Politika
51 feliratkozó
több mint 1 éve
Duplafenekű beszéd, ki hogy fogja fel.Szerintem ezt nem fenyegetésnek szánta, hanem motivációnak.Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
peterk2005 udvari bolond
Minden egyes apró seggnyalás fel lesz jegyezve és a végén, ha nyernek, majd odajárulhat mindenki a kasszához.
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
tudom ki ez a figura amúgy. tanár egy budapesti szakképzőben, és akkora állat, hogy az iskolát, ahol dolgozik, azt is minden létező fórumon feljelentette.Nem ügyvéd.24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/után feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) Tényi István ügyvéd
Itt tart ez a kurva ország...
EDIT: látom h ez a nyomorák egy Fidesz bérenc MTV és HírTV-s fellépésekkel, nincs több kérdésem.
Beki
ügyvéd? mióta ügyvéd ez a félbolond?
deyell
Amadeus az áttelelt poloska
gats we bust, backs we crush
több mint 1 éve
Nem ügyvéd.24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/után feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) Tényi István ügyvéd
EDIT: látom h ez a nyomorák egy Fidesz bérenc MTV és HírTV-s fellépésekkel, nincs több kérdésem.
Beki
deyell
több mint 1 éve
Szerintem ezt nem fenyegetésnek szánta, hanem motivációnak.Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
peterk2005 udvari bolond
Minden egyes apró seggnyalás fel lesz jegyezve és a végén, ha nyernek, majd odajárulhat mindenki a kasszához.
több mint 1 éve
Majd a bátor választási bizottság jól megbünteti, hogy közpénzből kampányol.Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
Amúgy az adriai hajókázás és a kampányfőnök csere után olvastam olyan cikkeket, hogy vita volt arról, hogy mit kell javítani és állítólag a változtatásokat az (is) indíkálta, hogy sokan csak technikai, módszertani változtatásokat láttak szükségesnek, de Orbán és a János tartalmi változtatásokat is akar. Hát, a tegnapi beszéd alapján szerintem nem igaz a pletyka. Én legalábbis zéró jelét láttam annak, hogy a főni tartalmilag is változtatni akarna. Csak és kizárólag mozgósítás, még erősebb nyomulás a feladat.
Ja, és közben funfactként egyenesben kimondta, hogy a nemzeti konzultáció nem népszavazás, hanem mozgósítás. Ami pár éve még headline lehetett volna, de ma már annyira nincs jelentősége, hogy szerintem senkit nem érdekel. 😊
peterk2005 udvari bolond
Ez egy régi lemez sajna, amikor patásördög Weber Budapesten tárgyalt, a Karmelitában fogadta, pedig Fidesz-elnökként a Lendvaiban kellett volna. Állampárt works.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
Amúgy az adriai hajókázás és a kampányfőnök csere után olvastam olyan cikkeket, hogy vita volt arról, hogy mit kell javítani és állítólag a változtatásokat az (is) indíkálta, hogy sokan csak technikai, módszertani változtatásokat láttak szükségesnek, de Orbán és a János tartalmi változtatásokat is akar. Hát, a tegnapi beszéd alapján szerintem nem igaz a pletyka. Én legalábbis zéró jelét láttam annak, hogy a főni tartalmilag is változtatni akarna. Csak és kizárólag mozgósítás, még erősebb nyomulás a feladat.
Ja, és közben funfactként egyenesben kimondta, hogy a nemzeti konzultáció nem népszavazás, hanem mozgósítás. Ami pár éve még headline lehetett volna, de ma már annyira nincs jelentősége, hogy szerintem senkit nem érdekel. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/után feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) Tényi István ügyvéd
Beki
gats we bust, backs we crush
több mint 1 éve
A TV2-n ott az egész család, a Tényiek. Elnézést.24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/Nem ez a Tényi az a nyomorult pöcs, aki boldog-boldogtalant feljelent?
Beki
warr_b
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/Nem ez a Tényi az a nyomorult pöcs, aki boldog-boldogtalant feljelent?
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
www.economx.hu/magyar-gazdasag/nyugdijasok-utalvanya-uzletlancok-tesco-elelmiszer.815738.htmlCsak érzi a végét, nyilván nem adja olcsón…de megérdemli az ország aki 4 2/3-ot adott neki.
Hányinger amit a dagadék és bandájának intézkedése okoz... lefordulhatna már a székről a dagadék, nagy segítség lenne mindenkinek.
Beki
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/Itt tart ez a kurva ország...
Szerkesztette: Beki
több mint 1 éve
www.economx.hu/magyar-gazdasag/nyugdijasok-utalvanya-uzletlancok-tesco-elelmiszer.815738.htmlHányinger amit a dagadék és bandájának intézkedése okoz... lefordulhatna már a székről a dagadék, nagy segítség lenne mindenkinek.
több mint 1 éve
Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
😀😀😀Na vajon nem lesz semmi az eljárás vége, vagy nem lesz semmi?
telex.hu/belfold/2025/09/08/kotcse-szabalytalan-dronhasznalat-kozigazgatasi-eljaras
dande2
több mint 1 éve
GP-n szokott drón lenni, tegnap is volt Barcelonában😀😀😀ez itt off, de a MotoGP-n is repkedett egy drón a pályánál a négyes kanyar és a célegyenes előtti kanyarkombináció közötti részen, és azért elég szeles volt az idő, kíváncsi lennél, ez a MotoGP engedélyével történt-e
telex.hu/belfold/2025/09/08/kotcse-szabalytalan-dronhasznalat-kozigazgatasi-eljaras
dande2
slowmotion
több mint 1 éve
😀😀😀ez itt off, de a MotoGP-n is repkedett egy drón a pályánál a négyes kanyar és a célegyenes előtti kanyarkombináció közötti részen, és azért elég szeles volt az idő, kíváncsi lennél, ez a MotoGP engedélyével történt-e
dande2
több mint 1 éve
csöcs csöcs brüsszel dollárKisvasút, kisvasút, dollár, della, kisvasútkopejka kopejka rubelecskeDe majd még több idézőjelet használok, hátha úgy átmegy.zászló zászló szív
MC12
Negritis, a vajda
sutianap
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kisvasút, kisvasút, dollár, della, kisvasútkopejka kopejka rubelecskeDe majd még több idézőjelet használok, hátha úgy átmegy.zászló zászló szív
MC12
Negritis, a vajda
sutianap
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
kopejka kopejka rubelecskeDe majd még több idézőjelet használok, hátha úgy átmegy.zászló zászló szív
MC12
Negritis, a vajda
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Menczert barhol barmikor. Vallalom.
több mint 1 éve
tökéletesen értem, nyilván az ember mond is olyat, hogy egy ilyen deákdanikát vagy mencert pofán is b@szna, azért ez semmiképp sem felhívás fizikai erőszakra, főleg mert ugyanannyi lenne a büntetés, mint egy teljesen normális emberértnem 56 van, de azért rohadt nagy már a feszkó az emberekben és a Fidesz politikusok arcbőre meg rohadt vastagHáát azért én nem vagyok benne biztos, hogy ne találnék több ezer embert akik nem csak szóban bántalmaznák a nagyon közeli holdudvart.sajnos mindig vannak indulatos emberek, akik nem tudják kezelni a dühüket, meg a vélt vagy valós problémáikat, de azért nem ez az általános.
NB2
Klaci79
NB2
az igazán nagy büntetés az lenne, ha ezeknek el kellene menni dolgozni, sajnos ez nyilván nem fordulhat elő az említettekkel
több mint 1 éve
nem 56 van, de azért rohadt nagy már a feszkó az emberekben és a Fidesz politikusok arcbőre meg rohadt vastagHáát azért én nem vagyok benne biztos, hogy ne találnék több ezer embert akik nem csak szóban bántalmaznák a nagyon közeli holdudvart.sajnos mindig vannak indulatos emberek, akik nem tudják kezelni a dühüket, meg a vélt vagy valós problémáikat, de azért nem ez az általános.
NB2
Klaci79