PC és Konzol

28 feliratkozó

1 órája
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 859 — StuG Life
Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.
esanders10
Witcher 4 trailer kapcsán az a diszkurzus hogy Ciri ronda ...
Negritis, a vajda
Nem az a diskurzus amugy, aki rondanak mondja, az csak egy talalt kifogas arra, hogy szembesult azzal, hogy Cirit latja es nem Geraltot. Mert a legtobben nem tudjak ezt lenyelni. Ugyanaz, ami a God of warnal volt, csak ott nem mertek vegul meghuzni az amugy bizonygatott es beigert valtast, hogy Kratosnak valamilyen formaban itt vege lesz, mert az o tortenete veget ert, Atreuset meg felepitettek. Geralt ugyanez volt, azzal a kulonbseggel, hogy az o eseteben vegul volt futykos, es meghuztak, hogy o megy a hatterbe. Veszelyes ez a karaktervalasztas, es erre peldaul durvan rafutott a Ubisoft nagyon kemenyen, nem veletlen, hogy perpill meg csak a legnagyobb studiok merik meghuzni ezt az only women/black foszereplo valasztasokat, hogy kizarjak a szabad karakterepites vagy valasztas lehetoseget is. A Witcher eseteben megtehetik, ugyanugy szarra dont majd minden rekordot, aki most hisztizik Geralt miatt, az is ugyanugy meg fogja venni a jatekot. Az AC eseteben peldaul szerintem siman erezheto lesz, hogy visszaesik a vasarlasok szama a feka foszereplo miatt, a Ubisoft tucatjatekai nem annyira erosek mostmar, hogy a hype meg a mult elvigye a hatan a cimet.
Stez
semmi köze ennek ahhoz hogy Geralt-> Ciri
mert már Alloynál is ment ugyanez a hiszti
az "antiwoke" incelek gecihangosak és most abban vannak hogy minden karaktert rondává tesznek direkt a fejlesztők
Negritis, a vajda
mondjuk Alloy pont nem jó példa a nem is ronda karakter miatt hisztiznek h ronda vonalra de a szépség relativ. Én nagyjából még 1 évet adok ennek a mostani nagy hisztirohamnak aztán számitok némi visszatérésre a normalitás felé mind a gamerek mind a studiok részéről

7 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 637 — The Mathematician
Új Naughty Dog cím kapcsán sem lehet majd útlátom érdemi diskurzust folytatni a játékról, ez már most ezzel a trailerrel eldőlt, jóóvan.
esanders10
Negritis, a vajda
Nem az a diskurzus amugy, aki rondanak mondja, az csak egy talalt kifogas arra, hogy szembesult azzal, hogy Cirit latja es nem Geraltot. Mert a legtobben nem tudjak ezt lenyelni. Ugyanaz, ami a God of warnal volt, csak ott nem mertek vegul meghuzni az amugy bizonygatott es beigert valtast, hogy Kratosnak valamilyen formaban itt vege lesz, mert az o tortenete veget ert, Atreuset meg felepitettek. Geralt ugyanez volt, azzal a kulonbseggel, hogy az o eseteben vegul volt futykos, es meghuztak, hogy o megy a hatterbe. Veszelyes ez a karaktervalasztas, es erre peldaul durvan rafutott a Ubisoft nagyon kemenyen, nem veletlen, hogy perpill meg csak a legnagyobb studiok merik meghuzni ezt az only women/black foszereplo valasztasokat, hogy kizarjak a szabad karakterepites vagy valasztas lehetoseget is. A Witcher eseteben megtehetik, ugyanugy szarra dont majd minden rekordot, aki most hisztizik Geralt miatt, az is ugyanugy meg fogja venni a jatekot. Az AC eseteben peldaul szerintem siman erezheto lesz, hogy visszaesik a vasarlasok szama a feka foszereplo miatt, a Ubisoft tucatjatekai nem annyira erosek mostmar, hogy a hype meg a mult elvigye a hatan a cimet.
Stez
semmi köze ennek ahhoz hogy Geralt-> Ciri
mert már Alloynál is ment ugyanez a hiszti
az "antiwoke" incelek gecihangosak és most abban vannak hogy minden karaktert rondává tesznek direkt a fejlesztők

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 órája
Stez SMU Mustangs 43 346 — Whoops, looks like something went wrong.
esanders10
Negritis, a vajda

10 órája
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 406
esanders10
Negritis, a vajda
Hát lehet én vagyok pervy, de nekem tecc. 😊
11 órája
Ázsiaiak eléggé durván kinéző, ígéretes címeket fognak zsinórban előrántani a következő években is, úgy tűnik. A teljesség igénye nélkül: Ballad of Antara, Where Winds Meet, Phantom Blade Zero, Project:The Perceiver, Wuchang: Fallen Feathers. First Berserker: Khazan, Crimson Desert.
esanders10
mondjuk ha ázsiaiakat egybe kezeled akkor a xenoblade x switch-re, monster hunter wilds is 😊
Negritis, a vajda
Fuh, azok nagyon nem az én világom. Főleg a Monster Hunter. Még a Worldről és Rise-ról néztem pár gameplayt, és nem értem ebben mi a truváj. Lifebar nélküli hentelések, konkrétan 30-60 percen keresztül 😀 Ritkán mondom azt hogy nem értem hogy valami miért sikeres, de ennél tényleg tanácstalan vagyok, de egyúttal kiváncsi is, mert tesztek és kritikák sem adták át számomra😀
esanders10
miért kellene a health bar?
a szörny viselkedéséből egyértelműen látszik hogy hogyan "áll"
a harc az easy to learn hard to master, alap kombók gyorsan jönnek de van brutál mélység
a huntok pedig inkább 10-20 percesek amint tudod hogy mit csinálsz
a varázsa pedig egyrészt az ARPG-kre jellemző ölöd a szörnyet hogy legyen matid erősebb geart craftolni amivel erősebb szörnyet tudsz vadászni amiből tudsz még erősebb geart craftolni hogy még erősebb szörnyek ellen mehess

11 órája
esanders10 Denver Broncos 561
Ázsiaiak eléggé durván kinéző, ígéretes címeket fognak zsinórban előrántani a következő években is, úgy tűnik. A teljesség igénye nélkül: Ballad of Antara, Where Winds Meet, Phantom Blade Zero, Project:The Perceiver, Wuchang: Fallen Feathers. First Berserker: Khazan, Crimson Desert.
esanders10
mondjuk ha ázsiaiakat egybe kezeled akkor a xenoblade x switch-re, monster hunter wilds is 😊
Negritis, a vajda
Fuh, azok nagyon nem az én világom. Főleg a Monster Hunter. Még a Worldről és Rise-ról néztem pár gameplayt, és nem értem ebben mi a truváj. Lifebar nélküli hentelések, konkrétan 30-60 percen keresztül 😀 Ritkán mondom azt hogy nem értem hogy valami miért sikeres, de ennél tényleg tanácstalan vagyok, de egyúttal kiváncsi is, mert tesztek és kritikák sem adták át számomra😀
14 órája
esanders10

17 órája
3 napja
amúgy ha valakit érdekelnének a TGA bejelentések:
 www.pcgamer.com/games/the-game-awards-biggest-announcements-2024/

Solasta 2, Fromsoft Rogue Lite elég izgalmasan hangzik

3 napja
esanders10

3 napja
4 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 277 — Egyéb témák lakó
Egyébként nagyon ajánlom mindenkinek a Balatro beszerzését - mobilra. Nekem ez most a go to, ha khm sokáig ülök bárhol. Gépen nem játszanék vele időhiány miatt, de mobilról tökéletes időtöltés. Tényleg az év egyik legjobb játéka

4 napja
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 662 — no es importante
Bárcsak lenne rá időm, de ps5-ön jövőre egyszer muszáj lesz még egyszer kijátszani (a 2 végigjátszását kezdtem el nézni nemrég, csak hát amellett már nagyon elment az idő)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 344 — 49ers GM

r.baggio
Pont nyomom újra a 3-at, már hiányzott, remélem, ez ahhoz fogható lesz, és nem a CP indulásához. 😊

4 napja
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 662 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
Peszinter Ferenc 777 — 中国加油
12 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 645
IMG-7230

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
Jughead Dallas Cowboys 5 281
Azt tudja valaki,hogy az NHL25 miert nem jött mar ps4-re????😔😔😔😭
Fifa25 pl.jött....
ZoliZoltán

Csak 9. generációs konzolokra (értsd PS esetén PS5) adják ki.

Szerkesztette: Jughead
14 napja
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 317 — E/1
Azt tudja valaki,hogy az NHL25 miert nem jött mar ps4-re????😔😔😔😭
Fifa25 pl.jött....
15 napja
xbox.com-on egyébként még tart a black friday, sok játék van jóárasítva.
slowmotion
cyber monday

15 napja
A Hagerty oldalát nem tudom megnyitni.
The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country.
Lenne valakinek megoldása?
🤘 gaben 🤘
lehetcsak valami temporary gebasz, probáld meg vpn-el addig is

15 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 238 — Deion Sanders for president!
A Hagerty oldalát nem tudom megnyitni.
The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country.
Lenne valakinek megoldása?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
16 napja
slowmotion Dallas Cowboys 24 765 — Cowboys fan
xbox.com-on egyébként még tart a black friday, sok játék van jóárasítva.
26 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 140 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem tudom volt emár it, ha igen akkor Sorry. A Drova c. játékot kaptam szülinapomra, és nagyon tudom ajánlani azoknak, akik szerették a Gothikot. Jó a story vicces a rendszer. Engem megvett.

www.youtube.com/watch?v=IpbSGTP98ek
Helmut Zimmer
Ezt felírtam magamnak, ünnepi időszakban jó lesz, köszi! 😊

26 napja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 391 — Josh testamentuma
Nem tudom volt emár it, ha igen akkor Sorry. A Drova c. játékot kaptam szülinapomra, és nagyon tudom ajánlani azoknak, akik szerették a Gothikot. Jó a story vicces a rendszer. Engem megvett.

www.youtube.com/watch?v=IpbSGTP98ek