NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
San Francisco 49ers - Denver Broncos
85
13
22:25, ARENA4
RedZone week4
57
6
19:00, NET4+
Seattle Seahawks - Los Angeles Chargers
35
8
22:25, NET4+
Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs
15
7
22:25
Minnesota Vikings - Miami Dolphins
5
3
22:05
Politika
51 feliratkozó
11 hónapja
Tök mindegy idén mi van/lesz idén, csak a március-április fog számítani, ha csak addig nem szakad át a gát.Attól tartok, ha tényleg meglépik a 14. havi nyugdíjat, azzal nagy valószínűséggel el is dől. B variáció: MP az idősek ellen hergeli a népeket, ami különösképpen akkor lehet sikeres, ha az "alacsony iskolázottságú, kistelepüléseken élő" rétegeket is ellenük (a maga javára) fordítja. Na, az se lenne szép.
Most nem úgy néz ki hogy addig bármi is eldől.
ozibozi
11 hónapja
Lehet tudni melyik napokon lesz itt a 2 főbuzi a pincsijükkel
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
A 2 gané találkozik a csicskájuknál
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Csak a tolmácsgépét ne felejtse otthon doktor miniszterelnökúr.Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
sajnos jó pont OV-nek a bizonytalanoknak 😕
NB2
Gyurma Pappa
somoskovig
11 hónapja
Ezzel nem értek egyet. A világ eseményeit irányító Orbán vs izgága Magyar kampány szerintem hatásos lehet.ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
NB2
Gyurma Pappa
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
11 hónapja
Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
NB2
Gyurma Pappa
11 hónapja
ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
NB2

11 hónapja
Sose értettem, hogy ezeket mi a faszert nem lehet helikopterrel kivinni a gödöllői kastélyba.kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Meg az egész városban...
Klaci79
warr_b
11 hónapja
ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕sajnos jó pont OV-nek a bizonytalanoknak 😕
11 hónapja
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ezÉs ha itt lesz? Személy szerint nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. A magyar átlagszavazó preferencia sorrendjében nincs az első 20ban a külpolitika. A bázis imádni fogja, az ellenzéki szavazóknak mindegy. Jó képek lesznek, azt a hetet, talán kettőt elviszi OV, de ebben nincs több.
Negritis, a vajda
Attól meg másnap a MÁV le fog rohadni. Hasznos dolog ez egy kampányban, de csak egy dolog és ha a gazdasági érzülete a szavazóknak szar lesz márciusban, akkor mindegy, hogy ki fotózkodik itt. (De akkor úgyse ezen szabályok mentén lesz a választás szóval végképp mindegy)
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
11 hónapja
Kim-et nem tudom, ő nem az az utazós fajta...de a világ 3 legvédettebb embere közül 2 itt lesz...a pápa már csak 3. ként a hab lenne a tortán, vagy a cseresznye a habon....még egy kínai elnök kellene....akiknek akkor van repülőjegye, azok csúnyán megszívják 😕kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊
Klaci79
MC12
11 hónapja
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊
Klaci79
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
11 hónapja
Itt fog kirobbanni a 3. WW
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Meg az egész városban...
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕
11 hónapja
Azta paszta cipőpaszta 😏telex.hu/kulfold/2025/10/16/trump-es-putyin-budapesten-fog-targyalni-az-orosz-ukran-haboru-lezarasarol
11 hónapja
7:30-kor a találkozó van! Kell idő a élelmiszercsomagok és az ásványvíz kiosztására és azon szimpatizánsok begyűjtésére, akik a pályaudvart megtalálták, de a várótermet már nem sikerült. A vonat menetrendszerinti indulása nem lehet 8 előtt. Lehet Budaörs is túl messze van.Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.simán lehet kamu
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.
x.com/csorike1520/status/1978737898447945735?s=46
ozibozi
NB2
somoskovig
11 hónapja
Ugyanmár, mintha bárki is hallott volna ezekről a 'szakértőkről' vagy 2012-es 'más' fideszesekről... nem számít semmit, mit mondanak. Az számít, mennyi pénzt tud itt valaki költeni propagandára, oszt csókolom.Amikor nincs elég baja MP-nek, jönnek az önjelölt szakértők, és elbábozzák, hogy jaaaaj én nem úúgy vagyok Tiszás, csak kikérik a véleményem, meg szakértek amikor megkérdeznek. Ebből lehet tudni, hogy kurvára nem kérdezte senki.Én ma megtudtam, hogy ki az a Simonovits.
Ahogy én tudom, ez a Simonovits is már felkínálkozott mindekinek 2014 óta, csak senki nem kért belőle nem véletlenül 😃 előtte meg szoci “főtanácsadó” is volt. Nyilván MP vele akarná megüzenni a nyugdíjterveit.
Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé.
MC12
Ha a Tisza-adó akkorát ütött, hogy még a kormányközeli intézetek is szűkülő ollót mérnek, akkor ez megy a "szép-próbálkozások" közé a propaganda falára.
Kevés dolgot csinált eddig tökéletesen MP, azt hogy még a Hadházyt sem engedte közel, az a legszebb manővere. Ez a "szakértő" generáció már nem leszerepelt, hanem még az alá-is-szerepelt, semmi keresnivalójuk nincs már sehol sem. Inkább 2012-es volt Fidesz államtitkárok, mint ezek az arcok (az még egy teljesen más időszak volt)
Gyurma Pappa
11 hónapja
Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.simán lehet kamu
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.
ozibozi
NB2
11 hónapja
Napi ezhülyebzdmeg :- Viktor, mi az álláspontja?
444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk
"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"
"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "
A kis szuterén miniszterelnök.
cartman023
- Nem tudom, ma még nem beszéltem Vlagyimirral.
11 hónapja
Napi ezhülyebzdmeg :444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk
"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"
"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "
A kis szuterén miniszterelnök.
11 hónapja
Lehet hogy ez pont kamu, de a sok fizetett—évek óta közpénzen— vidéki nyugger nem kamu, a kaja /hidegcsomag az elmúlt évtizedekben már számtalanszor beigazolódott. Szerinted a vidéki kis egyboltos posta nélküli falukból hogy jönnek fel Pestre a legmodernebb buszokon? Saját költségen? Étlen-szomjan?A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.simán lehet kamu
Mellesleg
ozibozi
NB2
Nem gondolnám.