OFF topik
31 feliratkozó
több mint 6 éve
tehát minden vallást kirekeszt!!!Nem mert sztem egyik vallásról sem csinál, ha csak az amifocit nem tekintjük vallásnak 😊 😛 ami a mi esetünkben nem lehetetetlen 😊azt nem mondtad, csak hogy lesz időd csinálni.Mert vannak témák amikről nem csinálok.miért?Lehet, csak nem tőlem.Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
#JC6
Matthew99
#JC6
Matthew99
akkor ez most vallási kirekesztés?
#JC6
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nem mert sztem egyik vallásról sem csinál, ha csak az amifocit nem tekintjük vallásnak 😊 😛 ami a mi esetünkben nem lehetetetlen 😊azt nem mondtad, csak hogy lesz időd csinálni.Mert vannak témák amikről nem csinálok.miért?Lehet, csak nem tőlem.Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
#JC6
Matthew99
#JC6
Matthew99
#JC6
több mint 6 éve
azt nem mondtad, csak hogy lesz időd csinálni.Mert vannak témák amikről nem csinálok.miért?Lehet, csak nem tőlem.Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
#JC6
Matthew99
#JC6
Matthew99
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Mert vannak témák amikről nem csinálok.miért?Lehet, csak nem tőlem.Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
#JC6
Matthew99
#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
miért?Lehet, csak nem tőlem.Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
#JC6
Matthew99
több mint 6 éve
hát ez kibaszott nagy444.hu/2019/12/13/mi-lett-volna-ha-tarantino-magyarnak-szuletik-es-magyar-zenekkel-festi-ala-a-filmjeit
több mint 6 éve
Tessék, válassz:Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
#JC6

több mint 6 éve
Lehet, csak nem tőlem.Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Hit Gyüliset lehet?
Matthew99
több mint 6 éve
Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.Esetleg egy McLaurin? 😊
Matthew99
Valami lapos, nem túl magas kép.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Jövő héten lesz időm egy-két aláírásra.

több mint 6 éve
Egy ilyen lehetne nálunk is 😊Nálunk van.
www.hrportal.hu/hr/10-millio-dollart-osztott-szet-dolgozoi-kozott-egy-amerikai-ceg-20191211.html
warr_b
több mint 6 éve
Egy ilyen lehetne nálunk is 😊www.hrportal.hu/hr/10-millio-dollart-osztott-szet-dolgozoi-kozott-egy-amerikai-ceg-20191211.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nem semmi 😊
több mint 6 éve
brightside.me/creativity-design/20-genius-designs-that-are-so-creative-they-should-receive-an-award-795058/?utm_source=fb_brightside&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5mincrafts&fbclid=IwAR0S2m7XxUG2LmQGUzxo6jB-lDKP6nYhDoDbHm4Sq4JjWIQp7CowytN_dXo

több mint 6 éve
Persze, de elegánsan kerülöm a műanyag témat, mer az egy mikrobiológiai kacsalábon forgó kastély.Mukodesi keretunk jelentos reszet a polirezisztens korokozok miatti tartalekantibiotikum koltseg veszi el.Nem tudom volt-e izolációs vizsgálat, meg nehéz is bizonyítani, mer addigra árkon bokron túl van a kis köhögős.A kintrol behozott korokozok ( teruleten szerzett), kozel sem akkora gaz, az igazi gond az intezeti polirezisztens ( nozokomialis) korokozok. Nincs kint jarvany, akkor a tobbi beteg, apoloszemelyzet nagyobb veszely mint a latogatoKajat, ujsagot, plussmacit az hoz, be aki akar...valamint staphylot meg streptot is
diverdoc
sutianap
diverdoc
Àm ha a magyar óvodákban inkubált törzsekre gondolok, akkor inkább valószínű, hogy a teljes 3-6 éves polulációt biológiai fegyverré kell minősíteni, neki csak az orra folyik...
sutianap
diverdoc
1. orrgarat bacikról van szó
2. melyek megfelelő virulenciával bírnak
3. ha megfelően virulens, akkor nem üldögél a csempén
4. a kapcsolatot persze nem zárom ki, de valahonnan virulens, meg lehet hogy máshonnan meg felfegyverzett.
Az állítás az lenne, hogy a megbetegítő képességet kívülről hurcolják be. A kérdés meg az, hogy mikor jönnek a fágok?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Mukodesi keretunk jelentos reszet a polirezisztens korokozok miatti tartalekantibiotikum koltseg veszi el.Nem tudom volt-e izolációs vizsgálat, meg nehéz is bizonyítani, mer addigra árkon bokron túl van a kis köhögős.A kintrol behozott korokozok ( teruleten szerzett), kozel sem akkora gaz, az igazi gond az intezeti polirezisztens ( nozokomialis) korokozok. Nincs kint jarvany, akkor a tobbi beteg, apoloszemelyzet nagyobb veszely mint a latogatoKajat, ujsagot, plussmacit az hoz, be aki akar...valamint staphylot meg streptot is
diverdoc
sutianap
diverdoc
Àm ha a magyar óvodákban inkubált törzsekre gondolok, akkor inkább valószínű, hogy a teljes 3-6 éves polulációt biológiai fegyverré kell minősíteni, neki csak az orra folyik...
sutianap
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
A kintrol behozott korokozok ( teruleten szerzett), kozel sem akkora gaz, az igazi gond az intezeti polirezisztens ( nozokomialis) korokozok.Kásler szerint nem 😊 (vagy ki nyilatkozta ezt a múltkor)
diverdoc
több mint 6 éve
Nem tudom volt-e izolációs vizsgálat, meg nehéz is bizonyítani, mer addigra árkon bokron túl van a kis köhögős.A kintrol behozott korokozok ( teruleten szerzett), kozel sem akkora gaz, az igazi gond az intezeti polirezisztens ( nozokomialis) korokozok. Nincs kint jarvany, akkor a tobbi beteg, apoloszemelyzet nagyobb veszely mint a latogatoKajat, ujsagot, plussmacit az hoz, be aki akar...valamint staphylot meg streptot is
diverdoc
sutianap
diverdoc
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
A kintrol behozott korokozok ( teruleten szerzett), kozel sem akkora gaz, az igazi gond az intezeti polirezisztens ( nozokomialis) korokozok. Nincs kint jarvany, akkor a tobbi beteg, apoloszemelyzet nagyobb veszely mint a latogatoKajat, ujsagot, plussmacit az hoz, be aki akar...valamint staphylot meg streptot is
diverdoc
sutianap
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
bearanyozod a napotÉn két különböző alkalommal is maradtam bent a gyerekkel Szekszárdon, amikor a feleségem nem tudott végig bent lenni. 2 ágyas szobában volt, de egyedül. Első alkalommal polifoamot otthonról vittem, azon aludtam a padlón, mert van a bennalvó szülőknek egy külön szoba, de ott csak anyukák voltak, akik nem szerettek volna velem együtt aludni (ezt különben nem is értem 😊 ). Ez volt a kisebb gond, de van ehhez az anyuka-szobához egy fürdő is, és oda se mehettem be. Ez volt az igazi probléma. (augusztusról van szó)Nem közeli hozzátartozó.Az engem valahogy jobban felbasz, hogy sok kórházban nem maradhatok bent a beteg gyerekem mellett, nem alhatok ott a szobájában, mert nem engedik, vagy nincs pénz egy matracra sem... Pedig az elég közeli hozzátartozóság.
Nem juthat információkhoz, nincs intézkedési, döntési potenciálja, ésatöbbi.
Szerinted a melegek a szép rucik és a násztánc miatt akarnak házasodni?
Próbálj egy random korházban egy random férifbeteg párjaként bármilyen adathoz jutni, bárkivel beszélni telefonon, élőben, bármit elintézni.
Aztán gondolj bele mennyivel egyszerűbben megy mindez, ha a feleségedről van szó.
Sobri Jóska
warr_b
Próbálkoztam a mosdóban hidegvízzel, ez ideig-óráig működött, de második nap után úgy éreztem, hogy tarthatatlan a helyzet, zuhanyoznom kell.
Hazamenni nem tudtam, feleségem külföldön, vész megoldásként ráírtam az egyik exre, aki ott lakik. Felvázoltam neki hogy gyerek, kórház, hőség, stb... felmehetnék-e hozzá zuhanyozni? Visszaírt, hogy szép próbálkozás, de ő azóta férjhez ment. Miután tisztáztuk hogy válsághelyzet, és tényleg csak egy zuhanyról lenne szó, mondta hogy ok, de úgy menjek hogy fél 5-re már ne legyek ott, mert jön haza az ember és nem akar magyarázkodni. Talán mondanom sem kell, hogy aznap korábban jött a férj, és miközben én vidáman lubickoltam, "Kiaf.szom ez itt, b.zmeg?" kiáltással berontott a fürdőszobába, ahol engem talált, talpig habban.
Végül is csak azt akartam kihozni ebből, hogy még olyan kórházban is, ahol fel vannak készülve arra hogy a szülő bent akar maradni a gyerekkel, az meg tudja zavarni a rendszert, ha az a szülő nem az anyuka.
Jan
pic.lol.hu/lolhu_7f183d9b_full.jpg

több mint 6 éve
Kajat, ujsagot, plussmacit az hoz, be aki akar...valamint staphylot meg streptot is
diverdoc

több mint 6 éve
Én két különböző alkalommal ....JanNe hagyd abba, mi lett a vége?😊
több mint 6 éve
Ő igen, az ex nemHazamenni nem tudtam, feleségem külföldön, vész megoldásként ráírtam az egyik exre, aki ott lakik. Felvázoltam neki hogy gyerek, kórház, hőség, stb... felmehetnék-e hozzá zuhanyozni? Visszaírt, hogy szép próbálkozás, de ő azóta férjhez ment. Miután tisztáztuk hogy válsághelyzet, és tényleg csak egy zuhanyról lenne szó, mondta hogy ok, de úgy menjek hogy fél 5-re már ne legyek ott, mert jön haza az ember és nem akar magyarázkodni. Talán mondanom sem kell, hogy aznap korábban jött a férj, és miközben én vidáman lubickoltam, "Kiaf.szom ez itt, b.zmeg?" kiáltással berontott a fürdőszobába, ahol engem talált, talpig habban.Kerlek Jan, folytasd. Hazas vagy még?
Jan
#JC6
több mint 6 éve
Hazamenni nem tudtam, feleségem külföldön, vész megoldásként ráírtam az egyik exre, aki ott lakik. Felvázoltam neki hogy gyerek, kórház, hőség, stb... felmehetnék-e hozzá zuhanyozni? Visszaírt, hogy szép próbálkozás, de ő azóta férjhez ment. Miután tisztáztuk hogy válsághelyzet, és tényleg csak egy zuhanyról lenne szó, mondta hogy ok, de úgy menjek hogy fél 5-re már ne legyek ott, mert jön haza az ember és nem akar magyarázkodni. Talán mondanom sem kell, hogy aznap korábban jött a férj, és miközben én vidáman lubickoltam, "Kiaf.szom ez itt, b.zmeg?" kiáltással berontott a fürdőszobába, ahol engem talált, talpig habban.Kerlek Jan, folytasd. Hazas vagy még?
Jan