Politika

51 feliratkozó

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 762 — Saturday Night Lights
Menczert barhol barmikor. Vallalom.
JéBé
Ha ütni kell megyek😉😉😉
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀
peterk2005 udvari bolond
Szerintem ezt nem fenyegetésnek szánta, hanem motivációnak.
Minden egyes apró seggnyalás fel lesz jegyezve és a végén, ha nyernek, majd odajárulhat mindenki a kasszához.
Lúdas Solymi
Duplafenekű beszéd, ki hogy fogja fel.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 120 — Sworn to the Dark
 24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/
Itt tart ez a kurva ország...
EDIT: látom h ez a nyomorák egy Fidesz bérenc MTV és HírTV-s fellépésekkel, nincs több kérdésem.
Beki
után feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) Tényi István ügyvéd

ügyvéd? mióta ügyvéd ez a félbolond?
deyell
Nem ügyvéd.
Amadeus az áttelelt poloska
tudom ki ez a figura amúgy. tanár egy budapesti szakképzőben, és akkora állat, hogy az iskolát, ahol dolgozik, azt is minden létező fórumon feljelentette.

gats we bust, backs we crush

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 143
 24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/
EDIT: látom h ez a nyomorák egy Fidesz bérenc MTV és HírTV-s fellépésekkel, nincs több kérdésem.
Beki

deyell
Nem ügyvéd.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 380
Nincs ilyen.
 kontroll.hu/cikk/belfold/2025/09/08/a-koezteve-hiradojanak-az-ai-generalt-utca-embere-is-megteszi-csak-szidja-a-tisza-partot
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 761
JéBé
Ha ütni kell megyek😉😉😉
Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀
peterk2005 udvari bolond
Szerintem ezt nem fenyegetésnek szánta, hanem motivációnak.
Minden egyes apró seggnyalás fel lesz jegyezve és a végén, ha nyernek, majd odajárulhat mindenki a kasszához.
több mint 1 éve
JéBé
Ha ütni kell megyek😉😉😉

Amúgy az adriai hajókázás és a kampányfőnök csere után olvastam olyan cikkeket, hogy vita volt arról, hogy mit kell javítani és állítólag a változtatásokat az (is) indíkálta, hogy sokan csak technikai, módszertani változtatásokat láttak szükségesnek, de Orbán és a János tartalmi változtatásokat is akar. Hát, a tegnapi beszéd alapján szerintem nem igaz a pletyka. Én legalábbis zéró jelét láttam annak, hogy a főni tartalmilag is változtatni akarna. Csak és kizárólag mozgósítás, még erősebb nyomulás a feladat.

Ja, és közben funfactként egyenesben kimondta, hogy a nemzeti konzultáció nem népszavazás, hanem mozgósítás. Ami pár éve még headline lehetett volna, de ma már annyira nincs jelentősége, hogy szerintem senkit nem érdekel. 😊
peterk2005 udvari bolond
Majd a bátor választási bizottság jól megbünteti, hogy közpénzből kampányol.
Ez egy régi lemez sajna, amikor patásördög Weber Budapesten tárgyalt, a Karmelitában fogadta, pedig Fidesz-elnökként a Lendvaiban kellett volna. Állampárt works.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 335 — The only discipline that lasts, is self discipline
JéBé
Ha ütni kell megyek😉😉😉

Amúgy az adriai hajókázás és a kampányfőnök csere után olvastam olyan cikkeket, hogy vita volt arról, hogy mit kell javítani és állítólag a változtatásokat az (is) indíkálta, hogy sokan csak technikai, módszertani változtatásokat láttak szükségesnek, de Orbán és a János tartalmi változtatásokat is akar. Hát, a tegnapi beszéd alapján szerintem nem igaz a pletyka. Én legalábbis zéró jelét láttam annak, hogy a főni tartalmilag is változtatni akarna. Csak és kizárólag mozgósítás, még erősebb nyomulás a feladat.

Ja, és közben funfactként egyenesben kimondta, hogy a nemzeti konzultáció nem népszavazás, hanem mozgósítás. Ami pár éve még headline lehetett volna, de ma már annyira nincs jelentősége, hogy szerintem senkit nem érdekel. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 120 — Sworn to the Dark
Beki

gats we bust, backs we crush

több mint 1 éve
Beki
Nem ez a Tényi az a nyomorult pöcs, aki boldog-boldogtalant feljelent?
warr_b
A TV2-n ott az egész család, a Tényiek. Elnézést.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 31 488 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Beki
Nem ez a Tényi az a nyomorult pöcs, aki boldog-boldogtalant feljelent?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 234
 www.economx.hu/magyar-gazdasag/nyugdijasok-utalvanya-uzletlancok-tesco-elelmiszer.815738.html
Hányinger amit a dagadék és bandájának intézkedése okoz... lefordulhatna már a székről a dagadék, nagy segítség lenne mindenkinek.
Beki
Csak érzi a végét, nyilván nem adja olcsón…de megérdemli az ország aki 4 2/3-ot adott neki.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 3 279

Szerkesztette: Beki
több mint 1 éve
Beki New York Jets 3 279
 www.economx.hu/magyar-gazdasag/nyugdijasok-utalvanya-uzletlancok-tesco-elelmiszer.815738.html
Hányinger amit a dagadék és bandájának intézkedése okoz... lefordulhatna már a székről a dagadék, nagy segítség lenne mindenkinek.
több mint 1 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 219 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
JéBé
Ha ütni kell megyek😉😉😉

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Beki New York Jets 3 279
😀😀😀

telex.hu/belfold/2025/09/08/kotcse-szabalytalan-dronhasznalat-kozigazgatasi-eljaras
dande2
Na vajon nem lesz semmi az eljárás vége, vagy nem lesz semmi?
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 143
 www.valaszonline.hu/2025/09/08/ex-gyermekvedelmi-vezeto-kuslits-gabor-szocialpolitika/
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 998 — nabege2@yahoo.com
😀😀😀

telex.hu/belfold/2025/09/08/kotcse-szabalytalan-dronhasznalat-kozigazgatasi-eljaras
dande2
ez itt off, de a MotoGP-n is repkedett egy drón a pályánál a négyes kanyar és a célegyenes előtti kanyarkombináció közötti részen, és azért elég szeles volt az idő, kíváncsi lennél, ez a MotoGP engedélyével történt-e
slowmotion
GP-n szokott drón lenni, tegnap is volt Barcelonában
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 757 — Cowboys fan
😀😀😀

dande2
ez itt off, de a MotoGP-n is repkedett egy drón a pályánál a négyes kanyar és a célegyenes előtti kanyarkombináció közötti részen, és azért elég szeles volt az idő, kíváncsi lennél, ez a MotoGP engedélyével történt-e
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 164 — The Mathematician
De majd még több idézőjelet használok, hátha úgy átmegy.
MC12
zászló zászló szív
Negritis, a vajda
kopejka kopejka rubelecske
sutianap
Kisvasút, kisvasút, dollár, della, kisvasút
MC12
csöcs csöcs brüsszel dollár

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 761
MC12
zászló zászló szív
Negritis, a vajda
sutianap
Kisvasút, kisvasút, dollár, della, kisvasút

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 366 — Így remélem megfelelek nektek.....
😀😀😀

több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 979 — capitaine du château de Vienne 1487
MC12
zászló zászló szív
Negritis, a vajda

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 380
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 234
Háát azért én nem vagyok benne biztos, hogy ne találnék több ezer embert akik nem csak szóban bántalmaznák a nagyon közeli holdudvart.
NB2
sajnos mindig vannak indulatos emberek, akik nem tudják kezelni a dühüket, meg a vélt vagy valós problémáikat, de azért nem ez az általános.
Klaci79
nem 56 van, de azért rohadt nagy már a feszkó az emberekben és a Fidesz politikusok arcbőre meg rohadt vastag
NB2
tökéletesen értem, nyilván az ember mond is olyat, hogy egy ilyen deákdanikát vagy mencert pofán is b@szna, azért ez semmiképp sem felhívás fizikai erőszakra, főleg mert ugyanannyi lenne a büntetés, mint egy teljesen normális emberért
az igazán nagy büntetés az lenne, ha ezeknek el kellene menni dolgozni, sajnos ez nyilván nem fordulhat elő az említettekkel
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 998 — nabege2@yahoo.com
Háát azért én nem vagyok benne biztos, hogy ne találnék több ezer embert akik nem csak szóban bántalmaznák a nagyon közeli holdudvart.
NB2
sajnos mindig vannak indulatos emberek, akik nem tudják kezelni a dühüket, meg a vélt vagy valós problémáikat, de azért nem ez az általános.
Klaci79
nem 56 van, de azért rohadt nagy már a feszkó az emberekben és a Fidesz politikusok arcbőre meg rohadt vastag