döntöttek 4) nem Bazzani ölte meg magát, így nyilván válaszolni sem tud. De hát hogy is tudna, mikor ennek -is- 100%-ban provokáció a célja. Tehát ezt a kérdést nekiszegezni Bazzaninak gyakorlatilag tipikus Sobris dolog. Mikor nem tudok értelmeset hozzászólni, akkor leállnak az agytekervények, aztán beírok valami paraszt szemétséget, azt akkor jajj de boldog leszek, hogy megint velem foglalkozik mindenki.
Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.catattack
Sokszor gondolom, hogy Sobri akár provokáló hsz-e helyénvaló, itt most szimplán egy olyan tapintatlan beszólás, ami miatt megint lehet szidni, hiszen régen kötekedett már.
Szóval szerintem a kérdés akkor állná meg a helyét, ha annak tennék fel, aki megölte magát, nem az illetőt feltehetően hiányoló barát/rokon/ismerősének. De ha Sobrit ennyire érdekli, menjen el egy temetésre, ahol öngyilkost temetnek, aztán kérdezgesse az embereket, remélhetőleg előbb-utóbb belefut valakibe aki kedvesen válaszol neki, minek következtében egy ideig megint nem tud ide írni...fetomy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?Szerintem pedig Bazzanival szemben baromira nem korrekt a kérdést hiszen 1) feltehetően nem Bazzani ölte meg őket 2) közeli ismerős sejthetően érzékenyen érinti a kérdés 3) valószínű Bazzani sem örül, hogy így döntöttek 4) nem Bazzani ölte meg magát, így nyilván válaszolni sem tud. De hát hogy is tudna, mikor ennek -is- 100%-ban provokáció a célja. Tehát ezt a kérdést nekiszegezni Bazzaninak gyakorlatilag tipikus Sobris dolog. Mikor nem tudok értelmeset hozzászólni, akkor leállnak az agytekervények, aztán beírok valami paraszt szemétséget, azt akkor jajj de boldog leszek, hogy megint velem foglalkozik mindenki.
Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.catattack
Sokszor gondolom, hogy Sobri akár provokáló hsz-e helyénvaló, itt most szimplán egy olyan tapintatlan beszólás, ami miatt megint lehet szidni, hiszen régen kötekedett már.
Szóval szerintem a kérdés akkor állná meg a helyét, ha annak tennék fel, aki megölte magát, nem az illetőt feltehetően hiányoló barát/rokon/ismerősének. De ha Sobrit ennyire érdekli, menjen el egy temetésre, ahol öngyilkost temetnek, aztán kérdezgesse az embereket, remélhetőleg előbb-utóbb belefut valakibe aki kedvesen válaszol neki, minek következtében egy ideig megint nem tud ide írni...
több mint 14 éve
+1hogy merészelsz ilyet kérdezni?JociKét viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/BazzaniÉs így most jobb akkor nekik?Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?magát a kérdést érzem irdatlan nagy tapintatlanságnak.és valószínűleg igen jobb nekik,ezért tették amit
több mint 14 éve
catattack
3 520
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.
több mint 14 éve
hogy merészelsz ilyet kérdezni?És így most jobb akkor nekik?Sobri Jóskaa pénz minden embert tönkretesz...Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
szar egy világ ezNewman
több mint 14 éve
uh basszusa pénz minden embert tönkretesz...Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
szar egy világ ezNewman
részvétem 😕
több mint 14 éve
És így most jobb akkor nekik?a pénz minden embert tönkretesz...Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
szar egy világ ezNewman
több mint 14 éve
Nem is ez, hanem 2 hete felrakják, erre ma változtatnak, de csak egy gyakorlati időpontot, én meg jóhiszeműen kerestem 😀Azt felejtsd el ami neptunban van. Első hetekben sűrűn nézegesd hirdetőtáblát, mert lehet kellemetlen meglepetés ér még... :mad:AsbeeMelyik volt?AsbeeSzerintem Monori, de valaki KKT2-bőlDeny
több mint 14 éve
Igazad van, korán létrejöttek Winterthur néven és tényleg legalább kétszer nevet (és jogi személyiséget) váltottak.nem értek különösebben a témához, de olvastam eleget róla ahhoz, hogy tudjam: összetett a kérdés és sok tényezőtől függ a reálhozam. ezzel a kifejezéssel csak arra akartam célozni, hogy ott jártak a legrosszabbul, ennyi.igazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐Vagy neki van a legtöbb friss belépője a tagság egészére nézve. Ami nem elképzelhetetlen, tekintve, hogy viszonylag későn hozták létre.tomi-tomi
szerk: persze nem csak olvasom a betűket, próbálom értelmezni is, mikor anno olvastam a cikket, nagy vonalakban megnéztem ezeket az arányokat rögtön, elsőre látszott hogy az axa a legnagyobb hunyó.atapapa
egyébként jó kérdés, hogy mikor hozták létre? mintha azt olvastam volna, hogy ők a kezdetektől részt vettek volna a bizniszben (csak ugye vagy kétszer nevet váltottak),
aztán úgy hallottam, hogy pont a válság előtt nagy marketinghadjáratba kezdtek, váltsanak sokan hozzájuk, és a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.
Az előző axás bejegyzésedre reagálva azért megosztanám veled ezt a linket
http://www.privatbankar.hu/html/bef/6022.php?cegkod=145
eszerint a 2009-es, válság utáni évben a nettó hozam az axánál mindhárom porfólióban a legalacsonyabbak között volt és a 10 éves átlaghozamban pont a "klasszikus" (gondolom a legtöbb állampapírt tartalmazó, legbiztonságosabb befektetésnek számító) csomag hozta a legnagyobb hasznot, amihez ugye nem sok kreativitás kell.atapapa
2009-ben a részvényeket (túlzott mértékben) tartalmazó portfóliók erős bukók voltak már, csak a korábbi évek nyeresége tartotta ezeket a konstrukciókat pozitív tartományban. Pont ezért (tőzsdei besszek extrém nagy veszteséget okoznak) megfontolásra érdemes a konzervatív csomag és pont ezt a megfontolást b@szta meg a kormány tavaly év végén.
S nekem is ez rémlik, hogy ők erősen nyomultak ügyfélszerzésben a 2007-es névváltás után, na ezek a kuncsaftok (pláne a rendszerbe újonnan belépők) sok reálhozamot most nem kap(hat)tak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Azt felejtsd el ami neptunban van. Első hetekben sűrűn nézegesd hirdetőtáblát, mert lehet kellemetlen meglepetés ér még... :mad:Szerintem Monori, de valaki KKT2-bőlDenyBassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....DenyMelyik volt?Asbee
több mint 14 éve
Tökéletesen megcsinálom a kolipályázatot. Központban elnézik, majd beismerik a tévedésüket, de így se kapok kolit. Sokra megyek az elnézésükkel basszameg. faszom az albérletkeresésbe.
több mint 14 éve
Szerintem Monori, de valaki KKT2-bőlBassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....DenyMelyik volt?Asbee
több mint 14 éve
Pécsett betiltották Kodály "Felszállott a páva" című művének eljátszását, mert ezzel kigúnyolták volna a polgit. Éberség eftársak!http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/pava-zsoltnak-nem-jatszhattak-pavat-2062484
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
linkelem is: http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
jöhet az a kurva 99... :/
több mint 14 éve
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....DenyMelyik volt?
több mint 14 éve
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....Deny+1 nekem eddig kétszer változott az órarendem...