Politika

68 feliratkozó

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 686 — Sworn to the Dark
 magyarpeterendlessrunner.web.app/

built for this shit

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 197 — Kinek mit intézett a kormánya
+: Az első szavazótól a nyugdíj előtt állókig van mindenki, koporsószökevény nem volt mikor mentem.
Az alsós ofőm volt bizottsági tag és felismertem a többi embert is.

-: A polgi prosztó módón a központban az épület és a kamerák előtt a tilosban parkolt
A bizottsági tagok felismertek
Ahogy hallottam a beszélgetéseket fullba beletojtak a felkészülésbe, míg anya bezzeg képes volt átolvasni amiket kelett.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 663 — nabege2@yahoo.com
Látom, van tippelde:
Fidesz 55%
Tisza 28%
DK 6%
Mi hazánk 5%
Kutyák 3%
Momentum 2%
Többiek 1%

Gyurcsany marad a fopolgarmester
Foldesi26
Gyurcsány? 😊

amúgy szerintem simán lehet, hogy az ellenzék együttesen több szavazatot kap majd...
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 862 — capitaine du château de Vienne 1487
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
KariGeri marad a polgi Budapesten
3. kerületben marad Kiss László
Fontos_Vidra
én Josh Rosen-CARDS mezben tiszteleltek mindenkit - eldöntendő pszichózis, hogy kutya vagy momo, megyein momo, pógi sipi, mer csak azaz egy van, atöbbi talán erzsibacsi auccából, postasnéni megazóradó fizikatanár

há merjünk nagyot ámodni, ma asselehet
 youtu.be/_9Ya7ruzMhc?si=JNG33Q7pG6j4tpNr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 197 — Kinek mit intézett a kormánya
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.
zacknorb
Kétszer, Bence haverom 19ben LONDONBAN! ugyanezt tolta

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Foldesi26 New England Patriots 349
Látom, van tippelde:
Fidesz 55%
Tisza 28%
DK 6%
Mi hazánk 5%
Kutyák 3%
Momentum 2%
Többiek 1%

Gyurcsany marad a fopolgarmester
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 927 — Steelers fan
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.
r.baggio
Ha lenne hozzá anyagi forrásom már rég itthagytam volna az egész tetű országot.....
ThundersNFL a Paraszt
És tudom, hogy ez nem egy Széchenyi idézet, de álljon itt egy tőle:

„Népek kormányaikkal való diszharmóniáját harmóniába hozni mindig nehéz, még akkor is, ha a vezetők és a vezetettek – amennyire lehet – világosan látnak. Ha azonban a népek rövidlátással vannak megverve, a hatalmon lévők pedig egyenesen vakok, akkor a harmónia megteremtése némiképp bizony meghaladja az emberi erőt, s ilyenkor dönt a véletlen, a világszellem, a magasabb fény, a fátum, az Isten.”
r.baggio
Viszont nálunk a vezető(k) világosan látja hogyan teremthet harmóniát a vakokkal.
Ad nekik magasabb "fényt", Istent, saját magát.
A rövidlátók meg kapálóznak, de ki nem sz..ja le őket.
Ezt a harmóniát megteremteni nem volt könnyű, de azóta megy minden magától.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Én direkt a mise előtti és utáni roham között most megyek el.
Fehérben, jelképezze ez az új kezdetet.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 778
Fidesz 48
Tisza 21
Mi Hazánk 8
DK 6
Kutyák 5
Momo 3

maradék rest of

Karácsony
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 899 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
Fontos_Vidra
Újpalota dettó.

Volt nyugdíjas néni aki nem értette miért kapott 5 lapot és amin ugyanúgy 3-3 jelölt volt (helyi polgi, helyi képviselő szavazólapok) ugyanannak a lapnak hitte és értetlenkedett miért van nála kettő...

Agyrém

Szerkesztette: gamerkr

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 070
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....
Igazi agynélküli gyökér banda
ThundersNFL a Paraszt
Ez az érzés bennem is kavarog már napon óta. Nagyon szeretnék egy jó eredményt látni a Tiszatól, de mélyen egy kis hang azt súgja, kegyelmi botrány ide, masszív drog függő EP jelölt oda, a hatalmas részvétel fidess malmára hajtja a malmot. Bár az is megfordult a fejemben, hogy talán a bizonytalanok most felemelik a segguket a kanapéról.
KB23
Hat sajnos az adatokbol az latszik hogy minel kisebb a telepules annal nagyobb szazalekban nott a reszvetel 19-hez kepest szoval valszeg a Gyozike elhozza Marics Petit/ viszik a gyereket haboruba narrativa gyozott nem a feny gyult meg.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.
r.baggio
Ha lenne hozzá anyagi forrásom már rég itthagytam volna az egész tetű országot.....
ThundersNFL a Paraszt
És tudom, hogy ez nem egy Széchenyi idézet, de álljon itt egy tőle:

„Népek kormányaikkal való diszharmóniáját harmóniába hozni mindig nehéz, még akkor is, ha a vezetők és a vezetettek – amennyire lehet – világosan látnak. Ha azonban a népek rövidlátással vannak megverve, a hatalmon lévők pedig egyenesen vakok, akkor a harmónia megteremtése némiképp bizony meghaladja az emberi erőt, s ilyenkor dönt a véletlen, a világszellem, a magasabb fény, a fátum, az Isten.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 218
r.baggio
Emlékszem, amikor a 2000-es években ez még a választási vereségek miatt frusztrált jobbosok kedvenc szavajárása volt, Fradi ultrák is kirakták.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 640

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 980 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
r.baggio

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Viszont ha atomháború lesz, abba belebukik a Fidesz, mert ígérete ellenére nem akadályozta meg.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nem csöcsök, de talán ez is megteszi 😊

NB2
fene egy ízlésed van
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 663 — nabege2@yahoo.com
nem csöcsök, de talán ez is megteszi 😊

több mint 1 éve
topin New England Patriots 2 367
A kínai mozgósítás is sikeres volt, mert nálunk magyarul nem beszélő "szavazópolgárok" próbálták kitalálni hova kell húzni az ikszet kínai írásjelek hiányában. Amelyik beszélt angolul valamennyit, az sem volt jó helyzetben, mert a bizottságból ezt senki nem tudta viszonozni.

De azért telóról sikerült beazonosítani, melyik a "tuti voks" helye..
topin
A kínaiaknak nem pont a nagy Kína-barát Fidesz ellen kéne szavazni? Hiszen nyilván azért itt élnek és nem Kínában, mert nem tetszett nekik ami ott megy...
warr_b
Egyrészt nem feltétlenül nem tetszett nekik. Másrészt a propagandájuk nagyon erős a közösségen belül, ugyanis sok olyan van közöttük, akit éhbérért hoztak ide dolgozni "szervezeten" belül. Arra fog szavazni, akire mondják neki. És ugye keringett a neten a tájékoztató anyag..
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 686 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 1 éve
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....
Igazi agynélküli gyökér banda
ThundersNFL a Paraszt
Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
Beki
Szolnokon úgyis a vén kurvázós cigány zabigyereket gyártó Szalay Fecó marad,hogy szarjon sünt....
ThundersNFL a Paraszt
És gondolom a megyei kozgyulést is Hubai fogja vezetni
Az az ember eredendően biogazda, ezért is hívtuk el előadni, erre hozta a klánt és 50 perc szakma után 2 óra propaganda jött, majd kibaszta a portás mert zárna

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
EP-n és a körzetemben leadtam a szavazatot a kutyákra, a polgármesterjelöltek egytől egyig katasztrofálisak, úgyhogy ott egy érvénytelen szavazattal átadtam a megtisztelő döntést a többieknek.