PC és Konzol
28 feliratkozó
1 órája
mondjuk Alloy pont nem jó példa a nem is ronda karakter miatt hisztiznek h ronda vonalra de a szépség relativ. Én nagyjából még 1 évet adok ennek a mostani nagy hisztirohamnak aztán számitok némi visszatérésre a normalitás felé mind a gamerek mind a studiok részérőlsemmi köze ennek ahhoz hogy Geralt-> CiriNem az a diskurzus amugy, aki rondanak mondja, az csak egy talalt kifogas arra, hogy szembesult azzal, hogy Cirit latja es nem Geraltot. Mert a legtobben nem tudjak ezt lenyelni. Ugyanaz, ami a God of warnal volt, csak ott nem mertek vegul meghuzni az amugy bizonygatott es beigert valtast, hogy Kratosnak valamilyen formaban itt vege lesz, mert az o tortenete veget ert, Atreuset meg felepitettek. Geralt ugyanez volt, azzal a kulonbseggel, hogy az o eseteben vegul volt futykos, es meghuztak, hogy o megy a hatterbe. Veszelyes ez a karaktervalasztas, es erre peldaul durvan rafutott a Ubisoft nagyon kemenyen, nem veletlen, hogy perpill meg csak a legnagyobb studiok merik meghuzni ezt az only women/black foszereplo valasztasokat, hogy kizarjak a szabad karakterepites vagy valasztas lehetoseget is. A Witcher eseteben megtehetik, ugyanugy szarra dont majd minden rekordot, aki most hisztizik Geralt miatt, az is ugyanugy meg fogja venni a jatekot. Az AC eseteben peldaul szerintem siman erezheto lesz, hogy visszaesik a vasarlasok szama a feka foszereplo miatt, a Ubisoft tucatjatekai nem annyira erosek mostmar, hogy a hype meg a mult elvigye a hatan a cimet.Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.Witcher 4 trailer kapcsán az a diszkurzus hogy Ciri ronda ...
esanders10
Negritis, a vajda
Stez
mert már Alloynál is ment ugyanez a hiszti
az "antiwoke" incelek gecihangosak és most abban vannak hogy minden karaktert rondává tesznek direkt a fejlesztők
Negritis, a vajda
7 órája
semmi köze ennek ahhoz hogy Geralt-> CiriNem az a diskurzus amugy, aki rondanak mondja, az csak egy talalt kifogas arra, hogy szembesult azzal, hogy Cirit latja es nem Geraltot. Mert a legtobben nem tudjak ezt lenyelni. Ugyanaz, ami a God of warnal volt, csak ott nem mertek vegul meghuzni az amugy bizonygatott es beigert valtast, hogy Kratosnak valamilyen formaban itt vege lesz, mert az o tortenete veget ert, Atreuset meg felepitettek. Geralt ugyanez volt, azzal a kulonbseggel, hogy az o eseteben vegul volt futykos, es meghuztak, hogy o megy a hatterbe. Veszelyes ez a karaktervalasztas, es erre peldaul durvan rafutott a Ubisoft nagyon kemenyen, nem veletlen, hogy perpill meg csak a legnagyobb studiok merik meghuzni ezt az only women/black foszereplo valasztasokat, hogy kizarjak a szabad karakterepites vagy valasztas lehetoseget is. A Witcher eseteben megtehetik, ugyanugy szarra dont majd minden rekordot, aki most hisztizik Geralt miatt, az is ugyanugy meg fogja venni a jatekot. Az AC eseteben peldaul szerintem siman erezheto lesz, hogy visszaesik a vasarlasok szama a feka foszereplo miatt, a Ubisoft tucatjatekai nem annyira erosek mostmar, hogy a hype meg a mult elvigye a hatan a cimet.Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.Witcher 4 trailer kapcsán az a diszkurzus hogy Ciri ronda ...
esanders10
Negritis, a vajda
Stez
mert már Alloynál is ment ugyanez a hiszti
az "antiwoke" incelek gecihangosak és most abban vannak hogy minden karaktert rondává tesznek direkt a fejlesztők
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
Nem az a diskurzus amugy, aki rondanak mondja, az csak egy talalt kifogas arra, hogy szembesult azzal, hogy Cirit latja es nem Geraltot. Mert a legtobben nem tudjak ezt lenyelni. Ugyanaz, ami a God of warnal volt, csak ott nem mertek vegul meghuzni az amugy bizonygatott es beigert valtast, hogy Kratosnak valamilyen formaban itt vege lesz, mert az o tortenete veget ert, Atreuset meg felepitettek. Geralt ugyanez volt, azzal a kulonbseggel, hogy az o eseteben vegul volt futykos, es meghuztak, hogy o megy a hatterbe. Veszelyes ez a karaktervalasztas, es erre peldaul durvan rafutott a Ubisoft nagyon kemenyen, nem veletlen, hogy perpill meg csak a legnagyobb studiok merik meghuzni ezt az only women/black foszereplo valasztasokat, hogy kizarjak a szabad karakterepites vagy valasztas lehetoseget is. A Witcher eseteben megtehetik, ugyanugy szarra dont majd minden rekordot, aki most hisztizik Geralt miatt, az is ugyanugy meg fogja venni a jatekot. Az AC eseteben peldaul szerintem siman erezheto lesz, hogy visszaesik a vasarlasok szama a feka foszereplo miatt, a Ubisoft tucatjatekai nem annyira erosek mostmar, hogy a hype meg a mult elvigye a hatan a cimet.Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.Witcher 4 trailer kapcsán az a diszkurzus hogy Ciri ronda ...
esanders10
Negritis, a vajda
10 órája
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
Hát lehet én vagyok pervy, de nekem tecc. 😊Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.Witcher 4 trailer kapcsán az a diszkurzus hogy Ciri ronda ...
esanders10
Negritis, a vajda
11 órája
miért kellene a health bar?Fuh, azok nagyon nem az én világom. Főleg a Monster Hunter. Még a Worldről és Rise-ról néztem pár gameplayt, és nem értem ebben mi a truváj. Lifebar nélküli hentelések, konkrétan 30-60 percen keresztül 😀 Ritkán mondom azt hogy nem értem hogy valami miért sikeres, de ennél tényleg tanácstalan vagyok, de egyúttal kiváncsi is, mert tesztek és kritikák sem adták át számomra😀Ázsiaiak eléggé durván kinéző, ígéretes címeket fognak zsinórban előrántani a következő években is, úgy tűnik. A teljesség igénye nélkül: Ballad of Antara, Where Winds Meet, Phantom Blade Zero, Project:The Perceiver, Wuchang: Fallen Feathers. First Berserker: Khazan, Crimson Desert.mondjuk ha ázsiaiakat egybe kezeled akkor a xenoblade x switch-re, monster hunter wilds is 😊
esanders10
Negritis, a vajda
esanders10
a szörny viselkedéséből egyértelműen látszik hogy hogyan "áll"
a harc az easy to learn hard to master, alap kombók gyorsan jönnek de van brutál mélység
a huntok pedig inkább 10-20 percesek amint tudod hogy mit csinálsz
a varázsa pedig egyrészt az ARPG-kre jellemző ölöd a szörnyet hogy legyen matid erősebb geart craftolni amivel erősebb szörnyet tudsz vadászni amiből tudsz még erősebb geart craftolni hogy még erősebb szörnyek ellen mehess
11 órája
esanders10
561
Fuh, azok nagyon nem az én világom. Főleg a Monster Hunter. Még a Worldről és Rise-ról néztem pár gameplayt, és nem értem ebben mi a truváj. Lifebar nélküli hentelések, konkrétan 30-60 percen keresztül 😀 Ritkán mondom azt hogy nem értem hogy valami miért sikeres, de ennél tényleg tanácstalan vagyok, de egyúttal kiváncsi is, mert tesztek és kritikák sem adták át számomra😀Ázsiaiak eléggé durván kinéző, ígéretes címeket fognak zsinórban előrántani a következő években is, úgy tűnik. A teljesség igénye nélkül: Ballad of Antara, Where Winds Meet, Phantom Blade Zero, Project:The Perceiver, Wuchang: Fallen Feathers. First Berserker: Khazan, Crimson Desert.mondjuk ha ázsiaiakat egybe kezeled akkor a xenoblade x switch-re, monster hunter wilds is 😊
esanders10
Negritis, a vajda
14 órája
Ázsiaiak eléggé durván kinéző, ígéretes címeket fognak zsinórban előrántani a következő években is, úgy tűnik. A teljesség igénye nélkül: Ballad of Antara, Where Winds Meet, Phantom Blade Zero, Project:The Perceiver, Wuchang: Fallen Feathers. First Berserker: Khazan, Crimson Desert.mondjuk ha ázsiaiakat egybe kezeled akkor a xenoblade x switch-re, monster hunter wilds is 😊
esanders10
17 órája
esanders10
561
Ázsiaiak eléggé durván kinéző, ígéretes címeket fognak zsinórban előrántani a következő években is, úgy tűnik. A teljesség igénye nélkül: Ballad of Antara, Where Winds Meet, Phantom Blade Zero, Project:The Perceiver, Wuchang: Fallen Feathers. First Berserker: Khazan, Crimson Desert.
3 napja
amúgy ha valakit érdekelnének a TGA bejelentések:www.pcgamer.com/games/the-game-awards-biggest-announcements-2024/
Solasta 2, Fromsoft Rogue Lite elég izgalmasan hangzik
3 napja
Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.Witcher 4 trailer kapcsán az a diszkurzus hogy Ciri ronda ...
esanders10
3 napja
esanders10
561
Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.
4 napja
Egyébként nagyon ajánlom mindenkinek a Balatro beszerzését - mobilra. Nekem ez most a go to, ha khm sokáig ülök bárhol. Gépen nem játszanék vele időhiány miatt, de mobilról tökéletes időtöltés. Tényleg az év egyik legjobb játéka
4 napja
Bárcsak lenne rá időm, de ps5-ön jövőre egyszer muszáj lesz még egyszer kijátszani (a 2 végigjátszását kezdtem el nézni nemrég, csak hát amellett már nagyon elment az idő)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
Pont nyomom újra a 3-at, már hiányzott, remélem, ez ahhoz fogható lesz, és nem a CP indulásához. 😊
r.baggio
4 napja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
14 napja
Azt tudja valaki,hogy az NHL25 miert nem jött mar ps4-re????😔😔😔😭Fifa25 pl.jött....
15 napja
xbox.com-on egyébként még tart a black friday, sok játék van jóárasítva.cyber monday
slowmotion
15 napja
A Hagerty oldalát nem tudom megnyitni.lehetcsak valami temporary gebasz, probáld meg vpn-el addig is
The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country.
Lenne valakinek megoldása?
🤘 gaben 🤘
15 napja
A Hagerty oldalát nem tudom megnyitni.The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country.
Lenne valakinek megoldása?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
16 napja
xbox.com-on egyébként még tart a black friday, sok játék van jóárasítva.
26 napja
Nem tudom volt emár it, ha igen akkor Sorry. A Drova c. játékot kaptam szülinapomra, és nagyon tudom ajánlani azoknak, akik szerették a Gothikot. Jó a story vicces a rendszer. Engem megvett.Ezt felírtam magamnak, ünnepi időszakban jó lesz, köszi! 😊
www.youtube.com/watch?v=IpbSGTP98ek
Helmut Zimmer
26 napja
Nem tudom volt emár it, ha igen akkor Sorry. A Drova c. játékot kaptam szülinapomra, és nagyon tudom ajánlani azoknak, akik szerették a Gothikot. Jó a story vicces a rendszer. Engem megvett.www.youtube.com/watch?v=IpbSGTP98ek