Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
hvg.hu/gazdasag/20250203_NER-es-vallalkozok-vihetik-a-palyaudvarokatFene sem gondolta, hogy a haveroké lesz.
Beki
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Elemző bazdmeg, elemző. 😀 Még nyaloncnak is hitvány szar.m.hvg.hu/gazdasag/20250204_mcc-sebestyen-geza-szegenysegElképesztő.
"Az MCC elemzője szerint ma jobb szegénynek lenni Magyarországon, mint 2010-ben gazdagnak"
NB2
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20250204_mcc-sebestyen-geza-szegenysegElképesztő.
"Az MCC elemzője szerint ma jobb szegénynek lenni Magyarországon, mint 2010-ben gazdagnak"
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
majd ha MTK-s is leszel, na majd akkor dumálunk....Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
Úgy néz ki, sosem mosom le magamról, pedig pár hónapja megírtam, hogy új ember vagyok, mert otthagytam a gyulit és beláttam az összes hibám, stb, de ti feszt jöttök a multammal😅😅😅pedig már tiszas vagyok ezerrel😂
Az amifoci fórumon nincs bocsánat tesó 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
| egyébként respect |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Tényleg, Viziló... mi van vele?Udvardi Gyulának volt egy jó mondása, amikor a klasszikus Cardinals-Packers wild card meccsen 21 ponttal égtünk, jött is a nézői sms, hogy Gyula mondjon már valami biztatót a Packersre, erre ő:telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol"Kovács néni az orvosnál:
“Nagyon szurkol az egészségügyben dolgozóknak, hogy még jobbá tegyék a rendszert.”
HajráFradiegészségügy. Partvonalról szorít nektek Gábor!
Toca
-Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy maga rákos, alig van két hónapja hátra...
-Jajj, Szűzmáriám, doktor úr, mondjon már valami biztatót is!
-Hajrá Kovács néni!"
somoskovig
Hajrá
Kampman
több mint 1 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20250204_mcc-sebestyen-geza-szegenyseg"Az MCC elemzője szerint ma jobb szegénynek lenni Magyarországon, mint 2010-ben gazdagnak"
több mint 1 éve
Udvardi Gyulának volt egy jó mondása, amikor a klasszikus Cardinals-Packers wild card meccsen 21 ponttal égtünk, jött is a nézői sms, hogy Gyula mondjon már valami biztatót a Packersre, erre ő:telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol"Kovács néni az orvosnál:
“Nagyon szurkol az egészségügyben dolgozóknak, hogy még jobbá tegyék a rendszert.”
Toca
-Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy maga rákos, alig van két hónapja hátra...
-Hajrá Kovács néni!"
somoskovig
Hajrá
több mint 1 éve
Ez a videó megint nagyon jó lett a Partizántól:youtu.be/3FMwnMw57jo?si=l04vNiX12tKARjCQ
több mint 1 éve
Csurran, cseppen...telex.hu/techtud/2025/02/02/nis2-kiberbiztonsagi-audit-sztfh-rendelet-dijak-reszletszabalyok-hunguard
több mint 1 éve
- Kovács néni, van egy jó még egy rossz hírem.telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol"Kovács néni az orvosnál:
Toca
-Hajrá Kovács néni!"
somoskovig
- Jajj, mi a rossz hír?
- Egy hatalmas folt van a tüdején.
- De akkor mi a jó?
- Ha gondolja, photoshoppal kiszedhetem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Pedig a Carpenter választás óta éppen hogy értelmet nyer.www.reddit.com/r/hungary/comments/1ifz2rp/vend%C3%A9geskedtem_az_%C3%B6nk%C3%A9nyes_m%C3%A9rvad%C3%B3ban_a_pesti/Rakerestem erre az Ambrozy Aronra. Ez a csavo tobb kepen is Seahawks sapkaban virit. Elfogott a szekunder szegyenerzet 😀
Negritis, a vajda
Duff
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ifz2rp/vend%C3%A9geskedtem_az_%C3%B6nk%C3%A9nyes_m%C3%A9rvad%C3%B3ban_a_pesti/Rakerestem erre az Ambrozy Aronra. Ez a csavo tobb kepen is Seahawks sapkaban virit. Elfogott a szekunder szegyenerzet 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ifz2rp/vend%C3%A9geskedtem_az_%C3%B6nk%C3%A9nyes_m%C3%A9rvad%C3%B3ban_a_pesti/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol"Kovács néni az orvosnál:
Toca
-Hajrá Kovács néni!"
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol“Nagyon szurkol az egészségügyben dolgozóknak, hogy még jobbá tegyék a rendszert.”
Hajrá
több mint 1 éve
Nem a Fidesz a baj.Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
Úgy néz ki, sosem mosom le magamról, pedig pár hónapja megírtam, hogy új ember vagyok, mert otthagytam a gyulit és beláttam az összes hibám, stb, de ti feszt jöttök a multammal😅😅😅pedig már tiszas vagyok ezerrel😂
JC6 (Mr. Miele)
| Hanem a Miele. |
De ezt te is tudod 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Azt nem írtad, hogy a Fideszből is kiábrándultál és sosem lesz az a pénz, hogy újra rájuk szavazz 😛Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
számlatömbCsak egészség legyen és számlatömb! 🙏🏻😇Te könnyen beszélsz, amíg csilingel a kassza 😄Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
aztán mikor jön a kísértés akkor lesz érdekes hogy hova húz az X
Negritis, a vajda
MC12
warr_b
MC12
....
bolondok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Csak egészség legyen és számlatömb! 🙏🏻😇Te könnyen beszélsz, amíg csilingel a kassza 😄Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Majd ha a Miele sutőbe belevan karcolva MP feje!Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Nemtom hova mehetne...máshol feljött Majka és a Bindzsisztán, aztán írtam, hogy feldolgozhatna még pár számot, szigorúan '90-es évek MTV és Viva rap zenékből, többre nem nagyon terjed ki a tudásom.dmx-party up-> pinyő xd
Ha valakinek van jobb ötlete, jöhet meg persze lehet variálni bőven 😊
Will Smith - Miami -> Adria, Lölő, Andika
TLC - No Scrubs -> Rogán Cilli feat. Sarki Kata
Ice Cube - You Know How We Do It -> A Geri
Puff Dadyy - Notorius B.I.G: Mo' Money Mo Problem -> Kuszaszem feat. Big Marci
2 Pac - California Love -> Bobo
Coolio - Gangsta's Paradise - > Pintér Satya
Ice Cube - It Was a Good Day -> Rogán "Anti" Antal
Cypress Hill - Insane in the Brain -> Kósa Lala / Deutsch "Dec it" Tomi
2 Pac - All Eyez On Me -> Lézer Johnny (versenyben: Pras - Ghetto Supastar)
Busta Rhymes - Dangerous -> Kakadu
Dr. Dre - The Next Episode -> Döbrögi
Ráadás:
The Notorious B.I.G. - Hypnotize -> MP
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Te könnyen beszélsz, amíg csilingel a kassza 😄Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”