Politika

64 feliratkozó

több mint 2 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 516 — #neverpunt
Szerintem nagyon túl van lihegve a főpolgármesteri poszt, sokkal érdekesebb inkább a közgyűlés összetétele.
FuckYoElonMusk
Ennyi.

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 945

Kezdődjék hát az eredménykövetés
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
 telex.hu/belfold/2024/06/07/szentkiralyi-reakcio-visszalepes-onkormanyzati-valasztas

Szandra személyes döntése volt, a stratéga!
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 767
Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.
Tarsi
Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀

Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.
warr_b
Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂

Akinek a mostani budapesti irány tetszik oké, ő dolga, de hadd ne kelljen már állandóan nekem bizonygatni, hogy attól még, mert szerintem Karácsony és a slepp ótvar munkát csinált 5 év alatt rohadtul nem leszek NER szoponc
FLZOLI
Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.
Most beültetnék megint egy pozícióba. Szavazz erre ha neked ez jobban tetszik mint az a lagymatag dolog amit Karácsony csinál.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 772 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.
Tarsi
Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀

Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.
warr_b
Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂

Akinek a mostani budapesti irány tetszik oké, ő dolga, de hadd ne kelljen már állandóan nekem bizonygatni, hogy attól még, mert szerintem Karácsony és a slepp ótvar munkát csinált 5 év alatt rohadtul nem leszek NER szoponc

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 320 — Saturday Night Lights
 444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztason

Közben a Medián 50%-ra méri a Fideszt, csodálatos.
csipkelli
Nabazdmeg, pont ma mondtam hogy az 50 meglesz, így már 55
zacknorb
50 is kurvára fájna, de 55-nél felkötöm magam.
zinedine5
 youtu.be/G39Pe0qx-jY?si=gfN9HKMQIYE3dye8

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 772 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztason

csipkelli
zacknorb
zinedine5
Nem kell ezt komolyan venni, színjáték az egész. Amikor üres államkassza mellett vesznek repteret és kormányzati negyedet miközben a plebsz meg Brüsszelre öklendezik, hogy nem adnak pénzt semmire....
Teljesen tök mindegy hány senkiházi megy majd ki Brüsszelbe ingyenélni és üríteni oda ahonnan az "ételt" kapja

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 601

csipkelli
zacknorb
zinedine5
Na szép, még csökkentenéd is az ellenzéki tábort...tuttam én h fideszes vagy 😛 😀
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 890 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hvg.hu/itthon/20240607_median-az-europai-parlamenti-valasztas-biztos-magyarorszagi-gyoztese-a-fidesz-kdnp

Zuhan a MoMo.

Helyes.
Amadeus von Dollárbaloldal
nem csodálom. felhívott Annácska, de kurva ijesztő volt a hangja, rá is csaptam azonnal.
slowmotion
A Kelemen?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni

csipkelli
zacknorb
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 480 — Cowboys fan
 hvg.hu/itthon/20240607_median-az-europai-parlamenti-valasztas-biztos-magyarorszagi-gyoztese-a-fidesz-kdnp

Zuhan a MoMo.

Helyes.
Amadeus von Dollárbaloldal
nem csodálom. felhívott Annácska, de kurva ijesztő volt a hangja, rá is csaptam azonnal.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 945

Zuhan a MoMo.

Helyes.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 932
Novák, Varga, Szentkirályi, a sok államférfi, lassan el sem férünk tőlük.
Dzsokijuing
Lassan kellene valami államnő, államasszony, államnőstény, állammaca, államribanc szakkifejezés.
somoskovig
Állampicsa?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 633 — Chiefs GM
Dzsokijuing
Lassan kellene valami államnő, államasszony, államnőstény, állammaca, államribanc szakkifejezés.

több mint 2 éve
Szinte már kőbevésett alaptételként hangzik el, hogy a politikában a szavaknak már abszolút semmi, de szó szerint SEMMI értelme nincs. Álljon itt ennek mint egy szemléletes példaként...

bobi0092

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
Ungár szerint rettentően meglepő volt Szasza visszalépése...nos szerintem ez mindent elmond a papíron ellenzéki Ungárról, hogy mennyire olvassa a politikát, hivatásos politikusként...arra gondolni sem merek, hogy hazudna 😊
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 869
Szinte már kőbevésett alaptételként hangzik el, hogy a politikában a szavaknak már abszolút semmi, de szó szerint SEMMI értelme nincs. Álljon itt ennek mint egy szemléletes példaként...

Szerkesztette: bobi0092
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 344
Menthetetlen ez az ország.
Szentendre, járási bíróság, az alábbi beszélgetés zajlott le a folyosón az előbb 5 roma és 2 magyar között:
- kire szavaztok? Kérdi az egyik magyar
- csakafidesz!!! Ti?
- mi is!
- szuper. Mi itten nem akarunk háborút, nem akarom hogy a fiam bemenjen a seregbe!!
- mi sem!
- ki az ellenfél? Kérdi a magyar
- hát a tiszta párt! Mondja a roma asszony
- az melyik?
- hát a jobbik! Megint az asszony

Itt már sírtam…😃😃
- JC6
Mondjuk a menthetetlen ország ott kezdődik, hogy te mint elvileg értelmiségi úgy kezdet a mesélést, hogy gondosan leírod a rasszok arányát a történetben... A retardáltság nem diszkriminál legalább.
FLZOLI
Az is mutat valamit hogy ezt veszed ki a sztoribol, nem pedig azt hogy két plakát és 5 reklám elég beszaratni a fél országot egy nem létező dologról, még mindig, 2024-ben is. Nem hiába nem költenek többet oktatásra, jól csinálja a Fidesz na, meg kell hagyni.
több mint 2 éve
Vicc ez az egész. Ezek után is minden második szavazó ember a fideszt támogatja. Én ezt nem akarom elhinni.

Gyalázat
Bruce
Várjuk ki a végét.
Mármint 26-ig. Egyéni körzetek, Fidesz vs Tisza, a szervezett propaganda az elégedetlenséggel szemben.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 939 — Salus populi suprema lex esto
Vicc ez az egész. Ezek után is minden második szavazó ember a fideszt támogatja. Én ezt nem akarom elhinni.

Gyalázat
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 890 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tarsi

több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 767

Szerkesztette: Tarsi
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 091 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Én annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy hamarabb vágnám le a saját kezem, minthogy olyanra szavazzak, akit bayerzsóti támogat. Még szerencse, hogy nem szavazhatok BP-n 😀
Hanni
Én a mai napon lettem boldog azzal, hogy végül is vidéken fogok szavazni
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 790 — Poloska confirmed
Én annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy hamarabb vágnám le a saját kezem, minthogy olyanra szavazzak, akit bayerzsóti támogat. Még szerencse, hogy nem szavazhatok BP-n 😀
több mint 2 éve

csipkelli
zacknorb
Legalább béke lesz és nem kapunk atomot a nyakunkba 😀