Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Áhh, akkor nem ezt írtam volna... 😀 Koli jelentkezést bebuktam ráadásul várólistán is csak a 4-dik vagyok. Igaz méltányosságit még megpróbálhatom, meg esetleg még felmehetek könyörögni, hogy ugyanmár, dehát az esély egyenlő a nullával. Albiba nem akarok menni, egyrészt háromszor drágább, másrészt fél évet voltam már, és valahogy így nem jött be. Így lehetek bejárós, ami háztól házig napi 4 óra utazást jelent...Pedig olyan szépen elterveztem ezt az évet, kissé még kitomboltam volna magam, aztán 1 év múlva pedig lehetett volna kezdeni a karrierépítést :/Akkor úgy most lett elbaszva a következő 1 évem...Asbeebecsajoztál?
viccen kívül miért?fetomy
több mint 14 éve
Akkor úgy most lett elbaszva a következő 1 évem...Asbeebecsajoztál?
viccen kívül miért?
több mint 14 éve
Akkor úgy most lett elbaszva a következő 1 évem...
több mint 14 éve
egy napom telne el úgy hogy nem basszák fel az agyam, nem menne a szarkavarás, minden úgy menne ahogy meglett előzőleg beszélve...egy ilyen napot szeretnék. bár ezekszerint túl nagy kérés.... :mad: :mad:
több mint 14 éve
catattack
3 520
A szar fejére feltették a koronát! Csodás nap.
több mint 14 éve
Azért mondom, általában azokat lepik el, amelyek szinte rögtön kezdődnek, a későbbiekre amikben eddig voltam, általában 1-2 perccel kezdés előtt teltek meg. Plusz akkor még mindig van idő ide benézni, aztán ha 8-ból 6-an nem tudtak belépni, nézünk másikat 😊Amúgy mikor usaiakkal játszok pont azt utálom, hogy mindegyik leigazol 1-2 nagy nevet 80-120-akért, aztán kilépnek a picsába..
több mint 14 éve
na, 3-an már vagyunk, az egész jó 😊 És ha nem ilyen 2 perc múlva kezdődőt választunk, hanem pl. 15 perc, akkor sztem kevésbé is lepnek el idő előtt usankaiakfetomyja aztán megint az lesz belép 4-5 usák, akik 2 perc alatt ki is lépkednek és szaba próbálja a botokat túlicitálgatni 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
na, 3-an már vagyunk, az egész jó 😊 És ha nem ilyen 2 perc múlva kezdődőt választunk, hanem pl. 15 perc, akkor sztem kevésbé is lepnek el idő előtt usankaiak
több mint 14 éve
mindenesetre ha ma lesz, beszállnék 😀fetomy+1 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
mert ez a legolvasottabb 😀 És nem akkora cucc sztem, hogy külön topicja legyen, főleg, hogy már csak pár hétig aktuális.mindenesetre ha ma lesz, beszállnék 😀
több mint 14 éve
Hülye kérdést fogok feltenni.Ennek a mocknak miért nem csináltok külön topikot?
És miért pont a Gyűlölködjönkban szervezitek? :/
több mint 14 éve
na sikerült végre...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
engem a rohadás espn szopat hiába nyomok a linkre behozza a hátteret és kész...szerk. elmegy ez a picsába, egy mock draftot se hoz be...
több mint 14 éve
Akkor ebből kimaradsz most.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nezd meg a spamek kozott hatha oda kaptad a visszaigazolot. amugy vicces mert 3an vagyunk amugy meg elarasztottak az usakok a szobat es mar nincs is hely 😕kezzel meg nem hatrany ha klaviaturad is vanFakeHeh.. viccen kívül..regelek erre újra kéri, e-mailt meg nem kapokAmadeus91
több mint 14 éve
kezzel meg nem hatrany ha klaviaturad is vanFakeHeh.. viccen kívül..regelek erre újra kéri, e-mailt meg nem kapok
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kezzel meg nem hatrany ha klaviaturad is van
több mint 14 éve
h kell regelni az ESPN-re?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az elozo teves riasztas volt mivel lattam h nem jott senki. ez 6 perc mulva kezdodik. cincinnati mock auction 😊
http://games.espn.go.com/ffl/waitingroom?leagueId=484691
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jaja mindjart nyomom a linket.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na bazze ti se tudtatok volna egy órája jönni 😀fake, csinálsz ligát v szobát v amit kell?
több mint 14 éve
Jönnék ha lehet.
több mint 14 éve
engem érdekelne