Politika
69 feliratkozó
10 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Dehogy tudja.Mert szerinted az egyszeri fidesz szavazó külön tudja vagy akarja ezeket választani? 😀Mondhatják, de ugye őt az országgyűlés szavazza meg és nem a kormány vagy a miniszterelnök nevezi ki.Nyilván az, vagyis az kéne legyen, de ha bárki felhozza, hogy “és mi van a nőkkel?”, akkor lehet azzal takarózni, hogy “de hát mi neveztük ki az első női köztársasági elnököt”….Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…Mondjuk ő elvileg független a kormánytól. Fülbevaló ide vagy oda.
StormST
zinedine5
StormST
zinedine5
Ha úgy tennének, akkor talán feltennék az olyan kérdéseket is, mint hogy “miért a kormány fizeti a fidesz plakátokat a választás idején?”, de ez sose fog megtörténni…
StormST
Csak a tények kedvéért írtam.
több mint 2 éve
Fóton is lesz akkugyárCsak hárommal korábban linkeltem 😆
😀
Amadeus von Dollárbaloldal

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A mintapéldánya az agymosott fasznak, akit a tények nem tudnak megzavarni!Ha úgy tennének, akkor talán feltennék az olyan kérdéseket is, mint hogy “miért a kormány fizeti a fidesz plakátokat a választás idején?”, de ez sose fog megtörténni…Fegyőr a Facsén összeszedte OV faszságait a Bildnek adott interjúból. Nem ez a lényeg, hanem az egyik hsz:
StormST
Letojom, bármit írhatsz te, és a többi baloldali is, akkor is Orbán Viktor miniszterelnököt támogatom, sőt nagyon sokan támogatjuk, és támogatni is fogjuk!
Továbbá, letojom a most érkező ellenzéki kommentelők hozzászólását is!
Hajrá Fidesz! Hajrá Orbán Viktor!
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ha úgy tennének, akkor talán feltennék az olyan kérdéseket is, mint hogy “miért a kormány fizeti a fidesz plakátokat a választás idején?”, de ez sose fog megtörténni…Fegyőr a Facsén összeszedte OV faszságait a Bildnek adott interjúból. Nem ez a lényeg, hanem az egyik hsz:
StormST
Letojom, bármit írhatsz te, és a többi baloldali is, akkor is Orbán Viktor miniszterelnököt támogatom, sőt nagyon sokan támogatjuk, és támogatni is fogjuk!
Továbbá, letojom a most érkező ellenzéki kommentelők hozzászólását is!
Hajrá Fidesz! Hajrá Orbán Viktor!
több mint 2 éve
444.hu/2023/06/28/foton-is-lesz-kinai-akkumulatorgyarHurrá hurrá

több mint 2 éve
A NER-ben egy teljesen szükségtelen és haszontalan intézmény.hvg.hu/itthon/20230628_A_birsagbajnok_Patyi_Andras_es_a_kozteven_kiretusalt_Lomnici_Zoltant_is_jeloli_a_Fidesz_alkotmanybironakEz az alkotmánybíróság egy ilyen nyugdíj előtti kegy munkahely. Gondolom finom a pogi, nagy baszogatás nincs, következmény ugye semmi, sofőr stb. Plusz fontoskodófaktor.
Titkárnők vigyázzanak magukra!
vpi
Egy hagyományos demokráciában a fékek és ellensúlyok rendszerének lenne a része, de a mi hibriddemokrata maffiaállamunkban semmi súlya vagy jelentősége, csak egy látszatszervezet.
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230628_A_birsagbajnok_Patyi_Andras_es_a_kozteven_kiretusalt_Lomnici_Zoltant_is_jeloli_a_Fidesz_alkotmanybironakEz az alkotmánybíróság egy ilyen nyugdíj előtti kegy munkahely. Gondolom finom a pogi, nagy baszogatás nincs, következmény ugye semmi, sofőr stb. Plusz fontoskodófaktor.
Titkárnők vigyázzanak magukra!
több mint 2 éve
www.napi.hu/belfold/ausztria-hataratkeles-agfalva.773298.htmlHmm hmmm

több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230628_A_birsagbajnok_Patyi_Andras_es_a_kozteven_kiretusalt_Lomnici_Zoltant_is_jeloli_a_Fidesz_alkotmanybironakTitkárnők vigyázzanak magukra!
több mint 2 éve
Mert szerinted az egyszeri fidesz szavazó külön tudja vagy akarja ezeket választani? 😀Mondhatják, de ugye őt az országgyűlés szavazza meg és nem a kormány vagy a miniszterelnök nevezi ki.Nyilván az, vagyis az kéne legyen, de ha bárki felhozza, hogy “és mi van a nőkkel?”, akkor lehet azzal takarózni, hogy “de hát mi neveztük ki az első női köztársasági elnököt”….Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…Mondjuk ő elvileg független a kormánytól. Fülbevaló ide vagy oda.
StormST
zinedine5
StormST
zinedine5
Ha úgy tennének, akkor talán feltennék az olyan kérdéseket is, mint hogy “miért a kormány fizeti a fidesz plakátokat a választás idején?”, de ez sose fog megtörténni…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mondhatják, de ugye őt az országgyűlés szavazza meg és nem a kormány vagy a miniszterelnök nevezi ki.Nyilván az, vagyis az kéne legyen, de ha bárki felhozza, hogy “és mi van a nőkkel?”, akkor lehet azzal takarózni, hogy “de hát mi neveztük ki az első női köztársasági elnököt”….Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…Mondjuk ő elvileg független a kormánytól. Fülbevaló ide vagy oda.
StormST
zinedine5
StormST
több mint 2 éve
Nyilván az, vagyis az kéne legyen, de ha bárki felhozza, hogy “és mi van a nőkkel?”, akkor lehet azzal takarózni, hogy “de hát mi neveztük ki az első női köztársasági elnököt”….Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…Mondjuk ő elvileg független a kormánytól. Fülbevaló ide vagy oda.
StormST
zinedine5

több mint 2 éve
Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…Mondjuk ő elvileg független a kormánytól. Fülbevaló ide vagy oda.
StormST
több mint 2 éve
13 ev NER utan olyan nagy keres lenne? legalabb jot mulathatnank. mostanaban, mindent annyira komolyan veszunk, legalabb ebben lehetne picit vidam hangulat.Vannak perverzióid. 😊)azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
2. Tamadnak itthon, tamadnak az EU-bol
3. Mennyivel kenyelmesebb neki a szakmai es maganeleti botranyok elol kimenekulni egy multi-kulti nyugati varosba ahol vegre nem les ra az ellenzek, raadasul egyedulallo is lett, kis kornyezetvaltozas
Nyilvan tier 2 csinovnyikbol jo lehet beulni egy tier 1 poziba, de azert nem tul kellemes az a szek. Foleg akkor, ha kifejezetten diversity hire vagy es nem is ertesz hozza.
undisputedly
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
3. Mennyivel kenyelmesebb neki a szakmai es maganeleti botranyok elol kimenekulni egy multi-kulti nyugati varosba ahol vegre nem les ra az ellenzek, raadasul egyedulallo is lett, kis kornyezetvaltozas
Nyilvan tier 2 csinovnyikbol jo lehet beulni egy tier 1 poziba, de azert nem tul kellemes az a szek. Foleg akkor, ha kifejezetten diversity hire vagy es nem is ertesz hozza.
undisputedly
csebi

több mint 2 éve
azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.mert az előző feladatait kiválóan elvégezte... bár kimenthették volna a KE3-as kerületből, ott éppen most kezd halott politikussá válni
csebi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Vannak perverzióid. 😊)azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Nyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly

több mint 2 éve
van egy érzésem, hogy Jucus be lesz idézve tanunak. Orbán meg nem engedheti meg, hogy hivatalban lévő minisztert kapjanak szét a kollegák.
több mint 2 éve
De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
több mint 2 éve
gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
több mint 2 éve
Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST