Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 571 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Mirefel idegeskedsz emiatt az aprópénz miatt. 26.3 millió forint megtakarításod van. Megmondta az mnb.

A kurva anyját a yt-nak, premium családi csomag 4790 lesz!!!
NB2

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
NB2
Bő hónapja elkezdett fenyegetőzni nálam munkahelyen, hogy látja az adblockert, ezért még x számot játszik le, aztán kikapcsolja a lejátszót. Több se kellett, azóta spotify előfizető vagyok.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
NB2
az /account meg mindig kevesebb mint 1000HUF, tessek elkerni a penzt mostmar az ismerosoktol / csaladtol 😀
rokaur
Pont ez jutott nekünk is eszünkbe. Azért nem kicsit emeltek, de az emailben legalább kedvesen, naivnak beállítva magukat, hogy tudják ez milyen nehéz döntés. Hát nekem nem lesz nehéz döntés, ha a társaságok nem fizetnek lemondok a picsaba. 😄
több mint 1 éve
rokaur 876
NB2
az /account meg mindig kevesebb mint 1000HUF, tessek elkerni a penzt mostmar az ismerosoktol / csaladtol 😀
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Egy sima lehajolás közben úgy megreccsent a derekam, hogy menni is alig bírok. Mindez három nappal az egy hetes nyaralás előtt...
Matthew99
Mielőbbi gyógyulást!
nagylaza, főpohárnok
Kösz. Azóta már megjártam az ügyeletet és belémnyomtak egy fájdalomcsillapító injekciót. Eggyel jobb, de nem mondanám, hogy kedvem van mozogni.
Matthew99
feküdj a hátadon a földön úgy, hogy a lábadat felteszed egy székre a térhajlatodnál megtámasztva, illetve a vádlid feküdjön végig a széken. mehet hozzá napi 3-4 mideton meg fájdalom csillapító ahogy szükséges. nekem 3 nap alatt rendbe szokta hozni annyira, hogy bőven mozgó képes legyek.
peach
Jók ezek a praktikák, de mindenkinél másképp jön ki egy sérv, és más az, ami segít.
Nálam a Neodolpasse-kúra volt az, ami segített, ehettem marékszám a Mydeton-Aflamin kombót, szart se ért, ahogy a szteroid injekciók se.
De igazából a legjobb a prevenció, amióta rendszeresen erősítem a hasizmokat, mélyhátizmokat, csinálom a speckó gyakorlatokat (gyógytorna), illetve odafigyelek rá, hogy mit emelek, hogy emelem, milyen mozgásokat csinálok, stb., azóta tünetmentes vagyok, míg előtte minden évben volt valami gebasz.
Őszentsége Sobri Jóska
a sérv az más. én idegbecsípődésről meséltem. elvileg nincs meg matyi diagnózisa, így ha becsípődésről van szó a praktikám segíthet szvsz.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Egy sima lehajolás közben úgy megreccsent a derekam, hogy menni is alig bírok. Mindez három nappal az egy hetes nyaralás előtt...
Matthew99
Mielőbbi gyógyulást!
nagylaza, főpohárnok
Kösz. Azóta már megjártam az ügyeletet és belémnyomtak egy fájdalomcsillapító injekciót. Eggyel jobb, de nem mondanám, hogy kedvem van mozogni.
Matthew99
feküdj a hátadon a földön úgy, hogy a lábadat felteszed egy székre a térhajlatodnál megtámasztva, illetve a vádlid feküdjön végig a széken. mehet hozzá napi 3-4 mideton meg fájdalom csillapító ahogy szükséges. nekem 3 nap alatt rendbe szokta hozni annyira, hogy bőven mozgó képes legyek.
peach
Jók ezek a praktikák, de mindenkinél másképp jön ki egy sérv, és más az, ami segít.
Nálam a Neodolpasse-kúra volt az, ami segített, ehettem marékszám a Mydeton-Aflamin kombót, szart se ért, ahogy a szteroid injekciók se.
De igazából a legjobb a prevenció, amióta rendszeresen erősítem a hasizmokat, mélyhátizmokat, csinálom a speckó gyakorlatokat (gyógytorna), illetve odafigyelek rá, hogy mit emelek, hogy emelem, milyen mozgásokat csinálok, stb., azóta tünetmentes vagyok, míg előtte minden évben volt valami gebasz.

több mint 1 éve
Matthew99
Mielőbbi gyógyulást!
nagylaza, főpohárnok
Matthew99

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Matthew99
Jobbulást...
Nekem egy éves gyerek mellett ütött be anno, 3 hétig betegállományban voltam (se előtte, se azóta soha), kb csak fetrengeni tudtam, mindenhogy fájt, pisálni is kb csak kúszva tudtam elmenni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 087 — Invisible man
Matthew99
Mielőbbi gyógyulást!
nagylaza, főpohárnok

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 642 — beers & Packers
Matthew99
Mielőbbi gyógyulást!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 870
Matthew99
Lesz időd kipihenni 😀
Lúdas Solymi
Oldalra fordulni se tudok az ágyban jelenleg, nemhogy elvezetni a hotelig.
Matthew99
Ohh, azt nem tudtam h ennyire súlyos.
Így viszont jobbulást.
több mint 1 éve
Matthew99
És a doki mit mond?
Nekem mikor először előjött igy a porckorongsérvem, akkor hetekig szar volt, és mozdulni alig bírtam, de utána találtam jó dokit, és azóta ha így beáll, akkor egy 5 vagy 10 alkalmas/napos Neodolpasse-kúra lerövidíti a szenvedést. De addigis pihentesd, jobbulást.
Őszentsége Sobri Jóska
Odáig még el se jutottam. Egyelőre fekvés mert ma max sürgősségire tudnék menni ott meg nincs kedvem 4 órát ülni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Matthew99
És a doki mit mond?
Nekem mikor először előjött igy a porckorongsérvem, akkor hetekig szar volt, és mozdulni alig bírtam, de utána találtam jó dokit, és azóta ha így beáll, akkor egy 5 vagy 10 alkalmas/napos Neodolpasse-kúra lerövidíti a szenvedést. De addigis pihentesd, jobbulást.

több mint 1 éve
Matthew99
Lesz időd kipihenni 😀
Lúdas Solymi
Oldalra fordulni se tudok az ágyban jelenleg, nemhogy elvezetni a hotelig.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 870
Matthew99
Lesz időd kipihenni 😀
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
British-en se hallottam még tapsot, tengerentúl meg pláne.
Klaci79
4-ből egyszer volt ott is. Mondjuk ott en inditottam.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 656
British-en se hallottam még tapsot, tengerentúl meg pláne.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Lufthansa nemet belföldi járatain viszont egyáltalán nem jellemző. Az utóbbi időszakban relatív (magamhoz képest 😀 ) sokat repültem, es sehol nem tapasztaltam.
rob3r7o
Igen a lufikon én is ezt erősítem meg h nem szokott lenni

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 742
Lufthansa nemet belföldi járatain viszont egyáltalán nem jellemző. Az utóbbi időszakban relatív (magamhoz képest 😀 ) sokat repültem, es sehol nem tapasztaltam.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Lehet csak nem tudták elolvasni, mert nem beszéltek külföldiül. 😂
ozibozi
Mondtam az asszonynak, hogy legközelebb hozzáteszünk még pár százezret a negyedik csillagért, abszolút meg fogja érni.
slowmotion
Hát mondjuk 4 csillag alatt szerintem nem éri meg sehova se menni. De az igazat megvallva az utóbbi időben 4 csillagosba is csak akkor megyünk, ha pár napra megyünk valahova, ráadásul úgyis utazgatni akarunk, egyébként egy hetes nyaralásra az 5 csillagos az ami igazi pihenéssel jár és nem bosszankodsz semmin.
Jughead
Öööööö…. Két évvel ezelőtt voltunk 4*-os szállodában (Mo-n), előtte soha, utána se, 5*-osban pedig egyáltalán nem. Ennek ellenére sokfelé pompásan éreztük magunkat.
Októberben megyünk Rómába, hetekig kerestem a bukingon nekünk megfelelő szobát: a belvárosban legyen, de csendes helyen, közel a Virágpiachoz (Campo de’ Fiori), tartozzon hozzá erkély vagy terasz, franciaágy, fürdőszoba + jó értékelés. Ennyi. Nos: három éjszaka ára közelíteni fog a 250 eHUF-hoz, és ez – a környékhez képest – még kifejezetten olcsónak is számít. Szegeden júniusban egy remek, erkélyes apartmant nyolc éjszakára 200 ezerért vettünk ki. (Nem fogod elhinni: az is nagyon jó volt.)
Szerinted hány ember engedheti meg magának Magyarországon, hogy 4 v. 5*-os szállodába menjen külföldre nyaralni? | Aztán még az is lehet, hogy valaki megengedheti magának, de nincs kedve vagyonokat költeni szállásra. | Már a belföldi nyaralás is elérhetetlen luxus sokaknak.
nagylaza, főpohárnok
Hát, amikor mi legutóbb négycsillagosban voltunk (Visegrád vagy Esztergom, már nem emlékszem), semmiféle különbséget nem tapasztaltunk a háromcsillagoshoz képest, csak drágább volt.
warr_b
Mi most jöttünk Szegedről, 4 csillag, retkes fürdőszoba, tele hajszállal, sziló elengedte magát több helyen, szoba kb 10 nm, kaja többnyire botrányos, pedig mindenevők vagyunk, extra szolgáltatások drágák, pár alkalmazott bunkó… 350k, felpanzio, 3 éjszaka.
- JC6
sikerült a legdrágább és egyben leginkább túlárazott szállodában kikötni 😀 legalább a wellness miatt?

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!
Dominikára érkezve is tapsolnak, Air France nem charter magyar meg nem sok volt
ozibozi
Qatar Airways szintén amikor Dohában, meg utána Zanzibáron landoltunk tavasszal...

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 202
Dominikára érkezve is tapsolnak, Air France nem charter magyar meg nem sok volt
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Ha valakinek tetszik, tapsoljon, szerintem ez olyan 80-as 90-es évekbeli szokás, akkor emlékszem még egy párizsi buszos túra után a sofőrt is megtapsolták.
Klaci79
Színházban tapsolsz?
A munkájukat a fizetésükért végző színészeknek.
És moziban?
Ha mindkét helyen vagy egyiken se akkor konzekvens vagy, de ha csak előbbiben, akkor nem.
Az ember ilyen inkonzekvens, irracionális viselkedés jellemzi, nem fogjuk tudni megfejteni.
Ahogy van, aki színházba is öltönybe megy, még ha kényelmetlen is, van aki meg nem.
Nincs az emberi viselkedéshez ultimate útmutató.
Őszentsége Sobri Jóska
Hogyne lenne, illem és etikett tankönyvnek hívják.
MC12
És bele van írva, hogy “Áeroplánon, landolás után a pilótának taps nem jár”?
Ez közvetlenül a “csak a pórok tegeződnek a sarjaikkal” után jön?
vpi
Rómában tégy úgy, mint a rómaiak. Ha az emberek tapsolnak, hát tapsoljanak, nekem ez nem fáj, se jobb, se rosszabb nem lesz tőle az élet sőt, egy aki tapsol az boldogabb lesz tőle, megkönnyebbül, hogy túlélte az utat stb. csak csinálja. Én ezen anno is mosolyogtam, sőt még volt hogy én is beszálltam, olyan lelkesek voltak körülöttem, nem akartam grincseskedni.

Amúgy meg ahogy én látom - évi 3-4 repüléssel - eltűnik ez a tapsolódi, én évek óta nem éltem át ilyet, pedig Európán belül megyek és népszerűbb desztinációkba. Olyan ez, mint a szorongás a határellenőrzésnél vagy amikor a rendőr megállit, a gyerekeink - remélhetőleg - már nem fogják ezt érezni, szépen lassan a múltba vész.
MC12
Én azt tapasztalom (évi kb 10-12 oda-vissza repüléssel ami olyan legalább 30 repülés évente) h főleg nyáron mikor sok a gyerek a fedélzeten van tapsolas illetve ha érzékelhető h elég nagy szélben tudja letenni a gépet viszonylag ügyesen.
Amúgy én sem tapsoltam már, aztán amióta a kis lányunk van és tudatosan várja a leszállást meg utána a tapsikalast.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.