NBA
31 feliratkozó
épp most
Igen, NBA League Passen sincs semmi korlátozás Magyarországról, ezt azért jó tudni.igazából csak az amazon ami beszopatta őketmost az komoly, hogy a SportTV nem ad play-in meccset vagy én vagyok vak?Bazska még a szezon elejei beharangozó videóban mondta, hogy sok egyéb mellett nem lesz tévében
ZERO_L
- a playin
- a keleti/nyugati döntő között az egyik
- idén nagydöntő se
Eléggé elbaszott szerződésük van az Amazon meg a többi szar bevonódása miatt.
Kampman
szal prime videon nézhető a playin
Negritis, a vajda
3 perce
igazából csak az amazon ami beszopatta őketmost az komoly, hogy a SportTV nem ad play-in meccset vagy én vagyok vak?Bazska még a szezon elejei beharangozó videóban mondta, hogy sok egyéb mellett nem lesz tévében
ZERO_L
- a playin
- idén nagydöntő se
Kampman
szal prime videon nézhető a playin
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 perce
Amit a Prime ad azt senki más nem adhatja, szóval nem a Sport TV szerződése rossz, hanem a Prime-é jó.most az komoly, hogy a SportTV nem ad play-in meccset vagy én vagyok vak?Bazska még a szezon elejei beharangozó videóban mondta, hogy sok egyéb mellett nem lesz tévében
ZERO_L
- a playin
- idén nagydöntő se
Kampman
Szerkesztette: Jughead
5 perce
most az komoly, hogy a SportTV nem ad play-in meccset vagy én vagyok vak?Bazska még a szezon elejei beharangozó videóban mondta, hogy sok egyéb mellett nem lesz tévében
ZERO_L
- a playin
- idén nagydöntő se
Szerkesztette: Kampman
8 perce
most az komoly, hogy a SportTV nem ad play-in meccset vagy én vagyok vak?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4 órája
Rátkai Esztert draftolta a Phoenix🙃
1 napja
Clippers - Warriors az jónak tűnik.
3 napja
dawyd728
4 182
Vicces, hogy a Nuggets megpróbálta letankolni magát egy Lakers szériára és teljesen félresiklott a terv. 😀Azt azért tegyük hozzá, h post all-star játékpercekben a PO hazai pályáért küzdő csapatok (~top10 csapat) kezdőjátékosai közül csak Durant és Thompson játszott több percet. Amen fiatal és kellenek neki a percek. Durant az egyedüli, aki nem csikó és akit jobban meghajtottak a PO előtt, mint a Nuggets két all-starját.. Ha valakik kiülése mellett szó nélkül el kellene menni a sajtónak, akkor azok ők.. Gordon így is minden második meccset kiüli és perclimiten van. Onnantól a többiek Braun és Johnson játszatása teljesen mindegy.
De még így is mákjuk van, mert ezek szerint biztosra vették, hogy kikap a Lakers, viszont nem így történt, így ha az OKC nem tankolja őket túl, akkor konkrétan úgy esnek vissza a 4. helyre, hogy a Lakers a 3.
Ja amúgy LeBron Luka sérülése óta:
30 PTS | 9 REB | 15 AST
26 PTS | 8 REB | 11 AST
28 PTS | 6 REB | 12 AST
Nem ember…
Jughead
Nem mondom, h nem volt benne matek, de a fő cél a Wolves elkerülése szerintem. Inkább játsszanak a Lakers-Rockets kettős bármelyikével.. Spurs és a Thunder között Nuggets szempontjából meg nincs sok különbség. Mindkét esetben masszív underdogok.
3 napja
Értem, hogy nem volt Booker, de ez a második félidei 25 pont még a zöld csoportban is kurva égő.
3 napja
A tegnapi meccsről volt szó, nem arról, hogy 11-es W streaken vannak. Ha tegnap ők és a b2b másnapján lévő Lakers kikap (mindkettő elég fixnek tűnt miután a Nuggets kezdője kiült, míg a Rockets nyer (ez volt a neccesebb rész, nem is jött), akkor a Lakers 5., míg Rockets-Nuggets duó “küzd” azért az utolsó meccsen, hogy ki söpörje ki az első körben a Luka és Reaves nélküli Lakers-t.Vicces, hogy a Nuggets megpróbálta letankolni magát egy Lakers szériára és teljesen félresiklott a terv. 😀1. Nem értem honnan jön a tank amikor a Denvernek kb a legfontosabb a hazai pálya
De még így is mákjuk van, mert ezek szerint biztosra vették, hogy kikap a Lakers, viszont nem így történt, így ha az OKC nem tankolja őket túl, akkor konkrétan úgy esnek vissza a 4. helyre, hogy a Lakers a 3.
30 PTS | 9 REB | 15 AST
26 PTS | 8 REB | 11 AST
28 PTS | 6 REB | 12 AST
Nem ember…
Jughead
2. Tankolni próbáltak 11W-vel?
3. Mivan ha megverik a Spurst is?
Toca
Végül nem jöttek a papírformák, így a Nuggets biztosan nem játszik a Lakers-szel.
3 napja
Vicces, hogy a Nuggets megpróbálta letankolni magát egy Lakers szériára és teljesen félresiklott a terv. 😀1. Nem értem honnan jön a tank amikor a Denvernek kb a legfontosabb a hazai pálya
30 PTS | 9 REB | 15 AST
26 PTS | 8 REB | 11 AST
28 PTS | 6 REB | 12 AST
Nem ember…
Jughead
2. Tankolni próbáltak 11W-vel?
3. Mivan ha megverik a Spurst is?
3 napja
Vicces, hogy a Nuggets megpróbálta letankolni magát egy Lakers szériára és teljesen félresiklott a terv. 😀De még így is mákjuk van, mert ezek szerint biztosra vették, hogy kikap a Lakers, viszont nem így történt, így ha az OKC nem tankolja őket túl, akkor konkrétan úgy esnek vissza a 4. helyre, hogy a Lakers a 3.
30 PTS | 9 REB | 15 AST
26 PTS | 8 REB | 11 AST
28 PTS | 6 REB | 12 AST
Nem ember…
Szerkesztette: Jughead
6 napja
Heatnél ideje lenne ha elgondolkodnának pár dolgon mielőtt Spoelstra nem mondja azt hogy húzok innen. Playoffért ki ki meccsen kikapni közel 30 ponttal ettől a hulladék Raptorstól..Riley ott a probléma már régóta. De az öreg Arisonnal jóban van, gyanúsan a fiával is, de ha nem is még Micky él Riley nem nagyon fog nem önhatalmúlag mozogni.
Ez a Miami Spoelstra nélkül bottom 5 lenne. Nem tudom mi a terv. Nagyon fordítva ül ott valaki a lovon. Emlékeim szerint korábban se voltak sokkal jobbak az alapszakaszban, playoffban meg Spoelstra zsenije meg Playoff Jimmy miatt voltak nagyobb futásaik de nem is tudni már mióta de egy középmezőny alja szint. Az is csak az edzői munka miatt. Anélkül lófasz a hidegvízben. Ahelyett hogy megbecsülnének egy ilyen edzőt.. el se tudom képzelni mennyire nyerni magát halálra egy Spurssel Spo. Remélem megjön az esze és lelép erről a szemét dombról hamarosan ha nem lesz változás
remontada
6 napja
Számomra nem kérdés, hogy Bickerstaffnak fogják adni kb 70%-ra teszik az esélyét mindenhol.16 meccsel fognak többet nyerni mint tavaly kb. Keleten. Úgy hogy full open kelet.Szerinted egy ilyen címnél így centizgetnek, matekoznak, vagy a sztorit nézik?
Spurs 26 meccsel nyert már most többet egy ilyen Nyugaton.
Ég és föld.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
De ettől még én nem adnám neki, nálam max 3.
6 napja
Heatnél ideje lenne ha elgondolkodnának pár dolgon mielőtt Spoelstra nem mondja azt hogy húzok innen. Playoffért ki ki meccsen kikapni közel 30 ponttal ettől a hulladék Raptorstól.. Ez a Miami Spoelstra nélkül bottom 5 lenne. Nem tudom mi a terv. Nagyon fordítva ül ott valaki a lovon. Emlékeim szerint korábban se voltak sokkal jobbak az alapszakaszban, playoffban meg Spoelstra zsenije meg Playoff Jimmy miatt voltak nagyobb futásaik de nem is tudni már mióta de egy középmezőny alja szint. Az is csak az edzői munka miatt. Anélkül lófasz a hidegvízben. Ahelyett hogy megbecsülnének egy ilyen edzőt.. el se tudom képzelni mennyire nyerni magát halálra egy Spurssel Spo. Remélem megjön az esze és lelép erről a szemét dombról hamarosan ha nem lesz változás
6 napja
16 meccsel fognak többet nyerni mint tavaly kb. Keleten. Úgy hogy full open kelet.Szerinted egy ilyen címnél így centizgetnek, matekoznak, vagy a sztorit nézik?
Ég és föld.
Toca
6 napja
16 meccsel fognak többet nyerni mint tavaly kb. Keleten. Úgy hogy full open kelet.Én is inkább neki adnám, Wemby nélkül is elég jó mérlegük van (ha jól rémlik), de ügye mint minden szavazás ez is baromira felületes.Nalam Mitch Johnson.Bikerstaff?korábban azért lehetett mondani, hogy "ezzel a kerettel könnyű", idén azért mocskosul megérdemelné (ő és a stáb) azt az év edzője díjatnem elég jó hozzá a pistons. sztem mitch johnson és mazzulla között zajlik a verseny. egy első éves edző azért vérmeleg lenne, ha megkapná. az a tippem, ha wemby kibírja és dpoy lesz, akkor mazzulla, ha nem, akkor megkapja johnson
(spoiler: Bickerstaff kapja)
ZERO_L
fake.id
Nálam vagy Ott vagy Mazulla vagy Johnson kapná.
Mondjuk a Suns kicist behorpadt emiatt Ott nem lesz ott.
Toca
Stez
Pistons egy pöcegödör volt év(tized)ekig és most ott vannak a konferencia élén, elég magabiztosan, nagy előnnyel.
Persze, bele lehetne menni a számokba, a több keleti "nagy" gyengülésébe, de a szavazókat ez nem érdekli.
Egy reménytelen, szar franchise erre az évre úgy néz ki contender lett, ez insta év edzője díjat jelent.
Ez kb ugyan az az eset, mint amikor a Kings lett nyugati harmadik kis túlzással a semmiből. Bűzlött az is, de hát mikor volt utoljára releváns a Kings? Rögtön meg is kapta Mike Brown az év edzője díjat. Aztán sajnos bebizonyosodott, hogy az egy kifutott év volt és mentek vissza a liga aljára.
ZERO_L
Ég és föld.
7 napja
Főleg, mikor majd csomagban kell őket eladni 😊Charania beszamoloja ha igaz, olyan szinten toxikus mar minden a Bucksnal Jannisz korul (meg a vezetoseg is szopatja, hogy a tankolas miatt nem engedi palyara, amikor allitolag egeszseges), hogy ez mar mindenre es mindenkire kihat.Kevés kellemetlenebb momentumot láttam mostanság az NBA-ben, mint a vasárnapi meccs végén az Ateto-bunkó klán játszatását. Janniszhoz képest GM LeBron egy konstruktív figura.
Ezek utan fog erte valaki „franchise player arat” adni vajon a nyaron?
Stez
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 napja
Charania beszamoloja ha igaz, olyan szinten toxikus mar minden a Bucksnal Jannisz korul (meg a vezetoseg is szopatja, hogy a tankolas miatt nem engedi palyara, amikor allitolag egeszseges), hogy ez mar mindenre es mindenkire kihat.Kevés kellemetlenebb momentumot láttam mostanság az NBA-ben, mint a vasárnapi meccs végén az Ateto-bunkó klán játszatását. Janniszhoz képest GM LeBron egy konstruktív figura.
Stez
7 napja
En is igy gondolom. A Bucksnak szerintem mar nincs is tetje az utolso par meccsnek lottery szempontjabol sem, ha felengedi Janniszt a palyara es dobalgat nehanyszor 30+ pontot, legalabb megmutatja a keroknek, hogy meg mindig tele a tank.Charania beszamoloja ha igaz, olyan szinten toxikus mar minden a Bucksnal Jannisz korul (meg a vezetoseg is szopatja, hogy a tankolas miatt nem engedi palyara, amikor allitolag egeszseges), hogy ez mar mindenre es mindenkire kihat.Horst vélhetően pont arra játszik, hogy így kaphasson érte FP árat anélkül, hogy ezzel eljátszaná minden esélyét, de szerintem pont az ellenkezőjét éri el. Továbbra se cserélheti oda ahova akarja, de még ráadásul pluszban gecizik is.
Stez
Jughead
7 napja
Charania beszamoloja ha igaz, olyan szinten toxikus mar minden a Bucksnal Jannisz korul (meg a vezetoseg is szopatja, hogy a tankolas miatt nem engedi palyara, amikor allitolag egeszseges), hogy ez mar mindenre es mindenkire kihat.Horst vélhetően pont arra játszik, hogy így kaphasson érte FP árat anélkül, hogy ezzel eljátszaná minden esélyét, de szerintem pont az ellenkezőjét éri el. Továbbra se cserélheti oda ahova akarja, de még ráadásul pluszban gecizik is.
Stez
7 napja
Charania beszamoloja ha igaz, olyan szinten toxikus mar minden a Bucksnal Jannisz korul (meg a vezetoseg is szopatja, hogy a tankolas miatt nem engedi palyara, amikor allitolag egeszseges), hogy ez mar mindenre es mindenkire kihat.Ezek utan fog erte valaki „franchise player arat” adni vajon a nyaron?