Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Így kell eredményt várni:www.facebook.com/share/v/eAV4rmUSQHo72CYy/?mibextid=KsPBc6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
7% feletti feldolgozottság mellett Kovács Gergő - Lady Pokorni 52-42.
több mint 1 éve
telexes fidesz eredményvárón idős ember XDD Geri ijen : rósz
Alexandra lett volna a leglyób
több mint 1 éve
Mondjuk a fővárosi listást most lezárhatnák, azt el tudnám fogadni. 😊
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyarategyébként nekem ez óriási döbbenet. Nem is maga a fityisz W, hanem az arány.
csebi
több mint 1 éve
Hajdúböszörmény eddig szoros
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bezzeg nálunk mèg mindig semmi hír 😏
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyaratremélem körbeépítik őket
csebi
több mint 1 éve
85,71német

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Tóth Jóska domination is VasasElőbb veszít a Fidesz Csornán, mint Tóth Jóska Angyalföldön.
zacknorb
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyarat
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
51.53 romaNemzetiségi önkormányzati eredmények valaki?Az orosz titkosszolgálat szolgáltat eredményt
Kampman
Willie Parker
asszamojjak böcsülettel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Tóth Jóska domination is Vasas
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szóval eddigMondjuk Egert már 2021ben elbukta mikor Mirkoczki megkötötte Pajtokkal a paktumot.
- bukja az ellenzék Miskolcot, Salgótarjánt, Baját és Egert
- megnyerhető Nagykanizsa, Szolnok és talán Győr
deyell
több mint 1 éve
Baranyi Kriszta is vezet
több mint 1 éve
Nyíregyházát megint elviszi ez a szintelen-szagtalan fideszes Kovács Feri, pedig ismét nyerhető volt az ellenzék számára. Köszi DK...tényleg totálisan jellegtelen
Szokol
több mint 1 éve
szóval eddig- bukja az ellenzék Miskolcot, Salgótarjánt, Baját és Egert
- megnyerhető Nagykanizsa, Szolnok és talán Győr
built for this shit
több mint 1 éve
Nyíregyházát megint elviszi ez a szintelen-szagtalan fideszes Kovács Feri, pedig ismét nyerhető volt az ellenzék számára. Köszi DK...
több mint 1 éve
Technikailag lehet 2/3Sorban járulnak az urnákhoz az I. kerületi Fő utcában az a 800 venezuelai menekült, akiket nemrég jelentettek be egy 77 férőhelyes helyi idősotthonba, és akiknek egy kiszivárgott hangfelvétel szerint eligazítást is tartottak spanyolul, hogy a Fideszre és a fideszes polgármesterjelöltre, Böröcz Lászlóra szavazzanak, állítja V. Naszályi Márta, az I. kerület jelenlegi polgármestere – írja az rtl.hu.Pedig azt mondták, hogy ez a lakcím, csak egy technikai kérdés
ozibozi
ozibozi
több mint 1 éve
Kovács Gergő legalább vezet
több mint 1 éve
ez nem volt opcio. azt a blamat nem vallalhattak be a fovarosban, hogy par szazalekkal harmadikok lesznek. a visszalepes alapveto volt, hogy megtortenik. a talalas volt a kerdesHa annyira Karácsonyt akarnák akkor egyszerűen csak hagyni kellett volna tovább Szandikát és fixen megvan a cél.. szerintem is hülyeség.szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag
mate93
Negritis, a vajda
mate93
Szesze
Szerkesztette: mate93
több mint 1 éve
Nemzetiségi önkormányzati eredmények valaki?Az orosz titkosszolgálat szolgáltat eredményt
Kampman
több mint 1 éve
Győrben nagy csata megy.hajrá Pintér Bence.
Szesze
built for this shit
több mint 1 éve
Aztán ha véletlenül nyer Vitézy, akkor meg 5 dimenziós sakkot játszik OV nem?szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag
mate93
Negritis, a vajda
mate93
Puzsért nagyon sokat hallgatom, és bár a stílusában van rengeteg kivetni való, nagyon sok jó meglátása van, és nagyon sokszor ha nem is értek egyet vele, az álláspontját el tudom fogadni mert van mögötte tartalom.
De Budapest esetében (KG felé) irgalmatlan sok sértettség és múltbéli fájdalom van benne, gusztustalan dolgokat kapott 2019-ben a kampányban és mély nyomokat hagyott benne (bárkiben azt hagyott volna aki nem totális pszichopata politikus jellem), ezért amiket ott elmond abban nagyon sok személyes érintettségbeli torzulás van.