Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Igen, Toroczkaival ketten.Fontos kérdés.Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
csebi
Ez a MoMo-s fickó is jó amúgy.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Fontos kérdés.Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
csebi
Ez a MoMo-s fickó is jó amúgy.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Bruti és Toro egymást is húzzák fel amúgy
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.origo.hu/itthon/2024/05/europai-parlamenti-valasztas-2024-vitaezt nem hiszem el geci, mintha egy alsóst ültettek volna be, hogy írjon csúfolódó mondatokat. 😀
Hibátlan
vpi
több mint 1 éve
Hetek óta nyomja. Kicsit érthető, hogy maga is unja már. Így is talán O nyer ezzel, és mzp. Na meg brutiNem tudok vitatkozni ezzel, de kicsivel energikusabbnak vartam.MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.most azt a szerepet kell hoznia, hogy ő egy békés, nyugodt figura, nem egy hőzöngő agresszív alak, ahogy a fidesz propaganda lefesti.
Beki
deyell
Beki
több mint 1 éve
volt pár elszólása, amit majd lehoz a fidesz média. nincs a topon úgy tűnik.Nem tudok vitatkozni ezzel, de kicsivel energikusabbnak vartam.MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.most azt a szerepet kell hoznia, hogy ő egy békés, nyugodt figura, nem egy hőzöngő agresszív alak, ahogy a fidesz propaganda lefesti.
Beki
deyell
Beki
built for this shit
több mint 1 éve
Én azért átlag m1-et néző agyát megvizsgálnám, hogy mégis mit szól az igazságokhoz? 😊
több mint 1 éve
Sajnos Torockai is jó, ők is inkább nyernek ezzel a "vitával"
több mint 1 éve
Ha nem jut be az MKKP, töröljék el a választásokat.A listavezetőjük nem véletlen nem jött vitára...sajnos nem mindenki ilyen...különben mindenképp övék lenne a szavazatom.
csipkelli
több mint 1 éve
Bruti 😀Nade kivel szexelnek
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nem tudok vitatkozni ezzel, de kicsivel energikusabbnak vartam.MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.most azt a szerepet kell hoznia, hogy ő egy békés, nyugodt figura, nem egy hőzöngő agresszív alak, ahogy a fidesz propaganda lefesti.
Beki
deyell
több mint 1 éve
Ha nem jut be az MKKP, töröljék el a választásokat.Ha bejut akkor pedig ingyen sört mindenkinek
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha nem jut be az MKKP, töröljék el a választásokat.
több mint 1 éve
Bruti 😀

több mint 1 éve
www.origo.hu/itthon/2024/05/europai-parlamenti-valasztas-2024-vitaAztakurva…. 😊
Hibátlan
vpi
több mint 1 éve
Basszameg, Bruti most úgy vicces hogy majdnem elsírom magam attól mekkora igazság
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ebből a vitából Bruti viszi a szavazókat
több mint 1 éve
MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.Ez most nálam egy fokkal már jobb volt...
Beki
De Bruti viszi a shot, mint mindig...
több mint 1 éve
MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.most azt a szerepet kell hoznia, hogy ő egy békés, nyugodt figura, nem egy hőzöngő agresszív alak, ahogy a fidesz propaganda lefesti.
Beki
built for this shit
több mint 1 éve
MP tomeg elott jobban szovegel, ma este k*rva gyenge.
több mint 1 éve
Hát ez! 😄A mijét?Tompika ismétli a Fidesz propagandát, semmi újdonságNem találod újnak, izgalmasnak, egyedinek a fidess programját?
NB2
KB23
StormST
több mint 1 éve
Parancsolj.Annacska ugyanugy elbasszák a pénzt csak igy elműre meg reptérre meg stadinyonra ugyanugy, meg kormanynegyedreA repteret még várjuk meg! 😉
Eazzy
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=wDQ6pU5re-0

több mint 1 éve
A mijét?Tompika ismétli a Fidesz propagandát, semmi újdonságNem találod újnak, izgalmasnak, egyedinek a fidess programját?
NB2
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!