Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Ott mi is nagy konferenciákat tartottunk, sponsored by Köbi és DreherDonáth Anna ezzel a béjdövéjjel a királyi tévében, sok mindent elmond róluk. 😀Azt hiszi h egy rule of law konferencián van az egyetem téren
balintbaba
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én is kicsit túlértékeltem.Donáth Anna ezzel a béjdövéjjel a királyi tévében, sok mindent elmond róluk. 😀Hogy gondoltam két éve hogy ebböl miniszterelnök asszony kihivó lehetne, sajnos nulla!
balintbaba
Eazzy
több mint 1 éve
Ez elég szar 2 perce volt Donáthnak. Még magához képest is.Pedig eddig is lefelé lógott ki. Nálam ő és Ungár messze a leggyengébb
csipkelli
több mint 1 éve
Annácska izgul? Nagyon liheg.gondolom az a jópár plusz kiló kiveszi a luftot
warr_b
több mint 1 éve
Donáth Anna ezzel a béjdövéjjel a királyi tévében, sok mindent elmond róluk. 😀Azt hiszi h egy rule of law konferencián van az egyetem téren
balintbaba
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Donáth Anna ezzel a béjdövéjjel a királyi tévében, sok mindent elmond róluk. 😀Hogy gondoltam két éve hogy ebböl miniszterelnök asszony kihivó lehetne, sajnos nulla!
balintbaba
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez elég szar 2 perce volt Donáthnak. Még magához képest is.
több mint 1 éve
Annácska izgul? Nagyon liheg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az MKKP képviselőjelöltje szerint a Magyarországon élők hülyék, mert nem mentek el, majd káromkodni kezdett. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 1 éve
Donáth Anna ezzel a béjdövéjjel a királyi tévében, sok mindent elmond róluk. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
uh most belebakizottMomo - MZP - Bruti hozza nálam, azonban a normál fideszesnél ez sima kokó tomiNálam most MZP viszi az első helyet. De a momos csávó se rossz. Viszont MP még mindig az ország járással előrébb van mindegyiknél
Eazzy
KB23
több mint 1 éve
na MZP is elszólta magát... "csak a Mi Hazánk" 😀
built for this shit
több mint 1 éve
lehet 😀szerintem erre a topikra gondolt 😊Nem volt szó arról, hogy lesz vita eredménykövető is.lusták itt az ubiszezonban eredménykövetőt csinálni 😊
Kampman
Klaci79
(vagy én félreértettem)
NB2
több mint 1 éve
szerintem erre a topikra gondolt 😊Nem volt szó arról, hogy lesz vita eredménykövető is.lusták itt az ubiszezonban eredménykövetőt csinálni 😊
Kampman
Klaci79
(vagy én félreértettem)
több mint 1 éve
Momo - MZP - Bruti hozza nálam, azonban a normál fideszesnél ez sima kokó tomiNálam most MZP viszi az első helyet. De a momos csávó se rossz. Viszont MP még mindig az ország járással előrébb van mindegyiknél
Eazzy
több mint 1 éve
Momo - MZP - Bruti hozza nálam, azonban a normál fideszesnél ez sima kokó tomi
több mint 1 éve
Nem volt szó arról, hogy lesz vita eredménykövető is.lusták itt az ubiszezonban eredménykövetőt csinálni 😊
Kampman
több mint 1 éve
Nálam se...semmit nem mond, csak ő már akkor védte az országot, amikor még senki, meg ismeri a youtube-ot..nem igazán értem mitől lenne olyan jó...persze alapvetően rossz se, mert érthetően beszél és nem ugrál a témák közöttToro behuzza ezt a vitat is.Nem nálam.
Kenny
Eazzy
több mint 1 éve
Szerintem a fidess birkakon kívül, akik nézik ezt, itt csak a fidess veszít és a többiek nyernek.
több mint 1 éve
Toro behuzza ezt a vitat is.Nem nálam.
Kenny
több mint 1 éve
Ők és MZP jók, Bruti vicces, Róna meg értelmesebb mint az összes többi együttvéve a terembenIgen, Toroczkaival ketten.Fontos kérdés.Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
csebi
Ez a MoMo-s fickó is jó amúgy.
warr_b
csebi
több mint 1 éve
Én azért átlag m1-et néző agyát megvizsgálnám, hogy mégis mit szól az igazságokhoz? 😊Azok már 8kor javában alszanak befrontinozva
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én azért átlag m1-et néző agyát megvizsgálnám, hogy mégis mit szól az igazságokhoz? 😊Dajcs lemos mindenkit, a többi meg lipsy vistozás és hazudozás - kb ezt gondolják
NB2