Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
A 888 folyamatosan nyomta a “nyomi németek spórolnak, haha”, erre most spórolásra kérnek mindenkit. Lesz itt error az agyakban.Ahhoz kellene agy 😊
cartman023
több mint 3 éve
Az utóbbi 100 év legjobb....ööööööö......

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
A 888 folyamatosan nyomta a “nyomi németek spórolnak, haha”, erre most spórolásra kérnek mindenkit. Lesz itt error az agyakban.
több mint 3 éve
Az átlagfogyasztás az áram esetében 2523 kilowattóra, 1729 köbméter évente a gáz esetében. 7750 helyett 58 800 forint lenne a villanyszámla, míg a gáz esetében több mint 121 ezer forintot kellene fizetni 11 ezer forint helyett - ismertette Németh Szilárd.azért ez elég nagy difi ám
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Annyi a havi átlag magyar fogyasztás.ez a 210kw honna njott?Az a havi 210kw amúgy nem sok, én egyedül 50nm-n 100-at felhasználok. Kíváncsi leszek a részeletekreVeszel még egy mérőórát és a fentmaradó 110 kWh-t eladod a szomszédnak mondjuk a rezsicsökkentett ár és a piacir ár között félúton árban?
Nomac
Földnélküli bobi0092
gazban mennyi az atlag?
aki elektromos autot tolt otthon annak is szopo? nem ertek hozza.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Én leszarom hogy adagolják be az embereknek, de legalább végre elkezdünk megszabadulni a rezsicsökkentéstől.Mi van? Most ha én kifizetem akkor az másnak miért fáj?
Igenis takarékoskodjunk, qrvara nem kell télen 25 fokra fűteni a lakást, nyáron meg 20 fokra hűteni a klímával.
És izomból korszerűsíteni minden létező kéglit, hogy ne az utcát fűtsük...
gabokocka
több mint 3 éve
Ez hogy fog hatni a központi fűtésre? Érdekes napok elé nézünk 😀
több mint 3 éve
Mennyi az annyi?Saccra kb 6-7x
Mármint a piaci ár?
steelwolf
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Mennyi az annyi?Mármint a piaci ár?
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 601
ez a 210kw honna njott?Az a havi 210kw amúgy nem sok, én egyedül 50nm-n 100-at felhasználok. Kíváncsi leszek a részeletekreVeszel még egy mérőórát és a fentmaradó 110 kWh-t eladod a szomszédnak mondjuk a rezsicsökkentett ár és a piacir ár között félúton árban?
Nomac
Földnélküli bobi0092
gazban mennyi az atlag?
aki elektromos autot tolt otthon annak is szopo? nem ertek hozza.
több mint 3 éve
Én leszarom hogy adagolják be az embereknek, de legalább végre elkezdünk megszabadulni a rezsicsökkentéstől.Igenis takarékoskodjunk, qrvara nem kell télen 25 fokra fűteni a lakást, nyáron meg 20 fokra hűteni a klímával.
És izomból korszerűsíteni minden létező kéglit, hogy ne az utcát fűtsük...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
"Mi azért tartjuk nagyon károsnak a baloldal tevékenységét, mert az uniós forrásokat pedagógusbéreket és az egészségügyi béreket - mondta a miniszter."Sobrit idézve csak agyhalott!
Origónál a takarítónő gépel?😊 Vazze ez már a 4. mondat ami vagy helyesírás hibás vagy értelmetlen😊
NB2
több mint 3 éve
Most akkor azt akarja a Fidesz, hogy ne fürödjünk?Lavórban, egy vízben az egész család... mint a vármegyékben...
nagylaza, főpohárnok
Semmi meglepő, csak tovább az úton.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Ez egy jó ötlet, kár hogy már nem lehet KATA-ni, itt a piaci rés! 😀Az a havi 210kw amúgy nem sok, én egyedül 50nm-n 100-at felhasználok. Kíváncsi leszek a részeletekreVeszel még egy mérőórát és a fentmaradó 110 kWh-t eladod a szomszédnak mondjuk a rezsicsökkentett ár és a piacir ár között félúton árban?
Nomac
Földnélküli bobi0092
több mint 3 éve
"Mi azért tartjuk nagyon károsnak a baloldal tevékenységét, mert az uniós forrásokat pedagógusbéreket és az egészségügyi béreket - mondta a miniszter."Origónál a takarítónő gépel?😊 Vazze ez már a 4. mondat ami vagy helyesírás hibás vagy értelmetlen😊
több mint 3 éve
Most akkor azt akarja a Fidesz, hogy ne fürödjünk?
több mint 3 éve
Az a havi 210kw amúgy nem sok, én egyedül 50nm-n 100-at felhasználok. Kíváncsi leszek a részeletekreVeszel még egy mérőórát és a fentmaradó 110 kWh-t eladod a szomszédnak mondjuk a rezsicsökkentett ár és a piacir ár között félúton árban?
Nomac
több mint 3 éve
vadhajtásokon Romániából védik a rezsicsökkentést:Itt Nagyváradon most épp kurva meleg van. 😂
"oshon Lazzlo74 • 5 perce
Szopd le magad te budos magyargyulolo csuszomaszo ... eddig jo volt a rezsicsokkentes , ami evekig ervenyben volt ugy hogy csak toredeket fizetted annak amit en fizetek Kolozsvaron - romaniaban ... most hogy teged is dolgozni kuld a "sors" mar nyavogsz mi ?! Huzz a nemetekhez meg a hollandokhoz , ott szopjad le magad tetu - a fold ala te budos magyargyulolo dogevo - fuuujjj !"
Amadeus
Bátrak a románok, szabadtéren van az egész rendezvény, én meg ingben. Na ezért SEM hordok inget.

több mint 3 éve
Szóval a baloldal mindent megtesz és azért küzd, hogy ezek az áldott jó emberek ne tudják megemelni a pedagógusok és egészségügyisek fizetését 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Az a baj, hogy nagy a pofánk. Nem a zsemle kicsi.Gulyás szerint az energiával kell spórolni, nem a gazdagabbaknak többet fizetni 😀 😀Elképesztő bazmeg.
Nomac
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Az a havi 210kw amúgy nem sok, én egyedül 50nm-n 100-at felhasználok. Kíváncsi leszek a részeletekre
több mint 3 éve
Szóval ha az új házunkban csak áram van nincs gáz és arról is fűtünk akkor nagy eséllyel majd beszopjuk ?igen
Toca Őrgróf
több mint 3 éve
Szóval ha az új házunkban csak áram van nincs gáz és arról is fűtünk akkor nagy eséllyel majd beszopjuk ?
több mint 3 éve
vadhajtásokon Romániából védik a rezsicsökkentést:"oshon Lazzlo74 • 5 perce
Szopd le magad te budos magyargyulolo csuszomaszo ... eddig jo volt a rezsicsokkentes , ami evekig ervenyben volt ugy hogy csak toredeket fizetted annak amit en fizetek Kolozsvaron - romaniaban ... most hogy teged is dolgozni kuld a "sors" mar nyavogsz mi ?! Huzz a nemetekhez meg a hollandokhoz , ott szopjad le magad tetu - a fold ala te budos magyargyulolo dogevo - fuuujjj !"
több mint 3 éve
Mindent megmagyaráznak 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"