NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

51 feliratkozó

11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 404 — beers & Packers
Tök mindegy idén mi van/lesz idén, csak a március-április fog számítani, ha csak addig nem szakad át a gát.
Most nem úgy néz ki hogy addig bármi is eldől.
ozibozi
Attól tartok, ha tényleg meglépik a 14. havi nyugdíjat, azzal nagy valószínűséggel el is dől. B variáció: MP az idősek ellen hergeli a népeket, ami különösképpen akkor lehet sikeres, ha az "alacsony iskolázottságú, kistelepüléseken élő" rétegeket is ellenük (a maga javára) fordítja. Na, az se lenne szép.
11 hónapja
ozibozi New York Giants 22 361
Tök mindegy idén mi van/lesz idén, csak a március-április fog számítani, ha csak addig nem szakad át a gát.
Most nem úgy néz ki hogy addig bármi is eldől.

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 218 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lehet tudni melyik napokon lesz itt a 2 főbuzi a pincsijükkel

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 218 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A 2 gané találkozik a csicskájuknál

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 12 009 — Omar's Coming Yo!
RIP M0
RIP agglo
RIP belváros

11 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 141 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕
sajnos jó pont OV-nek a bizonytalanoknak 😕
NB2
Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
Gyurma Pappa
Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.
somoskovig
Csak a tolmácsgépét ne felejtse otthon doktor miniszterelnökúr.

11 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 807 — Patriot
NB2
Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
Gyurma Pappa
Ezzel nem értek egyet. A világ eseményeit irányító Orbán vs izgága Magyar kampány szerintem hatásos lehet.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
11 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 785 — Chiefs GM
NB2
Gyurma Pappa
Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.
11 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 415 — zászló zászló szív
NB2

11 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕
Klaci79
Meg az egész városban...
warr_b
Sose értettem, hogy ezeket mi a faszert nem lehet helikopterrel kivinni a gödöllői kastélyba.
11 hónapja
NB2 New England Patriots 29 997 — nabege2@yahoo.com
11 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 760
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ez
Negritis, a vajda
És ha itt lesz? Személy szerint nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. A magyar átlagszavazó preferencia sorrendjében nincs az első 20ban a külpolitika. A bázis imádni fogja, az ellenzéki szavazóknak mindegy. Jó képek lesznek, azt a hetet, talán kettőt elviszi OV, de ebben nincs több.

Attól meg másnap a MÁV le fog rohadni. Hasznos dolog ez egy kampányban, de csak egy dolog és ha a gazdasági érzülete a szavazóknak szar lesz márciusban, akkor mindegy, hogy ki fotózkodik itt. (De akkor úgyse ezen szabályok mentén lesz a választás szóval végképp mindegy)

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 234
Klaci79
Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊
MC12
Kim-et nem tudom, ő nem az az utazós fajta...de a világ 3 legvédettebb embere közül 2 itt lesz...a pápa már csak 3. ként a hab lenne a tortán, vagy a cseresznye a habon....még egy kínai elnök kellene....akiknek akkor van repülőjegye, azok csúnyán megszívják 😕
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 135 — The Mathematician
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 760
Klaci79
Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
11 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 859
Itt fog kirobbanni a 3. WW

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 483 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Klaci79
Meg az egész városban...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 234
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 366 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azta paszta cipőpaszta 😏

telex.hu/kulfold/2025/10/16/trump-es-putyin-budapesten-fog-targyalni-az-orosz-ukran-haboru-lezarasarol
11 hónapja
SBL Green Bay Packers 3 020
A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.

x.com/csorike1520/status/1978737898447945735?s=46
ozibozi
simán lehet kamu
NB2
Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀
somoskovig
7:30-kor a találkozó van! Kell idő a élelmiszercsomagok és az ásványvíz kiosztására és azon szimpatizánsok begyűjtésére, akik a pályaudvart megtalálták, de a várótermet már nem sikerült. A vonat menetrendszerinti indulása nem lehet 8 előtt. Lehet Budaörs is túl messze van.
11 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 901 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Amikor nincs elég baja MP-nek, jönnek az önjelölt szakértők, és elbábozzák, hogy jaaaaj én nem úúgy vagyok Tiszás, csak kikérik a véleményem, meg szakértek amikor megkérdeznek. Ebből lehet tudni, hogy kurvára nem kérdezte senki.
Ahogy én tudom, ez a Simonovits is már felkínálkozott mindekinek 2014 óta, csak senki nem kért belőle nem véletlenül 😃 előtte meg szoci “főtanácsadó” is volt. Nyilván MP vele akarná megüzenni a nyugdíjterveit.

Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé.
MC12
Én ma megtudtam, hogy ki az a Simonovits.

Ha a Tisza-adó akkorát ütött, hogy még a kormányközeli intézetek is szűkülő ollót mérnek, akkor ez megy a "szép-próbálkozások" közé a propaganda falára.

Kevés dolgot csinált eddig tökéletesen MP, azt hogy még a Hadházyt sem engedte közel, az a legszebb manővere. Ez a "szakértő" generáció már nem leszerepelt, hanem még az alá-is-szerepelt, semmi keresnivalójuk nincs már sehol sem. Inkább 2012-es volt Fidesz államtitkárok, mint ezek az arcok (az még egy teljesen más időszak volt)
Gyurma Pappa
Ugyanmár, mintha bárki is hallott volna ezekről a 'szakértőkről' vagy 2012-es 'más' fideszesekről... nem számít semmit, mit mondanak. Az számít, mennyi pénzt tud itt valaki költeni propagandára, oszt csókolom.
11 hónapja
A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.

ozibozi
simán lehet kamu
NB2
Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 756 — Cowboys fan
Napi ezhülyebzdmeg :
 444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk

"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"

"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "

A kis szuterén miniszterelnök.
cartman023
- Viktor, mi az álláspontja?
- Nem tudom, ma még nem beszéltem Vlagyimirral.
11 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 1 028
Napi ezhülyebzdmeg :
 444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk

"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"

"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "

A kis szuterén miniszterelnök.
11 hónapja
ozibozi New York Giants 22 361
Mellesleg

ozibozi
simán lehet kamu
NB2
Lehet hogy ez pont kamu, de a sok fizetett—évek óta közpénzen— vidéki nyugger nem kamu, a kaja /hidegcsomag az elmúlt évtizedekben már számtalanszor beigazolódott. Szerinted a vidéki kis egyboltos posta nélküli falukból hogy jönnek fel Pestre a legmodernebb buszokon? Saját költségen? Étlen-szomjan?
Nem gondolnám.