Politika
Poloska vagyok.
Mint amikor a Kecskeméti László az ajtókat meg a dugaljakat is elvitte, miután 4.5 évvel később kiköltözött a bérlakásból.Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Poloska vagyok.
Egy ismerősöm (szavahihető) 2002-ben egy minisztériumban hallotta, miután annyira nem hitték el, hogy veszíthetnek, hogy ha még egyszer győznek, ezt a hibát nem követik el újra.Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Nem a mindent lopás az, ami előttünk állhat.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...Az alapfelvetés után kapcsoltam ki, miszerint sokszor van szó baloldalon orosz propagandáról, ezért mi lemértük az ukrán propagandát, 3 nap alatt.
Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...
StormST
Poloska vagyok.
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.Nem szoktam, de most megnéztem az esti MP élőt.
Gyurma Pappa
(Kisújszálláon éltem több mint 40 évig.)
Az első pár percben szokásos az adott település Wikipédiás ismeretanyaga kezdés, Karikó Katalin városa, itt tanított Arany János és itt tanult a gimiben Móricz stb...
Ezután egy rohadt jó átvezetés, "és itt érettségizett Halász János is..."
De ezt olyan ügyesen, hogy véletlenül se hasson bántóan. Mivel ez azért még az otthoniak között sem evidens, máris létrejött egy plusz kapocs MP és a kisújiak között.
Innen meg már sínen volt minden.
Meg kell hagyni rohadt jól csinálta.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.Én is néztem h rohadt nagy kontraszt az egész …
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
ilyen kérdésekre reflexből alt+f4 a válaszom
Klaci79
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
igen 😀valid?A felvétel vagy a mérés? 😎
Most beszélgett Bolgár György Magyar Péterrel. (Klubrádió)
— 6th Sense (@irishman787878) May 19, 2025
MP azzal búcsúzott, hogy kiszivárgott egy NER-es 5000 fős közvéleménykutatás eredménye.
Tisza: 52%, Fidesz:34%.
"Nyilvánosságra hozhatnák, ha már ennyi pénzt költöttek rá..." pic.twitter.com/tHWKky8KJ4
petey
szaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

valid?A felvétel vagy a mérés? 😎
MP azzal búcsúzott, hogy kiszivárgott egy NER-es 5000 fős közvéleménykutatás eredménye.
"Nyilvánosságra hozhatnák, ha már ennyi pénzt költöttek rá..." pic.twitter.com/tHWKky8KJ4
petey
Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
ne már, a Kossuth téren simán elférnek kétmillióan isEz azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Az én lakásom is faltól-falig ér, ne bántsd már szegény Tónit.Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
te nem voksolnád?Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
Zsellér van de Vrij
🤦
peach
Amadeus az áttelelt poloska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!