Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Én ma egy Egyiptomból két napja hazatérő emberrel vagyok egy tanfolyamon, ennyire vesszük komolyan ezt az egészetügyfelem lánya is egy nyaralásból jött szerdán Egyiptomból
A 85 mögé minimum egy nullát odaírhatunk
r.baggio
pénteken azért elment, mert hát be van fizetve.
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
6-an voltak lélegeztető gépen, vlsz onnan már kevesen jönnek vissza
több mint 4 éve
Háromra nőtt a halálos áldozatok száma 😕
több mint 4 éve
Én ma egy Egyiptomból két napja hazatérő emberrel vagyok egy tanfolyamon, ennyire vesszük komolyan ezt az egészetMiért, Afrika tiszta, nem? 😃
A 85 mögé minimum egy nullát odaírhatunk
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Én ma egy Egyiptomból két napja hazatérő emberrel vagyok egy tanfolyamon, ennyire vesszük komolyan ezt az egészetA 85 mögé minimum egy nullát odaírhatunk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hidd el én is sajnálom, hogy nem voltunk hitelesek, de én amúgy simán el tudom képzelni, hogy valaki oknál fogva be akarták már akkor vezetni, csak nem voltak meg a tárgyi feltételek hozzá.A tegnapi infót ma egy határrendészeti ismerős is megerősítette, miszerint hétfőtől bezárkózunk. Viktor elvileg ma fogja bejelenteni. A mértékét nem tudom.Napok óta olvasgatjuk ezeket itt több embertől, sztem felesleges leírni. Ne vegyétek ezt támadásnak részemről, de majd megtudjuk időben (úgyis ha Vitya bejelent vmit órákkal előtte megy már a breaking infó).
peach
Beki
több mint 4 éve
A tegnapi infót ma egy határrendészeti ismerős is megerősítette, miszerint hétfőtől bezárkózunk.egy multinál dolgozó közeli ismerős megerősítette, hogy mi már hétfő óta bezárkóztunk. 😀
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
na ismerős most hivott h reggel óta telóznak mindenkinek mert kiderült h munkahelyén 2v3 fertőzött van és most göngyölitik fel h ki találkozott kivel.erősen kétlem ezt a 85öt
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi infót ma egy határrendészeti ismerős is megerősítette, miszerint hétfőtől bezárkózunk. Viktor elvileg ma fogja bejelenteni. A mértékét nem tudom.Napok óta olvasgatjuk ezeket itt több embertől, sztem felesleges leírni. Ne vegyétek ezt támadásnak részemről, de majd megtudjuk időben (úgyis ha Vitya bejelent vmit órákkal előtte megy már a breaking infó).
peach
több mint 4 éve
De a ruhán vagy tárgyakon is haza tudod vinni, szóval ha nem vagy 0-24-ben maszkban, akkor ugyanúgy fertőződhetsz, nem?Gyerekek, Árkádban több száz ember, abból kettőn volt műtős maszk... szerintem óriási felelőssége van a kormánynak ebben, elhiszem hogy nem kell a pánik, de hogy kiröhögnek hogy nézek ki....megmondták, hogy az ellen nem véd. akkor lenne értelme, ha mindenki hordana, mert akkor _elvileg_ nem terjesztené senki, mindenkinek felfogná a vírusait a saját maszkja - de annyi meg nincs.
Majd akkor nevessetek mikor beüt a szar.
LoveSobri
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Gyerekek, Árkádban több száz ember, abból kettőn volt műtős maszk... szerintem óriási felelőssége van a kormánynak ebben, elhiszem hogy nem kell a pánik, de hogy kiröhögnek hogy nézek ki....megmondták, hogy az ellen nem véd. akkor lenne értelme, ha mindenki hordana, mert akkor _elvileg_ nem terjesztené senki, mindenkinek felfogná a vírusait a saját maszkja - de annyi meg nincs.
Majd akkor nevessetek mikor beüt a szar.
LoveSobri
több mint 4 éve
A tegnapi infót ma egy határrendészeti ismerős is megerősítette, miszerint hétfőtől bezárkózunk. Viktor elvileg ma fogja bejelenteni. A mértékét nem tudom.Láttam már katonától, államtitkár havertól, rendvédelmistől, rendőrtől, katasztrófavédelmistől, főfejes masszőrétől, polgármester rokonától infokat.
peach
Majd elhiszem ha bejelenti.
több mint 4 éve
- JC6
6 991
Gyerekek, Árkádban több száz ember, abból kettőn volt műtős maszk... szerintem óriási felelőssége van a kormánynak ebben, elhiszem hogy nem kell a pánik, de hogy kiröhögnek hogy nézek ki....Majd akkor nevessetek mikor beüt a szar.
több mint 4 éve
A tegnapi infót ma egy határrendészeti ismerős is megerősítette, miszerint hétfőtől bezárkózunk. Viktor elvileg ma fogja bejelenteni. A mértékét nem tudom.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Mától tulajdonképp bármely cég bármit házhoz szállíthat, nem kell bejelenteniwww.napi.hu/magyar_vallalatok/koronavirus-magyarorszag-jarvany-magyar-kozlony.702588.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hogy vagytok kisgyerekesek?Akkor nezd meg a The Thin Red Line cimu filmet, ami egyebkent zsenialis. 😊
5. nap: Mi az őrület határán...
LoveSobri
több mint 4 éve
444.hu/2020/03/20/egy-olasz-kisvaros-minden-lakojat-ketszer-teszteltek-nincs-is-mar-senkinek-koronavirusa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Ma csináltam meg ez pont így van, bár én győrbe adtam.lehet, bemásolod a nyilatkozatnál az adószámot, onnantól már felismeriDoki, süti adó 1%-ot is fogadnak az alapítványok?szerintem igen
empty taxi
sutianap
sutianap
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ahogy tudjuk, a járvány akkor szűnik meg, ha úgy a tünetes, mint a tünetmentes személyek a megszokott 2-3 ember megfertőzése helyett nagyon erős izolációval kevesebb mint 1 embert tudnak megfertőzni.ez mondjuk olyan járványok esetén, ahol nincs igazán gyógymód, viszonylag triviális - kb annyira, minthogy a népesség akkor nő (migrációs hatásokat kizárva), ha a nők átlag kettőnél több gyereket szülnek
sutianap
több mint 4 éve
lehet, bemásolod a nyilatkozatnál az adószámot, onnantól már felismeriDoki, süti adó 1%-ot is fogadnak az alapítványok?szerintem igen
empty taxi
sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
soundcloud.com/user-907668065/karantencast-2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ELon Musk pl. par hete meg tweetelte, hogy semmi problema nem lesz, mindenki hulye aki fel, majd most mar ventillatorokat ajanlott fel stb. Akkor az o "Shiftingje" is propaganda?Inkább nagyon árulkodó, hogy ő napjaink egyik legmegbecsültebb innovátora...
undisputedly
twitter.com/elonmusk/status/1236029449042198528
Március elején volt képes ezt tweetelni, ami persze nem propaganda, hanem agyhalottság
Viszont az egyelőre felfoghatatlan gazdasági hatásokat is logikus már pedzegetni, amibe ugyanúgy csak keveseknek lesz töke beleállni, mint a kellő határozott óvintézkedésekbe
---
több mint 4 éve
arrajazé nem nehéz rájönni, hogy nemén vagyock aelkövető, csak kikopiztam, hoty netuddki 😜when the shit hits the fan, süti uses clearspeakEléggé friss (márc 16) Science közlemény: Részletes epidemiológiai adatok alapján azt igazolják, hogy a CoVid19 fertőzések 86%-a tünetmentes hordozók révén terjed. Annyi vigasz, hogy ezen tünetmentes személyek fertőző képessége a tüneteseknek csak 55%. Ahogy tudjuk, a járvány akkor szűnik meg, ha úgy a tünetes, mint a tünetmentes személyek a megszokott 2-3 ember megfertőzése helyett nagyon erős izolációval kevesebb mint 1 embert tudnak megfertőzni.Én most nem tudom eldönteni, hogy a cikk tartalma miatt, vagy azért ijedjek meg, mert sütianap minden szavát mondatát megértettem. Ekkora a baj?
A gyanus esetek tesztelése és izolálása ebben sokat segít. Úgy gondolom a magyar protokollírók is be fogják ezt egyszer látni. Addig viszont a mi és munkatársaink bőrére alakulnak ki a fertőzések ...
science.sciencemag.org/content/sci/early/2020/03/13/science.abb3221.full.pdf?fbclid=IwAR37a8GUqzPwxAM0Mk5sskiG_f2DPjKbJoGTdmy7tuUJj3o2x71ay-2pw6A
sutianap
vpi
briareos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
24.hu/kulfold/2020/03/20/koronavirus-olaszorszag-korhaz/Videót érdemes lenne letolni minden nyugger torkán