Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez a technológia fejlődés az emberiség szégyene!!! Ez egy fertő!!!!
több mint 11 éve
Milyenben?szépen összefoglalja milyen világban élünkgabenOkoskesztyű bazdmeg, az okostelefonhoz nagyokosoknak! (N)gabenMegkérdezhetem, hogy mi okból zavarhat ez valakit?Schleck
több mint 11 éve
szépen összefoglalja milyen világban élünkOkoskesztyű bazdmeg, az okostelefonhoz nagyokosoknak! (N)gabenMegkérdezhetem, hogy mi okból zavarhat ez valakit?Schleck
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Talán nem elég okos.Okoskesztyű bazdmeg, az okostelefonhoz nagyokosoknak! (N)gabenMegkérdezhetem, hogy mi okból zavarhat ez valakit?Schleck
több mint 11 éve
Okoskesztyű bazdmeg, az okostelefonhoz nagyokosoknak! (N)gabenMegkérdezhetem, hogy mi okból zavarhat ez valakit?
több mint 11 éve
Okoskesztyű bazdmeg, az okostelefonhoz nagyokosoknak! (N)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
soroljam a neveket, vagy be tudod írni magadtól is? én a helyedben inkább a következő helyeken néznék szét: Felcsút, Hmvh, Belváros-Lipótváros...én csak azt nem értem, hogy ha van pénz - mert jól megy nekünk-, és mégis mindenütt forráshiány van (EÜ, oktatás, stb...), akkor hol van a pénz?! Kezd olyan lenni mint a kommunizmus hét csodája...komolyan.Amadeus91Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
viszont azt osztom, hogy köszönjük a stadionokat.slowmotion
több mint 11 éve
Ezen kéne elgondokozni nem azon hogy kell-e kártya, meg mennyi a nézőszám.Matthew99ha legalább számítana, de igazából lényegtelen, csak vigye a pénzt
több mint 11 éve
Amadeus91Ez hogy maradt még fent a neten?
Gecire illegális, és igazából sajnálom is azokat akik ezt igénybe veszik (mondom ezt most 10+ óra egyhelyben ülés és szakdolgozat írás után).
Nekem is még kurva sok van hátra a szakdolgozatomból, de eszembe nem jutna soha ilyet használni...
több mint 11 éve
Gratulálok. Megfogtad a lényeget.Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99De baszki, egy pelenkában hogy lehet focimeccset rendezni?!?
Valamint aki az államtól várja már a kis élet elején, hogy helyette gondját viseli, az valamit nagyon rosszul csinált.
Mutatok egy általános folyamatábrát:
1. egzisztencia
2. gyerek
A számok sorrendje fontos.Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
én csak azt nem értem, hogy ha van pénz - mert jól megy nekünk-, és mégis mindenütt forráshiány van (EÜ, oktatás, stb...), akkor hol van a pénz?! Kezd olyan lenni mint a kommunizmus hét csodája...komolyan.Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
több mint 11 éve
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99De baszki, egy pelenkában hogy lehet focimeccset rendezni?!?
Valamint aki az államtól várja már a kis élet elején, hogy helyette gondját viseli, az valamit nagyon rosszul csinált.
Mutatok egy általános folyamatábrát:
1. egzisztencia
2. gyerek
A számok sorrendje fontos.
több mint 11 éve
ja, hát ez is igaz.Persze nyilván a pelenka a legkevesebb de ha már az elején ennyire becsülünk meg egy kis életet akkor mit várjunk később. Ezen kéne elgondokozni nem azon hogy kell-e kártya, meg mennyi a nézőszám.Matthew99Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
több mint 11 éve
Persze nyilván a pelenka a legkevesebb de ha már az elején ennyire becsülünk meg egy kis életet akkor mit várjunk később. Ezen kéne elgondokozni nem azon hogy kell-e kártya, meg mennyi a nézőszám.Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
viszont azt osztom, hogy köszönjük a stadionokat.
több mint 11 éve
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)

több mint 11 éve
Nálunk olyan szar spar van h csak na.Nincs semmi az öregasszonyok fél órát dumálnak a pénztárosokkal, és akkora sorokat csinálnak h onnan csak fél óra után szabadulsz. De az intersparok jók szoktak lenni pl árkádHol van az a spar? Megnézem már milyen egy jó spar 😊vandeminekNa, a következő matricás akcióig a lábam be nem teszem a Sparba!Mi minden héten pénteken vagy szombaton a helyi Spárban vásárolunk be az asszonnyal és még nem tapasztaltunk hasonlót. Sőt kábé ez a legnormálisabb szuper-hipermarketlánc, szerintem.Minitron
Három napon át minden alkalommal előttem fagyott le a pénztárgép.Mindig akkor, amikor bankkártya+szupersopkártya kombóval próbálkozott a pénztáros.
Két opció közül választhattunk:
1. Várunk kb 15 percet, amíg talán újraélesztik a gépet.
2. Fogjuk a cuccunkat, és beállunk egy másik végeláthatatlan sor végére, és imádkozunk, hogy ott ne történjen semmi galiba.Történt
Tegnap a harmadik opciót választottam.Szépen leraktam a kosaramat, és udvariasan elköszöntem, majd távoztam a fogyasztás helyi templomából.laccoo74
több mint 11 éve
több mint 11 éve
a Pennyben kapható egyedül a Fagylakoma márkájú sajttal töltött pulykamell. nekem már csak ezért megéri, hogy létezik a cég. 😀pont azt beszéltük ma barátnőmmel, hogy milyen fasza is volt annak idején a pennys márka chips. Kapható még?Amadeus91Csak a Penny! Lidl is király csak az messze van.eaglesmcnabbA penny egy szar!
Még amikor a kasszánál a pénzt odaadom azt is megköszöni... mindig megijedek hirtelen, hogy a visszajárót megtartja borravaló gyanánt... 😀
Bár rengeteget járok oda, mert az van a melóhely mellett...
Múltkor bementem este 6 utána és a kasszánál köszön a csaj, hogy jó napot! Én visszaköszöntem neki, hogy jó estét!
Erre ő:
- Jajj bocsánat igaza van, már elmúlt este hat! Jó estét kívánok!
😀😀
Imádok oda járni...catattack
több mint 11 éve
pont azt beszéltük ma barátnőmmel, hogy milyen fasza is volt annak idején a pennys márka chips. Kapható még?Csak a Penny! Lidl is király csak az messze van.eaglesmcnabbA penny egy szar!
Még amikor a kasszánál a pénzt odaadom azt is megköszöni... mindig megijedek hirtelen, hogy a visszajárót megtartja borravaló gyanánt... 😀
Múltkor bementem este 6 utána és a kasszánál köszön a csaj, hogy jó napot! Én visszaköszöntem neki, hogy jó estét!
Erre ő:
😀😀
több mint 11 éve
mindenképp osszátok meg hölgyismerőseitekkel az alábbi jó tanácsokat: ne igyál, ne bulizzál, ne sminkeld magad, és ami a legfontosabb, véletlenül se mosolyogj!videa.hu/videok/hirek-politika/selfie-spot-1-QfTCWHZSy5xm4OiU

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Figyelted màn a pènztàrosokat a aldiba speedygonzalesek vannak a spàrba megaz èbrenàlmodunk... Tàdàm teleabót kígyózó sorok a pènztàrnàl...jó a túlzott kedvességük néha engem is felbasz, főleg amikor a mázsa50 csajszi magas c-n hangon hangosan magába számol... Reggel 7-kor éhgyomorra kicsit ijesztő...Csak a Penny! Lidl is király csak az messze van.eaglesmcnabbA penny egy szar!
Erre ő:
😀😀
de a cuccok jók, és olcsók, a többi lánchoz képest (lidl-t és aldit, mert az kb egykutya) leszámítva klasszis.
csak kár hogy nincs már az 500 ftos tiramisu amit éhgyomorra alig tudott megenni az ember, az kurvajó volt 😀😀
Azt nem értem amúgy hogy a picsába lehet, hogy a lidlc és az aldi kb ugyanaz színvonalban, a lidl-be mégis mindig tömegnyomor van, az aldiba meg soha nincs senki 😀😀 Valaki ezt magyarázza már el...eaglesmcnabb

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
www.origo.hu/gazdasag/20141121-upsz-megteltunk-lefagyott-az-extreme-digital-oldala.htmlNB2Tökéletes a cikk alatti: "A KOMMENTELÉS ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ.
DOLGOZUNK A JAVÍTÁSON, TÜRELMÉT KÖSZÖNJÜK!"