Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 1 éve
Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Ez valószínűleg nem évült volna el, ha az elkövető felnőtt lett volna. Itt azért évült el, mert 16 évesen követte el.
m.hvg.hu/itthon/20241210_Megvan-Till-Tamas-gyilkosa-ebx
Tragikomédia
r.baggio
több mint 1 éve
"F. János személye azért vált gyanússá a rendőrök számára, mert a tanúvallomásokból megtudták, hogy többeket is befolyásolni próbált a kihallgatások előtt." és ezért is csak egy ejnye-bejnyét kapott?Ez már egy fokkal jobb kérdés.
törölt kristof
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor szerinted mi a jogelmélet mögötte, ha nem ez?És ha tud? Akkor ennyi, így járt az áldozat meg a család? Ráadásul ez azért nem az ősidőkben volt, Gyárfást régebbi ügy miatt ítélik el éppen.A bizonyíthatóság x év után már nem egzakt, nem tud egyértelmű vagy precíz lenni.Értem, hogy ez a jogszabály, de miért? Mi a jogelmélet mögötte? Ezen gondolkodtam, de nem találok racionális magyarázatot, miért évül el a gyilkosság? A lopást tudnám magyarázni, a rablást is, meg egy csomó mást, de a gyilkosság…nem értem.Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
(Oké ez mondjuk 2000-es ügy, de szerintem már akkor is igaz volt ez az állítás).
Jughead
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
Szerk: ráadásul itt az elkövető beismerte amit tett - nyilván mert tudta, hogy nem büntethető - és részletes beismerő vallomást tett.
MC12
Mi a racionális magyarázat, miért évül el a gyilkosság (büntethetősége)?
(A jogalkotóval vitatkozz, én arra adtam magyarázatot, amit kérdeztél, nem arról írtam, hogy ez számodra érthető vagy sem.)
több mint 1 éve
"F. János személye azért vált gyanússá a rendőrök számára, mert a tanúvallomásokból megtudták, hogy többeket is befolyásolni próbált a kihallgatások előtt." és ezért is csak egy ejnye-bejnyét kapott?
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Sok idő múltán A háborúsnál sem, mégis.A bizonyíthatóság x év után már nem egzakt, nem tud egyértelmű vagy precíz lenni.Értem, hogy ez a jogszabály, de miért? Mi a jogelmélet mögötte? Ezen gondolkodtam, de nem találok racionális magyarázatot, miért évül el a gyilkosság? A lopást tudnám magyarázni, a rablást is, meg egy csomó mást, de a gyilkosság…nem értem.Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
(Oké ez mondjuk 2000-es ügy, de szerintem már akkor is igaz volt ez az állítás).
Jughead
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
Itt a fiatalság-bolondság /16 éves volt/mentette meg mintha
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
És ha tud? Akkor ennyi, így járt az áldozat meg a család? Ráadásul ez azért nem az ősidőkben volt, Gyárfást régebbi ügy miatt ítélik el éppen.A bizonyíthatóság x év után már nem egzakt, nem tud egyértelmű vagy precíz lenni.Értem, hogy ez a jogszabály, de miért? Mi a jogelmélet mögötte? Ezen gondolkodtam, de nem találok racionális magyarázatot, miért évül el a gyilkosság? A lopást tudnám magyarázni, a rablást is, meg egy csomó mást, de a gyilkosság…nem értem.Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
Jughead
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
Szerk: ráadásul itt az elkövető beismerte amit tett - nyilván mert tudta, hogy nem büntethető - és részletes beismerő vallomást tett.
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ne röhögtess már. Amikor 50-60 éves döglött aktákat is megoldanak?A bizonyíthatóság x év után már nem egzakt, nem tud egyértelmű vagy precíz lenni.Értem, hogy ez a jogszabály, de miért? Mi a jogelmélet mögötte? Ezen gondolkodtam, de nem találok racionális magyarázatot, miért évül el a gyilkosság? A lopást tudnám magyarázni, a rablást is, meg egy csomó mást, de a gyilkosság…nem értem.Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
Jughead
MC12
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A bizonyíthatóság x év után már nem egzakt, nem tud egyértelmű vagy precíz lenni.Értem, hogy ez a jogszabály, de miért? Mi a jogelmélet mögötte? Ezen gondolkodtam, de nem találok racionális magyarázatot, miért évül el a gyilkosság? A lopást tudnám magyarázni, a rablást is, meg egy csomó mást, de a gyilkosság…nem értem.Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
Jughead
MC12
több mint 1 éve
Értem, hogy ez a jogszabály, de miért? Mi a jogelmélet mögötte? Ezen gondolkodtam, de nem találok racionális magyarázatot, miért évül el a gyilkosság? A lopást tudnám magyarázni, a rablást is, meg egy csomó mást, de a gyilkosság…nem értem.Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
Jughead
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Sok ember lesz úgy öngyilkos, hogy előtte nem volt bűnrészes gyilkosságban.Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Nekem ez kicsit fura. Ugye amikor nemrég előkerültek a maradványok, akkor azt mondták, hogy valószínűleg az öreg ütötte el, ásta el, majd betonozta be a másik fiatallal, ami miatt később öngyilkosok is lettek. Na már most, ha nekik valóban nem volt ehhez közük, akkor kicsit furcsállom, hogy mindketten végeztek magukkal. A mimimumnak tűnik, hogy tudtak a holttestetről.
Tragikomédia
r.baggio
dugo93
Szerinted az elévülés alapvetően egy marhaság, egy felesleges dolog?Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
Jughead
Miért?
több mint 1 éve
Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Nekem ez kicsit fura. Ugye amikor nemrég előkerültek a maradványok, akkor azt mondták, hogy valószínűleg az öreg ütötte el, ásta el, majd betonozta be a másik fiatallal, ami miatt később öngyilkosok is lettek. Na már most, ha nekik valóban nem volt ehhez közük, akkor kicsit furcsállom, hogy mindketten végeztek magukkal. A mimimumnak tűnik, hogy tudtak a holttestetről.
Tragikomédia
r.baggio
több mint 1 éve
Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?Kevés nagyobb marhaság van 2024-ben, mint az elévülés jogintézménye akár büntetőjogról, akár polgári jogról beszélünk, de sajnos ez van.
Tragikomédia
r.baggio
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?A büntethetősége évült el, mert eképp van a törvényben.
Tragikomédia
r.baggio
Valóban fura, de valahány évnél csak kell húzni egy határt, elkövetőre, eltelt időre egyaránt.
több mint 1 éve
Kedves jogászok, hogy a viharba tud egy gyilkosság elévülni?m.hvg.hu/itthon/20241210_Megvan-Till-Tamas-gyilkosa-ebx
Tragikomédia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Az fix. Nyári sztori még, de kibaszott bicskanyitogató módon szopatják az embert. Tényleg rohadt aljas férgek minden lépésnél.Aljas NAV-os patkányok, égjen rátok a karácsonyfátok!De legalább ízlett nekik a kaja?
gyeek
kittli
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Aljas NAV-os patkányok, égjen rátok a karácsonyfátok!De legalább ízlett nekik a kaja?
gyeek
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Aljas NAV-os patkányok, égjen rátok a karácsonyfátok!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Hogy a kedves édesanyját az összesnek.Mikor 2 embernél kérdezel vissza, hogy biztos így szeretné a vevő?
Biztos, hogy el tudja vinni?
Erre az a válasz, hogy biztos, majd a vevő az utolsó "simításokat" végignézi és közli, hogy nem ezért jött, és csak azt fizeti ki és viszi el ami már amúgy is a kocsijában van ..
Na most kellene felállni és hazamenni.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Honnan vesszük, hogy ezek a sportolók?Lehet én vagyok ortodox, de lenne itt egy olyan, hogy "példakép-szerep" megy egyéb múlt századi faszságok, amire a sràcoknak azért figyelni kéne vagy valakinek...telex.hu/belfold/2024/12/04/szeged-cukraszda-szabalytalan-tilosban-parkolas-pick-szeged-kezilabdacsapatna most itt a kattintáson kívül miért fontos, hogy random jóska vagy mario sostaric a paraszt?
nagir
peach
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
"nem kell itt házmesterkedni"Lehet én vagyok ortodox, de lenne itt egy olyan, hogy "példakép-szerep" megy egyéb múlt századi faszságok, amire a sràcoknak azért figyelni kéne vagy valakinek...telex.hu/belfold/2024/12/04/szeged-cukraszda-szabalytalan-tilosban-parkolas-pick-szeged-kezilabdacsapatna most itt a kattintáson kívül miért fontos, hogy random jóska vagy mario sostaric a paraszt?
nagir
peach
Vitézlő Titoknok tomz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lehet én vagyok ortodox, de lenne itt egy olyan, hogy "példakép-szerep" megy egyéb múlt századi faszságok, amire a sràcoknak azért figyelni kéne vagy valakinek...telex.hu/belfold/2024/12/04/szeged-cukraszda-szabalytalan-tilosban-parkolas-pick-szeged-kezilabdacsapatna most itt a kattintáson kívül miért fontos, hogy random jóska vagy mario sostaric a paraszt?
nagir
peach
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/04/szeged-cukraszda-szabalytalan-tilosban-parkolas-pick-szeged-kezilabdacsapatna most itt a kattintáson kívül miért fontos, hogy random jóska vagy mario sostaric a paraszt?
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/04/szeged-cukraszda-szabalytalan-tilosban-parkolas-pick-szeged-kezilabdacsapat

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/12/02/mav-vonat-miskolc-egymassal-szemben-tiltojelzes/Ez már rövid időn belül a 2. alkalom h 2 vonat egymással szemben ment és 1(!) héten belül a harmadik, hogy tiltó jelzés ellenére indul el a szerelvény.
több mint 1 éve
Az egyik telefonon elfogadja a jelszót a másikon meg nem. Igényelsz új jelszót, átírás után belépéskor hibaüzenet.Igényelsz még egy ideiglenest, átírod megint, de azzal sem működik, ellenben a
Régi telefonon működik a régi már lecserélt jelszó🙈