Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Én lehet inkább elmegyek shogunt nézni. Majd 11tol lesz érdekes ez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Glázer Tímea mit csinál Győrben? Választásról választásra egyre gyengébb.Most összefogott a jobbikkal
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Csomagban van, nem kértem külön.ja arra értettem, hogy nálad van hírtv 😊Csak finoman, nem Bayer Zsóti módjára.A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.ez komoly? baszki
Kampman
Tactful Cactus
Csak szóba hozták, hogy Budapest történelmileg finoman sem jobboldali, "de száz évvel ezelőtt ezt kicsit durvábban is megfogalmazták egy fehér lóról a Gellért Szálló előtt".
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Glázer Tímea mit csinál Győrben? Választásról választásra egyre gyengébb.
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDDHa a 79 éves özvegy Kovácsné lennél, a terézvárosi tanácsnál dolgoztad volna le a fél életed és a lányod majdnem Andor 3. ex-felesége lett volna, akkor átéreznéd mind a 12 szavazatot.
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDDMi van veled Schmuck?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ja arra értettem, hogy nálad van hírtv 😊Csak finoman, nem Bayer Zsóti módjára.A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.ez komoly? baszki
Kampman
Tactful Cactus
Csak szóba hozták, hogy Budapest történelmileg finoman sem jobboldali, "de száz évvel ezelőtt ezt kicsit durvábban is megfogalmazták egy fehér lóról a Gellért Szálló előtt".
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Zuglóban Rózsa visszaelőzött, jó szoros lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDDSok.
több mint 1 éve
Jah, azért ez még fordulhat.Vitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Ha 10% -15% feldolgozottnál több mint 5% a különbség ott már ritkán van csoda
Szesze
ozibozi
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDD
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A megyei ugrál összevisszaVitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Hát ha a fidesz behúzza Pestet is akkor ez totális fidesz győzelem lesz.
Szesze
Durva, hogy a mi hazánk milyen erős a megyei listákon.
Tarsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Csak finoman, nem Bayer Zsóti módjára.A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.ez komoly? baszki
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Innen is "gratulálok" a dombóvári földijeimnek, 50%-nál 60,6-39,4-re vezet a fakivágó fideszes szarjankó. Végülis maradt még 2 méternél magasabb fa a városban, van még meló...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDD
több mint 1 éve
Vitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Hát ha a fidesz behúzza Pestet is akkor ez totális fidesz győzelem lesz.
Szesze
Durva, hogy a mi hazánk milyen erős a megyei listákon.
több mint 1 éve
Figyeld a fővárosi listát, még csak csordogál, de ott nagy narancsbukta kell.Figyelsz 32
csipkelli
Tisza 26

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.ez komoly? baszki
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Dobó meg az egri nők még mindig pozitívba billentik a mérleget, a bikavérről inkább nem nyilatkoznék.lol EgerEgrikent kerek elnézést
csebi
több mint 1 éve
Szülővárosom, Debrecen megussza az atomhaborut. Elhet tovabb a rokonsagom. Inkabb az aksigyárak, mint a nuklearis hamu.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
lol EgerEgrikent kerek elnézést
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.
több mint 1 éve
Debrecen: nagyon akkurátusan szavaztak.Úgy hogy 20%~ot bukott a fidesz 5 év alatt
Tactful Cactus