Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
OK, kösz. (Remélem, a törvényt nem úgy fogják értelmezni, hogy mondjuk leesik egy nagyobb csapadék valahol és a törvényre hivatkozva a helyi kiskirály zároltatja a riválisa cégét. De ez most rosszindulatú volt.)http://www.parlament.hu/irom39/01334/01334.pdfatapapaA legutóbbi verzió szerint, ha elfogadják a törvénytervezetet, akkor állami ellenőrzés alá vonják a gyárat.GRAFIOkés, hogy vis maior van a tragédia miatt, de ezt milyen törvény alapján teszik? A MAL felelőssége egyértelmű, de jogbiztonság is van a világon.Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
csúnya dolog az előítélet, de szerintem a legtöbb olyan magyarnak, aki képes lenne átvenni az eddigi tulajdonosoktól a gyárat, van vaj a füle mögött. Egyesek nem bírnak magukkal és így is napra mennek, közszerepet vállalnak, mások meg okosan meghúzzák magukat.Számomra teljesen mindegy, hogy kiveszi át a gyárat, ha biztonságosan és munkahelyeket megtartva üzemelteti. Hívhatják Szélesnek, Gyurcsánynak, Kapolyinak, akárkinek.atapapaAzért az állami vagyon ellopása - még törvények mögé bújva is - kimeríti a bűncselekmény fogalmát. Pont ez a tragédia mutatja, hogy a bármilyen színű oligarchák szarnak a környezetükre, a felelősségükre, csak a zsé számít.
Majd ha Móváron elkezdi építeni Gyurcsány az újabb biztonsági gátakat, akkor az ő nevét lehúzom a listádról. És ha Széles az Echo TV-t kiveteti az összes csomagból 😊, az megfelelő biztonsági lépés lenne.Dzsokijuing
több mint 14 éve
http://www.parlament.hu/irom39/01334/01334.pdfA legutóbbi verzió szerint, ha elfogadják a törvénytervezetet, akkor állami ellenőrzés alá vonják a gyárat.GRAFIOkés, hogy vis maior van a tragédia miatt, de ezt milyen törvény alapján teszik? A MAL felelőssége egyértelmű, de jogbiztonság is van a világon.Dzsokijuing
több mint 14 éve
Számomra teljesen mindegy, hogy kiveszi át a gyárat, ha biztonságosan és munkahelyeket megtartva üzemelteti. Hívhatják Szélesnek, Gyurcsánynak, Kapolyinak, akárkinek.atapapaAzért az állami vagyon ellopása - még törvények mögé bújva is - kimeríti a bűncselekmény fogalmát. Pont ez a tragédia mutatja, hogy a bármilyen színű oligarchák szarnak a környezetükre, a felelősségükre, csak a zsé számít.
Majd ha Móváron elkezdi építeni Gyurcsány az újabb biztonsági gátakat, akkor az ő nevét lehúzom a listádról. És ha Széles az Echo TV-t kiveteti az összes csomagból 😊, az megfelelő biztonsági lépés lenne.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
A legutóbbi verzió szerint, ha elfogadják a törvénytervezetet, akkor állami ellenőrzés alá vonják a gyárat.GRAFIOkés, hogy vis maior van a tragédia miatt, de ezt milyen törvény alapján teszik? A MAL felelőssége egyértelmű, de jogbiztonság is van a világon.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Számomra teljesen mindegy, hogy kiveszi át a gyárat, ha biztonságosan és munkahelyeket megtartva üzemelteti. Hívhatják Szélesnek, Gyurcsánynak, Kapolyinak, akárkinek.
több mint 14 éve
Kedvenc pártom (néha az, néha nem) ökonáciként hülye is tud lenni, mint a segg. Idővel persze újra kell indítani a gyártást a megfelelő biztonsági feltételek megteremtésével.Kedvenc pártod színeiben Jávor Benedek is 10 perce kérte, hogy zárják be a gyárat, míg pont a narancsosok mondták, hogy olyan megoldás kell, amely alapján a munkahelyek megmaradnak.atapapaén most ezen haltam be.Tudjuk, az iszappal az a baj, hogy vörös. Ha majd narancs lesz, katasztrófa sem lesz.Dzsokijuing
"Az együttérzés és az aggodalom időszerű, a pánik viszont csak hibákat eredményez. A Kárpátok géniusza már meg is mondta, hogy az alumíniumgyártást, ahogy van, be kellene tiltani. Nincs gyár, nincs iszap, nincs katasztrófa. Huszáros megoldás. Ha lenne Amerikának Széles Gábora, 2001 óta nem szállt volna fel egy repülőgép sem. "
széles gábor bazmeg. MO egyetlen iparága az alugyártás ami működik. valóban szüntessük meg. akkor biztos mindenki echo TV-t fog nézni és magyar hírlapot fog olvasni és te kurvára jól jársz...haromt
És Jávor legalább nem fogja átvenni a gyárat szőröstül-bőröstül, Szélesből simán kinézem.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
A legutóbbi verzió szerint, ha elfogadják a törvénytervezetet, akkor állami ellenőrzés alá vonják a gyárat.
több mint 14 éve
Kedvenc pártod színeiben Jávor Benedek is 10 perce kérte, hogy zárják be a gyárat, míg pont a narancsosok mondták, hogy olyan megoldás kell, amely alapján a munkahelyek megmaradnak.én most ezen haltam be.Tudjuk, az iszappal az a baj, hogy vörös. Ha majd narancs lesz, katasztrófa sem lesz.Dzsokijuing
"Az együttérzés és az aggodalom időszerű, a pánik viszont csak hibákat eredményez. A Kárpátok géniusza már meg is mondta, hogy az alumíniumgyártást, ahogy van, be kellene tiltani. Nincs gyár, nincs iszap, nincs katasztrófa. Huszáros megoldás. Ha lenne Amerikának Széles Gábora, 2001 óta nem szállt volna fel egy repülőgép sem. "
széles gábor bazmeg. MO egyetlen iparága az alugyártás ami működik. valóban szüntessük meg. akkor biztos mindenki echo TV-t fog nézni és magyar hírlapot fog olvasni és te kurvára jól jársz...haromt
több mint 14 éve
én most ezen haltam be.Tudjuk, az iszappal az a baj, hogy vörös. Ha majd narancs lesz, katasztrófa sem lesz.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én most ezen haltam be. "Az együttérzés és az aggodalom időszerű, a pánik viszont csak hibákat eredményez. A Kárpátok géniusza már meg is mondta, hogy az alumíniumgyártást, ahogy van, be kellene tiltani. Nincs gyár, nincs iszap, nincs katasztrófa. Huszáros megoldás. Ha lenne Amerikának Széles Gábora, 2001 óta nem szállt volna fel egy repülőgép sem. "
széles gábor bazmeg. MO egyetlen iparága az alugyártás ami működik. valóban szüntessük meg. akkor biztos mindenki echo TV-t fog nézni és magyar hírlapot fog olvasni és te kurvára jól jársz...
több mint 14 éve
Azért mert nem gondolnám, hogy azokat a két kezükkel építették fel. Tisztelet a kivételnek. És most újra.Vicc...miért gondolod? legyünk reálisak: ilyenek nélkül soha nem lesz megoldva ez a kérdés, márpedig elég fontos kérdésnek tartom. nem mondom, hogy így minden szuper lesz, de hátha egy fokkal jobbSzobi22
http://index.hu/belfold/2010/10/10/soros_tamogatja_a_romatelepek_felzarkoztatasat/?rnd=365Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Vicc...miért gondolod? legyünk reálisak: ilyenek nélkül soha nem lesz megoldva ez a kérdés, márpedig elég fontos kérdésnek tartom. nem mondom, hogy így minden szuper lesz, de hátha egy fokkal jobb
http://index.hu/belfold/2010/10/10/soros_tamogatja_a_romatelepek_felzarkoztatasat/?rnd=365Matthew99
több mint 14 éve
Kibaszott GB. Megint úszott a fogadásom
több mint 14 éve
Vicc...http://index.hu/belfold/2010/10/10/soros_tamogatja_a_romatelepek_felzarkoztatasat/?rnd=365
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Nekem speciel a 20 éves Muri Enikőtől tetszett leginkább a "Mi lesz, ha nem jutsz tovább?" kérdésre adott, "Akkor azt hiszem többé nem foglalkozom a zenével, ez az utolsó esélyem." válasza.. 😀😀 Na ott kurvára felröhögtem 😀Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.SchleckMost jön még csak a zsepiáradat. És az tetszik, hogy senki nem tudja mi lesz vele ha nem jut be az élő műsorba, meg hogy kiskora óta erről álmodik. Arra nem gondoltak, hogy elmennek dolgozni?Matthew99
Egyébként én bírom az ilyet, mert egész jó produkciók is tudnak lenni, és már kezdem megszokni a "jézusom, ez a hang istenből jön" szintű reakciókat is. Mondjuk megasztárban jobban szeretem, hogy azért igyekeznek reális szinten tartani az ámulatokat. Az meg persze már szokásos, hogy a legjobbakat kiejtik, szarokat meg átnyomnak.. 😊
több mint 14 éve
ezért kell előfizetni espn3-ra, az összes közvetített college meccs utólag is megnézhető 😉 😊Az a baj, hogy én sem tudom. 😀Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleckmiért nézed?briareos
Általában szeretek énekléseket hallgatni, meg mindenféle versenyt is szeretek nézni, de inkább keresek szerintem valami izgalmas nfl-t.F.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Az a baj, hogy én sem tudom. 😀Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleckmiért nézed?briareos
Általában szeretek énekléseket hallgatni, meg mindenféle versenyt is szeretek nézni, de inkább keresek szerintem valami izgalmas nfl-t.
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.SchleckMost jön még csak a zsepiáradat. És az tetszik, hogy senki nem tudja mi lesz vele ha nem jut be az élő műsorba, meg hogy kiskora óta erről álmodik. Arra nem gondoltak, hogy elmennek dolgozni?
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleckmiért nézed?
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megint elbaszottul szarul vagyok 2 napja. HAsogat a fejem. És még ehhez jön a florida meccs idegbaja, nem is beszélve a denverről. +4 óra extra szenvedésszar az egész.
több mint 14 éve
A retkes fasszopó kurva életbe, hogy a faszomba lehet így elbaszni valamit? Takarodjon a gecibe adazzio és az egész O-Line. Pounceyval az élen.haromtMegdumálták a tesók, hogy szar lesz Mike, így be tudjuk húzni a 4. körben is 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A retkes fasszopó kurva életbe, hogy a faszomba lehet így elbaszni valamit? Takarodjon a gecibe adazzio és az egész O-Line. Pounceyval az élen.