Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxEfaszom, 99Dettó. 😉
egy kurva válasz smst sem tud írni.brk
Bár igazából tényleg nem érdekel. Volt nekem is ilyenekben mér nemegyszer részem, és mindig lepattant. (most ezzel jól megbiztattalak 😀 )
Ilyenek a nők. Ha egyedül vannak, párkapcsolatért nyavalyognak, meg normális fiúért, ha meg párkapcsolatban vannak, akkor meg meg vannak "fojtva", nincs elég mozgásterük, szabadok akarnak lenni, blablabla. 😛
Mindig oda lyukadok ki, hogy igazából egy se tudja igazán, hogy mit akar. Ha nincs velem az a baja, ha velem van, az a baja, mindig baja van. 😂
És én vagyok persze a bunkó. 😂 😂 😂 😂 😂
Á la Good Charlotte: "Girls don't like boys, girls like cars and money."Vrijbloed
több mint 14 éve
faszom, 99Dettó. 😉
Bár igazából tényleg nem érdekel. Volt nekem is ilyenekben mér nemegyszer részem, és mindig lepattant. (most ezzel jól megbiztattalak 😀 )
Ilyenek a nők. Ha egyedül vannak, párkapcsolatért nyavalyognak, meg normális fiúért, ha meg párkapcsolatban vannak, akkor meg meg vannak "fojtva", nincs elég mozgásterük, szabadok akarnak lenni, blablabla. 😛
Mindig oda lyukadok ki, hogy igazából egy se tudja igazán, hogy mit akar. Ha nincs velem az a baja, ha velem van, az a baja, mindig baja van. 😂
http://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE
Á la Good Charlotte: "Girls don't like boys, girls like cars and money."Vrijbloed
több mint 14 éve
nem feltétlen... nálunk is kb. a hallgatók 2/3-ada lány, attól függetlenül nem nevezném a pénzügy-számvitelt büfészaknak 😊Büfészak.kishasziEgyetértek teljesen 😀 Durva ez a 4-5 csaj a 400 fős előadóban.tenorxén az első héten nem is értettem, hogy egy sport szakon hogyan lehet a hallgatók két harmada lány.Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Büfészak.én az első héten nem is értettem, hogy egy sport szakon hogyan lehet a hallgatók két harmada lány.HöriDe jó annak aki, olyan karra jár, ahol csajok is vannak...Black_AdderEgyetértek teljesen 😀 Durva ez a 4-5 csaj a 400 fős előadóban.tenorx
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
én az első héten nem is értettem, hogy egy sport szakon hogyan lehet a hallgatók két harmada lány.Egyetértek teljesen 😀 Durva ez a 4-5 csaj a 400 fős előadóban.tenorxh súgjanak a ZH-n.gabtsiDe jó annak aki, olyan karra jár, ahol csajok is vannak...Black_Adder
több mint 14 éve
Egyetértek teljesen 😀 Durva ez a 4-5 csaj a 400 fős előadóban.h súgjanak a ZH-n.gabtsiDe jó annak aki, olyan karra jár, ahol csajok is vannak...Black_Adder
több mint 14 éve
h súgjanak a ZH-n.gabtsiDe jó annak aki, olyan karra jár, ahol csajok is vannak...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
h súgjanak a ZH-n.gabtsinem beszélve arról hogy a szobámban levő állapotot (ami egyébként kísértetiesen hasonlít a Kurkszki tankcsata utáni kaotikus látványra) rendberakni, + a fél méter magas mosatlant elmosogatni kurwára nem kéne nekem címlaplány 😂...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
faszom, 99Dettó. 😉
Á la Good Charlotte: "Girls don't like boys, girls like cars and money."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
október 6-án kb 30 szúnyogcsípés van a két lábamon... lehet kéne venni egy sportszárat mer így elégfos
több mint 14 éve
a-a, jóféle 😉 rondákkal szóba se állok, minek? 😛ronda mi? az mindig így van 😂StezAz a baj, hogy vannak. Asszem be is írtam a zsiviv adatlapomra, hogy szemétgeci Dexter hogy csinálja, hogy neki nincsenek...kishaszihát nemtom, én ma akkor bunkógeci voltam az egyetlen csajjal kb, akit érdekel a sorsom, hogy már majdnem szégyellem magam 😀konqueror
több mint 14 éve
ronda mi? az mindig így van 😂hát nemtom, én ma akkor bunkógeci voltam az egyetlen csajjal kb, akit érdekel a sorsom, hogy már majdnem szégyellem magam 😀konquerornem kellenek érzelmek, pár hónapja én is megvagyok nélkülük 😀Az a baj, hogy vannak. Asszem be is írtam a zsiviv adatlapomra, hogy szemétgeci Dexter hogy csinálja, hogy neki nincsenek...kishaszi
http://www.youtube.com/watch?v=AkpEfTTWsUA
"az érzelem számomra fontos dolog, érzem például ha éhes vagy"konqueror
több mint 14 éve
hát nemtom, én ma akkor bunkógeci voltam az egyetlen csajjal kb, akit érdekel a sorsom, hogy már majdnem szégyellem magam 😀Az a baj, hogy vannak. Asszem be is írtam a zsiviv adatlapomra, hogy szemétgeci Dexter hogy csinálja, hogy neki nincsenek...kishaszi+ pár éve volt egy csaj aki a leginkább 99os volt életemben, akkor azt hittem megedződtem és ez most újra kihozta belőlem az érzelmes énemet 😕.brknem kellenek érzelmek, pár hónapja én is megvagyok nélkülük 😀
több mint 14 éve
szaba
10 546
bills szurkolo vagyok, ennyi 😕Helmut ZimmerKedvenc Kaliforniád tárt karokkal vár 😊
több mint 14 éve
Utálok arra hazaérni hogy már x óra van és még gecisok dolgom van mellesleg mindjárt elalszok állva..
több mint 14 éve
Az a baj, hogy vannak. Asszem be is írtam a zsiviv adatlapomra, hogy szemétgeci Dexter hogy csinálja, hogy neki nincsenek...+ pár éve volt egy csaj aki a leginkább 99os volt életemben, akkor azt hittem megedződtem és ez most újra kihozta belőlem az érzelmes énemet 😕.brknem kellenek érzelmek, pár hónapja én is megvagyok nélkülük 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
+ pár éve volt egy csaj aki a leginkább 99os volt életemben, akkor azt hittem megedződtem és ez most újra kihozta belőlem az érzelmes énemet 😕.brknem kellenek érzelmek, pár hónapja én is megvagyok nélkülük 😀
"az érzelem számomra fontos dolog, érzem például ha éhes vagy"
több mint 14 éve
.brk
1 890
jó azért hülye nem vagyok 😀😀😀megbeszélem vele h most milegyen.brkbiztos ami biztos, utána beszélgess 😉konqueror
több mint 14 éve
megbeszélem vele h most milegyen.brkbiztos ami biztos, utána beszélgess 😉
több mint 14 éve
.brk
1 890
...konquerorés lehet h tényleg 😀
az a szar ügy, h simán leszarnám de nem akarom (erre ment a hypotized duma) mert mittomén, de érzem h ez így már régen rossz 😀😀
mind1, vhogy túlteszem magam a dolgokon aztán megbeszélem vele h most milegyen
+ pár éve volt egy csaj aki a leginkább 99os volt életemben, akkor azt hittem megedződtem és ez most újra kihozta belőlem az érzelmes énemet 😕
több mint 14 éve
kihasznál. csak dugni akar....konquerorahhoz képest h macifröccsös vagy... 😀
a probléma azzal van, hogy ő akarta ezt az egészet aztán összejöttünk vagy mi erre meg kvázi leszar. szal h megbeszéljük h találkozunk meg este velem van, erre közli h vmi bnőjének szülinapja van úgyh oda megy 8tól.
a másik fele a dolognak meg h sajna she got me hynotized..brk
make love topikba illő történet.
több mint 14 éve
hynotized? 😛 már írni se tudsz, varázsló a csaj...konquerorahhoz képest h macifröccsös vagy... 😀
a probléma azzal van, hogy ő akarta ezt az egészet aztán összejöttünk vagy mi erre meg kvázi leszar. szal h megbeszéljük h találkozunk meg este velem van, erre közli h vmi bnőjének szülinapja van úgyh oda megy 8tól.
a másik fele a dolognak meg h sajna she got me hynotized..brk
hát ignorance is her new best friend http://www.youtube.com/watch?v=OH9A6tn_P6g&ob=av2e
lehet csak húzza az agyad ezzel a leszarással, hogy tegye a nehezen megkaphatót. hogy mindig ottvagy tartalékba, amúgy meg kacsintgat errearra. aztán ha te se adnál hírt magadról egykét napig akkor lehet sikongatva borulna lábad elé
nehéz így látatlanba mitmondani, de azért kardodba ne dőlj, egyrészt mert egyik lány sem éri meg, akármekkora hipnotizőr (tudom most azt gondolod, hogy de, ő megér) másrészt meg nem is vagy totál vesztett helyzetben, csak felbaszod az agyad
konqueror szerelmi tanácsadását hallották. ha ráér akkor szerintem a mester, briareos is ellát egykét meglátással (ő lehet még a csajt is ismeri 😀 najó ez gonosz volt)
több mint 14 éve
.brk
1 890
...konquerorahhoz képest h macifröccsös vagy... 😀
a másik fele a dolognak meg h sajna she got me hynotized.
több mint 14 éve
faszom, 99http://www.youtube.com/watch?v=0FFrCZNNCeU nem a 99 😉 😛
ilyenben amúgy bőven volt részem, sms/msn nemvisszaírásban, a tuti recept: szarni rá (tudom most arra gondolsz, ugyan mit tudhat ez a fasz a gondomról, mit pofázik, ráadásul Bears fan is, ellenség 😛 ) de hidd el, együttérzek veled
hogy a jövőben sikeresebb légy, ajánlom Maka videóját http://www.youtube.com/watch?v=Xe6_KTki_fM 😀 😀 (biztos örül a reklámnak 😛 )
amúgy meg minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető, minden új nap új ajándék, mert az egész csak játék