OFF topik
30 feliratkozó
3 órája
Még párat kell rá aludni, de itt egy made in China.szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
www.flightradar24.com/AFR9999/39b373df
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
www.flightradar24.com/BAW9999/39b3ee42
warr_b
ozibozi
Kúrfürst briareos
telex.hu/techtud/2025/03/31/kina-comac-c949-szuperszonikus-repulo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 órája
"Az a gyanús, ami nem gyanús." Kivéve amikor valami annyira gyanús mint a hüjegyerek, aki kanállal kertészkedett a rendőrkapitányság fala tövében.blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
17 órája
jövedelem kiegészítés lányoknak 😊Jobb mint a szárítókötélről lopkodni Mari néni bugyogóját. 😀
diszkretdarabok.hu/
NB2
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
22 órája
Nem lesz más szerintem, ahhoz túlságosan költséges. A fizika meg nem változott azóta se. 😀szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
ozibozi
Kúrfürst briareos
Vagy újra gyártanak, mert az a terv, hogy a ráfizetés ellenére felélesztik, mert akkora presztízs - de hát ez micsoda faSsSág - ha csak nem szórakozásból ebbe tolja bele x zséjét valami arab végtelen tárcájú sejk...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
22 órája
azt hiszem 98ban mentem vele londonbol nyba, eszmeletlenAmúgy hatalmas élmény volt egy valódinak a fedélzetén meg körülötte, alatta sétálgatni még múzeumi körülmények között is East Fortune-ben.szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
ozibozi
Kúrfürst briareos
warr_b

22 órája
Amúgy hatalmas élmény volt egy valódinak a fedélzetén meg körülötte, alatta sétálgatni még múzeumi körülmények között is East Fortune-ben.szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
ozibozi
Kúrfürst briareos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
23 órája
láttam 1-2 videót elég "wishful thinking" nekemNagyon messze van az még, amikor ezekből menetrend szerinti járatok lehetnek. Ha egyáltalán.Én arra az új projektre gondoltam ami most van fejlesztés alatt.szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
ozibozi
Kúrfürst briareos
australianaviation.com.au/2025/01/commercial-jet-breaks-sound-barrier-in-first-since-concorde/
turizmus.com/cikk/archiv/tesztrepules-elott-all-a-concorde-utodja
ozibozi
Mikey
amúgy az a baj hogy túl drága lesz mindegy mi van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 órája
Nagyon messze van az még, amikor ezekből menetrend szerinti járatok lehetnek. Ha egyáltalán.Én arra az új projektre gondoltam ami most van fejlesztés alatt.szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
ozibozi
Kúrfürst briareos
australianaviation.com.au/2025/01/commercial-jet-breaks-sound-barrier-in-first-since-concorde/
ozibozi
1 napja
Én arra az új projektre gondoltam ami most van fejlesztés alatt.szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
ozibozi
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: ozibozi
1 napja
szerintem azok a. gepsarkanyok mar nincsenek olyan allapotban h ujra menjenek, plusz anno az olcsobb benya idejeben is tul draga volt. majd lesz vmi mas szuperszonikusMondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
ozibozi

1 napja
Mondjuk egy jövőbeli Londoni NFL franchise szempontjából fontos lesz a dátum, amikor a Concorde újra járni fog menetrendszerűen.Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos
warr_b
1 napja
Itt a brit párja is!csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey
Kúrfürst briareos

1 napja
csak veletlen egybeeses most irta meg nekem jimmyHopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
Mikey

1 napja
Hopp, egy Concorde a levegőben!Április 1-jén, milyen érdekes. 😊
warr_b
1 napja
Hopp, egy Concorde a levegőben!Hát mostanában nem sokat kellett ezt a sziluettet használni 😮
warr_b
1 napja
Hopp, egy Concorde a levegőben! www.flightradar24.com/AFR9999/39b373df

4 napja
Politika topicba is mehetett volna. 😊Ment is tegnap, csak Tweetként
Állami támogatás kimaxolva.
(A krumpli ingyen elvihető.)
danyly
Poloska vagyok.
8 napja
telex.hu/kulfold/2025/03/25/united-airlines-los-angeles-keses-pilota-utlevel-karteritesnekem is ez jutott eszembe amugy, hogy ezer mas megoldas lett volna
Tényleg egy hülye miatt szopik 269. Komolyan nem lehetett volna ezt rugalmasabban megoldani? Azét nem egy 2 személyes Cesna repült be Kínába, hanem egy nagy utasszállító. Basszus a pilótát az első gépre felrakják és repül vissza!
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 napja
telex.hu/kulfold/2025/03/25/united-airlines-los-angeles-keses-pilota-utlevel-karteritesTényleg egy hülye miatt szopik 269. Komolyan nem lehetett volna ezt rugalmasabban megoldani? Azét nem egy 2 személyes Cesna repült be Kínába, hanem egy nagy utasszállító. Basszus a pilótát az első gépre felrakják és repül vissza!
10 napja
Persze, mert In n out nincs minden nagyobb európai városban (ettem már Nizzában, Frankfurtban, Madridban...)A Simon's szerintem egy az egyben a Five Guys, csak zöldben 😊Nekem is ez volt az érzésem, de saját maguk mondják, hovy az In n out az ihlet forrása.
r.baggio
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
A Simon's szerintem egy az egyben a Five Guys, csak zöldben 😊Nekem is ez volt az érzésem, de saját maguk mondják, hovy az In n out az ihlet forrása.
r.baggio
Poloska vagyok.
10 napja
A Simon's szerintem egy az egyben a Five Guys, csak zöldben 😊 nekem amúgy a Zing a kedvencem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal