Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 576
 telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amcham
deyell
Hát jut eszembe. Ezért durciztak be a Sparra.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Főpolgármesterjelöltszandra: Karácsony ígérje meg, hogy nem indul el 26-ban miniszterelnöknek.
Aztakurvaeget, mit művel a Párt Budapesten ezzel a hülye picsával?
Ha veszít júniusban, akkor se? Ne hagyja cserben a Budapestieket! Ha nyer, nem jobb ha eltakarodik 26-ban?
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 046
 telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amcham
deyell
Einstandolás lesz itt kérem szépen meg fenyítések, saját emberek beültetése a vállalatok igazgatótanácsába, hogy mindenről is tudjanak a kedvenc cégek meg h a csókosoknak lehessen pénzt osztani.

Meg azt várom, hogy pl. a képen a háttérben lévő és röhögő hülyegyerekeket pofánbassza az élet.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 475 — Saturday Night Lights

vpi
MP nem messiás, hanem katalizátor.
A hétvégi Kossuth tér megmutatja, mennyien lesznek az újabb rendszerváltásért tenni akarók.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
20%, Pulai ollózásról hallucinál?
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 567 — Patriot
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 465 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 072 — Kinek mit intézett a kormánya
Én végignéztem az interjút.
Sokan nem értik, miért tekintem veszélyesnek a fanatizmust, legyen bármi is az alanya.
Na, ez egy remek önigazolás volt, mert rengeteg, fanatizmus miatti veszélyesen ostoba kijelentés van benne.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 352 — Vikings fan
Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?
 telex.hu/video/2024/04/01/rakay-philip-kegyelmi-ugy-novak-katalin-szentkiralyi-vitezy-megafon-media
Toca
Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..

Ha esetleg valaki meghallgatja, egy összefoglaló érdekelne.
Szokol
Pedig kifejezetten hallgatható.
Rákay intelligens ember. Ha Németh Szilárddal lesz ilyen beszélgetés, na az irritáló lesz.
Fábián szerintem amúgy nem alkalmas ezekre a beszélgetésekre. Nincs vele bajom, de túl straight forward, és kényelmes ezeknek a fideszes "nehéz fiúknak".
Lecsó
Ha Németh Szilárd az origo akkor mindenki inteligensebbnek tűnik.
Amúgy Kálmán már a z+-on is idegesít ezt szóval, hog kis csaholo kutyus lett és elvesztette a gerincet csak rapakolt erre.
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 375
 telex.hu/video/2024/04/01/rakay-philip-kegyelmi-ugy-novak-katalin-szentkiralyi-vitezy-megafon-media
Toca
Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..

Szokol
Pedig kifejezetten hallgatható.
Rákay intelligens ember. Ha Németh Szilárddal lesz ilyen beszélgetés, na az irritáló lesz.
Fábián szerintem amúgy nem alkalmas ezekre a beszélgetésekre. Nincs vele bajom, de túl straight forward, és kényelmes ezeknek a fideszes "nehéz fiúknak".

Szerkesztette: Lecsó
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 662 — zászló zászló szív
ez ugye csak egy vicc?
 www.portfolio.hu/gazdasag/20240402/oriasi-hatalmat-kaphat-a-gvh-extrem-modon-sujthatnak-le-a-vallalatokra-678167
Negritis, a vajda
 youtu.be/4eTVaPyrH-I?si=OSyE09W-3cd7c-wc
Amadeus von Dollárbaloldal
Ez nem kommunizmus, ne sértegess kérlek.

Államkapitalizmus ami itt zajlik, semmi köze az Internacionáléhoz.

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 576
ez ugye csak egy vicc?
 www.portfolio.hu/gazdasag/20240402/oriasi-hatalmat-kaphat-a-gvh-extrem-modon-sujthatnak-le-a-vallalatokra-678167
Negritis, a vajda
 youtu.be/4eTVaPyrH-I?si=OSyE09W-3cd7c-wc
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 436 — Cowboys fan
ez ugye csak egy vicc?
Negritis, a vajda
Aranyos módon március közepén benyújtják egyeztetésre, 22-én meg már le is jár ez.
Mintha ennyi idő alatt bármi érdemi dolgot lehetne csinálni.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 227 — Chiefs GM
ez ugye csak egy vicc?
Negritis, a vajda
Szép bonyolult megfogalmazás arra az egy szóra, hogy einstand.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 051 — The Mathematician
ez ugye csak egy vicc?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.youtube.com/watch?v=KWQFLB8voow
több mint 1 éve
Toca

Szokol
Én is így voltam vele, telex írt róla összefoglalót:

Szesze
Direkt az összefoglalót küldtem én is, nincs az az isten hogy belenézzek. 😀
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Toca

Szokol
Én is így voltam vele, telex írt róla összefoglalót:

több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Toca

több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 681
 telex.hu/velemeny/2024/04/02/rogan-antal-fidesz-magyar-peter-kommunikacio-propaganda-varga-judit

Nekem tetszik ez az összegzés. 😊
több mint 2 éve
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 417 — beers & Packers
Németeknél mai naptól legális a fű

A sokat kritizált törvény alapján 18 év felett bárki tárolhat magánál legfeljebb 25 gramm szárított marihuánát, valamint három tőig megengedett az otthoni növénytermesztés is. A jogi reform következő lépése alapján július 1-től az országban legálisan lehet majd füvet szerezni bizonyos klubokban. A szabályozás szerint az ilyen egyesületeknek legfeljebb 500 tagjuk lehet, és havonta személyenként legfeljebb 50 gramm kannabiszt oszthatnak majd szét.
A reformmal Németország az EU egyik legliberálisabb kannabisztörvényét vezette be Luxemburg és Málta mellett. Hollandia az utóbbi időben szigorított a túlzott kannabiszturizmus miatt.
ozibozi
Volt egy kis ünneplés:
 www.youtube.com/watch?v=fYoW8KDKiMA
Hanyatló Nyugat... Ha így folytatják, a végén még a pálinkát is engedélyezni fogják!
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 160
Németeknél mai naptól legális a fű

A sokat kritizált törvény alapján 18 év felett bárki tárolhat magánál legfeljebb 25 gramm szárított marihuánát, valamint három tőig megengedett az otthoni növénytermesztés is. A jogi reform következő lépése alapján július 1-től az országban legálisan lehet majd füvet szerezni bizonyos klubokban. A szabályozás szerint az ilyen egyesületeknek legfeljebb 500 tagjuk lehet, és havonta személyenként legfeljebb 50 gramm kannabiszt oszthatnak majd szét.
A reformmal Németország az EU egyik legliberálisabb kannabisztörvényét vezette be Luxemburg és Málta mellett. Hollandia az utóbbi időben szigorított a túlzott kannabiszturizmus miatt.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 051 — The Mathematician
Pityinger vs Puzsér: fokozódik!
 mandiner.hu/belfold/2024/04/dopeman-felhivta-a-mangalica-pofaju-puzsert-kozottunk-a-jateknak-vege-van-buzika-video
(Kéne egy dark celeb topik...🙂)
nagylaza, főpohárnok
Legszebb az egészben hogy siet az egész NER média szegény Lacika védelmére. Őt itt most bántják 😀
Nomac
Mindkét fél megérdemli a másikat.
Kampman
Zsák a foltját... A különbség kettejük között az, hogy - miként a beefelésből is jól kitűnik - az egyikük tehetséges. Apropó: Pityinger vajon emlékszik még arra, amikor önfeledten belerúgott a hungarocell Orbán-fejbe?
nagylaza, főpohárnok
Ha elfelejtette volna, Puzsér felhánytorgatja többször😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 417 — beers & Packers
Pityinger vs Puzsér: fokozódik!
 mandiner.hu/belfold/2024/04/dopeman-felhivta-a-mangalica-pofaju-puzsert-kozottunk-a-jateknak-vege-van-buzika-video
(Kéne egy dark celeb topik...🙂)
nagylaza, főpohárnok
Legszebb az egészben hogy siet az egész NER média szegény Lacika védelmére. Őt itt most bántják 😀
Nomac
Mindkét fél megérdemli a másikat.
Kampman
Zsák a foltját... A különbség kettejük között az, hogy - miként a beefelésből is jól kitűnik - az egyikük tehetséges. Apropó: Pityinger vajon emlékszik még arra, amikor önfeledten belerúgott a hungarocell Orbán-fejbe?