Politika
64 feliratkozó
több mint 2 éve
amúgy ha a DK&slepp féle mondjon le/előválasztás szánalmasakkor az MP féle "le kell mondania" nem az?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Meghallgatva ezt az interjút számomra eldőlt hogy nem a kutyákra húzom, hanem megy a Tiszára. Ilyen emberekből kellene még több, és megadni nekik a lehetőséget, lehet nem lesznek jó politikusok és az első ciklus után kihullanak, de így kéne kinézni ennek a rohadt demokráciának.
Remélem a következő két évben sikerül hasonló embereket bevonzani a helyi politikába is Magyarnak.
Szerkesztette: Nomac
több mint 2 éve
Életem videója 😂— Hunique (@Skorpiooh) June 3, 2024
ELKÉPESZTŐEN SZÓRAKOZTATÓ
zacknorb
több mint 2 éve
Nemtom hogy van e kedvem egy újabb Hillary Clinton imitaciohozAz esti Partizános Toro interjú előtt milyen volt a tegnapi Dobreves?Dobreves.
zacknorb
Röviden: Nem a kérdésekre válaszolt, csak darálta a propagandáját a szokásos idegesítő stílusában. Marci bármit kérdezett, olvasott rá, akármivel is szembesítette, mindent simán elengedte a füle mellett. Semmi újat vagy érdekeset nem mondott.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Az esti Partizános Toro interjú előtt milyen volt a tegnapi Dobreves?Dobreves.
zacknorb
Röviden: Nem a kérdésekre válaszolt, csak darálta a propagandáját a szokásos idegesítő stílusában. Marci bármit kérdezett, olvasott rá, akármivel is szembesítette, mindent simán elengedte a füle mellett. Semmi újat vagy érdekeset nem mondott.
több mint 2 éve
Az esti Partizános Toro interjú előtt milyen volt a tegnapi Dobreves?
több mint 2 éve
új MZP interjú, beszél benne Lázárról és Orbán lehetséges utódairólMZP okos ember, jól elemez, de nem politikus alkat. Ezt ezzel az interjúval is demonstrálja.
www.szabadeuropa.hu/a/marki-zay-peter-orban-tudja-hogy-lazar-megvezeti/32977639.html
deyell
több mint 2 éve
új MZP interjú, beszél benne Lázárról és Orbán lehetséges utódairólwww.szabadeuropa.hu/a/marki-zay-peter-orban-tudja-hogy-lazar-megvezeti/32977639.html
built for this shit
több mint 2 éve
The grind is realwww.reddit.com/r/hungary/s/gdyP7MdPS1
több mint 2 éve
Igen, igen, de én a E-On Hálózati Kft-ről beszélek, ami előtte ELMŰ Hálozati Kft. volt. Azt is meg akarta venni, mármint még ELMŰ Hálózati Kft-ként, de az E.On ráígért. Na a megmaradt pénzbő lenne a röptér.Én erre gondoltam, illetve erről kaptam tegnap levélben értesítést is:Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
Az E.On Áramszolgáltató és az Elmű Hálózatból lett EOn Hálózat az nem ugyanaz, és az E.On Hungária Zrt alatt vannak/voltak.
Van itt szó egyetemes szolgáltatásról meg elosztói engedélyesről, meg ilyenek, és nem mind ugyanaz.
Eazzy
www.portfolio.hu/uzlet/20240313/julius-elsejere-osszeolvad-az-eon-aramszolgaltato-es-az-mvm-next-energiakereskedelem-674697
Willie Parker
Aztán mos csak találtak pár milliárd aprót a sarokba.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Én erre gondoltam, illetve erről kaptam tegnap levélben értesítést is:Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
Az E.On Áramszolgáltató és az Elmű Hálózatból lett EOn Hálózat az nem ugyanaz, és az E.On Hungária Zrt alatt vannak/voltak.
Van itt szó egyetemes szolgáltatásról meg elosztói engedélyesről, meg ilyenek, és nem mind ugyanaz.
Eazzy
www.portfolio.hu/uzlet/20240313/julius-elsejere-osszeolvad-az-eon-aramszolgaltato-es-az-mvm-next-energiakereskedelem-674697
több mint 2 éve
Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
több mint 2 éve
Tudom, de továbbműködött önálló jogi személyként a villamoshálózat üzemeltetés miatt, mert a koncesszió-jogosultság lejárta nélkül az EU-nak vissza kellett volna fizetni több millió euro-t.De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
több mint 2 éve
De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
több mint 2 éve
Mert az ellenzék azt akarja, Viktor ezt mondta és akkor úgy is van, axióma...telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamaraMindent kibírunk csak ne legyen háború, az a lényeg.
Ez még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...
StormST
Csak azt nem értem, hogy miért lenne háború...
Lúdas Solymi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamaraMindent kibírunk csak ne legyen háború, az a lényeg.
Ez még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...
StormST
Csak azt nem értem, hogy miért lenne háború...
több mint 2 éve
Július 1-től beolvad az EON az MVM-beÁllítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Eazzy
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamaraEz még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 2 éve
Állítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Klaci79
Szerkesztette: Eazzy
több mint 2 éve
Ez, ami Bonyhádon is történt, csak a jéghegy csúcsa.. bárcsak kiesne minden csontváz a szekrényből.Lehet gyalog is menni..
Gyermekvédelem… hányok öcsém. És akkor viszem haza feleségem nagyszüleit a ballagás után s csak azt hajtják hogy ne legyen háború..
- JC6
Nálam após gyurcsány hívő, mindig megjegyzem hány kétharmadhoz akar még asszisztálni, aztán valahogy abbamarad a beszélgetés.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Ez, ami Bonyhádon is történt, csak a jéghegy csúcsa.. bárcsak kiesne minden csontváz a szekrényből. Gyermekvédelem… hányok öcsém. És akkor viszem haza feleségem nagyszüleit a ballagás után s csak azt hajtják hogy ne legyen háború..
több mint 2 éve
na ez komoly, főleg az hogy a bicskei pedofilügyben elítélt három figurának milyen kapcsolatrendszere van. atlatszo.hu/orszagszerte/2024/06/04/a-miniszterelnokseg-altal-tamogatott-nemzetisegi-gyerektaborban-tarthatott-foglalkozast-az-elitelt-bicskei-pedofil-nevelo/
built for this shit
több mint 2 éve
fideszes polgi fia a pedofíliával gyanúsított pedagógus, míg az iskola igazgatója, aki állítólag el akarta tussolni az ügyet, fideszes önkormányzati képviselőjelölt.vannak itt Bonyhádról szerintem, kérdezzük meg őket
hvg.hu/itthon/20240604_bonyhad-iskola-tanar-filone-ferencz-ibolya-fidesz-onkormanyzati-valasztas
deyell
több mint 2 éve
fideszes polgi fia a pedofíliával gyanúsított pedagógus, míg az iskola igazgatója, aki állítólag el akarta tussolni az ügyet, fideszes önkormányzati képviselőjelölt.hvg.hu/itthon/20240604_bonyhad-iskola-tanar-filone-ferencz-ibolya-fidesz-onkormanyzati-valasztas
built for this shit