Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Allllahuuuakbaaaarrrrrrrrrwww.facebook.com/photo.php?v=802664019758029&set=vb.221740897850347&type=2&theater
több mint 11 éve
Ezzel itt nem leszek népszerű, de én egyik félnek sem hiszek.Csak a két legmagasabb szint nincs közel sem egy magasságban...
Mindkettő a legmagasabb szinten használja ki a tömegmédia lehetőségeit, és ferdíti el a tényeket, vagy éppen gyárt belőle hamisat. Lassan ott tartunk, hogy sajnos már olvasni sem érdemes az erről szóló híreket . Főleg nem egy Independent szintű bulvár lapban....Lecsó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem kell a híreknek hinni, elég a számokat nézni :"Az Európai Unió kedden kiadott egy dokumentumot, amelyben elismerik Izraelnek az önvédelemhez való jogát és követelik, hogy a béke és a fegyvernyugvás elkerülése érdekében a Hamasz, mint a Gáza-övezet hivatalos kormánya hagyjon fel az Izrael elleni rakétatámadásokkal, gyűjtse be a terroristák kezén lévő rakétafegyvereket és egyéb harci eszközöket. A dokumentum kitér arra is, hogy nemzetközi jog szerint több mint aggályos az a tény, hogy civil létesítményeket tesznek katonai célponttá, s szándékosan veszélyeztetik ezzel az ott lévő ártatlan gyermekek, asszonyok és minden békés gázai polgár életét. Az uniós dokumentum szerint a jelenlegi helyzetben Izraelnek minden eszközzel jogában áll megakadályozni az államát és civil lakosságát, értékeit, létesítményeit veszélyeztető orvtámadásokat, amelyeket a Hamasz terroristáinak rakétatámadásai okoznak. Az EU arra is felszólítja a Hamaszt, hogy a mielőbbi fegyvernyugvás érdekében hagyjon fel az Izraelt érő támadásokkal, s ne használják fel védőpajzsként az ártatlan gázai lakosságot."
718 halott palesztin (121 gyerek) vs 34 izraeli halott.
Más:
index.hu/kulfold/2014/07/23/ensz_haborus_bunt_kovethetett_el_izrael/
"A világszervezet genfi jogi fórumát a palesztinok, Egyiptom és Pakisztán kérésére hívták össze. A határozatot 29 állam támogatta, az Egyesült Államok ellene szavazott, 17 ország, köztük több európai uniós tagállam pedig tartózkodott."
Jó látni, hogy egyre többen hátrálnak ki Izrael mögül, a beszari EU-s országok is csak tartózkodnak már, nem igennel szavaznak.cartman023
több mint 11 éve
Ez egy komoly oldal, hiszen azt a fantasztikus hírt is ők hozták le, hogy a mekis hamburger gyerekhúst tartalmaz: naturahirek.com/sokkolo-kijelentes-a-mcdonalds-eltunt-gyerekek-testet-daralja-bele-a-hamburgerekbe/ 😀naturahirek.com/.....ZoliZoltánNincs ezeknek üldözési mániájuk?Matthew99
több mint 11 éve
naturahirek.com/.....ZoliZoltánNincs ezeknek üldözési mániájuk?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
hvg.hu/gazdasag/20140724_Elbocsat_1700_dolgozot_a_Magyar_Telekom
több mint 11 éve
Ezzel itt nem leszek népszerű, de én egyik félnek sem hiszek.Nem kell a híreknek hinni, elég a számokat nézni :
Mindkettő a legmagasabb szinten használja ki a tömegmédia lehetőségeit, és ferdíti el a tényeket, vagy éppen gyárt belőle hamisat. Lassan ott tartunk, hogy sajnos már olvasni sem érdemes az erről szóló híreket . Főleg nem egy Independent szintű bulvár lapban....Lecsó
718 halott palesztin (121 gyerek) vs 34 izraeli halott.
Más:
index.hu/kulfold/2014/07/23/ensz_haborus_bunt_kovethetett_el_izrael/
"A világszervezet genfi jogi fórumát a palesztinok, Egyiptom és Pakisztán kérésére hívták össze. A határozatot 29 állam támogatta, az Egyesült Államok ellene szavazott, 17 ország, köztük több európai uniós tagállam pedig tartózkodott."
Jó látni, hogy egyre többen hátrálnak ki Izrael mögül, a beszari EU-s országok is csak tartózkodnak már, nem igennel szavaznak.
több mint 11 éve
Ezzel itt nem leszek népszerű, de én egyik félnek sem hiszek.Mindkettő a legmagasabb szinten használja ki a tömegmédia lehetőségeit, és ferdíti el a tényeket, vagy éppen gyárt belőle hamisat. Lassan ott tartunk, hogy sajnos már olvasni sem érdemes az erről szóló híreket . Főleg nem egy Independent szintű bulvár lapban....
több mint 11 éve
catattack
3 520
Kis Hitler....Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???Te, válogasd már meg a szavaid kérlek, főleg mikor szart sem tudsz...JC6
Vorosketeszteseket is....ZoliZoltán
több mint 11 éve
mocskos sunyi.patkany nep....
több mint 11 éve
ott a kuruczinfóMondjuk az undorító, hogy mennyire egyoldalúan "tájékoztat" a magyar média erről a konfliktusról.cartman023index.hu/kulfold/2014/07/21/orvlovesz/azért az durva, hogy ilyen emberek vannak
www.theguardian.com/world/2014/jul/20/israelis-cheer-gaza-bombing
kutyák.Bay Area
még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊eaglesmcnabb
több mint 11 éve
nem csak ez a kemény, hanem hogy egy izraeli hadihajó belelőtt egy csoport tengerparton focizó gyerekbe, aztán vagy négyen ott maradtak, úgy kb 9-15 év közötti szórással.index.hu/kulfold/2014/07/21/orvlovesz/azért az durva, hogy ilyen emberek vannak
kutyák.Bay Area
még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊eaglesmcnabb
www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israelgaza-conflict-leaflets-dropped-on-northern-gaza-ordering-100000-to-evacuate-amid-fears-of-imminent-ground-incursion-9609788.html
tudom, tudom, állig felfegyverkezve mentek az alagutak felé, amikor...
több mint 11 éve
Mondjuk az undorító, hogy mennyire egyoldalúan "tájékoztat" a magyar média erről a konfliktusról.index.hu/kulfold/2014/07/21/orvlovesz/azért az durva, hogy ilyen emberek vannak
kutyák.Bay Area
több mint 11 éve
index.hu/kulfold/2014/07/21/orvlovesz/azért az durva, hogy ilyen emberek vannak
kutyák.Bay Area
még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Rendben mester,bocsass meg,hogy gyulolkodtem.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???Te, válogasd már meg a szavaid kérlek, főleg mikor szart sem tudsz...
több mint 11 éve
Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???Igaz hát!
És a palesztin gyerekek húsát beledarálták a pászkába, és a vérüket kipalackozták 2 decis kiszerelésben.
A rohadék zsidók.
több mint 11 éve
erősebb kutya....Ha már hét ember lájkolta akkor muszáj szólnom, hogy biztos tudják-e mit lájkolnak: A témában érdemes elolvasni Leon Uris néhány könyvét különösen az Exodust. Ami regény ne mtudományos munka, de eléggé tényeken alapul. A tények pedig azok, hogy amíg azok "nyamvadt" zsidók nagyobb számban be nem tették a lábukat arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem, addig (kb az 1920-s évek közepéig) gazdaságilag messze kihasználatlan és értéktelen föld volt. Az ott élő drágalátos palesztinok, arabok ugyanis kb semmit nem kezdtek a földdel, hanem elvoltak a maguk fejletlenségében illetve mondhatjuk szerintük fejlett állapotukban. Lényegében elvegetáltak. Igen a megérkező zsidók földet szereztek, hogyan?: megvették a földeket. Az ott élő arabokat senki nem kényszerítette arra, hogy eladják de megtették mert nem akartak semmit kezdeni vele! A zsidókban volt annyi, hogy el kezdték a földet művelni, öntözni és a semmiből lényegében a szinte elsivatagosodott terülten virágzó földek, falvak városok jöttek létre, amiből az ott élő arabok bőven profitáltak. Teljesen jó barátságban éltek egymás mellett, és még el is fogadták a zsidók erősödését egészen addig, míg kívülről el kezdték a NEM OTT élő arabok (egyiptomiak, szudániak stb)a hajcihőt, mondván milyen már, hogy Izrael újra megerősödik, hogy egy nép hazát akar, ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen.Kifejtenéd, hogy ez mégis mit jelent : "arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem"?
Félreértés ne essék, nem szentek a zsidók sem, meg vannak a hülye húzásaik, és lehet nem szeretni őket azért mert jól bánnak a pénzzel (más is megtehetné senki meg nem akadályozza), de jó lenne már látni és elfogadni, hogy az egész innen indul. Ráadásul ha ma is békén hagynák az ott élő arabokat/palesztinokat és nem lázítanák őket állandóan kívülről és hagynák a zsidókat is azon a maroknyi földön élni, semmi gond nem lenne. Egyszer már egyébként leírtam ezt, de hát az a jótékony feledés homályába merült. Remélem ez így érthető és elfogadható.
S van még egy szempont de ezt most nem keverem ide.
Még valami: bocsánat, nem a lájkolókat akartam bármily módon leminősíteni, csak szerettem volna, ha ezt is látjátok.dande
És az hogy, " ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen"?
Van valami olyan, hogy stipi-stopi enyém a föld örökre?
Egyébként mi is visszakérhetjük Nagy-Magyarország teljes területét, ugye a történelem alapján?
Vagy az olaszok a Római Birodalmat?
Vagy a németek a..., stb, stb.
Igen, lehet Izrael megvett néhány hektár földet, de már rég nem ez folyik. Itt erővel veszik el a palesztinok területeit és dózerolják le a házaikat, és bizony nem nagyon érdekli őket, hogy a lakók hova mennek ezután lakni.
A leírásod alapján az indián őslakosok kiirtása is elfogadható, mert hát ők is fejletlenek voltak, egy-két dologból profitáltak, de végül alig maradtak , és aki megmaradt, az is élheti életét boldogan egy rezervátumban. Az indiánok is harcoltak a saját íjaikkal, botjaikkal, de esélyük sem volt az amerikai modern fegyverek ellen, habár ők legalább nem kaptak fehér-foszfort és kazettás bombákat.
Egyébként szükségtelen a külső uszítás, a palesztinoknak elég ránézni a térképre, és látják, hogy egyre kevesebb területük marad élni, és ami megmaradt, azt is betonkerítések és ellenőrző pontok veszik körül.
Szerintem bármelyik nép hasonlóan cselekedne, mint a palesztinok.cartman023
| a Krím ruszki megszállásakor nem sírt senki sem, bassza meg... |
több mint 11 éve
Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???Vorosketeszteseket is....
több mint 11 éve
Közben az izraeli belpolitikában is újabb hullámokat vet a konfliktus: az izraeli arabok – akik a népesség 20 százalékát teszik ki – általános sztrájkba léptek az invázió miatt, mire a világi nacionalista Avigdor Lieberman külügyminiszter a sztrájkolók vállalkozásainak, üzleteinek bojkottjára szólította fel a zsidó lakosságot. Maga a sztrájk egyébként csak az arabok által sűrűn lakott helyeken - köztük Názáretben - érezteti hatását.Gyönyörű....1900 mennyi az évszám most? Németország stb vagy hol van ez most?
A sok civil,orvos áldozatról nem is beszélve... stb
több mint 11 éve
Egyrészt sem a Nagy Magyarország stb helyzet példája sem az indiánoké nem keverhető ide, másrészt én első sorban a kiindulásra akartam rávilágítani, ami persze nem feltétlen igazol mai dolgokat, ahogy szintén utaltam erre is, De fogok írni neked egy PM-t, hogy ne itt offoljunk egészen és terheljünk másokat tovább.dandecartman023
több mint 11 éve
Igazából nem feltétlen ide való, de nem is annyira Make Love-os sztori, csak hogy milyen emberek vannak...Eléggé ismerős a helyzet. Mesterképzésen nagyon kevesen voltunk, elég jól összerázódott a társaság, én pedig naivan azt hittem majd utána is tartani fogjuk így kollektíven egymással a kapcsolatot. Ebből persze semmi nem lett és a keverések is beindultak (fb-ról törlés pár hét után stb...). Ez a másik jelenség is ott volt, hogy ők tökéletesnek tartották magukat, ketten egymásnak megfeleltek, rajtuk kívül mindenkiben csak a kifogásokat keresték és jobbnak tartották magukat náluk. Ha valaki kicsit is kilógott az általuk elképzelt ideálból, akkor őket próbálták minél jobban kizárni a körből. Na nem mintha olyan sokan oda akartak volna tartozni...😀
A szombati diplomaosztónkon hatan jelentek meg, ennyien vették sikerrel az akadályt. Negyvenen indultunk három éve, hatan nyomták le szintidőn belül.
Ebből a hatból öten egy kialakult banda (banda a faszom, úristen, két sörtől "berúgtak", és én voltam a csúnya alkoholista minden bulin, volt vagy három darab a három év alatt, kemények vagyunk), Most derült ki, hogy ők, akik lediplomáztak időben, egymás között szerveztek egy búcsúivászatot. Meghívni a csoporttársakból a rendesebbet? Neeem, hiszen én nem diplomáztam le, alantas porszem vagyok az ő lábuk nyomán.
Aztakurva, de szánalmas.berger90
több mint 11 éve
Ha már hét ember lájkolta akkor muszáj szólnom, hogy biztos tudják-e mit lájkolnak: A témában érdemes elolvasni Leon Uris néhány könyvét különösen az Exodust. Ami regény ne mtudományos munka, de eléggé tényeken alapul. A tények pedig azok, hogy amíg azok "nyamvadt" zsidók nagyobb számban be nem tették a lábukat arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem, addig (kb az 1920-s évek közepéig) gazdaságilag messze kihasználatlan és értéktelen föld volt. Az ott élő drágalátos palesztinok, arabok ugyanis kb semmit nem kezdtek a földdel, hanem elvoltak a maguk fejletlenségében illetve mondhatjuk szerintük fejlett állapotukban. Lényegében elvegetáltak. Igen a megérkező zsidók földet szereztek, hogyan?: megvették a földeket. Az ott élő arabokat senki nem kényszerítette arra, hogy eladják de megtették mert nem akartak semmit kezdeni vele! A zsidókban volt annyi, hogy el kezdték a földet művelni, öntözni és a semmiből lényegében a szinte elsivatagosodott terülten virágzó földek, falvak városok jöttek létre, amiből az ott élő arabok bőven profitáltak. Teljesen jó barátságban éltek egymás mellett, és még el is fogadták a zsidók erősödését egészen addig, míg kívülről el kezdték a NEM OTT élő arabok (egyiptomiak, szudániak stb)a hajcihőt, mondván milyen már, hogy Izrael újra megerősödik, hogy egy nép hazát akar, ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen.Kifejtenéd, hogy ez mégis mit jelent : "arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem"?
Félreértés ne essék, nem szentek a zsidók sem, meg vannak a hülye húzásaik, és lehet nem szeretni őket azért mert jól bánnak a pénzzel (más is megtehetné senki meg nem akadályozza), de jó lenne már látni és elfogadni, hogy az egész innen indul. Ráadásul ha ma is békén hagynák az ott élő arabokat/palesztinokat és nem lázítanák őket állandóan kívülről és hagynák a zsidókat is azon a maroknyi földön élni, semmi gond nem lenne. Egyszer már egyébként leírtam ezt, de hát az a jótékony feledés homályába merült. Remélem ez így érthető és elfogadható.
S van még egy szempont de ezt most nem keverem ide.
Még valami: bocsánat, nem a lájkolókat akartam bármily módon leminősíteni, csak szerettem volna, ha ezt is látjátok.dande
És az hogy, " ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen"?
Van valami olyan, hogy stipi-stopi enyém a föld örökre?
Egyébként mi is visszakérhetjük Nagy-Magyarország teljes területét, ugye a történelem alapján?
Vagy az olaszok a Római Birodalmat?
Vagy a németek a..., stb, stb.
Igen, lehet Izrael megvett néhány hektár földet, de már rég nem ez folyik. Itt erővel veszik el a palesztinok területeit és dózerolják le a házaikat, és bizony nem nagyon érdekli őket, hogy a lakók hova mennek ezután lakni.
A leírásod alapján az indián őslakosok kiirtása is elfogadható, mert hát ők is fejletlenek voltak, egy-két dologból profitáltak, de végül alig maradtak , és aki megmaradt, az is élheti életét boldogan egy rezervátumban. Az indiánok is harcoltak a saját íjaikkal, botjaikkal, de esélyük sem volt az amerikai modern fegyverek ellen, habár ők legalább nem kaptak fehér-foszfort és kazettás bombákat.
Egyébként szükségtelen a külső uszítás, a palesztinoknak elég ránézni a térképre, és látják, hogy egyre kevesebb területük marad élni, és ami megmaradt, azt is betonkerítések és ellenőrző pontok veszik körül.
Szerintem bármelyik nép hasonlóan cselekedne, mint a palesztinok.
több mint 11 éve
mi már elsőben is klikkeskedtünk, van ez így.Igazából nem feltétlen ide való, de nem is annyira Make Love-os sztori, csak hogy milyen emberek vannak...😕
A szombati diplomaosztónkon hatan jelentek meg, ennyien vették sikerrel az akadályt. Negyvenen indultunk három éve, hatan nyomták le szintidőn belül.
Ebből a hatból öten egy kialakult banda (banda a faszom, úristen, két sörtől "berúgtak", és én voltam a csúnya alkoholista minden bulin, volt vagy három darab a három év alatt, kemények vagyunk), Most derült ki, hogy ők, akik lediplomáztak időben, egymás között szerveztek egy búcsúivászatot. Meghívni a csoporttársakból a rendesebbet? Neeem, hiszen én nem diplomáztam le, alantas porszem vagyok az ő lábuk nyomán.
Aztakurva, de szánalmas.berger90
Szar dolgok ezek, volt már hasonló nekem is.Vrijbloed