Politika

69 feliratkozó

12 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 498 — #neverpunt
 www.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG

12 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 764
 www.szabadeuropa.hu/a/a-harcosok-klubja-vezetojenek-a-hata-moge-is-figyelnie-kell-sorcserek-a-ner-ben-2/33416123.html

egy korszak vége
12 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 117 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy a tegnapi nap legnagyobb WTF takeje is a Mráz Ágoston Sámuel interjúból van, amikor is kijelentette, hogy a gazdasági helyzet marginális kérdés lesz a választáson.

Poloska vagyok.
12 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 117 — Kinek mit intézett a kormánya
valid?
petey
Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.
ozibozi
Mint amikor a Kecskeméti László az ajtókat meg a dugaljakat is elvitte, miután 4.5 évvel később kiköltözött a bérlakásból.

Poloska vagyok.
12 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 802 — Saturday Night Lights
valid?
petey
Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.
ozibozi
Egy ismerősöm (szavahihető) 2002-ben egy minisztériumban hallotta, miután annyira nem hitték el, hogy veszíthetnek, hogy ha még egyszer győznek, ezt a hibát nem követik el újra.
Nem a mindent lopás az, ami előttünk állhat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...

Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...
StormST
Az alapfelvetés után kapcsoltam ki, miszerint sokszor van szó baloldalon orosz propagandáról, ezért mi lemértük az ukrán propagandát, 3 nap alatt.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 921 — Steelers fan
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.
Gyurma Pappa
Nem szoktam, de most megnéztem az esti MP élőt.
(Kisújszálláon éltem több mint 40 évig.)
Az első pár percben szokásos az adott település Wikipédiás ismeretanyaga kezdés, Karikó Katalin városa, itt tanított Arany János és itt tanult a gimiben Móricz stb...
Ezután egy rohadt jó átvezetés, "és itt érettségizett Halász János is..."
De ezt olyan ügyesen, hogy véletlenül se hasson bántóan. Mivel ez azért még az otthoniak között sem evidens, máris létrejött egy plusz kapocs MP és a kisújiak között.
Innen meg már sínen volt minden.
Meg kell hagyni rohadt jól csinálta.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 541
valid?
petey
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 994 — #NoStress
valid?
petey

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 687 — Lucas Scott
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.
Gyurma Pappa
Én is néztem h rohadt nagy kontraszt az egész …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 749

Klaci79
ilyen kérdésekre reflexből alt+f4 a válaszom

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 554
harcosok

petey

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
valid?

petey
A felvétel vagy a mérés? 😎
szaba
igen 😀

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 980 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m.hvg.hu/gazdasag/20250519_hadhazy-ebedpenz-gyermeketkeztetes-kreta-torvenyjavaslat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 912 — zászló zászló szív

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 732
valid?

petey
A felvétel vagy a mérés? 😎
több mint 1 éve
valid?

több mint 1 éve
harcosok

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 919 — SB 50 Champion @ Grund
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...

Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 803 — Cowboys fan
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.
NB2
Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
Dzsokijuing
Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.
Ventura
30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.
Sebii
Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.
Dzsokijuing
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.
nagylaza, főpohárnok
ne már, a Kossuth téren simán elférnek kétmillióan is
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 377 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 025
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.
NB2
Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
Dzsokijuing
Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.
nagylaza, főpohárnok
Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.
Dzsokijuing
Az én lakásom is faltól-falig ér, ne bántsd már szegény Tónit.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 802 — Saturday Night Lights
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.
nagylaza, főpohárnok
Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 377 — The Mathematician
Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.
Zsellér van de Vrij
én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
🤦
peach
te nem voksolnád?
Amadeus az áttelelt poloska

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!