Politika

51 feliratkozó

több mint 1 éve
rva 4 819 — Me for President!
 media1.hu/2025/07/24/az-atv-szerint-nem-keszit-interjut-orban-viktorral-az-egyenes-beszed/
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 22 396
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/524147106_1282486336647417_8807870306664011220_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=S1hRZe7g6w0Q7kNvwFX_IjD&_nc_oc=Ado3_EZwDQycx1DxAiJR3-fggrwvyQ5Yyv1ZfA0FKRgVdXwVdf0ubZDnnYCRQh2brW4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=H-0modutbGQw16dIocJwGQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQMZ8Is1DtOpEzFZKmm-RmEg8klA4bpcdLdT1F2mQwJaKg&oe=6ACA7907
256.191 Aufrufe · 4.262 Reaktionen | Tomi eligazítást tart a harcosoknak (A videó MI-vel készült.) #harcosokklubja #arcosokklubja #O1G #lepkefing #kormányváltás #kenuzás #lipsik #viccesbe #eligazítás #harc #trollok #deneide #rohadanarancs #propaganda #vicces | Kappantüttösi Krónikák
Tomi eligazítást tart a harcosoknak (A videó MI-vel készült.) #harcosokklubja #arcosokklubja #O1G #lepkefing #kormányváltás #kenuzás #lipsik #viccesbe #eligazítás #harc #trollok #deneide...
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 143
A napokban összefutottam egy régi nagyon jó barátommal, és beszélgettünk egy jót. Szóba jöttek az apáink - nem régen veszítettük el mindketten őket - és hogy ők megmaradtak "kádár-komcsinak". Szívből voltak azok, azok is maradtak. Na nem kitelepítős, kulákozós komcsik, hanem a naív, idealista, "egyenlőség testvériség" félék.

Utána vezettem hazafelé és a kocsiban gondolkodva a beszélgetésünkön meglepődve és magamban mosolyogva konstatáltam, hogy ez a felülről tervezett, szervezett, lényegében bűnszervezetben elkövetett ipari méretű korrupció, amivé a NER lett még a végén engem is "komcsivá" fog alakítani. 😀 Engem, aki úgy utálta a komcsikat annak idején, hogy rájuk tudtam volna gyűjtani a ruhájukat is. 😀 😀

Nem is az zavar, hogy Lölő bácsi ezer milliárdos lesz, hanem a társadalmi hatása. Hogy a környezetemben is azt látom akármerre fordulok, hogy ez az attitűd nyert. A komcsi időkben katona bakancsot lopott a nép haza, meg a kerítés volt olyan színűre festve az egész faluban, mint a helyi téesz gépparkjában a cuccok, stb. Ez van most is, csak akkor 10 emberből kilenc lopta a közvagyont, de csak bicikli értékekig. Most meg annyi változott, hogy ugyanúgy 10 emberből 9 lopni akar, de csak 100 emberből néhány tud. Az a néhány viszont nagyon sokat. És a maradék 88 meg vagy irigyli, vagy gyűlöli őket ezért.

Istenemre mondom, a komcsi korrupció emberibb volt valahol. 😀 😀 😀
peterk2005 udvari bolond
Ezért csinálta Kádár ügyesen. Mindenkinek engedte a korrumpálódás lehetőségét. Látod, mit mondanak most rá? "Akkor azért mindenkinek jutott egy kicsi", lefordítva, akkor mindenki lophatott egy kicsit magának.

Ha együtt lopjuk szét, akkor mind a magunkénak érezzük. Ha kevesek lopják szét, akkor forradalom.

Nem emberibb volt, csak ravaszabb.
több mint 1 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 337 — The only discipline that lasts, is self discipline
A napokban összefutottam egy régi nagyon jó barátommal, és beszélgettünk egy jót. Szóba jöttek az apáink - nem régen veszítettük el mindketten őket - és hogy ők megmaradtak "kádár-komcsinak". Szívből voltak azok, azok is maradtak. Na nem kitelepítős, kulákozós komcsik, hanem a naív, idealista, "egyenlőség testvériség" félék.

Utána vezettem hazafelé és a kocsiban gondolkodva a beszélgetésünkön meglepődve és magamban mosolyogva konstatáltam, hogy ez a felülről tervezett, szervezett, lényegében bűnszervezetben elkövetett ipari méretű korrupció, amivé a NER lett még a végén engem is "komcsivá" fog alakítani. 😀 Engem, aki úgy utálta a komcsikat annak idején, hogy rájuk tudtam volna gyűjtani a ruhájukat is. 😀 😀

Nem is az zavar, hogy Lölő bácsi ezer milliárdos lesz, hanem a társadalmi hatása. Hogy a környezetemben is azt látom akármerre fordulok, hogy ez az attitűd nyert. A komcsi időkben katona bakancsot lopott a nép haza, meg a kerítés volt olyan színűre festve az egész faluban, mint a helyi téesz gépparkjában a cuccok, stb. Ez van most is, csak akkor 10 emberből kilenc lopta a közvagyont, de csak bicikli értékekig. Most meg annyi változott, hogy ugyanúgy 10 emberből 9 lopni akar, de csak 100 emberből néhány tud. Az a néhány viszont nagyon sokat. És a maradék 88 meg vagy irigyli, vagy gyűlöli őket ezért.

Istenemre mondom, a komcsi korrupció emberibb volt valahol. 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 979 — capitaine du château de Vienne 1487
 24.hu/belfold/2025/07/23/lazar-janos-ot-kozpenzbol-felujitott-kastelyt-ajandekozott-el-hetfon/
Ismét baszki indoklás nélküli rablás a szemünk előtt.
Beki
Ennek amugy meg lenne is ertelme mert ezeket a kastelyokat fenntartani marha nagy minusz szoval csinalja az akinek belefer, csak ez a 2028-as hatarido kicsit keveske😀
JéBé
Dehogy lenne, rohadt pénznyelő szarok ezek javarészt. Nem véletlenül “szálltak vissza” az államra ezek, meg “nem kellett az örökösöknek” stb. Persze hogy nem, irgalmatlan lóvé a fenntartás, pénzt sehogy nem tud hozni, mivel a világtól mindegyik kifele esik. Ki a fene akarna Füzérradványra menni bármit csinálni, néhány fanatikus túrázón meg kastély-mániáson, véletlenül - odatévedten kívül. Ezek a kastélyok a körülöttük lévő uradalmakkal voltak életképesek, anélkül értelmetlen maradványai egy letűnt kornak.

Nyilván remek eu-s pénznyelő volt, amiből faszán lehetett nyúlni (ezúton is gratula az eu-nak hogy egyáltalán ilyesmire írnak ki pénzt, ész megáll) most meg el kéne pattintani még kb 100 milliárdot az építkezések, felújítások befejezésére, meg évi 30-40 millárd csak a fenntartás (az összesnek). Na ezt szervezik ki _elvileg_ ezeknek a cégeknek. Egyèbként a világ áldása lenne a magyar államnak, ha a cégek megszabadítanák ezektől az épületektől, de van egy sanda gyanúm, hogy rezsimváltáskor úgy basszák vissza ezeket az államra, hogy csak úgy csattan. Aztán ölheti bele az új rezsim a pénzt megint.
MC12
csak csendben jegyezném meg, hogy az EU nem írt ki ezekre pénzt, a magyar állam írt ki, ahol az Unió társfinanszírozó volt. Ez a magyar pályázatírók leleményessége (ugye az állam is pályázik az EU-hoz forrásokra), hogy úgy írták meg a programokat, hogy ezek a források csatornázhatóak legyenek. Gondolom valami vidékfejlesztési vagy desztináció menedzsment kiírásba bele sikerült passzírozni.
Gyurma Pappa
És eu-s inkompetencia. Hiába leleményes a magyar, ha van felette valaki, aki megmondja, hogy “anyádnak adjunk inkább pénzt ne Füzérradványra”. Ezt a projektet be kellett nyújtani, az eu-ban egy valag helyen pecsétet kellett rá nyomni. Az nem felmentő körülmény, hogy háát papíron minden ok volt, szegény eu-s ügyintéző mit tehetett, jóvá kellett hagynia. Az eu jó szokásához híven csendben végig asszisztálta ezt a pénzlenyúlást is, nyilván a saját seggét minden létező papírral levédve (ismerős eljárás).

Csak felületesen ismerve az eu-s társfinanszírozású projekteket, egy részletes hatástanulmánynak legalább lennie kellett, hogy ugyan mi a jó isten lesz a felújítás után ezekkel. Látatlanban megegyezhetünk szerintem abban, ha te, én vagy a topicból páran elolvasnánk ezt a magas minőségű anyagot, egy forintot nem adnánk rá, nemhogy euró-milliókat 😊
MC12
ez mán egy százas, az eu inkompetenciája, hogy hagyja magát meglopni...
holishallok ijeneket?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 764
 24.hu/belfold/2025/07/23/lazar-janos-ot-kozpenzbol-felujitott-kastelyt-ajandekozott-el-hetfon/
Beki
Ennek amugy meg lenne is ertelme mert ezeket a kastelyokat fenntartani marha nagy minusz szoval csinalja az akinek belefer, csak ez a 2028-as hatarido kicsit keveske😀
JéBé
Dehogy lenne, rohadt pénznyelő szarok ezek javarészt. Nem véletlenül “szálltak vissza” az államra ezek, meg “nem kellett az örökösöknek” stb. Persze hogy nem, irgalmatlan lóvé a fenntartás, pénzt sehogy nem tud hozni, mivel a világtól mindegyik kifele esik. Ki a fene akarna Füzérradványra menni bármit csinálni, néhány fanatikus túrázón meg kastély-mániáson, véletlenül - odatévedten kívül. Ezek a kastélyok a körülöttük lévő uradalmakkal voltak életképesek, anélkül értelmetlen maradványai egy letűnt kornak.

Nyilván remek eu-s pénznyelő volt, amiből faszán lehetett nyúlni (ezúton is gratula az eu-nak hogy egyáltalán ilyesmire írnak ki pénzt, ész megáll) most meg el kéne pattintani még kb 100 milliárdot az építkezések, felújítások befejezésére, meg évi 30-40 millárd csak a fenntartás (az összesnek). Na ezt szervezik ki _elvileg_ ezeknek a cégeknek. Egyèbként a világ áldása lenne a magyar államnak, ha a cégek megszabadítanák ezektől az épületektől, de van egy sanda gyanúm, hogy rezsimváltáskor úgy basszák vissza ezeket az államra, hogy csak úgy csattan. Aztán ölheti bele az új rezsim a pénzt megint.
MC12
csak csendben jegyezném meg, hogy az EU nem írt ki ezekre pénzt, a magyar állam írt ki, ahol az Unió társfinanszírozó volt. Ez a magyar pályázatírók leleményessége (ugye az állam is pályázik az EU-hoz forrásokra), hogy úgy írták meg a programokat, hogy ezek a források csatornázhatóak legyenek. Gondolom valami vidékfejlesztési vagy desztináció menedzsment kiírásba bele sikerült passzírozni.
Gyurma Pappa
És eu-s inkompetencia. Hiába leleményes a magyar, ha van felette valaki, aki megmondja, hogy “anyádnak adjunk inkább pénzt ne Füzérradványra”. Ezt a projektet be kellett nyújtani, az eu-ban egy valag helyen pecsétet kellett rá nyomni. Az nem felmentő körülmény, hogy háát papíron minden ok volt, szegény eu-s ügyintéző mit tehetett, jóvá kellett hagynia. Az eu jó szokásához híven csendben végig asszisztálta ezt a pénzlenyúlást is, nyilván a saját seggét minden létező papírral levédve (ismerős eljárás).

Csak felületesen ismerve az eu-s társfinanszírozású projekteket, egy részletes hatástanulmánynak legalább lennie kellett, hogy ugyan mi a jó isten lesz a felújítás után ezekkel. Látatlanban megegyezhetünk szerintem abban, ha te, én vagy a topicból páran elolvasnánk ezt a magas minőségű anyagot, egy forintot nem adnánk rá, nemhogy euró-milliókat 😊

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 169 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1m7xh0z/szijj%C3%A1rt%C3%B3_%C3%A9l%C5%91_ad%C3%A1sban_magyar%C3%A1zkodott_r%C3%A9gi/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
rva 4 819 — Me for President!
orbán -> ronai egon, atv

ezek már az utolsó szalmaszálak, abszolút pánik
Cruyffista
a hitgyüli féle ATV, a kriptofideszes Rónai Egonnal? ez kb. olyan lesz mint a Hont interjú.
deyell
Rónai nem túl régi qrvája és a most ucsó felesége is pozícióban van a gyüliben
ozibozi
Azért ez eléggé csapda az ATV -nek is. Ha Rónai nem szívatja meg Viktort akkor még inkább rájuk ég, hogy álellenzékiek. És nyilván nem az értelmesebb résznek, mert azért azok képben vannak, de a DK-s nyuggerek nem lesznek elégedettek egy Hont féle szarsággal .
zinedine5
Olyan szinten emelt falakat az állampárt, hogy nem is tudom, kihez próbál most Vitya szólni az ATV-ben.
Az általad is emlegetett DK-s szépkorúakat próbálja leválasztani karizmatikus Kláráról? Komolyan nem tudom.
Dzsokijuing
én is ezt érzem, 15 éve tolják az "aki nincs velünk, az ellenünk van" dumát, a társadalmat hiper mértékben polarizálták, és most úgy gondolják, hogy pár podcast majd ledönti a falakat?
értem, Trumpnak talán bejött, de ott nem volt ennyi ideje fekete-fehérre festve MINDEN.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 781 — Saturday Night Lights
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
a hitgyüli féle ATV, a kriptofideszes Rónai Egonnal? ez kb. olyan lesz mint a Hont interjú.
deyell
ozibozi
Azért ez eléggé csapda az ATV -nek is. Ha Rónai nem szívatja meg Viktort akkor még inkább rájuk ég, hogy álellenzékiek. És nyilván nem az értelmesebb résznek, mert azért azok képben vannak, de a DK-s nyuggerek nem lesznek elégedettek egy Hont féle szarsággal .
zinedine5
Olyan szinten emelt falakat az állampárt, hogy nem is tudom, kihez próbál most Vitya szólni az ATV-ben.
Az általad is emlegetett DK-s szépkorúakat próbálja leválasztani karizmatikus Kláráról? Komolyan nem tudom.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 638 — Ajmo Vatreni
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
deyell
ozibozi
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 421 — zászló zászló szív
Beki
JéBé

MC12

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 191
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Gyengébbnek érzik a helyzetüket, mint az utóbbi választások előtt, de szerintem még bőven nem pánikolnak
Kampman
Mi lenne nálad a pánik jele?
r.baggio
A Mi Hazánkkal való szövetség, vagy legalább a lehetőségének emlegetése.
Bár ezt lehet, hogy stratégiai okokból akkor is csak kb. a választások előtti szerdán jelentének csak be.
több mint 1 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 239 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Valakinek mondta,hogy oda is el kell menni pacekba ...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
deyell
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 120 — Sworn to the Dark
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista

gats we bust, backs we crush

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 169 — The Mathematician
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Az a Partizán lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
telex most jövök interjút azért megnéznék a profilképemmel
Löfli
Most jövök a templomból’
ozibozi
De gondolom nem gyalog

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
r.baggio Cleveland Browns UMass Minutemen 65 474 — hotty f*cking toddy
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Gyengébbnek érzik a helyzetüket, mint az utóbbi választások előtt, de szerintem még bőven nem pánikolnak
Kampman
Mi lenne nálad a pánik jele?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Az a Partizán lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Most jövök a templomból’
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 191
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
több mint 1 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 661 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Az a Partizán lesz.
Őszentsége Sobri Jóska

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 440 — #NoStress
orbán -> ronai egon, atv

Cruyffista
Az a Partizán lesz.

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
orbán -> ronai egon, atv

több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 50 324 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a majkás menczer poszt meg mi a picsa? És ez a kommunikációs igazgató... Édes faszom de tényleg...🤣
eaglesmcnabb
Mondjuk amikor fogta es kiallt hepajkodni MP-vel, mar akkor megmutatta, milyen remek kommunikacios igazgato. Ranezesre haromig nem tud elszamolni, es kommunikacios igazgatokent harom mondatot sem tud helyesen leirni/elmondani, a jol leirt mondatai szama pedig meghaladja az agysejtjei szamat. De hat minoseg, kerem szepen. Nalunk a trollkodas elit szinten megy, amiert a vilagon kb. barhol rohogve mondananak le az emberek, azert itthon vallveregetes es emeles jar. Teljesen verciki, amit nehanyan nyomnak.
Stez
Sportújságíró volt😀✌️
ozibozi
Letagadom!

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 764
Beki
JéBé

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 239 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Menczer egy világi balfasz.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018