Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amchamHát jut eszembe. Ezért durciztak be a Sparra.
deyell
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Főpolgármesterjelöltszandra: Karácsony ígérje meg, hogy nem indul el 26-ban miniszterelnöknek.Aztakurvaeget, mit művel a Párt Budapesten ezzel a hülye picsával?
Ha veszít júniusban, akkor se? Ne hagyja cserben a Budapestieket! Ha nyer, nem jobb ha eltakarodik 26-ban?
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amchamEinstandolás lesz itt kérem szépen meg fenyítések, saját emberek beültetése a vállalatok igazgatótanácsába, hogy mindenről is tudjanak a kedvenc cégek meg h a csókosoknak lehessen pénzt osztani.
deyell
Meg azt várom, hogy pl. a képen a háttérben lévő és röhögő hülyegyerekeket pofánbassza az élet.
több mint 1 éve
MP nem messiás, hanem katalizátor.
vpi
A hétvégi Kossuth tér megmutatja, mennyien lesznek az újabb rendszerváltásért tenni akarók.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
20%, Pulai ollózásról hallucinál?
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amcham
built for this shit
több mint 1 éve
Én végignéztem az interjút.Sokan nem értik, miért tekintem veszélyesnek a fanatizmust, legyen bármi is az alanya.
Na, ez egy remek önigazolás volt, mert rengeteg, fanatizmus miatti veszélyesen ostoba kijelentés van benne.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha Németh Szilárd az origo akkor mindenki inteligensebbnek tűnik.Pedig kifejezetten hallgatható.Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..
telex.hu/video/2024/04/01/rakay-philip-kegyelmi-ugy-novak-katalin-szentkiralyi-vitezy-megafon-media
Toca
Ha esetleg valaki meghallgatja, egy összefoglaló érdekelne.
Szokol
Rákay intelligens ember. Ha Németh Szilárddal lesz ilyen beszélgetés, na az irritáló lesz.
Fábián szerintem amúgy nem alkalmas ezekre a beszélgetésekre. Nincs vele bajom, de túl straight forward, és kényelmes ezeknek a fideszes "nehéz fiúknak".
Lecsó
Amúgy Kálmán már a z+-on is idegesít ezt szóval, hog kis csaholo kutyus lett és elvesztette a gerincet csak rapakolt erre.
több mint 1 éve
Pedig kifejezetten hallgatható.Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..
telex.hu/video/2024/04/01/rakay-philip-kegyelmi-ugy-novak-katalin-szentkiralyi-vitezy-megafon-media
Toca
Szokol
Rákay intelligens ember. Ha Németh Szilárddal lesz ilyen beszélgetés, na az irritáló lesz.
Fábián szerintem amúgy nem alkalmas ezekre a beszélgetésekre. Nincs vele bajom, de túl straight forward, és kényelmes ezeknek a fideszes "nehéz fiúknak".
Szerkesztette: Lecsó
több mint 1 éve
Ez nem kommunizmus, ne sértegess kérlek.ez ugye csak egy vicc?youtu.be/4eTVaPyrH-I?si=OSyE09W-3cd7c-wc
www.portfolio.hu/gazdasag/20240402/oriasi-hatalmat-kaphat-a-gvh-extrem-modon-sujthatnak-le-a-vallalatokra-678167
Negritis, a vajda
Amadeus von Dollárbaloldal
Államkapitalizmus ami itt zajlik, semmi köze az Internacionáléhoz.

több mint 1 éve
ez ugye csak egy vicc?youtu.be/4eTVaPyrH-I?si=OSyE09W-3cd7c-wc
www.portfolio.hu/gazdasag/20240402/oriasi-hatalmat-kaphat-a-gvh-extrem-modon-sujthatnak-le-a-vallalatokra-678167
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez ugye csak egy vicc?Aranyos módon március közepén benyújtják egyeztetésre, 22-én meg már le is jár ez.
Negritis, a vajda
Mintha ennyi idő alatt bármi érdemi dolgot lehetne csinálni.
több mint 1 éve
ez ugye csak egy vicc?Szép bonyolult megfogalmazás arra az egy szóra, hogy einstand.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez ugye csak egy vicc?www.portfolio.hu/gazdasag/20240402/oriasi-hatalmat-kaphat-a-gvh-extrem-modon-sujthatnak-le-a-vallalatokra-678167
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=KWQFLB8voow
több mint 1 éve
Direkt az összefoglalót küldtem én is, nincs az az isten hogy belenézzek. 😀Én is így voltam vele, telex írt róla összefoglalót:Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..
Toca
Szokol
Szesze
több mint 1 éve
Én is így voltam vele, telex írt róla összefoglalót:Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..
Toca
Szokol
több mint 1 éve
Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..
Toca
több mint 1 éve
telex.hu/velemeny/2024/04/02/rogan-antal-fidesz-magyar-peter-kommunikacio-propaganda-varga-juditNekem tetszik ez az összegzés. 😊
több mint 2 éve
Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?telex.hu/video/2024/04/01/rakay-philip-kegyelmi-ugy-novak-katalin-szentkiralyi-vitezy-megafon-media
több mint 2 éve
Németeknél mai naptól legális a fűVolt egy kis ünneplés:
A sokat kritizált törvény alapján 18 év felett bárki tárolhat magánál legfeljebb 25 gramm szárított marihuánát, valamint három tőig megengedett az otthoni növénytermesztés is. A jogi reform következő lépése alapján július 1-től az országban legálisan lehet majd füvet szerezni bizonyos klubokban. A szabályozás szerint az ilyen egyesületeknek legfeljebb 500 tagjuk lehet, és havonta személyenként legfeljebb 50 gramm kannabiszt oszthatnak majd szét.
A reformmal Németország az EU egyik legliberálisabb kannabisztörvényét vezette be Luxemburg és Málta mellett. Hollandia az utóbbi időben szigorított a túlzott kannabiszturizmus miatt.
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=fYoW8KDKiMA
Hanyatló Nyugat... Ha így folytatják, a végén még a pálinkát is engedélyezni fogják!
több mint 2 éve
Németeknél mai naptól legális a fűA sokat kritizált törvény alapján 18 év felett bárki tárolhat magánál legfeljebb 25 gramm szárított marihuánát, valamint három tőig megengedett az otthoni növénytermesztés is. A jogi reform következő lépése alapján július 1-től az országban legálisan lehet majd füvet szerezni bizonyos klubokban. A szabályozás szerint az ilyen egyesületeknek legfeljebb 500 tagjuk lehet, és havonta személyenként legfeljebb 50 gramm kannabiszt oszthatnak majd szét.
A reformmal Németország az EU egyik legliberálisabb kannabisztörvényét vezette be Luxemburg és Málta mellett. Hollandia az utóbbi időben szigorított a túlzott kannabiszturizmus miatt.
több mint 2 éve
Ha elfelejtette volna, Puzsér felhánytorgatja többször😊Zsák a foltját... A különbség kettejük között az, hogy - miként a beefelésből is jól kitűnik - az egyikük tehetséges. Apropó: Pityinger vajon emlékszik még arra, amikor önfeledten belerúgott a hungarocell Orbán-fejbe?Mindkét fél megérdemli a másikat.Pityinger vs Puzsér: fokozódik!Legszebb az egészben hogy siet az egész NER média szegény Lacika védelmére. Őt itt most bántják 😀
mandiner.hu/belfold/2024/04/dopeman-felhivta-a-mangalica-pofaju-puzsert-kozottunk-a-jateknak-vege-van-buzika-video
(Kéne egy dark celeb topik...🙂)
nagylaza, főpohárnok
Nomac
Kampman
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Zsák a foltját... A különbség kettejük között az, hogy - miként a beefelésből is jól kitűnik - az egyikük tehetséges. Apropó: Pityinger vajon emlékszik még arra, amikor önfeledten belerúgott a hungarocell Orbán-fejbe?Mindkét fél megérdemli a másikat.Pityinger vs Puzsér: fokozódik!Legszebb az egészben hogy siet az egész NER média szegény Lacika védelmére. Őt itt most bántják 😀
mandiner.hu/belfold/2024/04/dopeman-felhivta-a-mangalica-pofaju-puzsert-kozottunk-a-jateknak-vege-van-buzika-video
(Kéne egy dark celeb topik...🙂)
nagylaza, főpohárnok
Nomac
Kampman