Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nyílik az olló
több mint 1 éve
történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
50-43 vitézi
több mint 1 éve
Dézsi visszaelőzte Pintért 😕
több mint 1 éve
megyére kell keresni, majd EredményekAzokat hol látni? Nem találom az oldalonMit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
gamerkr
Tarsi
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/14?tab=results&filter=county
több mint 1 éve
Győr, aszondja "az első kettő mögött ott van szorosan Borkai"
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Az szerintem teljesen lényegtelen igazából, értem, hogy szarul néz ki, de a megyei közgyűlés tényleg csak egy kifizetőhely kb.Mit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
gamerkr
több mint 1 éve
Kovács Gergő meg fogja csinálni, nem hiszem el 😊 Legalábbis remélem. Remélem, eltol egy giga rakétát a gyózelemre. 😊Fideszes haverom aki ott él..szívni fogom vele a vérét 😀
somoskovig
több mint 1 éve
Azokat hol látni? Nem találom az oldalonMit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
gamerkr
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kovács Gergő meg fogja csinálni, nem hiszem el 😊 Legalábbis remélem. Remélem, eltol egy giga rakétát a gyózelemre. 😊Oda kell költözni, ha nyer.
somoskovig
több mint 1 éve
Kovács Geri 52-41 ide 😊
több mint 1 éve
Hol vannak a 3. kerület eredményei? 😀
több mint 1 éve
Beérett Alekosz kampánya, Érd marad ami volt.
több mint 1 éve
Kovács Gergő meg fogja csinálni, nem hiszem el 😊 Legalábbis remélem. Remélem, eltol egy giga rakétát a gyózelemre. 😊
több mint 1 éve
Mit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
több mint 1 éve
faszért kell marcinak ennyi bögre?viz
tea
pia?
több mint 1 éve
Győrben most paraszthajszállal az ellenzéki vezet
több mint 1 éve
Nógrádban a Nép pártján veri a szocikat lol
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ő az biza.Szegény Harrach Tomi.Ez a Harrach fia? Gyerek 13-ba jár suliba, már néztem a plakátokat, eleve olyan kellemes arcú ember, hogy csak a péklapát hiányzik a szeme közül, de a szlogen a legjobb: Kormányparti lendülettel --> nincs mit mondanom, csak azt, hogy Fideszes vagyok.
MC12
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A milliárdos költségvetési csalással vádolt fideszes exképviselő Simonka György polgármester lett Pusztaottlakán.Puszták népe 2024
deyell
több mint 1 éve
Vitézy-Karácsony: 49-44 (1,48%)
több mint 1 éve
Hát eddig nem túl izgi. Olyan, mint az F1: reménykedsz az időmérő után, aztán úgy is narancsfiú nyer! 😁
több mint 1 éve
ha Vitezy bukik varja a pozija a repteren.Szerintem ez alap, h KariGeri-t szeretné a Fidesz polginak, de ha Vitézi lesz akkor se dölnek a kardjukba.Erről volt szó eddig, nekik így ez win-win
Tudnak mutogatni Karira h mennyire alkalmatlan aka PestiGyurcsány.
steelwolf
zacknorb
több mint 1 éve
A milliárdos költségvetési csalással vádolt fideszes exképviselő Simonka György polgármester lett Pusztaottlakán.
built for this shit