Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Allllahuuuakbaaaarrrrrrrrr

www.facebook.com/photo.php?v=802664019758029&set=vb.221740897850347&type=2&theater
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Ezzel itt nem leszek népszerű, de én egyik félnek sem hiszek.
Mindkettő a legmagasabb szinten használja ki a tömegmédia lehetőségeit, és ferdíti el a tényeket, vagy éppen gyárt belőle hamisat. Lassan ott tartunk, hogy sajnos már olvasni sem érdemes az erről szóló híreket . Főleg nem egy Independent szintű bulvár lapban....Lecsó
Csak a két legmagasabb szint nincs közel sem egy magasságban...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem kell a híreknek hinni, elég a számokat nézni :

718 halott palesztin (121 gyerek) vs 34 izraeli halott.

Más:

index.hu/kulfold/2014/07/23/ensz_haborus_bunt_kovethetett_el_izrael/

"A világszervezet genfi jogi fórumát a palesztinok, Egyiptom és Pakisztán kérésére hívták össze. A határozatot 29 állam támogatta, az Egyesült Államok ellene szavazott, 17 ország, köztük több európai uniós tagállam pedig tartózkodott."

Jó látni, hogy egyre többen hátrálnak ki Izrael mögül, a beszari EU-s országok is csak tartózkodnak már, nem igennel szavaznak.cartman023
"Az Európai Unió kedden kiadott egy dokumentumot, amelyben elismerik Izraelnek az önvédelemhez való jogát és követelik, hogy a béke és a fegyvernyugvás elkerülése érdekében a Hamasz, mint a Gáza-övezet hivatalos kormánya hagyjon fel az Izrael elleni rakétatámadásokkal, gyűjtse be a terroristák kezén lévő rakétafegyvereket és egyéb harci eszközöket. A dokumentum kitér arra is, hogy nemzetközi jog szerint több mint aggályos az a tény, hogy civil létesítményeket tesznek katonai célponttá, s szándékosan veszélyeztetik ezzel az ott lévő ártatlan gyermekek, asszonyok és minden békés gázai polgár életét. Az uniós dokumentum szerint a jelenlegi helyzetben Izraelnek minden eszközzel jogában áll megakadályozni az államát és civil lakosságát, értékeit, létesítményeit veszélyeztető orvtámadásokat, amelyeket a Hamasz terroristáinak rakétatámadásai okoznak. Az EU arra is felszólítja a Hamaszt, hogy a mielőbbi fegyvernyugvás érdekében hagyjon fel az Izraelt érő támadásokkal, s ne használják fel védőpajzsként az ártatlan gázai lakosságot."
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 naturahirek.com/.....ZoliZoltán
Nincs ezeknek üldözési mániájuk?Matthew99
Ez egy komoly oldal, hiszen azt a fantasztikus hírt is ők hozták le, hogy a mekis hamburger gyerekhúst tartalmaz:  naturahirek.com/sokkolo-kijelentes-a-mcdonalds-eltunt-gyerekek-testet-daralja-bele-a-hamburgerekbe/ 😀

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 305 — Invisible man
 naturahirek.com/.....ZoliZoltán
Nincs ezeknek üldözési mániájuk?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
 naturahirek.com/az-emberiseg-felebredese-megkezdodott/
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hvg.hu/gazdasag/20140724_Elbocsat_1700_dolgozot_a_Magyar_Telekom
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 003
Mindkettő a legmagasabb szinten használja ki a tömegmédia lehetőségeit, és ferdíti el a tényeket, vagy éppen gyárt belőle hamisat. Lassan ott tartunk, hogy sajnos már olvasni sem érdemes az erről szóló híreket . Főleg nem egy Independent szintű bulvár lapban....Lecsó
Nem kell a híreknek hinni, elég a számokat nézni :

718 halott palesztin (121 gyerek) vs 34 izraeli halott.

Más:

index.hu/kulfold/2014/07/23/ensz_haborus_bunt_kovethetett_el_izrael/

"A világszervezet genfi jogi fórumát a palesztinok, Egyiptom és Pakisztán kérésére hívták össze. A határozatot 29 állam támogatta, az Egyesült Államok ellene szavazott, 17 ország, köztük több európai uniós tagállam pedig tartózkodott."

Jó látni, hogy egyre többen hátrálnak ki Izrael mögül, a beszari EU-s országok is csak tartózkodnak már, nem igennel szavaznak.
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
Mindkettő a legmagasabb szinten használja ki a tömegmédia lehetőségeit, és ferdíti el a tényeket, vagy éppen gyárt belőle hamisat. Lassan ott tartunk, hogy sajnos már olvasni sem érdemes az erről szóló híreket . Főleg nem egy Independent szintű bulvár lapban....
több mint 11 éve
catattack 3 520
Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???
Vorosketeszteseket is....ZoliZoltán
Te, válogasd már meg a szavaid kérlek, főleg mikor szart sem tudsz...JC6
Kis Hitler....
több mint 11 éve
mocskos sunyi.patkany nep....
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
 index.hu/kulfold/2014/07/21/orvlovesz/

www.theguardian.com/world/2014/jul/20/israelis-cheer-gaza-bombing

kutyák.Bay Area
azért az durva, hogy ilyen emberek vannak

még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊eaglesmcnabb
Mondjuk az undorító, hogy mennyire egyoldalúan "tájékoztat" a magyar média erről a konfliktusról.cartman023
ott a kuruczinfó
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 419 — Cowboys fan

kutyák.Bay Area

még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊eaglesmcnabb
nem csak ez a kemény, hanem hogy egy izraeli hadihajó belelőtt egy csoport tengerparton focizó gyerekbe, aztán vagy négyen ott maradtak, úgy kb 9-15 év közötti szórással.
 www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israelgaza-conflict-leaflets-dropped-on-northern-gaza-ordering-100000-to-evacuate-amid-fears-of-imminent-ground-incursion-9609788.html

tudom, tudom, állig felfegyverkezve mentek az alagutak felé, amikor...
több mint 11 éve

kutyák.Bay Area

Mondjuk az undorító, hogy mennyire egyoldalúan "tájékoztat" a magyar média erről a konfliktusról.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 178 — je suis poloska

kutyák.Bay Area

még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Rendben mester,bocsass meg,hogy gyulolkodtem.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???
Te, válogasd már meg a szavaid kérlek, főleg mikor szart sem tudsz...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 366 — #NoStress
Igaz hát!
És a palesztin gyerekek húsát beledarálták a pászkába, és a vérüket kipalackozták 2 decis kiszerelésben.
A rohadék zsidók.

több mint 11 éve
Ha már hét ember lájkolta akkor muszáj szólnom, hogy biztos tudják-e mit lájkolnak: A témában érdemes elolvasni Leon Uris néhány könyvét különösen az Exodust. Ami regény ne mtudományos munka, de eléggé tényeken alapul. A tények pedig azok, hogy amíg azok "nyamvadt" zsidók nagyobb számban be nem tették a lábukat arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem, addig (kb az 1920-s évek közepéig) gazdaságilag messze kihasználatlan és értéktelen föld volt. Az ott élő drágalátos palesztinok, arabok ugyanis kb semmit nem kezdtek a földdel, hanem elvoltak a maguk fejletlenségében illetve mondhatjuk szerintük fejlett állapotukban. Lényegében elvegetáltak. Igen a megérkező zsidók földet szereztek, hogyan?: megvették a földeket. Az ott élő arabokat senki nem kényszerítette arra, hogy eladják de megtették mert nem akartak semmit kezdeni vele! A zsidókban volt annyi, hogy el kezdték a földet művelni, öntözni és a semmiből lényegében a szinte elsivatagosodott terülten virágzó földek, falvak városok jöttek létre, amiből az ott élő arabok bőven profitáltak. Teljesen jó barátságban éltek egymás mellett, és még el is fogadták a zsidók erősödését egészen addig, míg kívülről el kezdték a NEM OTT élő arabok (egyiptomiak, szudániak stb)a hajcihőt, mondván milyen már, hogy Izrael újra megerősödik, hogy egy nép hazát akar, ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen.

Félreértés ne essék, nem szentek a zsidók sem, meg vannak a hülye húzásaik, és lehet nem szeretni őket azért mert jól bánnak a pénzzel (más is megtehetné senki meg nem akadályozza), de jó lenne már látni és elfogadni, hogy az egész innen indul. Ráadásul ha ma is békén hagynák az ott élő arabokat/palesztinokat és nem lázítanák őket állandóan kívülről és hagynák a zsidókat is azon a maroknyi földön élni, semmi gond nem lenne. Egyszer már egyébként leírtam ezt, de hát az a jótékony feledés homályába merült. Remélem ez így érthető és elfogadható.

S van még egy szempont de ezt most nem keverem ide.

Még valami: bocsánat, nem a lájkolókat akartam bármily módon leminősíteni, csak szerettem volna, ha ezt is látjátok.dande
Kifejtenéd, hogy ez mégis mit jelent : "arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem"?
És az hogy, " ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen"?
Van valami olyan, hogy stipi-stopi enyém a föld örökre?
Egyébként mi is visszakérhetjük Nagy-Magyarország teljes területét, ugye a történelem alapján?
Vagy az olaszok a Római Birodalmat?
Vagy a németek a..., stb, stb.

Igen, lehet Izrael megvett néhány hektár földet, de már rég nem ez folyik. Itt erővel veszik el a palesztinok területeit és dózerolják le a házaikat, és bizony nem nagyon érdekli őket, hogy a lakók hova mennek ezután lakni.
A leírásod alapján az indián őslakosok kiirtása is elfogadható, mert hát ők is fejletlenek voltak, egy-két dologból profitáltak, de végül alig maradtak , és aki megmaradt, az is élheti életét boldogan egy rezervátumban. Az indiánok is harcoltak a saját íjaikkal, botjaikkal, de esélyük sem volt az amerikai modern fegyverek ellen, habár ők legalább nem kaptak fehér-foszfort és kazettás bombákat.

Egyébként szükségtelen a külső uszítás, a palesztinoknak elég ránézni a térképre, és látják, hogy egyre kevesebb területük marad élni, és ami megmaradt, azt is betonkerítések és ellenőrző pontok veszik körül.
Szerintem bármelyik nép hasonlóan cselekedne, mint a palesztinok.cartman023
erősebb kutya....
| a Krím ruszki megszállásakor nem sírt senki sem, bassza meg... |
több mint 11 éve
Vorosketeszteseket is....
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Közben az izraeli belpolitikában is újabb hullámokat vet a konfliktus: az izraeli arabok – akik a népesség 20 százalékát teszik ki – általános sztrájkba léptek az invázió miatt, mire a világi nacionalista Avigdor Lieberman külügyminiszter a sztrájkolók vállalkozásainak, üzleteinek bojkottjára szólította fel a zsidó lakosságot. Maga a sztrájk egyébként csak az arabok által sűrűn lakott helyeken - köztük Názáretben - érezteti hatását.

Gyönyörű....1900 mennyi az évszám most? Németország stb vagy hol van ez most?
A sok civil,orvos áldozatról nem is beszélve... stb

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 495 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyrészt sem a Nagy Magyarország stb helyzet példája sem az indiánoké nem keverhető ide, másrészt én első sorban a kiindulásra akartam rávilágítani, ami persze nem feltétlen igazol mai dolgokat, ahogy szintén utaltam erre is, De fogok írni neked egy PM-t, hogy ne itt offoljunk egészen és terheljünk másokat tovább.dande
cartman023
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igazából nem feltétlen ide való, de nem is annyira Make Love-os sztori, csak hogy milyen emberek vannak...

A szombati diplomaosztónkon hatan jelentek meg, ennyien vették sikerrel az akadályt. Negyvenen indultunk három éve, hatan nyomták le szintidőn belül.

Ebből a hatból öten egy kialakult banda (banda a faszom, úristen, két sörtől "berúgtak", és én voltam a csúnya alkoholista minden bulin, volt vagy három darab a három év alatt, kemények vagyunk), Most derült ki, hogy ők, akik lediplomáztak időben, egymás között szerveztek egy búcsúivászatot. Meghívni a csoporttársakból a rendesebbet? Neeem, hiszen én nem diplomáztam le, alantas porszem vagyok az ő lábuk nyomán.

Aztakurva, de szánalmas.berger90
Eléggé ismerős a helyzet. Mesterképzésen nagyon kevesen voltunk, elég jól összerázódott a társaság, én pedig naivan azt hittem majd utána is tartani fogjuk így kollektíven egymással a kapcsolatot. Ebből persze semmi nem lett és a keverések is beindultak (fb-ról törlés pár hét után stb...). Ez a másik jelenség is ott volt, hogy ők tökéletesnek tartották magukat, ketten egymásnak megfeleltek, rajtuk kívül mindenkiben csak a kifogásokat keresték és jobbnak tartották magukat náluk. Ha valaki kicsit is kilógott az általuk elképzelt ideálból, akkor őket próbálták minél jobban kizárni a körből. Na nem mintha olyan sokan oda akartak volna tartozni...😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Ha már hét ember lájkolta akkor muszáj szólnom, hogy biztos tudják-e mit lájkolnak: A témában érdemes elolvasni Leon Uris néhány könyvét különösen az Exodust. Ami regény ne mtudományos munka, de eléggé tényeken alapul. A tények pedig azok, hogy amíg azok "nyamvadt" zsidók nagyobb számban be nem tették a lábukat arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem, addig (kb az 1920-s évek közepéig) gazdaságilag messze kihasználatlan és értéktelen föld volt. Az ott élő drágalátos palesztinok, arabok ugyanis kb semmit nem kezdtek a földdel, hanem elvoltak a maguk fejletlenségében illetve mondhatjuk szerintük fejlett állapotukban. Lényegében elvegetáltak. Igen a megérkező zsidók földet szereztek, hogyan?: megvették a földeket. Az ott élő arabokat senki nem kényszerítette arra, hogy eladják de megtették mert nem akartak semmit kezdeni vele! A zsidókban volt annyi, hogy el kezdték a földet művelni, öntözni és a semmiből lényegében a szinte elsivatagosodott terülten virágzó földek, falvak városok jöttek létre, amiből az ott élő arabok bőven profitáltak. Teljesen jó barátságban éltek egymás mellett, és még el is fogadták a zsidók erősödését egészen addig, míg kívülről el kezdték a NEM OTT élő arabok (egyiptomiak, szudániak stb)a hajcihőt, mondván milyen már, hogy Izrael újra megerősödik, hogy egy nép hazát akar, ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen.

Félreértés ne essék, nem szentek a zsidók sem, meg vannak a hülye húzásaik, és lehet nem szeretni őket azért mert jól bánnak a pénzzel (más is megtehetné senki meg nem akadályozza), de jó lenne már látni és elfogadni, hogy az egész innen indul. Ráadásul ha ma is békén hagynák az ott élő arabokat/palesztinokat és nem lázítanák őket állandóan kívülről és hagynák a zsidókat is azon a maroknyi földön élni, semmi gond nem lenne. Egyszer már egyébként leírtam ezt, de hát az a jótékony feledés homályába merült. Remélem ez így érthető és elfogadható.

S van még egy szempont de ezt most nem keverem ide.

Még valami: bocsánat, nem a lájkolókat akartam bármily módon leminősíteni, csak szerettem volna, ha ezt is látjátok.dande
Kifejtenéd, hogy ez mégis mit jelent : "arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem"?
És az hogy, " ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen"?
Van valami olyan, hogy stipi-stopi enyém a föld örökre?
Egyébként mi is visszakérhetjük Nagy-Magyarország teljes területét, ugye a történelem alapján?
Vagy az olaszok a Római Birodalmat?
Vagy a németek a..., stb, stb.

Igen, lehet Izrael megvett néhány hektár földet, de már rég nem ez folyik. Itt erővel veszik el a palesztinok területeit és dózerolják le a házaikat, és bizony nem nagyon érdekli őket, hogy a lakók hova mennek ezután lakni.
A leírásod alapján az indián őslakosok kiirtása is elfogadható, mert hát ők is fejletlenek voltak, egy-két dologból profitáltak, de végül alig maradtak , és aki megmaradt, az is élheti életét boldogan egy rezervátumban. Az indiánok is harcoltak a saját íjaikkal, botjaikkal, de esélyük sem volt az amerikai modern fegyverek ellen, habár ők legalább nem kaptak fehér-foszfort és kazettás bombákat.

Egyébként szükségtelen a külső uszítás, a palesztinoknak elég ránézni a térképre, és látják, hogy egyre kevesebb területük marad élni, és ami megmaradt, azt is betonkerítések és ellenőrző pontok veszik körül.
Szerintem bármelyik nép hasonlóan cselekedne, mint a palesztinok.
több mint 11 éve
Igazából nem feltétlen ide való, de nem is annyira Make Love-os sztori, csak hogy milyen emberek vannak...

A szombati diplomaosztónkon hatan jelentek meg, ennyien vették sikerrel az akadályt. Negyvenen indultunk három éve, hatan nyomták le szintidőn belül.

Ebből a hatból öten egy kialakult banda (banda a faszom, úristen, két sörtől "berúgtak", és én voltam a csúnya alkoholista minden bulin, volt vagy három darab a három év alatt, kemények vagyunk), Most derült ki, hogy ők, akik lediplomáztak időben, egymás között szerveztek egy búcsúivászatot. Meghívni a csoporttársakból a rendesebbet? Neeem, hiszen én nem diplomáztam le, alantas porszem vagyok az ő lábuk nyomán.

Aztakurva, de szánalmas.berger90
😕

Szar dolgok ezek, volt már hasonló nekem is.Vrijbloed
mi már elsőben is klikkeskedtünk, van ez így.