Koronavírus 2024
33 feliratkozó
2 hónapja
mandiner.hu/belfold/2024/09/bolsitempo-amit-magyar-peter-muvel-takacs-peter-allamtitkar-a-mandinernek"A koronavírus-járvány időszakában is mindenki hányta az epét, az élen Szabó Tímeával meg az álmentős Korózs Lajossal, ám egyértelműen kiderült, valójában mennyire szervezettek vagyunk."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
jön a sequel?www.reuters.com/world/europe/eu-public-health-body-lifts-mpox-risk-alert-level-after-new-strain-found-sweden-2024-08-16/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Vegtelenul szomoru, rettenetesen sajnalom. 😕Sokszor volt ő itt idézveÁllítólag öngyilkos lett, felakasztotta magát magánéleti gondok miatt. Hétfőn nekrológot ad ki az egyetem
m.hvg.hu/elet/20240216_meghalt_jakab_ferenc_virologus
r.baggio
dancogo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
8 hónapja
😕 RIP
8 hónapja
Sokszor volt ő itt idézveÁllítólag öngyilkos lett, felakasztotta magát magánéleti gondok miatt. Hétfőn nekrológot ad ki az egyetem
r.baggio
8 hónapja
Sokszor volt ő itt idézveRIP, remek szakember volt
r.baggio
8 hónapja
Sokszor volt ő itt idézvem.hvg.hu/elet/20240216_meghalt_jakab_ferenc_virologus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Loltelex.hu/techtud/2023/12/14/mar-szeptemberben-azonositottak-itthon-a-legujabb-koronavirus-varianst-csak-elfelejtettek-kozolni
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
www.portfolio.hu/gazdasag/20231208/berobbant-a-covid-jarvany-megis-nehez-oltashoz-jutni-meg-656591
több mint 1 éve
SZerencsére azóta max 1-2 hetente tapasztalom rövid időre. Egyedül soha, tehát éppen lehet hogy valahol sunyiba valaki kajál, vagy korábban vitt arra kaját. Sajnos bicajon már nem tesztelem, vége a szezonnak.Addig nincs baj míg nem mész orvoshoz. 😀menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
Mustár, sült kolbász, kávé, kaukázusi kefír...
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Olyan lehetetlen helyzetben is, hogy 30 km/h fölött megyek biciklivel, tehát ha lenne testszagom akkor is lehagynám 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
akár májprobléma is lehet
legrosszabb esetben kiderül h semmi bajod
Kúrfürst briareos
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Addig nincs baj míg nem mész orvoshoz. 😀menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Olyan lehetetlen helyzetben is, hogy 30 km/h fölött megyek biciklivel, tehát ha lenne testszagom akkor is lehagynám 😊
Kúrfürst briareos
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20231027_Annyi_a_beteg_hogy_ujra_megnyitottak_a_Covidosztalyt_a_gyori_korhazban
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=DSgTFeQMrg0Az csak nem rossz eset, higy nincs semmi baja 🧐menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Kúrfürst briareos
vpi
több mint 1 éve
Az csak nem rossz eset, higy nincs semmi baja 🧐menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
menj el dokihozÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
az még jó, émmeg nyomozok négykézlab a lakásbanÉn alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
youtube.com/shorts/cU-rE6-o4xo?si=nUUvwPzeWZkWVr48
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Én alkamanként úgy érzem, hogy iszonyatos "főtt brokkolis" testszagom van.én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
csak szombaton fogok inni..Kevesebb rossz minőségű sauvignon blanc-t kell fogyasztani gróf uram. Csak a battonage chardonnay!én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
MC12
fehérborokat nemjegyezzük akár sovinyó akár kárdonnai
sexard hard core!
több mint 1 éve
MC12
6 299
Kevesebb rossz minőségű sauvignon blanc-t kell fogyasztani gróf uram. Csak a battonage chardonnay!én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
3 is, de rendesek -Van macskád?én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
Nemes samu09
több mint 1 éve
Van macskád?én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
én macskahúgyszagot fedezek fel mindenholAz lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
dancogo
több mint 1 éve
Az lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Ne ijesztgess, a gyerek mindenre azt mondja mostanában, hogy olyan büdös mint a sitteszsák és szutykos egy hete.
warr_b
több mint 1 éve
Az lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?Simán csak ki kéne csomagolni őket 😄
warr_b
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Az lehet ilyen újabb fajta kovid tünet, hogy csomó mindennél úgy érzem, mintha műanyagíze lenne?kicsomagolod előtte őket?😊
warr_b