Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 557
bezzeg ha te szimulálsz 😀Stez
hát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.Höri
a legendás carrier ending sérülésről nem is beszélve 😀 😀braxa88
mai termés: Reggie Nelson 11 hét. Talán a Super Bowl-ra felépül....
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
hát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.Höri
a legendás carrier ending sérülésről nem is beszélve 😀 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://index.hu/belfold/2011/08/20/beperelne_a_hok_a_muszaki_egyetemet/
Ez hihetetlen... Nem tudom elképzelni, hogy hogy kaphatott ekkora kurva nagy hatalmat a HÖK. Hát ezek az én véleményemet semmiben nem képviselik...

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
ez most az itteni Madden bajnokság?Amadeus91
GM játék

több mint 14 éve
ez most az itteni Madden bajnokság?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.

több mint 14 éve
hát ez nem egyszerre volt, de mind1Höri
egyszerre van térben időben...egy nap toltam le mind a 3-4 meccset(Pre-season tegnap+sim...nem szeretem), ma. (kondi előtt, meg után 😀 ) Mellesleg Hall egész szezonra kidőlt. (IR)

Dalton 5 hét Green 3 hét Hall IR Scott 10 hét...szóval 3 hétig legalább mind a 4 hiányzik.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
bezzeg ha te szimulálsz 😀

több mint 14 éve
hát ez nem egyszerre volt, de mind1

több mint 14 éve
imádom, hogy egyszerre dől ki a kezdő irányító, elkapó és #1 cb is csapatomból. (madden) :/ :mad:Amadeus91
mind benne van a special teamben vagy hogy sikerült egyszerre? 😛Höri
Először Dalton-t szétverte a Browns defense. Aztán Green kiesett a Pats ellen ...tetejébe Hall megsérült a Seahawks ellen, majd még1szer a Pats ellen. Ja és Scott az első Pre meccsen sérült meg 10 hétre. Totál jó, de 4-1 eddig szezon. 😀

Ja meg Craig Collins irányít, kapásból egy 77 yardos TD-vel indított... Jordan Palmer és Caldwell repült.. tiszta drop gyár a srác.
több mint 14 éve
imádom, hogy egyszerre dől ki a kezdő irányító, elkapó és #1 cb is csapatomból. (madden) :/ :mad:Amadeus91
mind benne van a special teamben vagy hogy sikerült egyszerre? 😛

több mint 14 éve
imádom, hogy egyszerre dől ki a kezdő irányító, elkapó és #1 cb is csapatomból. (madden) :/ :mad:
több mint 14 éve
Méris ne akkor lesz Ismerős Arcok koncert Csornán, mikor idegenben bajnokin leszek... :/tüsi91
majd akkorra besárgulsz 😀

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Méris ne akkor lesz Ismerős Arcok koncert Csornán, mikor idegenben bajnokin leszek... :/
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Sok pia után már Lendvai Ildikó is szépségkirálynőnek látszik.Bazzani
Annyit nem lehet inni. Mire annyit innál elájulsz...apeszos
Sötétben minden tehén hunyorog!vadibandi
sötétben, minden tehén!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Csak látni kell bennük a szépet... 😀apeszos
Annyit nem lehet inni. Mire annyit innál elájulsz...apeszos
Sötétben minden tehén hunyorog!

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Annyit nem lehet inni. Mire annyit innál elájulsz...
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 132 — Axel Foley
Sok pia után már Lendvai Ildikó is szépségkirálynőnek látszik.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csak látni kell bennük a szépet... 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 132 — Axel Foley
Albiba nem akarok menni, egyrészt háromszor drágább, másrészt fél évet voltam már, és valahogy így nem jött be.Asbee
én jövőre 3 csajjal fogok együtt lakni. nem könnyű ekkora tehetséggel élni, csak felírtam a btk fb falára, hogy fogadjanak be és máris elkezdték túllicitálni egymást a kaliforniai lányok.Höri
3 százkilós jetitestű?
😉

több mint 14 éve
Albiba nem akarok menni, egyrészt háromszor drágább, másrészt fél évet voltam már, és valahogy így nem jött be.Asbee
én jövőre 3 csajjal fogok együtt lakni. nem könnyű ekkora tehetséggel élni, csak felírtam a btk fb falára, hogy fogadjanak be és máris elkezdték túllicitálni egymást a kaliforniai lányok.Höri
Mikor az első szeptemberi vasárnapi hajnalon buli és lepedőgyűrés helyett a gépen lógsz a College Gamedayt bámulva, rájönnek, hogy rossz lóra tettek.Dzsokijuing
Szent dolgokat nem szabad közösségi élménnyé alakítani. A hétvége a futballról szól, így nyilván azt a 2 napot itthon töltöm majd.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 380 — Saturday Night Lights
Mikor az első szeptemberi vasárnapi hajnalon buli és lepedőgyűrés helyett a gépen lógsz a College Gamedayt bámulva, rájönnek, hogy rossz lóra tettek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
én jövőre 3 csajjal fogok együtt lakni. nem könnyű ekkora tehetséggel élni, csak felírtam a btk fb falára, hogy fogadjanak be és máris elkezdték túllicitálni egymást a kaliforniai lányok.

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Levelező az mindenképp felejtős, meg ha jól tudom az csak költségtérítésesen van.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 333
Akkor úgy most lett elbaszva a következő 1 évem...Asbee
becsajoztál?

viccen kívül miért?fetomy
Áhh, akkor nem ezt írtam volna... 😀 Koli jelentkezést bebuktam ráadásul várólistán is csak a 4-dik vagyok. Igaz méltányosságit még megpróbálhatom, meg esetleg még felmehetek könyörögni, hogy ugyanmár, dehát az esély egyenlő a nullával. Albiba nem akarok menni, egyrészt háromszor drágább, másrészt fél évet voltam már, és valahogy így nem jött be. Így lehetek bejárós, ami háztól házig napi 4 óra utazást jelent...Pedig olyan szépen elterveztem ezt az évet, kissé még kitomboltam volna magam, aztán 1 év múlva pedig lehetett volna kezdeni a karrierépítést :/Asbee
Kéreckedj át levelezősre.