Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
hiányzott már az újabb szabadtéri lófasz az ablakom alá, a város közepén, hétköznap este.
több mint 11 éve
missnathaliaa Philadelphia Eagles 10
Chip Kelly, edd meg a playbookodat.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 365 — #NoStress
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈ano92
Ő is kiégett, mint BradyJSanyo
Brady tényleg.

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈ano92
Ő is kiégett, mint Brady

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
DE mikor írtam még nem volt 😥 egész nap remegett a kezem munkahelyen mert nem tudtam elolvasni a pr-t 😥

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 338
Már rég kinn van. 15 perce.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 417 — Cowboys fan
nagy az Isten állatkertje, de akkor különösen nagy a probléma, ha olyan egyedek szaporodnak benne, akik nem értik, miért baj az, ha a napozó teknősöket kavicsokkal dobálják, és erre még a fiukat is bíztatják.slowmotion
Margitsziget? Ideje lenne már egy napalmozásnak az állatok kimenekítése után.berger90
Feneketlen-tó
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
nagy az Isten állatkertje, de akkor különösen nagy a probléma, ha olyan egyedek szaporodnak benne, akik nem értik, miért baj az, ha a napozó teknősöket kavicsokkal dobálják, és erre még a fiukat is bíztatják.slowmotion
Margitsziget? Ideje lenne már egy napalmozásnak az állatok kimenekítése után.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
nagy az Isten állatkertje, de akkor különösen nagy a probléma, ha olyan egyedek szaporodnak benne, akik nem értik, miért baj az, ha a napozó teknősöket kavicsokkal dobálják, és erre még a fiukat is bíztatják.
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Mi ez a cukiskodás ebben a topikban??? 😊
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Óóó, sok szarvasbogarat találtam már a kertben, legutóbb meg egy ilyet:

Bár nem ebbe a topikba kellene, mert én csípem őket. ... Ők is engem. 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Szarvasbogár aranyos, óvodás koromban papám egyszer hozott nekünk mikor horgászni volt és talált egyet😀Asbee
és annak is ilyen volt a fején?
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szarvasbogár aranyos, óvodás koromban papám egyszer hozott nekünk mikor horgászni volt és talált egyet😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatbadavemayer
úgy két napja történt, hogy egy kis rózsabogár vigyorgott rám, ahogy fáradtan ledöglöttem a fotelbe. honnan a picsából szedtem össze a legbelebb belvárosban, felfoghatatlan 😀berger90
könyvesboltban dolgozol, nem?

nem ő volt az? biztos kimászott egy könyvből, aztán hazavitted 😊slowmotion
szabadnapos voltam, de a feltevés nem hülyeség 😀berger90
és még örülhetsz is, hogy nem a szarvasbogár volt az, mert ő szerintem sokkal durvábban néz ki 😊
több mint 11 éve
amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatbadavemayer
úgy két napja történt, hogy egy kis rózsabogár vigyorgott rám, ahogy fáradtan ledöglöttem a fotelbe. honnan a picsából szedtem össze a legbelebb belvárosban, felfoghatatlan 😀berger90

nem ő volt az? biztos kimászott egy könyvből, aztán hazavitted 😊slowmotion
szabadnapos voltam, de a feltevés nem hülyeség 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve

nem ő volt az? biztos kimászott egy könyvből, aztán hazavitted 😊
több mint 11 éve
úgy két napja történt, hogy egy kis rózsabogár vigyorgott rám, ahogy fáradtan ledöglöttem a fotelbe. honnan a picsából szedtem össze a legbelebb belvárosban, felfoghatatlan 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nekem a GLS futárjával volt némi nézeteltérésem.
Két 40.000 fölötti értékű csomagot vártam,a páromét, és az egyik barátomét.
A csomagokban törékeny dolgok, ill. műszaki cikkek voltak.
Berongyol a futár, hogy azonnal írjam alá a papírjait, mert késésben van.Lerohadt alatta a vas, és menet közben kellett átpakolnia az út szélén.
Azt mondta, hogy addig ő megkeresi a raktérben a csomagjaimat.
Mondtam neki, hogy addig nem írok alá semmit, amíg a csomagokat nem látom, mert az aláírásommal azt ismerem el, hogy SÉRTETLENÜL vettem át a küldeményeket.
Erre közölte, hogy akkor lássa a pénzt, mert addig nem hozza a csomagot.
Lássam a csomagot, majd akkor fizetek, és alá is írok.
Egy darabig keménykedett, de aztán rájött, hogy az ő ideje fogy, én ráérek.
Nagy durcásan behozta a cuccokat, én pedig átkapcsoltam talajparaszt üzemmódba, és jó alaposan megvizsgáltam mind a kettőt.Majd a pénzek kiszámolásával ismét növeltem kicsit a munkaidejét.
Rengeteg futár jön hozzánk, nagyon jó a kapcsolatom mindegyikkel, kölcsönösen könnyítjük egymás dolgát, de ez a farok kihúzta nálam a gyufát a stílusával.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatba

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Miért olyan furcsa az egy DHL-es alkalmazott számára, ha én hétköznap délelőtt, munkaidőben nem tartózkodom otthon, hanem dolgozom? (Főleg akkor, ha a rendelés felvevőjének már a megrendeléskor mondtam, hogy telefonáljanak előre a kiszállítás idejéről, mert akkor tudom a dolgot úgy igazítani, hogy az jó legyen...)James007
Néhány évvel ezelőtt asszem pont egy DHL-es csomag volt lefotózva, annyi volt írva a megjegyzés rovatba h csöngessen sokáig mert szól a nóta tv 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Miért olyan furcsa az egy DHL-es alkalmazott számára, ha én hétköznap délelőtt, munkaidőben nem tartózkodom otthon, hanem dolgozom? (Főleg akkor, ha a rendelés felvevőjének már a megrendeléskor mondtam, hogy telefonáljanak előre a kiszállítás idejéről, mert akkor tudom a dolgot úgy igazítani, hogy az jó legyen...)James007
ez biztos azért van, mert egy elcseszett küldemény miatt nem fogják felborítani az egész futárkör menetét. (azt a téveszmét pedig itt helyben eloszlatnám, hogy akár csak napon belül is meg lehetne mondani, hogy időben mikor ér oda a címre egy adott küldemény. nem lehet megmondani, még a legelső küldeményre sem. ja, de: talán 9-17 között, ha már nincs rajta vámteher, le tudja szállítani a gépeket a ferihegyi irányítótorony, nem áll be a Gyömrői út, mint a gerely, lehet normálisan közlekedni a városban, stb stb.)

persze azt is meg lehet érteni, hogy mindenkinek a saját küldeménye a legfontosabb és az egyetlen, ami egyáltalán fontos lehet az összes küldemény közül, csak hát erre meg nyilván a többi címzett szarik nagy ívben.

olvasd el az üzenőt, kérjél címmódot a következő alkalomra, és akkor akár a munkahelyedre is kiviszik.slowmotion
Köszi a hülyének nézést 😊 , de vannak olyan munkahelyek, ahova nem lehet csomagot bevinni...
Annyit kértem a koordinátor csajszitól, hogy ha tudják, hogy aznap hozzák ki a rendelést, akkor reggel hívjanak fel. Megígérte, felírta, nem hívott. Ehelyett fél 12-kor jött a telefon, hogy ott áll a fuvar a kapu előtt.

Más csomagküldőkkel általában össze szokott jönni a dolog. Van aki a futár számát adja meg és már előre tudok vele egyeztetni.

De nem is ezen húztam fel magam, hanem a bunkó, flegma stíluson, amit a jóképességű lenyomott a telefonba..
több mint 11 éve
ez biztos azért van, mert egy elcseszett küldemény miatt nem fogják felborítani az egész futárkör menetét. (azt a téveszmét pedig itt helyben eloszlatnám, hogy akár csak napon belül is meg lehetne mondani, hogy időben mikor ér oda a címre egy adott küldemény. nem lehet megmondani, még a legelső küldeményre sem. ja, de: talán 9-17 között, ha már nincs rajta vámteher, le tudja szállítani a gépeket a ferihegyi irányítótorony, nem áll be a Gyömrői út, mint a gerely, lehet normálisan közlekedni a városban, stb stb.)

persze azt is meg lehet érteni, hogy mindenkinek a saját küldeménye a legfontosabb és az egyetlen, ami egyáltalán fontos lehet az összes küldemény közül, csak hát erre meg nyilván a többi címzett szarik nagy ívben.

olvasd el az üzenőt, kérjél címmódot a következő alkalomra, és akkor akár a munkahelyedre is kiviszik.
több mint 11 éve
Miért olyan furcsa az egy DHL-es alkalmazott számára, ha én hétköznap délelőtt, munkaidőben nem tartózkodom otthon, hanem dolgozom? (Főleg akkor, ha a rendelés felvevőjének már a megrendeléskor mondtam, hogy telefonáljanak előre a kiszállítás idejéről, mert akkor tudom a dolgot úgy igazítani, hogy az jó legyen...)
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Non-Stop boltban az éjszakai műszak sem semmi. Volt, hogy szarrá röhögtük magunkat az idiótákon, volt hogy legszívesebben kettéfejeltük volna a pultot, pláne amikor a századik értetlen, fél analfabéta, tahó fasz veri az asztalt, hogy a tilalom ellenére is piát akar.
Azokat, akik azon pampognak, hogy miért nem mosolyog és miért nem kedves mindig az eladó, azt beállítanám 1-2 hónapra a pult mögé, egyből rájönne.Tony
Régebben totálkárosra ittuk magunkat hétfő este néhány baráttal. Hajnalban elmentünk egy non-stop kajálóba. Amire emlékszek, az alapján nagyon állatok voltunk. De "bosszút" állt rajtunk a kiszolgáló: mindenki hamburgerében annyi csípős volt, hogy alig tudtuk megenni. Még ma is jót röhögünk, ha előjön a sztori 😊

touchdown..... touchdown, bears!!