Politika
66 feliratkozó
több mint 2 éve
Ugye úgy indult a dolog, hogy ezúttal azt a Juhász+Hadházy párost szóltad le, akik tényleg elég sokat próbáltak tenni ez ellen az undorító rendszer ellen, így gondoltam árnyalom kicsit a képet velük kapcsolatban (is) ezzel a videóval. Én nem vagyok egyik oldal híve se, semmilyen illúzióm nincs politikusok irányába, viszont azért amit ez a kormány csinál arra a gyomorforgató a legenyhébb jelző.De én egyik undorító, karaktergyilkoló kampànyban sem vettem részt. Így nem tudom értelmezni, hogy ki az akikkel ezt csináltam. Vagy ha itt arra gondol a költő, hogy minden Fidesz szavazó felelős az összes dologért, amit a Fidesz csinál, hát, az igen messzire vezet. Az MSZP - és ezáltal az összefogás - szavazók meddig felelősek az MSZP-dolgaiért? 2010ig? 1990ig? 56ig? Ez elég nevetséges lenne. Akik nem mentek el szavazni, azok hatalomban tartották a fideszt, ők is felelősök az undorító kampányokért? 😊 ez sem lenne kevésbé nevetséges.Szesze azt írta, hogy “ ha nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Ha máshogy gondolok valamiről valamit, mint te, akkor jogos a szemèlyeskedés? Ejha, gyorsan elérted a fideszes tempót 😊Te állítod be magad Fideszesként, szóval ez maximum akkor személyeskedés, ha Te úgy gondolod, hogy a Fidesz lejárató kampányai nem undorítóak.Tehát velem kezdenek személyeskedni - de én vagyok a fölényeskedő cinikus. Ismét kibukkant a “morális fölény” 😊Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
r.baggio
MC12
Jughead
A személyeskedés - az csak személyeskedés. Semmi köze ahhoz, hogy valaki hogyan szavaz, miben hisz vagy ki a kedvenc politikusa. A személyeskedés annyi, mint az érvek elfogyása - épp ezt csinálja a Fidesz is, csak szólok.
A jövőre nézvést jelezném, egyszerűbb annyit írni: MC, a kurva anyád. Én nem haragszok meg (tényleg, mondtak ennél sokkal csúnyábbakat) lényegesen egyszerűbb, és ugyanannyi értelme van, mint amit eddig írtak a kollégák, csak kevesebbet kell mindenkinek gépelni.
MC12
Kicsit segítek felidézni, hogy tudd rendszerezni magadban.”
Ebben egyedül az undorító jelző lehet személyeskedés, illetve az, hogy azt feltételezi, hogy nem tudod magadtól felidézni ezeket. Utóbbi valóban lekicsinylő ebben egyetértek, ha emiatt gondolod személyeskedésnek, akkor persze megértelek.
Jughead
Szerintem a szavazók nem felelősek semmiért, ez a szavazó-hibáztatás az egyik legelemibb, legelitistább, leglenézőbb butaság, amit folytat mindkét tábor fanatikus része az elmúlt 30 évben. A politikusok felelősek azért amit csinálnak. Tán őket kellene basztatni a szavazók helyett, amíg egymást basztatja a nép, addig a politikus örül.
MC12
több mint 2 éve
Most lehet én emlékszem rosszul, annyira nem ismerem a pályafutásod (gondolom ez nagyon meglepő egy anonim fórumon), de - a tévedés jogát fenntartva - nekem úgy rémlik, hogy nem csak mint szavazó támogatod a pártot, hanem tanácsadó/egyéb szerepeket is elláttál/ellátsz. Legalábbis nekem (és szerintem sokan másoknak is) úgy van/volt meg, hogy haszonélvezőként és nem elvi alapon támogatod a Fideszt (az már csak személyes véleményem, hogy elvi alapon/elkötelezettségből értelmiségi ember a Fideszt nem támogatja, így már csak ezért is meglepne, ha Te elvi alapon kötődnél hozzájuk).De én egyik undorító, karaktergyilkoló kampànyban sem vettem részt. Így nem tudom értelmezni, hogy ki az akikkel ezt csináltam. Vagy ha itt arra gondol a költő, hogy minden Fidesz szavazó felelős az összes dologért, amit a Fidesz csinál, hát, az igen messzire vezet. Az MSZP - és ezáltal az összefogás - szavazók meddig felelősek az MSZP-dolgaiért? 2010ig? 1990ig? 56ig? Ez elég nevetséges lenne. Akik nem mentek el szavazni, azok hatalomban tartották a fideszt, ők is felelősök az undorító kampányokért? 😊 ez sem lenne kevésbé nevetséges.Szesze azt írta, hogy “ ha nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Ha máshogy gondolok valamiről valamit, mint te, akkor jogos a szemèlyeskedés? Ejha, gyorsan elérted a fideszes tempót 😊Te állítod be magad Fideszesként, szóval ez maximum akkor személyeskedés, ha Te úgy gondolod, hogy a Fidesz lejárató kampányai nem undorítóak.Tehát velem kezdenek személyeskedni - de én vagyok a fölényeskedő cinikus. Ismét kibukkant a “morális fölény” 😊Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
r.baggio
MC12
Jughead
A személyeskedés - az csak személyeskedés. Semmi köze ahhoz, hogy valaki hogyan szavaz, miben hisz vagy ki a kedvenc politikusa. A személyeskedés annyi, mint az érvek elfogyása - épp ezt csinálja a Fidesz is, csak szólok.
A jövőre nézvést jelezném, egyszerűbb annyit írni: MC, a kurva anyád. Én nem haragszok meg (tényleg, mondtak ennél sokkal csúnyábbakat) lényegesen egyszerűbb, és ugyanannyi értelme van, mint amit eddig írtak a kollégák, csak kevesebbet kell mindenkinek gépelni.
MC12
Ebben egyedül az undorító jelző lehet személyeskedés, illetve az, hogy azt feltételezi, hogy nem tudod magadtól felidézni ezeket. Utóbbi valóban lekicsinylő ebben egyetértek, ha emiatt gondolod személyeskedésnek, akkor persze megértelek.
Jughead
Szerintem a szavazók nem felelősek semmiért, ez a szavazó-hibáztatás az egyik legelemibb, legelitistább, leglenézőbb butaság, amit folytat mindkét tábor fanatikus része az elmúlt 30 évben. A politikusok felelősek azért amit csinálnak. Tán őket kellene basztatni a szavazók helyett, amíg egymást basztatja a nép, addig a politikus örül.
MC12
De persze, ha csak szimpla szavazó vagy akkor felesleges megbélyegezni Téged ezen kampányokkal, akkor maximum azért vagy “felelős” (direkt idézőjelben), hogy ezek ellenére is - mint szavazó - támogatod őket.
több mint 2 éve
Szerintem a szavazók nem felelősek semmiért, ez a szavazó-hibáztatás az egyik legelemibb, legelitistább, leglenézőbb butaság, amit folytat mindkét tábor fanatikus része az elmúlt 30 évben. A politikusok felelősek azért amit csinálnak. Tán őket kellene basztatni a szavazók helyett, amíg egymást basztatja a nép, addig a politikus örül.de a szavazó felelőssége hogy kit tart hatalomban
MC12
az hogy hibás-e érte más kérdés, abban egyetértek hogy nem
és hát ugye erre találták ki az identitás politikát 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
De én egyik undorító, karaktergyilkoló kampànyban sem vettem részt. Így nem tudom értelmezni, hogy ki az akikkel ezt csináltam. Vagy ha itt arra gondol a költő, hogy minden Fidesz szavazó felelős az összes dologért, amit a Fidesz csinál, hát, az igen messzire vezet. Az MSZP - és ezáltal az összefogás - szavazók meddig felelősek az MSZP-dolgaiért? 2010ig? 1990ig? 56ig? Ez elég nevetséges lenne. Akik nem mentek el szavazni, azok hatalomban tartották a fideszt, ők is felelősök az undorító kampányokért? 😊 ez sem lenne kevésbé nevetséges.Szesze azt írta, hogy “ ha nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Ha máshogy gondolok valamiről valamit, mint te, akkor jogos a szemèlyeskedés? Ejha, gyorsan elérted a fideszes tempót 😊Te állítod be magad Fideszesként, szóval ez maximum akkor személyeskedés, ha Te úgy gondolod, hogy a Fidesz lejárató kampányai nem undorítóak.Tehát velem kezdenek személyeskedni - de én vagyok a fölényeskedő cinikus. Ismét kibukkant a “morális fölény” 😊Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
r.baggio
MC12
Jughead
MC12
Jughead
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
A fejére kell tenni újra a vívómaszkot aztán nem látszik.Olyan belédverem a (kormány)információt, ha nem tanulsz jön a körmös megjelenése vanhuh b+ rákerestem és jézus fasza ez a nő hogy néz ki?Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.Már csak ilyenek maradtak a beltenyeszetből. Aki kicsit is tehetséges vagy ügyes volt már rég pozícióban volt, pont ők checkolnak ki mostanában. Na nem mintha Ásványvíz Szandy utóbbi kategóriában mozgott volna....
MC12
FLZOLI
Negritis, a vajda
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Szesze azt írta, hogy “ ha nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Ha máshogy gondolok valamiről valamit, mint te, akkor jogos a szemèlyeskedés? Ejha, gyorsan elérted a fideszes tempót 😊Te állítod be magad Fideszesként, szóval ez maximum akkor személyeskedés, ha Te úgy gondolod, hogy a Fidesz lejárató kampányai nem undorítóak.Tehát velem kezdenek személyeskedni - de én vagyok a fölényeskedő cinikus. Ismét kibukkant a “morális fölény” 😊Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
r.baggio
MC12
Jughead
MC12
több mint 2 éve
Ha máshogy gondolok valamiről valamit, mint te, akkor jogos a szemèlyeskedés? Ejha, gyorsan elérted a fideszes tempót 😊Te állítod be magad Fideszesként, szóval ez maximum akkor személyeskedés, ha Te úgy gondolod, hogy a Fidesz lejárató kampányai nem undorítóak.Tehát velem kezdenek személyeskedni - de én vagyok a fölényeskedő cinikus. Ismét kibukkant a “morális fölény” 😊Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
r.baggio
MC12
Jughead
több mint 2 éve
Te állítod be magad Fideszesként, szóval ez maximum akkor személyeskedés, ha Te úgy gondolod, hogy a Fidesz lejárató kampányai nem undorítóak.Tehát velem kezdenek személyeskedni - de én vagyok a fölényeskedő cinikus. Ismét kibukkant a “morális fölény” 😊Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
r.baggio
MC12
több mint 2 éve
Tehát velem kezdenek személyeskedni - de én vagyok a fölényeskedő cinikus. Ismét kibukkant a “morális fölény” 😊Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
r.baggio
több mint 2 éve
Hadházy posztolt egy jót. Feltehetően a MH-n keresztül jön be a ruszki lóvé.rajtuk keresztül tuti jön be a ruszki propaganda
Amadeus von Dollárbaloldal
de sztem nem az az egyetlen forrás
hvg.hu/itthon/20240327_magyar_politikusok_moszkva_penz_orosz_propaganda
www.facebook.com/photo?fbid=979430343545260&set=a.443185497169750
több mint 2 éve
Olyan belédverem a (kormány)információt, ha nem tanulsz jön a körmös megjelenése vanhuh b+ rákerestem és jézus fasza ez a nő hogy néz ki?Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.Már csak ilyenek maradtak a beltenyeszetből. Aki kicsit is tehetséges vagy ügyes volt már rég pozícióban volt, pont ők checkolnak ki mostanában. Na nem mintha Ásványvíz Szandy utóbbi kategóriában mozgott volna....
MC12
FLZOLI
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hadházy posztolt egy jót. Feltehetően a MH-n keresztül jön be a ruszki lóvé.
több mint 2 éve
Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
MP azt tette ki, hogy volt egy tanúvallomás a bíróságon, amiben ez hangzott el Deutschról. ez nem hiszem, hogy személyiségi jogot sértene.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-orban-viktor-deutsch-tamas-ep-listvezetoseg-europai-parlament-drog/
Negritis, a vajda
Mondjuk ennél keményebb anyag kell Tompika bukásához szerintem.
somoskovig
Minden sorozatban vannak filler-részek, ez most az 😊
MC12
built for this shit
több mint 2 éve
Mondjuk a tábornak asszem az lenne a legdurvább, ha kiderülne, hogy vegan.Kokónál vagy hernyónál keményebb? PCP, crack, ketamin?Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-orban-viktor-deutsch-tamas-ep-listvezetoseg-europai-parlament-drog/
Negritis, a vajda
somoskovig
Vagy olyan, amire a tábor tud vonatkoztatni?
slowmotion
több mint 2 éve
Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!Nagyon szívesen, jó hányást hozzá neked is.Ezer hála!Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Kicsit segítek felidézni, hogy tudd rendszerezni magadban.
www.youtube.com/watch?v=ego4aQLZKlQ
Szesze
MC12
Szesze
több mint 2 éve
Nagyon szívesen, jó hányást hozzá neked is.Ezer hála!Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Szesze
MC12
több mint 2 éve
Ezer hála!Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Szesze
több mint 2 éve
Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
több mint 2 éve
Schmidt Mária fia szerint Orbán Viktor (fél)unokatestvére a legjobb választás. Mi ebben a meglepő?A magyar választási rendszerben nincsen sem jogszabályi, sem univerzális keretezése az előválasztásnak.444.hu/2024/03/29/a-baratommal-nem-beszelek-annyit-mint-vitezyvel-tudom-hogy-nem-paktal-a-fidesszel
Engem meggyőzött. Megjegyzem, ha valaki Vitézyre szavaz, akkor ennek a takonyhalom pártnak a túlélését támogatja. Lehet Más a Patkány. Még a szocikra is szívesebben behúznám az ikszet, mint rájuk. És ezzel mindent elmondtam.
telex.hu/belfold/2024/03/29/kendernay-janos-lmp-nem-vesz-reszt-elovalasztas-xii-kerulet
nagylaza, főpohárnok
háát persze 😊
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Illetve nem azért bukta a pert, mert ezt megosztotta, hiszen ez egy tényszerű leirat.Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
A magyar választási rendszerben nincsen sem jogszabályi, sem univerzális keretezése az előválasztásnak.444.hu/2024/03/29/a-baratommal-nem-beszelek-annyit-mint-vitezyvel-tudom-hogy-nem-paktal-a-fidesszel
Engem meggyőzött. Megjegyzem, ha valaki Vitézyre szavaz, akkor ennek a takonyhalom pártnak a túlélését támogatja. Lehet Más a Patkány. Még a szocikra is szívesebben behúznám az ikszet, mint rájuk. És ezzel mindent elmondtam.
telex.hu/belfold/2024/03/29/kendernay-janos-lmp-nem-vesz-reszt-elovalasztas-xii-kerulet
nagylaza, főpohárnok
háát persze 😊
több mint 2 éve
cikk szerint a juhász perben jött fel 😊Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
több mint 2 éve
Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12