Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
csak ez nem politikai feladat 😊A zeneiskola alapítványát kezelte, az ottani zenekart sok külföldi útjának szervezésében benne volt ( ilyen 20-30k-kért mentünk Olaszország, Portugália, Lengyelország, előbbi kettőre 10-12 napos utakra, szóval sok olyan gyerek jutott el külföldre akinek valószínűleg nem lett volna módjára ), és emellett ott azért rengeteg embernek kvázi második anyukája volt.csak kíváncsiságból..mit tett a közösség gyerekeiért?Also én személyesen ismerem a Tiszafüredi fideszes indulót, amennyit tett az ottani közösség gyerekeiért ( köztük értem is anno ) én is rászavaztam volna Fidesz ide vagy oda.Tiszafüredbe pedig az elmúlt évekbe sok pénzt tolt a Fidesz,nyilván ennek hatása érezhető.egy újabb 👍Tiszafüreden és Tiszakécskén viszont a Fidesz söpört. Csakhogy ezeken a helyeken nem volt értelmezhető ellenzéki jelölt. Mosonmagyaróváron 45,6 százalék volt a részvételi arány, Tiszafüreden 21,6, Tiszakécskén 38,3. (Tiszakécske a Duna Aszfalt birodalma.)
telex.hu/belfold/2025/04/06/mosonmagyarovari-idokozi-onkormanyzati-valasztas-szabo-miklos-fidesz-kdnp
Stoki
Mondjátok rám, hogy idealista/optimista/vágyvezérelt vagyok, de szerintem lassan kezd elindulni a lavina.
nagylaza, főpohárnok
Foresz
Wester
thebeke
Wester
ez olyan mintha a főnökömre azért szavaznék, mert itt jól végezte a munkáját, attól még lehet, hogy politikusnak oltári balfasz
több mint 1 éve
A zeneiskola alapítványát kezelte, az ottani zenekart sok külföldi útjának szervezésében benne volt ( ilyen 20-30k-kért mentünk Olaszország, Portugália, Lengyelország, előbbi kettőre 10-12 napos utakra, szóval sok olyan gyerek jutott el külföldre akinek valószínűleg nem lett volna módjára ), és emellett ott azért rengeteg embernek kvázi második anyukája volt.csak kíváncsiságból..mit tett a közösség gyerekeiért?Also én személyesen ismerem a Tiszafüredi fideszes indulót, amennyit tett az ottani közösség gyerekeiért ( köztük értem is anno ) én is rászavaztam volna Fidesz ide vagy oda.Tiszafüredbe pedig az elmúlt évekbe sok pénzt tolt a Fidesz,nyilván ennek hatása érezhető.egy újabb 👍Tiszafüreden és Tiszakécskén viszont a Fidesz söpört. Csakhogy ezeken a helyeken nem volt értelmezhető ellenzéki jelölt. Mosonmagyaróváron 45,6 százalék volt a részvételi arány, Tiszafüreden 21,6, Tiszakécskén 38,3. (Tiszakécske a Duna Aszfalt birodalma.)
telex.hu/belfold/2025/04/06/mosonmagyarovari-idokozi-onkormanyzati-valasztas-szabo-miklos-fidesz-kdnp
Stoki
Mondjátok rám, hogy idealista/optimista/vágyvezérelt vagyok, de szerintem lassan kezd elindulni a lavina.
nagylaza, főpohárnok
Foresz
Wester
thebeke
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
csak kíváncsiságból..mit tett a közösség gyerekeiért?Also én személyesen ismerem a Tiszafüredi fideszes indulót, amennyit tett az ottani közösség gyerekeiért ( köztük értem is anno ) én is rászavaztam volna Fidesz ide vagy oda.Tiszafüredbe pedig az elmúlt évekbe sok pénzt tolt a Fidesz,nyilván ennek hatása érezhető.egy újabb 👍Tiszafüreden és Tiszakécskén viszont a Fidesz söpört. Csakhogy ezeken a helyeken nem volt értelmezhető ellenzéki jelölt. Mosonmagyaróváron 45,6 százalék volt a részvételi arány, Tiszafüreden 21,6, Tiszakécskén 38,3. (Tiszakécske a Duna Aszfalt birodalma.)
Stoki
nagylaza, főpohárnok
Foresz
Wester
több mint 1 éve
Also én személyesen ismerem a Tiszafüredi fideszes indulót, amennyit tett az ottani közösség gyerekeiért ( köztük értem is anno ) én is rászavaztam volna Fidesz ide vagy oda.Tiszafüredbe pedig az elmúlt évekbe sok pénzt tolt a Fidesz,nyilván ennek hatása érezhető.egy újabb 👍Tiszafüreden és Tiszakécskén viszont a Fidesz söpört. Csakhogy ezeken a helyeken nem volt értelmezhető ellenzéki jelölt. Mosonmagyaróváron 45,6 százalék volt a részvételi arány, Tiszafüreden 21,6, Tiszakécskén 38,3. (Tiszakécske a Duna Aszfalt birodalma.)
Stoki
nagylaza, főpohárnok
Foresz
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Anyátok pcsját na most kène 100 ezreknek kimenni az utcára..... hihetetlen hogy erre bezzeg mindig van fantáziákjuk hogyan szorítsanak a rendszeren......index.hu/belfold/2025/04/07/nepszava-centralizalas-iskolaigazgatoi-kepzes-hazafias-neveles/
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
focilap
62
Nem az érezhető, hanem nem volt normális induló. Ugyanebben a választókörben, ahol most 90 felett kapott a Fidesz, az európai parlamenti választásokon a Tisza több szavazatot kapott.Tiszafüredbe pedig az elmúlt évekbe sok pénzt tolt a Fidesz,nyilván ennek hatása érezhető.egy újabb 👍Tiszafüreden és Tiszakécskén viszont a Fidesz söpört. Csakhogy ezeken a helyeken nem volt értelmezhető ellenzéki jelölt. Mosonmagyaróváron 45,6 százalék volt a részvételi arány, Tiszafüreden 21,6, Tiszakécskén 38,3. (Tiszakécske a Duna Aszfalt birodalma.)
Stoki
nagylaza, főpohárnok
Foresz
több mint 1 éve
Tiszafüredbe pedig az elmúlt évekbe sok pénzt tolt a Fidesz,nyilván ennek hatása érezhető.egy újabb 👍Tiszafüreden és Tiszakécskén viszont a Fidesz söpört. Csakhogy ezeken a helyeken nem volt értelmezhető ellenzéki jelölt. Mosonmagyaróváron 45,6 százalék volt a részvételi arány, Tiszafüreden 21,6, Tiszakécskén 38,3. (Tiszakécske a Duna Aszfalt birodalma.)
Stoki
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Legmasszívabb alkoholista ismerősöm óriási Orbán utaló. Ők se egy monolit masszaAzzal meg is van a 2/3Inkább 2+.Csak 1 millió? KSH?Megint a vérciki kategória. Ezek még akkor is hazudnak, ha meg se szólalnak.Nem azt mondta, hogy bírja az alkoholt, hanem azt, hogy MP-t az asztal alà issza 😊 nem ugyanaz.
www.facebook.com/watch?v=1167275004890545
nagylaza, főpohárnok
Mondjuk sokat elmond mindkét félről, hogy azon megy a faszmérgetés az egymillió alkoholista országában, hogy melyik első vonalas politkus bírja jobban piát. Tiszta óvoda.
MC12
nagylaza, főpohárnok
qubit.hu/2023/04/04/alkoholizmus-magyarorszag-vilagelso
Őszentsége Sobri Jóska
gabokocka

több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/04/06/orban-viktor-tek-akcio-bosznia-milorad-dodik-horvatorszag-amerika/"ne avatkozzanak más országok belügyeibe!!4!!négy!"
Amadeus the Young
több mint 1 éve
egy újabb 👍Tiszafüreden és Tiszakécskén viszont a Fidesz söpört. Csakhogy ezeken a helyeken nem volt értelmezhető ellenzéki jelölt. Mosonmagyaróváron 45,6 százalék volt a részvételi arány, Tiszafüreden 21,6, Tiszakécskén 38,3. (Tiszakécske a Duna Aszfalt birodalma.)
Stoki
több mint 1 éve
Azzal meg is van a 2/3Inkább 2+.Csak 1 millió? KSH?Megint a vérciki kategória. Ezek még akkor is hazudnak, ha meg se szólalnak.Nem azt mondta, hogy bírja az alkoholt, hanem azt, hogy MP-t az asztal alà issza 😊 nem ugyanaz.
nagylaza, főpohárnok
Mondjuk sokat elmond mindkét félről, hogy azon megy a faszmérgetés az egymillió alkoholista országában, hogy melyik első vonalas politkus bírja jobban piát. Tiszta óvoda.
MC12
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
egy újabb 👍telex.hu/belfold/2025/04/06/mosonmagyarovari-idokozi-onkormanyzati-valasztas-szabo-miklos-fidesz-kdnp
több mint 1 éve
Alcoholism by Country 2025 Itt is egész jó a helyezés
worldpopulationreview.com/country-rankings/alcoholism-by-country?fbclid=IwAR0y8Iqk2esc_gr-OLGigAbFfn6VWQ9Kwbu8uI1GcijM-U4Tl1_esS02Fjw
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Inkább 2+.Csak 1 millió? KSH?Megint a vérciki kategória. Ezek még akkor is hazudnak, ha meg se szólalnak.Nem azt mondta, hogy bírja az alkoholt, hanem azt, hogy MP-t az asztal alà issza 😊 nem ugyanaz.
nagylaza, főpohárnok
MC12
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Csak 1 millió? KSH?Megint a vérciki kategória. Ezek még akkor is hazudnak, ha meg se szólalnak.Nem azt mondta, hogy bírja az alkoholt, hanem azt, hogy MP-t az asztal alà issza 😊 nem ugyanaz.
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 1 éve
Megint a vérciki kategória. Ezek még akkor is hazudnak, ha meg se szólalnak.Nem azt mondta, hogy bírja az alkoholt, hanem azt, hogy MP-t az asztal alà issza 😊 nem ugyanaz.
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Megint a vérciki kategória. Ezek még akkor is hazudnak, ha meg se szólalnak.több mint 1 éve
viszonylag pozitív csalódás volt ez az interjúérzetre meg volt az hogy itt valaki tudja hogy miről beszél és bár terel, de nem fogalmatlanul
youtu.be/DU9HLZ-d56U?si=_l5EX_Pyh_b5P-sh
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
azt nézem, hogy a Nagy Márton is beleőszült a miniszteri ciklusába.Mi is.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
azt nézem, hogy a Nagy Márton is beleőszült a miniszteri ciklusába.
több mint 1 éve
Nem tudom, volt-e már?g7.hu/kozelet/20250403/nagyon-veszelyes-vizekre-tevedt-a-ksh-a-hamisnak-tuno-szegenysegi-adatokkal/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
444.hu/2025/04/06/fogyasztovedelmi-konzultaciot-indit-a-kormany😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
m.hvg.hu/kultura/20250405_Pottyondy-Edina-szerint-mar-ket-erdelyi-telepulesen-lehetetlenitettek-el-az-eloadasat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez egy meghirdetett esemény volt a menczel körzetében egy miniszterrel.Lehet szerveztek, , írták nekik, de azok nemigen tudnak olvasni.
Vajon Miért nem szerveztek oda saját közönséget?
Feltűnően kevés érdeklődő volt.
ozibozi