Make Love
27 feliratkozó
9 napja
- JC6
7 062
Kinai kocsit kell venni, olcsó, arra meg tökéletes hogy uljek benne a pesti dugóban. Pl MG ZS, teljesen Oke. Fapados, de szét hajtod, alkatrész meg olcsó.Banyek, pont ma néztem.. kinek ne tetszene egy új Kia Sorento?
20 millió😂 és az a durva, hogy egy 5 fős család, ha kényelmesen el akar férni, és nem vesszük most a kinai kocsikat figyelembe, 10 millió alatt nem talál olyat, ami megfelelne neki…
9 napja
Hogyha a 8 évvel meg a kocsiddal számolunk az 10+ millió lesz. Úgy, hogy meg ne sértődj; de egy Toyotában ülsz. Biztos kevés vagyok hozzá, de nekem ez felfoghatatlan.Tulajdonképpen az egyetlen biztos dolog, ha nem veszel semmilyen autót.Árultam ezt is, azt is. Családban, cégben volt sok '0' kilométeres Na most ezek alapján nem tudom elképzelni azt a szituációt amikor magánemberként bevállalnám az értékvesztést amit ezek produkálnak. A manapság (kelet európában főleg) abnormális árakról nem is beszélve. Ezt a garancia, ami persze sosem teljes körű; nem tudja kompenzálni. Ha van az embernek némi ízlése és affinitása simán pozitívban tud kijönni a használt autó vétel-eladás feladatból. Az újként eladót kocsiban is ül boldog-boldogtalan mire eljut a szalon átadóterméig;; a fényezett, alkatrészcserélt, szétlopott darabokról meg ne is beszéljünk.Miért lenne baj, ha nullkilométeres lenne?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!🤘 gaben 🤘
Köszi!Mikey
🤘 gaben 🤘
A használt autók esetében mindenki ott basz át ahol tud, ha kifogod az olyan eladókat.
Az új autók esetén pedig az értékvesztés egy mesterkélt valami, amivel lehet riogatni a népet. Pont lényegtelen hogy hivatalosan x millióval kevesebbet ér nagyon rövid időn belül, miközben ugyanúgy megbízhatóan elvisz A-ból B-be hosszú éveken keresztül.
Lehet velem van a baj, de nem azért vettem most új autót, mert nyolc év múlva nyereségesen akarom tovább adni.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 napja
Mikey
18 824
Tulajdonképpen az egyetlen biztos dolog, ha nem veszel semmilyen autót.Árultam ezt is, azt is. Családban, cégben volt sok '0' kilométeres Na most ezek alapján nem tudom elképzelni azt a szituációt amikor magánemberként bevállalnám az értékvesztést amit ezek produkálnak. A manapság (kelet európában főleg) abnormális árakról nem is beszélve. Ezt a garancia, ami persze sosem teljes körű; nem tudja kompenzálni. Ha van az embernek némi ízlése és affinitása simán pozitívban tud kijönni a használt autó vétel-eladás feladatból. Az újként eladót kocsiban is ül boldog-boldogtalan mire eljut a szalon átadóterméig;; a fényezett, alkatrészcserélt, szétlopott darabokról meg ne is beszéljünk.Miért lenne baj, ha nullkilométeres lenne?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!🤘 gaben 🤘
Köszi!Mikey
🤘 gaben 🤘
A használt autók esetében mindenki ott basz át ahol tud, ha kifogod az olyan eladókat.
Az új autók esetén pedig az értékvesztés egy mesterkélt valami, amivel lehet riogatni a népet. Pont lényegtelen hogy hivatalosan x millióval kevesebbet ér nagyon rövid időn belül, miközben ugyanúgy megbízhatóan elvisz A-ból B-be hosszú éveken keresztül.
Lehet velem van a baj, de nem azért vettem most új autót, mert nyolc év múlva nyereségesen akarom tovább adni.
9 napja
Árultam ezt is, azt is. Családban, cégben volt sok '0' kilométeres Na most ezek alapján nem tudom elképzelni azt a szituációt amikor magánemberként bevállalnám az értékvesztést amit ezek produkálnak. A manapság (kelet európában főleg) abnormális árakról nem is beszélve. Ezt a garancia, ami persze sosem teljes körű; nem tudja kompenzálni. Ha van az embernek némi ízlése és affinitása simán pozitívban tud kijönni a használt autó vétel-eladás feladatból. Az újként eladót kocsiban is ül boldog-boldogtalan mire eljut a szalon átadóterméig;; a fényezett, alkatrészcserélt, szétlopott darabokról meg ne is beszéljünk.Miért lenne baj, ha nullkilométeres lenne?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!🤘 gaben 🤘
Köszi!Mikey
9 napja
Engem mostmár érdekelne, hogy mi lett a szerencsés?Miért lenne baj, ha nullkilométeres lenne?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
🤘 gaben 🤘
Köszi!
Mikey
u.i.:Na, pont ebben a pillanatban lett beírva
Szerkesztette: zacknorb
9 napja
Mikey
18 824
Használt, egy évig volt a szalon használatában.Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.új v. használt?
Mikey
márka, típus?
NB2
Toyota Corolla TS Executive.
9 napja
Mikey
18 824
Miért lenne baj, ha nullkilométeres lenne?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
🤘 gaben 🤘
Köszi!
9 napja
3-5 éves kevés km-el (25000 alatt) kb 5,5-5,8M, vagy 1 éves 5000km 6,5M, vagy új 0km-es 7,1 M?no offense, de szerinted az új autó árak nem mentek fel ennyivel? 😊Én pontosan egy éve kezdtem a projektet, hogy lecseréljük a 23 éves családi autónkat. Elég alaposan körbejártam a dolgot (a feleségem szerint betegesen aprólékosan😊) és arra jutottam, hogy abban a kategóriában, abban az árfekvésben ami minket érdekelt. úgy felmentek a használt autó árak, hogy jobban megéri újat venni. Ezt is tettük, és szerintem jó döntés volt.Akinek van rá pénze miért venne használt autót?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
🤘 gaben 🤘
(Nyilván, olcsóbb egy használt, és azzal sincs baj, de nem látom miért lenne az jobb, mint egy új)
Jughead
Jan
NB2
Nálam ez volt a matek konkrétan.
9 napja
De azon van gari, meg nem lutri, hogy melyik alkatrész térdel leno offense, de szerinted az új autó árak nem mentek fel ennyivel? 😊Én pontosan egy éve kezdtem a projektet, hogy lecseréljük a 23 éves családi autónkat. Elég alaposan körbejártam a dolgot (a feleségem szerint betegesen aprólékosan😊) és arra jutottam, hogy abban a kategóriában, abban az árfekvésben ami minket érdekelt. úgy felmentek a használt autó árak, hogy jobban megéri újat venni. Ezt is tettük, és szerintem jó döntés volt.Akinek van rá pénze miért venne használt autót?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
🤘 gaben 🤘
(Nyilván, olcsóbb egy használt, és azzal sincs baj, de nem látom miért lenne az jobb, mint egy új)
Jughead
Jan
NB2
9 napja
no offense, de szerinted az új autó árak nem mentek fel ennyivel? 😊Én pontosan egy éve kezdtem a projektet, hogy lecseréljük a 23 éves családi autónkat. Elég alaposan körbejártam a dolgot (a feleségem szerint betegesen aprólékosan😊) és arra jutottam, hogy abban a kategóriában, abban az árfekvésben ami minket érdekelt. úgy felmentek a használt autó árak, hogy jobban megéri újat venni. Ezt is tettük, és szerintem jó döntés volt.Akinek van rá pénze miért venne használt autót?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
🤘 gaben 🤘
Jughead
Jan
9 napja
Én pontosan egy éve kezdtem a projektet, hogy lecseréljük a 23 éves családi autónkat. Elég alaposan körbejártam a dolgot (a feleségem szerint betegesen aprólékosan😊) és arra jutottam, hogy abban a kategóriában, abban az árfekvésben ami minket érdekelt. úgy felmentek a használt autó árak, hogy jobban megéri újat venni. Ezt is tettük, és szerintem jó döntés volt.Akinek van rá pénze miért venne használt autót?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
🤘 gaben 🤘
Jughead
9 napja
Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.új v. használt?
Mikey
márka, típus?
9 napja
Jughead
5 281
Akinek van rá pénze miért venne használt autót?Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
🤘 gaben 🤘
Szerkesztette: Jughead
9 napja
Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.De ugye nem egy '0' kilométeres?
Mikey
Balesetmentest!
10 napja
Mikey
18 824
Tegnap kifizettem a foglalót az új autómra. 😊 Ha minden jól megy, jövő hét végén el is hozhatom.
18 napja
Oké, de neked az is tény, hogy a college foci a non plusz ultra, az valami zseniálisan csodálatos dolog, NCAA >>> NFL,Nem offolom szét tovább a politika topicot, de a gyerek ma először gondolt egyet, felvette korábbi kutyusunk mezét és elkezdett touchdownokat futni a szobában
(...)
Gyerekem is van kettő, de mégsem mondanám, hogy...
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
Flippermúzeum nekem is tervben van. Sajnos Miskolcon már nem tudok működő flipperasztalról.Kedvenc? Az amit találok. 😀 Ahhoz fiatal vagyok, hogy ilyen listát tudjak összerakni. Már 15-16 éves koromban is ritkaság számba mentek, amikor elkezdtem kocsmázni. A 3 muskétásban amúgy Frankeinsteines van. Szerk.: Monster Bash volt az. De annak is ragad a bal oldali karja. Elég zavaró tudott lenni. A szembe lévő rámpát művészet vele meglőni.Húúúú, néhány jobb flipperasztal nekem is be van tervezve lottóötös esetére. 😊20 év után beteljesült az álmom. 😁Nálam ugyanez a flipper. 😀
Végre vettem egy csocsóasztalt.
steelwolf
Szegeden csak emiatt jártunk a méltán nem híres 3 muskétás nevű, késdobáló helyre. Volt olyan, hogy kisebb tömegverekedés tört ki mögöttünk, de nem tudtunk lelépni, mert nyilván akkor játszotta haverom élete meccsét. 😀
Mire végre lement az összes golyó, addigra csillapodtak a kedélyek, mert kirakták Johnnyt (az egyetlen embert aki nem csinált semmit), majd belülről rázárták az ajtón. Onnan már csak az ablakon át lehetett közlekedni. 😀
dugo93
Mik a kedvenceid? Legyen mondjuk top 5
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezen kívül még Indiana Jonesos flipperen nyomtam többet, azt is szerettem.
Amikor 1-2 évente kimegyünk olaszországba és az asszony a húgaival elmegy vásárolgatni, na akkor szabadulok be a játékterembe és nyomom ami van. 2 éve volt egy Stranger thingses. El se hittem, hogy vannak ilyen modern flipperek, hd kijelzővel 😀😀
Egyébként a flippermúzeumba kéne már elmenni.
dugo93
Engem is meglep, hogy még mindig jönnek ki új flipperek, azt hittem a 90-es évek után már kihaltak. Mondjuk engem a DOT matrix kijelzősökig érdekelnek.
Pár nagyobb kedvenc, amit biztos felhajtanék otthonra, ha tehetném:
Attack From Mars
Mediaeval Madness
Addams Family
Indiana Jones
Star Trek Next Generation
Monsters Bash
És még sorolhatnám.
PC-re egyébként van egy elég jó szimulátor: Pinball FX3. Magyar fejlesztés, és elég sok eredeti asztal is benne van. Androidra Williams pinball néven jött ki.
Amíg nem jön a lottó 5-ös, addig pótléknak megfelel 😊
Van még itt flipperőrült? Mik a kedvenc asztalaitok?
21 napja
dugo93
4 245
Kedvenc? Az amit találok. 😀 Ahhoz fiatal vagyok, hogy ilyen listát tudjak összerakni. Már 15-16 éves koromban is ritkaság számba mentek, amikor elkezdtem kocsmázni. A 3 muskétásban amúgy Frankeinsteines van. Szerk.: Monster Bash volt az. De annak is ragad a bal oldali karja. Elég zavaró tudott lenni. A szembe lévő rámpát művészet vele meglőni.Húúúú, néhány jobb flipperasztal nekem is be van tervezve lottóötös esetére. 😊20 év után beteljesült az álmom. 😁Nálam ugyanez a flipper. 😀
steelwolf
Szegeden csak emiatt jártunk a méltán nem híres 3 muskétás nevű, késdobáló helyre. Volt olyan, hogy kisebb tömegverekedés tört ki mögöttünk, de nem tudtunk lelépni, mert nyilván akkor játszotta haverom élete meccsét. 😀
Mire végre lement az összes golyó, addigra csillapodtak a kedélyek, mert kirakták Johnnyt (az egyetlen embert aki nem csinált semmit), majd belülről rázárták az ajtón. Onnan már csak az ablakon át lehetett közlekedni. 😀
dugo93
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezen kívül még Indiana Jonesos flipperen nyomtam többet, azt is szerettem.
Amikor 1-2 évente kimegyünk olaszországba és az asszony a húgaival elmegy vásárolgatni, na akkor szabadulok be a játékterembe és nyomom ami van. 2 éve volt egy Stranger thingses. El se hittem, hogy vannak ilyen modern flipperek, hd kijelzővel 😀😀
Egyébként a flippermúzeumba kéne már elmenni.
Szerkesztette: dugo93
22 napja
Húúúú, néhány jobb flipperasztal nekem is be van tervezve lottóötös esetére. 😊20 év után beteljesült az álmom. 😁Nálam ugyanez a flipper. 😀
steelwolf
dugo93
22 napja
de legalább nem kap el minden második kommentjétől hányinger ...20 év után beteljesült az álmom. 😁Nem kereshetsz valami sokat..
steelwolf
- JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
22 napja
Ez kedves tőled. 👍20 év után beteljesült az álmom. 😁Haverom egy billiárdasztalra vágyott kb. egyetem óta. Amikor meglett a szép nagy ház, benne szoba, biliárdasztallal, akkor jött rá, hogy már az összes ismerőse a saját szép nagy házában él, feleséggel, gyerekkel, sok melóval, és kurvára senki nem akar vele péntek estenként billiárdozni, mint huszonéve, és már ő se igazán.
steelwolf
Hátha te még időben valósítottad meg az álmodat.
Őszentsége Sobri Jóska
Feleség, gyerek is szeret játszani, úgyhogy nem vagyok egyedül.
Tornado az a következő 20 éves álmomba van tervezve.20 év után beteljesült az álmom. 😁Grat
steelwolf
Tornado v Garlando?
Negritis, a vajda
Garlando Pro Champion asztal.
Leonhartot is szívesen vettem volna, de kezdetnek jó lesz a Garlando is.
Szerkesztette: steelwolf
22 napja
dugo93
4 245
20 év után beteljesült az álmom. 😁Nálam ugyanez a flipper. 😀
steelwolf
22 napja
20 év után beteljesült az álmom. 😁Grat
steelwolf
Tornado v Garlando?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
- JC6
7 062
Nehogy már magyarázkodj egy vadidegennek, aki trollkodik, mert unatkozik 😊 egészségedre bástya!Más volt a prioritás.20 év után beteljesült az álmom. 😁Nem kereshetsz valami sokat..
steelwolf
- JC6
Biztos otthonosan mozogsz a témában, mert egy korrekt asztal belekerül pár 100-asba.
De nem magyarázom túl, köszi a hsz.
Áldassék.
steelwolf
22 napja
Más volt a prioritás.20 év után beteljesült az álmom. 😁Nem kereshetsz valami sokat..
steelwolf
- JC6
Biztos otthonosan mozogsz a témában, mert egy korrekt asztal belekerül pár 100-asba.
De nem magyarázom túl, köszi a hsz.
Áldassék.