Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
miért, ki akarja Németországot bombázni?Amadeus91
Ok.Hanni
Látod ilyeneket engednek egyetemre, aztán csodálkozunk 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
miért, ki akarja Németországot bombázni?Amadeus91
Ok.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 288 — nabege2@yahoo.com
Egyik kutya másik eb. A zsidók sem hagynak fel a telepek létrehozásával és az arabok is lövik őket becsülettel. El kéne már fogadni, hogy ott vannak, de a zsidóknak is tartani kéne a határaikat. Azt mindenki éljen békében, szerintem sok ember szeretné ezt. Vagy ha nem van másik megoldás, nem Nobel békedíjas😊
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Egyik oldalnak sem vagyok pártolója, pláne nem szimpatizánsa egyik mai konfliktusban sem...de amíg a csapból is a "mocskos orosz szeparatisták" folynak (valószínűleg jogos, de mégiscsak feltételezések alapján), addig az izraeliek Palesztinába vonulása csak széljegyzet...a média ilyen :/
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
miért is nem lehet zsidózni, amikor most tényleg Izrael gyilkol fékeveszetten? Nekik szabad? Vagy csak azért nem kell sajnálni Palesztinát, mert ők a kiválasztott nép - mármint a sok világvallás közül az egyikben - legnagyobb ellensége?)

És attól, hogy valaki ezt leírja, még nem lesz zsidógyűlölő, fasiszta, sem jobbik szavazó, nem fog hinni a bilderberg csoportban sem, hiába próbálja néhány ember már-már kényszeresen a ilyenkor rásütni ezeket a marhaságokat a másikra... Nevén lehet nevezni a dolgokat, a zsidók civileket is bombáznak, és senki nem tesz semmit.Foldesi26
Mert egyébként baromira nem ez volt a téma. A téma arról szólt, hogy Ukrajnában lelőttek egy maláj utasszállító gépet, amin gyerekek és aids kutatók utaztak. Sehogy nem kötődött a zsidókhoz, mindaddig, míg valaki (baromi elmésen) elő nem hozakodott azzal, hogy ez milyen jó is a zsidóknak. Nem is Izraelnek, ááá nem, kompletten a zsidóknak (bár nem tudom, hogy milyen kurva nagy haszna van a magyarországi, németországi, franciaországi stb. zsidóknak ebből...). Jó hogy el nem jutunk oda, hogy az ukrajnai szakadárok is a "cionista zsidók bérencei", akik 1500 éven át szervezték ezt a rakétatámadást.

Baj van már a fejben, ha nem történhet semmi katasztrófa/támadás/esőzés stb, amiről ne a zsidók jutnának valaki eszébe.Tony
Teljesen igazad van, egyetértünk, de én a "nem kell sajnálni a palesztinokat", meg a "mindig csak a zsidózás" mondanivalójú hszekre reagáltam. Nem idéztem, elnézést. Fáradt is voltam, visszaolvasva látom, hogy Amadeus is arról beszélt, mint amiről most Te, és ebben egyetértek veletek, ez szerintem is nevetséges. Ugyanakkor kitartok amellett, hogy most van oka az egyszerű fórumhuszárnak, ha úgy tetszik, "kérdőre vonni" az izraeli zsidókat.

A többi hszre reagálva, egyrészt nem tudtam arról, hogy ők is tartják el a gázai övezetet teljes egészében (ez nem szűklátókörűség, hanem tudatlanság 😊 ), bár nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem kötelezik erre őket komoly nemzetközi szerződések - nem, nem azért mondom, mert zsidókról van szó, hanem azért, mert ezek az emberek több generációra visszamenőleg szívből utálják egymást.

Továbbra sem értem, mire föl az ekkora brutalitás? Miért nem lehetett bevonulni a hadsereggel (az is elég tökös magatartás)? Főleg, hogy úgy tűnik, most meg is teszik, akkor miért bombáztak előtte kórházak mellett sufniraktézó terroristákat (akik teljesen veszélytelenek rájuk, mint az az elmúlt pár napban kiderült)? Írtam, hogy nekem is rendben van, hogy visszalőnek, ez a normális viselkedés, de nincs olyan megoldás, amelyben nem hal meg ennyi civil? Engem ez bosszant és háborít fel marhára.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Csak a vita parázsára öntök olajat, a véleményemmel nem feltétlenül egyezik, de nem akarok egyesek fárasztóan hülye kommentjeinek céltüzébe kerülni 😀 (najó magamnak keresem itt a balhét)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....Amadeus91
Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.Hanni
mármint mi?Amadeus91
Az hogy otthagyjon mindent és elutazzon családostól biztonságba.Hanni
miért, ki akarja Németországot bombázni?
több mint 11 éve
Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.Hanni
mármint mi?Amadeus91
Az hogy otthagyjon mindent és elutazzon családostól biztonságba.
több mint 11 éve
mármint mi?
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
miért is nem lehet zsidózni, amikor most tényleg Izrael gyilkol fékeveszetten? Nekik szabad? Vagy csak azért nem kell sajnálni Palesztinát, mert ők a kiválasztott nép - mármint a sok világvallás közül az egyikben - legnagyobb ellensége?)

És attól, hogy valaki ezt leírja, még nem lesz zsidógyűlölő, fasiszta, sem jobbik szavazó, nem fog hinni a bilderberg csoportban sem, hiába próbálja néhány ember már-már kényszeresen a ilyenkor rásütni ezeket a marhaságokat a másikra... Nevén lehet nevezni a dolgokat, a zsidók civileket is bombáznak, és senki nem tesz semmit.Foldesi26
Mert egyébként baromira nem ez volt a téma. A téma arról szólt, hogy Ukrajnában lelőttek egy maláj utasszállító gépet, amin gyerekek és aids kutatók utaztak. Sehogy nem kötődött a zsidókhoz, mindaddig, míg valaki (baromi elmésen) elő nem hozakodott azzal, hogy ez milyen jó is a zsidóknak. Nem is Izraelnek, ááá nem, kompletten a zsidóknak (bár nem tudom, hogy milyen kurva nagy haszna van a magyarországi, németországi, franciaországi stb. zsidóknak ebből...). Jó hogy el nem jutunk oda, hogy az ukrajnai szakadárok is a "cionista zsidók bérencei", akik 1500 éven át szervezték ezt a rakétatámadást.

Baj van már a fejben, ha nem történhet semmi katasztrófa/támadás/esőzés stb, amiről ne a zsidók jutnának valaki eszébe.
több mint 11 éve
Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
Radikális saját vélemény: picit úgy néz ki számomra ez a történet, hogy végre van indok megint a palesztinokat halomra ölni, így az izraeliek szívesen ki is elégítik efféle szükségleteiket 😊 Foldesi26
Ha Izrael szándékosan civil palesztinokat akarna ölni, olcsóbban is megtehetné. Elzárná a vizet meg a lekapcsolná a villanyt, amit a mai napig tőlük kap a Gázai övezet. És nem kellene pocsékolni a gázolajat a Merkavákban.
Legyél már kevésbé szűklátókörű!
több mint 11 éve
Mondjuk arra kíváncsi lennék ha Szlovákiából lőnének sufnirakettyákat ránk Kovács László és Kiss Rozi néni(illetve a jelen lévő fórumozók) mikor érezné magát nagyobb biztonságban, és lenne elégedett a kormányzat válaszlépéseivel a híradó alapján:
1. Titkos, kis létszámú kommandók bevetése, 3 lövésből ellenség leküzdése, juhéééjuhééé.

2. Szétbombázni az indítások helyszínét a rákba, amiket ezek a derék szabadságharcosok(értsd nyugatiasan terkók) az öregek otthonára/óvoda mögé/kórház mellé telepítettek, megmutatni a több száz millió dollárba kerülő védelmi rendszerek hatékonyságát, felvonulás, parádé, csillivilli, tüzijáték, húdegecikemények vagyunk.

Eldöntheti mindenki magában, nem várok választ. Csak próbáljátok meg úgy nézni ezt is, hogy az emberek alapvetően még mindig teljesen hülyék, és félnek. Ahogy lentebb említették már. Innen nagyon könnyű pofázni és szaGérteni.Hanni
sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....
több mint 11 éve
Mondjuk arra kíváncsi lennék ha Szlovákiából lőnének sufnirakettyákat ránk Kovács László és Kiss Rozi néni(illetve a jelen lévő fórumozók) mikor érezné magát nagyobb biztonságban, és lenne elégedett a kormányzat válaszlépéseivel a híradó alapján:
1. Titkos, kis létszámú kommandók bevetése, 3 lövésből ellenség leküzdése, juhéééjuhééé.

2. Szétbombázni az indítások helyszínét a rákba, amiket ezek a derék szabadságharcosok(értsd nyugatiasan terkók) az öregek otthonára/óvoda mögé/kórház mellé telepítettek, megmutatni a több száz millió dollárba kerülő védelmi rendszerek hatékonyságát, felvonulás, parádé, csillivilli, tüzijáték, húdegecikemények vagyunk.

Eldöntheti mindenki magában, nem várok választ. Csak próbáljátok meg úgy nézni ezt is, hogy az emberek alapvetően még mindig teljesen hülyék, és félnek. Ahogy lentebb említették már. Innen nagyon könnyű pofázni és szaGérteni.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
És lesz megint egy bt elítélő határozat, berakják a többi közé. Szemet-szemér fogta-fogért megy, nyilvánosan, vagy nem nyilvánosan. Namármost, a krími beavatkozás - egyes pont, valamint az ISIS kikiáltás - kettespont után ugyan mellik habzóagyú hamasvezető fejében fogant meg a nagyszerű ötlet a rokettázásra? Mi volt a tervük, most hogy az oroszlánbajusz cibálás után kvázi, lásd egyes pont, kettespont nyitva van az ajtó? Mér? Az egész Gáza egy tragikus montypyton epizód, ki volt aki aszondta most jó lesz, és kinek, meg hogyan és mi a bú értelme van?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Elég nagy butaság is sajnálni a palesztinokat... Én is úgy látom, hogy a nők és a gyerekek tehetnek arról, ami zajlik, meg úgy általában az a több száz civil, akit az elmúlt napokban lemészároltak... (megint nem értem a meghúzódó érveket, miért is nem lehet zsidózni, amikor most tényleg Izrael gyilkol fékeveszetten? Nekik szabad? Vagy csak azért nem kell sajnálni Palesztinát, mert ők a kiválasztott nép - mármint a sok világvallás közül az egyikben - legnagyobb ellensége?)
Az teljesen jogos, hogyha rád lőnek, akkor vissza kell lőni, de most jelenleg ez olyan, mintha engem egy két éves kisgyerek dobálna kaviccsal, én meg teljes erőből ütném emiatt a fejét egy féltéglával. Ilyenkor hol vannak a nemzetközi szervezetek, miért nem csapnak picit oda, hogy na elég legyen bazdmeg? Vonuljon be a katonaság, vagy valamilyen speciális kommandó, derítsék fel a támadókat és öljék meg őket. De ez ami most folyik, elképesztően felháborító, mivel ártatlanok halnak meg. Ha ugyanezt pl. az Oroszok csinálnák, menne a balhé (teljes joggal), a probléma az, hogy itt mindenki szarik rá - azok közül, akiknek ráhatása is lehetne a dologra.
(Radikális saját vélemény: picit úgy néz ki számomra ez a történet, hogy végre van indok megint a palesztinokat halomra ölni, így az izraeliek szívesen ki is elégítik efféle szükségleteiket 😊 )

És attól, hogy valaki ezt leírja, még nem lesz zsidógyűlölő, fasiszta, sem jobbik szavazó, nem fog hinni a bilderberg csoportban sem, hiába próbálja néhány ember már-már kényszeresen a ilyenkor rásütni ezeket a marhaságokat a másikra... Nevén lehet nevezni a dolgokat, a zsidók civileket is bombáznak, és senki nem tesz semmit.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
mondja ezt egy megrögzött újpest szurkoló, aki nyilván csak a tényeket állapítja meg xD bár ez a szúklátókörűség egy focis vitában még relatíve vicces, mikor zsidózásba/palesztin-gyűlöletbe csap át, annyira már nembaggio
mi köze a hovatartozásomnak a szúklátókörűséghez? Én ugyanis mindig aláírom, amikor a csapatom szar, vonatkozzon ez az Újpestre, a Falconsra, a Dawgsra vagy a Trojans-ra. Nem szokásom bírózni, ha a drágalátos csapatom szánalmas teljesítményt nyújt egy EL-selejtezőn (Újpest-Vaduz, 2006), az utolsó pillanatban bukja el a meccset (Georgia - Auburn, tavaly november).

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Milyen érdekes, mikor egy teljesen más kultúrában, a cselekményektől több ezer kilométerre élő, az adott népcsoportokkal sosem érintkező, a témáról maximum felszínes tudással bíró emberek csapnak fel szakértőnek, aztán győzködik magukat saját igazukról. Vagy annyira mégsem az.baggio
Ez rád is igaz.JC6
na ez a személyeskedés, ami amúgy meg jól hangzik, csak oltári nagy hülyeségbaggio
te sosem szoktál? 😊
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 954 — no es importante
Milyen érdekes, mikor egy teljesen más kultúrában, a cselekményektől több ezer kilométerre élő, az adott népcsoportokkal sosem érintkező, a témáról maximum felszínes tudással bíró emberek csapnak fel szakértőnek, aztán győzködik magukat saját igazukról. Vagy annyira mégsem az.baggio
Ez rád is igaz.JC6
na ez a személyeskedés, ami amúgy meg jól hangzik, csak oltári nagy hülyeségbaggio
Ez mindössze ténymegállapítás. Tegnap például haláli viccesen magyaráztad a fradi bizonyítványát, ami feltette a méltó koronát az egész vébés teljesítményedre. A focihoz értsz, a soccerhez pedig nem. Nincs ezzel baj, csak nem kell hangoztatni.berger90
mondja ezt egy megrögzött újpest szurkoló, aki nyilván csak a tényeket állapítja meg xD bár ez a szúklátókörűség egy focis vitában még relatíve vicces, mikor zsidózásba/palesztin-gyűlöletbe csap át, annyira már nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Ez rád is igaz.JC6
Ez mindössze ténymegállapítás. Tegnap például haláli viccesen magyaráztad a fradi bizonyítványát, ami feltette a méltó koronát az egész vébés teljesítményedre. A focihoz értsz, a soccerhez pedig nem. Nincs ezzel baj, csak nem kell hangoztatni.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Milyen érdekes, hogy az izraeliek legelőször mindig a nőket és a gyerekeket menekítik az óvóhelyekre, a palesztinoknál mást sem látunk, mint halott gyerekeket.berger90
valamit azér tisztázzunk így néz ki egy célzott támadás, bele a közepibe

s így egy sucide bomb attack

meg egy hamas rocket

nem mintha bármelyik is szép dolog lenne és bármelyiket meg lehetne magyarázni bármivel az őrületen kívül....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Emberek!
Ez az ott élők problémája, majd ők szépen/ vagy csúnyán/ megoldják!
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 954 — no es importante
Ez rád is igaz.JC6
na ez a személyeskedés, ami amúgy meg jól hangzik, csak oltári nagy hülyeség

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ez rád is igaz.
több mint 11 éve
én csak azt nem értem, hogy mi a faszt kell megint zsidózni....komolyan. Le kéne az ilyet chemtrailezni.....